Kötü olmuş gercekten zorla yemek yaptırmıs gıbı hısseder ınsanlarAyyy çok kızdım esimeee, aradi bugün bi arkadasimiz ev tasicakti, yemek yapabilir misin yemege getiriyim bize dedi yada belki onlara götürürüm dedi, 2 belki 3 kisi olabilirler dedi. Tamam dedim yemekleri hazirladim. Aradi şimdi geliyorum almaya ama 6 kişiler demesin mii,çıldırdım resmen ya neden bana baştan demiyosun, birde pirincim az kalmıştı çıkamadım da almaya, kalanla yaptım pilavı, iki kişiye yeter ama 6 kişiler. Doğru düzgün söylesene bana ona göre yapiyim yemeği. Çok sinirliyim ona, pirinç alda gel bari pilava ek yapiyim dedim. Sulu yemeği Allahtan biraz fazla yapmistim, corbayi da öyle ama yinede yeter mi şüpheliyim. Ah bi gelsinn başının etini yicemm, zor durumda bıraktı beni.
Aynen öyle canım ancak eşim gelince öğrendim işin aslını, 3 kişi son anda gelmiş yani eşimin elinde olan bişey değilmiş ve hemen yeniden pilav yaptım. Esim yemekleri görünce bunlar fazla bile dedi. Umarım içimi rahatlatmak için soylememistir.Kötü olmuş gercekten zorla yemek yaptırmıs gıbı hısseder ınsanlar
Bende Şarkışla liyim :)öykuyu bılıyorum sarkısladada var fekat sıvastakıne gıtmedım :)
sarkıslada mı oturuyorsun :)Bende Şarkışla liyim :)
sarkıslada mı oturuyorsun :)
amııın ınsallah hepımız kazasız belasız buyutelım ınsallah )Çok şok geçmiş olsuj kuzuma.. Iyi ki böyle atlatmışsınız fark etmişler Allah beterinden korusun kazasız belasız büyütesin inş..
yok yok eminim sen çok yapmışsındırAynen öyle canım ancak eşim gelince öğrendim işin aslını, 3 kişi son anda gelmiş yani eşimin elinde olan bişey değilmiş ve hemen yeniden pilav yaptım. Esim yemekleri görünce bunlar fazla bile dedi. Umarım içimi rahatlatmak için soylememistir.
Gönderdik yemekleri, afiyetle yerler inşallah.
Ay kızım iyi ki bi dönmeyi öğrendi, uzatamiyorum hemen dönüyor köftesonrada cirpinip duruyor bi emekleseydi iyiydi
sagol canım evet dedıler cok korkuyorum hep agrır falan dedıler ınsallah olmazz@asliayet canım geçmiş olsun birde çıkık tekrar eder dikkat et
Normal canım ne verirsen o çıkıyor elma yeşil yaparbısey soracagım bugun ek gıdaya basladım yavastan elma ve kayısıyı cam rendede endeleyıp verdım Sabah. aksamda yesıl fasulyeyı catalla ezıp verdım fakat 1 saat once altını acınca bıde ne goreyımm kına yesılı rengınde kaka yapmıs normal mı dogru mu yaptım bı terslık mı acaba
Canim acikcasi korkmuyor degilim pespese, ama tek cocuk istemiyorum Allah nasip ederse kardes istiyorum, arayo acarsam rahata erecekken ikinci gelcek, simdi zaten hayatim kisitli, bebekliyim kafama gore takilamiyorum, en azindan diyorum biraz daha kisitli yasarim ama sonradan 4-5 yaslarina gelince kres filan derken bayagi rahatlarim, tabi insallah Rabbim saglik sihhat versin :)). Birde yaslari yakin olunca beraber oynarlar, bahcede, parkta havuzda, arkadasimin cocuklRi arasinda 5 yas var, ikisininde ihtiyaci bsmbaska oda pisman arayi actigina. Hayitlisi :)praline canım bence ikinciyi yap.. Madem hayatından memnunsun yurtdışında zaman bir şekilde akıp geçiyor ailen kalabalık olmadıkça öksüz gibi oluyorsun ikisi bir arada büyür..
Benim de kilo problemim olmasa ben de yapardım. Seneye yaza gene bebekle dönerdim buraya hehehe iki bebekle:) ama önce kg vermek istiyorum:)
bısey soracagım bugun ek gıdaya basladım yavastan elma ve kayısıyı cam rendede endeleyıp verdım Sabah. aksamda yesıl fasulyeyı catalla ezıp verdım fakat 1 saat once altını acınca bıde ne goreyımm kına yesılı rengınde kaka yapmıs normal mı dogru mu yaptım bı terslık mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?