2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Pinking Tree incileriniz hayırlı olsun sarenin güzel dıslerı sağlıklı olsun ..
minione keşke dedıgın gıbı keske geç evlenmeseydm ben bebegı de 6.ayda ıstedıım oldu hemen üst-üste devam bende hayat hızlı

Ayyy çok kızdım esimeee, aradi bugün bi arkadasimiz ev tasicakti, yemek yapabilir misin yemege getiriyim bize dedi yada belki onlara götürürüm dedi, 2 belki 3 kisi olabilirler dedi. Tamam dedim yemekleri hazirladim. Aradi şimdi geliyorum almaya ama 6 kişiler demesin mii, çıldırdım resmen ya neden bana baştan demiyosun, birde pirincim az kalmıştı çıkamadım da almaya, kalanla yaptım pilavı, iki kişiye yeter ama 6 kişiler. Doğru düzgün söylesene bana ona göre yapiyim yemeği. Çok sinirliyim ona, pirinç alda gel bari pilava ek yapiyim dedim. Sulu yemeği Allahtan biraz fazla yapmistim, corbayi da öyle ama yinede yeter mi şüpheliyim. Ah bi gelsinn başının etini yicemm, zor durumda bıraktı beni.

Kötü olmuş gercekten zorla yemek yaptırmıs gıbı hısseder ınsanlar

@eflalim canim ne diyecegimi bilemiyorum, ama gercekten cok uzuldum ayrilmak cok zor ustelil iki kucuk yavruyla insallah esin akillanir, degerini kiyme ini bilir, hayirli bir vesileyle sana yeniden yaklasir.. Kimsem ok konuscak dertlescek diyorsun, bir psikoliga gitsen, psikiyatr sana ilac yazar ama psikolog derdini dinler.. Bence psikologa giymelisin

Kötü olmuş gercekten zorla yemek yaptırmıs gıbı hısseder ınsanlar
Aynen öyle canım ancak eşim gelince öğrendim işin aslını, 3 kişi son anda gelmiş yani eşimin elinde olan bişey değilmiş ve hemen yeniden pilav yaptım. Esim yemekleri görünce bunlar fazla bile dedi. Umarım içimi rahatlatmak için soylememistir.

Gönderdik yemekleri, afiyetle yerler inşallah.

Ay kızım iyi ki bi dönmeyi öğrendi, uzatamiyorum hemen dönüyor köfte sonrada cirpinip duruyor bi emekleseydi iyiydi

praline canım bence ikinciyi yap.. Madem hayatından memnunsun yurtdışında zaman bir şekilde akıp geçiyor ailen kalabalık olmadıkça öksüz gibi oluyorsun ikisi bir arada büyür..

Benim de kilo problemim olmasa ben de yapardım. Seneye yaza gene bebekle dönerdim buraya hehehe iki bebekle:) ama önce kg vermek istiyorum:)

yok yok eminim sen çok yapmışsındır gözün bol elin bol misafirperver gacısın vesselam cımcıme zaten dönerek ıstedıgını alıyordur bazı cocuklar emeklemeden yürür

bısey soracagım bugun ek gıdaya basladım yavastan elma ve kayısıyı cam rendede endeleyıp verdım Sabah. aksamda yesıl fasulyeyı catalla ezıp verdım fakat 1 saat once altını acınca bıde ne goreyımm kına yesılı rengınde kaka yapmıs normal mı dogru mu yaptım bı terslık mı acaba

Normal canım ne verirsen o çıkıyor elma yeşil yapar

Canim acikcasi korkmuyor degilim pespese, ama tek cocuk istemiyorum Allah nasip ederse kardes istiyorum, arayo acarsam rahata erecekken ikinci gelcek, simdi zaten hayatim kisitli, bebekliyim kafama gore takilamiyorum, en azindan diyorum biraz daha kisitli yasarim ama sonradan 4-5 yaslarina gelince kres filan derken bayagi rahatlarim, tabi insallah Rabbim saglik sihhat versin :)). Birde yaslari yakin olunca beraber oynarlar, bahcede, parkta havuzda, arkadasimin cocuklRi arasinda 5 yas var, ikisininde ihtiyaci bsmbaska oda pisman arayi actigina. Hayitlisi :)

Normal canım artık kakalar öyle olacak:) katı şekilde koyu kına gibi... Gıdaları tek tek tattır ki alerji yaparsa hangisinin yaptığını bil. Elma armut fasulye mesela alerji yapsa hangis yapmış anlamazsın.

Bir de ben bebeğe fasulye verdiğim gün gazdan mahvoldu yavrum(

Kizlar bisey danisacagim, benim kixim 2 aydir alt dudagini emerek uyuyor, emzik gibi.. Bi turlu birakmadi, internetten baktim insanlarda o aliskanlik hic gecmeyebiliyormus, bunu okiyunca korktum biraz.. Simdi uyuturken emzik veriyorum, alt dudagibi emmeyi unutunca emzigi biraktirmak istiyorum, yanlis mi yapiyorum? 6 aydan sonra emzige alisacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…