2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canlarım içinizi karartıyorum hakkınızı helal edin ama gerçekten yalnızım bir arkadaşım bile yok benim, bomboş bir insanım işte..

Bende eymenden bahsedeyim:) geri geri gidiyor hala sıkışıp kalıyor koltuklara çıldırıyor:) ne zaman öne doğru gidecek anlamadım:) emekleme pozisyonuna geçiyor beceremiyor, diş hala yok ama bütün belirtiler var, dün ablam hırpalayarak sevdi tabi bizimki kıyameti kopardı, diğer ablamlar falan hep kızdılar niye ağlattın diye tabi ablam pişman oldu bir daha yapamadı:) eymeni sevmeye doyamadılar kucaktan kucağa gitti:)

Emirde bahçede dışarda oynadı bol bol, sonunda düşmüş dizleri sıyrılmış tabi benim kuzu kedi şeyini görse hesabı minnacık yarayı bile abartır ağlamaklı ağlamaklı iyileşek değil mi anne dedi durdu:) birde sünnetli gibi yürüdü kucağımda taşıdım ordan oraya sonunda uyudu:) tuvaleti gelmiş yapmam diyor oğlum hadi diyorum yoookk ben nasıl çömeliyim dizlerim yaralandı çok acır diyor, gel len sıpa klozete yaptırıcam dedi

Aslında emir orda çok mutlu oluyor serbest yer trafik yok bahçe sokak şahane ama işte şu huysuz babam yok mu ahhh ahhhh

Canım size ne oldu yarım yamalak okuyabiliyorum inşallah düzelir aranız evde huzur sağlık çok değerli

Canım size ne oldu yarım yamalak okuyabiliyorum inşallah düzelir aranız evde huzur sağlık çok değerli
Biz de bayramda tartıştık dayisinin yüzünden zaten öncesinden de soğukluk vardı aramızda 3. Gün toplandım gittim ben de, geldi konuştu baya anladı hatasını filan da o arada kp le hoş olmayan kelimeleri oldu severdim eşimin ailesini o olayda iç dünyasını çıkarttı ortaya resmen

Ah canım kusura bakma bazen yarım okuyorum eymen birden çığlık atıyor koltuğun altına sıkışıyor okuduğum mesaj yarım kalabiliyor, kötü olmuş demek sen ondan dedin taze tecrübe diye, hatasını anlamış neyse ki inşallah bundan sonra sıkıntı olmaz, insanlara iyiysen iyiler eğer bir kötü sözün olsun eteklerindekileri döküyorlar işte böyle elleriyle soğutuyorlar böyle

Canim ya ben bebeginin cikigi icin bir sey yazdim mi yazmadiysam cok cok gecmis olsun kuzuna
yok onemlı degıl :) sagol allah baska dert vermesın esınle aranızdakı muhabbetı cogaltsın ınsallah kesınlıkle bosanmak cozum degıl bu da bı sınav kımımızın kı agır kımımızın kı hafıf 3 gunluk dunya boyle gelıp gecıyor omur tukenıyor... hepımız bu sınavdan alnımızın akıyla cıkmayı nasıp etsın allah....

Yok canim ne kusuru ben de kaçırıyorum çoğu zaman aynen canım kendi yapıyo herkes kimseye durduk yere bulasmam ama laf gelince de asla susmam ben hepimiz için mutlu günler yakın olsun inşallah

Nego canım allah yardımcın olsun senin için yapabileceğim tek şey dua etmek..
Canım derdini yaz sürekli burda birbirimizin dertlerinede derman oluyoruz biz de dertlerimizi yazıyoruz sen hiç bir zaman alıntılamadan geçmiyorsun..
Babana gelince yazık çocuk yapmış ama baba olamamış çocuğu doğur evlensin gitsin birdahada beni rahatsız etmesin kafasında çok yanlış canım inşallah babanda eşinde hata yaptıklarının farkına varırlar..

Bizim bayramımız güzel geçti sayılır diyecem ama yok
Bizim tek farkımız eşimle bir sorunumuz yok..
Bayramın birinci günü dedem yine rahatsızlandı pazartessi günüde hastaneyegötürdüler şuan yoğun bakımda
Dün babaannem babamlara gelmişti bende yanına gittim çok ağlıyordu ona çok zor geliyor bir ömür beraber geçirmişler..
Yine bayramın birinci günü büyük dayım kanser köyden aradılar çok rahatsız diye annem çok ağlıyorduoda köye gitti bizim bayramımızda böyle gwçti

ah canım ya yazdım sanıyorum okurken üzüldüm işte kafam gitti iyice, amin canım amin
Yok canim ne kusuru ben de kaçırıyorum çoğu zaman aynen canım kendi yapıyo herkes kimseye durduk yere bulasmam ama laf gelince de asla susmam ben hepimiz için mutlu günler yakın olsun inşallah
amin canım, bende susmuyorum ondan kaybediyorum sanırım her yerde
sağol canım dua en güzeli daha ne yapacaksınız hem derdimi dinliyorsunuz:)

amin canım amin

ne kadar moral olur bilmem canım ama benim çok iyi geçiyor kocam yok burda düğün gezme gezme dolaşıyorum
ohh sefan olsun gez eğlen canım hepimizin yerine:)
Kuzenim gidecek sivasa okuyorum yazamadım don cem
aa bak yaz hemen çamaşır asıcam bir sürü, teyzeleri bir valiz kıyafet getirdiler onları yıka as yoruldum:) tabi ikinci el ablamın oğlunun:)

canım Rabbim ikisinede şifa versin çok geçmiş olsun

Çok ge cmis olsun kuzum Rabbim şifa verisn ikisinede

Kızlar bir zahmet kalkıyımda ev süpürüyüm ben her yer kırıntı böcek basacak ıyyyy çok huylanıyorum böcekten

Kızlar bakıyorum da bi kişi demiyo bayramımız çok mükemmel geçti dinlendik gezdik iyiydik diye yok mu aa dostlar Anlatın da Azcık Moral olsun bize de
biz iyiydik canım çok şükür:)

hayırlı olsun canım ciciniz darısı başımıza inşallah

yakın gibi görünüyor bizede

nie içimiz kararsın canım iyi gün dostu değiliz ki

her zaman yanındayız elimizden geldiğince

maşallah minik etmene :)

Arhan da köprü olayını aştı iyice popo havada geziyo emekleme pozisyonunda uzun sure kalıyor ileri geri sallanıyor ama ilerleme henüz yok bizde de durumlar boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…