2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Hayır canım alt dudağı emmek ve kulakla oynamak dişlerin çıkacağının habercisi... Bizimki de emiyordu hatta gariban gibi oluyor üzülüyordum, mememe alıyordum hemen herhalde aç da ondan yapıyor diye.. Iki Dişi birden çıktı tabi bir iki aydır yapıyor nerdeyse... Hiç korkma normal bu...

Canım 18 aylık yeğenimle tatildeyiz.. Aynı yemeği yapıyoruz birine peynir yumurta katıyorlar birbiriyle oynuyorlar.. Evet tabiki zor ama iki üç yıl sonra iki çocuk ve hepten özgür olacaksın..

Ben doğumdan sonra 30 kg aldım neden bilmiyorum... Ama almasaydım ikinciyi de yapar birlilte büyütürdüm.. Bir Dr doktorun izin verirse hamile iken emzirebiliyorsun. Gece emmesine hiç ara vermeden ikincigi yapmtı arkadaşım ikisini de emziriyor şu an.. Bence dene şansını.. 9 aya kadar kendini kurtarır ayaklanır zaten Bebiş, arayı açmamak herkes için iyi oluyor...

Canim uyurken ve acken.yapiyor, sanki kendini sakinlestirmek icin yapiyor gibi geldi bana.. Disi bekliyim o zaman, disi cikinca devam ederse emzik veririm

Ben dogum kilolarimi verdim 2 kg kaldi sadece oda onenli degil, eger kilo vermemis olsaydim bende dusunmezdim.. Bu arada simdi dusunmuyoruz :) yani bi 4 ay daha gecsin diyorum :)) tirsaklik yapiyorum :) hem biraz daha emzirmis olurum..

Ben zaten 2 yasa kadar emzirmek istemiyodum, 1bucuk yas yeterli geliyor bana, dogumdan bikac ay once emzirmeyi biraktirmam gerekir kizimin emmeyi unutmasi lazim yoksa kardesi emdigi surece oda biraktiramam zorlanir.. @eflalim canim sende sormustun simdi aklima geldi o yuzden senide etiketliyim :)

Canim uyurken ve acken.yapiyor, sanki kendini sakinlestirmek icin yapiyor gibi geldi bana.. Disi bekliyim o zaman, disi cikinca devam ederse emzik veririm
Aynı şekilde benimki de öyle yapıyor uyurken yapıyor ben de Alıp emziriyorum ve emiyor. Fotosunu çekip doktora sordum, aç kaldığını düşünüyordum ve içim acıyordu. Dilden dolayı bu aylarda böyle şeylerin başlayabileceğini söylemişti. Iki ay önce vs başladı bizde

bencede arayı açma 2 yıla kadar ben rahat olucm ıkısı oynar bende kafa dınlerım halamın kızı kızı 8 aylıkken hamıle kalmıştı dr emzırebılırsım eger çocuk emiyorsa son 3 aya kadar dedi 5.aya kadar enz ordu sundu kızı 2,5 oğlu 17aylık kızı hıc kıskamıyor beraber oynuyorlar

ahmette yaptı onu hatta emzıkten sandım ben bence hıc verme emzık ben 2 ay sonra bıktıracağım bakan kısıye alıssın

Kızlar şimdi oğluma süt verirken bir şeyi keşfetti sütü bırakıp bana sesleniyor bende geçmişi okuyordum bakmadım eliyle suratıma vurup gülüyor bana bak beni öp diye Öpüyorum tekrar sütünü içiyor aynısını yaptı ben bAkmadım tekrar vurdu benim oğlan sevgi istiyor mıncığa bak sen

gececi abdullah yenice uyudu fırsat bulmuşken yazayım.
kuzenim iki düşük sonrası 3.ye hamile pıhtılaşma çıktı iğne kullanıyor kanaması olmuş ama çok fazla Dr lar da düşer bu düşer diyorlarmis vicdansizca neyse kanaması durmuş bebekte sıkıntı varmış 2li test te Dr bu sakat bebek demiş.kuzen ense kalınligi 1.9 diyor hatırladığım kadarıyla çok yüksek değil kendiminkini unuttum.sizlerden hatirlayaniniz varmı kaç mm olduğu .çok üzüldüm iki kurtaji var iki yıllık evli çok yıprandı

aysimason cok güzel düzenli evin güle güle oturun kutu gibi size yeter dediğin gibi.
sevsinler o abdullahi annesinin kuzusu ilgi istiyor.

Bızım 1.3 tu canım ıns sağlıkla doğar

Büyümüş de oyun yapıyor oğluşun maşallah:) bizimki de ona bakmadığımızda yalandan öksürüyor :)

Gunaydin hanimlat, kizimi bugun bebekler icin olan muzik aktivitesine goturuyorum ilk kez bakalim sevecekmi ortami, diger bebeklerigorunce ne yapacak :). Suan otobusteyiz kizim milletin yuzune bakiyot hic pas vvermiyolar cok soguk bu almanlar yahuu :))

bak sen oyunlara çapkın :)

gaz yapmadı bızımkınde sukur :) bı de bızım adam kakayı oyle gorunce yok daha erken verme deyıp duruyor ıyı mı :) 5 gun sonar 6. ayını dolduruyor

Neden olmuş peki? Inş bir daha olmaz kuzuma canı hiç acımasın yavruların
amiiin..annemlerde oldugumuz ıcın kanepeyı acıp yatırmıstık gecede acıkınca bende yanına yatmışım Sabah uyandıgımda kolum kolunun uzerındeydı oda oynatınca cıktı herhalde tam bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…