- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
sagol canım evet dedıler cok korkuyorum hep agrır falan dedıler ınsallah olmazz
Kizlar bisey danisacagim, benim kixim 2 aydir alt dudagini emerek uyuyor, emzik gibi.. Bi turlu birakmadi, internetten baktim insanlarda o aliskanlik hic gecmeyebiliyormus, bunu okiyunca korktum biraz.. Simdi uyuturken emzik veriyorum, alt dudagibi emmeyi unutunca emzigi biraktirmak istiyorum, yanlis mi yapiyorum? 6 aydan sonra emzige alisacak..
Canim acikcasi korkmuyor degilim pespese, ama tek cocuk istemiyorum Allah nasip ederse kardes istiyorum, arayo acarsam rahata erecekken ikinci gelcek, simdi zaten hayatim kisitli, bebekliyim kafama gore takilamiyorum, en azindan diyorum biraz daha kisitli yasarim ama sonradan 4-5 yaslarina gelince kres filan derken bayagi rahatlarim, tabi insallah Rabbim saglik sihhat versin :)). Birde yaslari yakin olunca beraber oynarlar, bahcede, parkta havuzda, arkadasimin cocuklRi arasinda 5 yas var, ikisininde ihtiyaci bsmbaska oda pisman arayi actigina. Hayitlisi :)
Canim uyurken ve acken.yapiyor, sanki kendini sakinlestirmek icin yapiyor gibi geldi bana.. Disi bekliyim o zaman, disi cikinca devam ederse emzik veririmHayır canım alt dudağı emmek ve kulakla oynamak dişlerin çıkacağının habercisi... Bizimki de emiyordu hatta gariban gibi oluyor üzülüyordum, mememe alıyordum hemen herhalde aç da ondan yapıyor diye.. Iki Dişi birden çıktı tabi bir iki aydır yapıyor nerdeyse... Hiç korkma normal bu...
Ben dogum kilolarimi verdim 2 kg kaldi sadece oda onenli degil, eger kilo vermemis olsaydim bende dusunmezdim.. Bu arada simdi dusunmuyoruz :) yani bi 4 ay daha gecsin diyorum :)) tirsaklik yapiyorum :) hem biraz daha emzirmis olurum..Canım 18 aylık yeğenimle tatildeyiz.. Aynı yemeği yapıyoruz birine peynir yumurta katıyorlar birbiriyle oynuyorlar.. Evet tabiki zor ama iki üç yıl sonra iki çocuk ve hepten özgür olacaksın..
Ben doğumdan sonra 30 kg aldım neden bilmiyorum... Ama almasaydım ikinciyi de yapar birlilte büyütürdüm.. Bir Dr doktorun izin verirse hamile iken emzirebiliyorsun. Gece emmesine hiç ara vermeden ikincigi yapmtı arkadaşım ikisini de emziriyor şu an.. Bence dene şansını.. 9 aya kadar kendini kurtarır ayaklanır zaten Bebiş, arayı açmamak herkes için iyi oluyor...
Aynı şekilde benimki de öyle yapıyor uyurken yapıyor ben de Alıp emziriyorum ve emiyor. Fotosunu çekip doktora sordum, aç kaldığını düşünüyordum ve içim acıyordu. Dilden dolayı bu aylarda böyle şeylerin başlayabileceğini söylemişti. Iki ay önce vs başladı bizdeCanim uyurken ve acken.yapiyor, sanki kendini sakinlestirmek icin yapiyor gibi geldi bana.. Disi bekliyim o zaman, disi cikinca devam ederse emzik veririm
bencede arayı açma 2 yıla kadar ben rahat olucm ıkısı oynar bende kafa dınlerımCanim acikcasi korkmuyor degilim pespese, ama tek cocuk istemiyorum Allah nasip ederse kardes istiyorum, arayo acarsam rahata erecekken ikinci gelcek, simdi zaten hayatim kisitli, bebekliyim kafama gore takilamiyorum, en azindan diyorum biraz daha kisitli yasarim ama sonradan 4-5 yaslarina gelince kres filan derken bayagi rahatlarim, tabi insallah Rabbim saglik sihhat versin :)). Birde yaslari yakin olunca beraber oynarlar, bahcede, parkta havuzda, arkadasimin cocuklRi arasinda 5 yas var, ikisininde ihtiyaci bsmbaska oda pisman arayi actigina. Hayitlisi :)
ahmette yaptı onu hatta emzıkten sandım ben bence hıc verme emzık ben 2 ay sonra bıktıracağım bakan kısıye alıssınKizlar bisey danisacagim, benim kixim 2 aydir alt dudagini emerek uyuyor, emzik gibi.. Bi turlu birakmadi, internetten baktim insanlarda o aliskanlik hic gecmeyebiliyormus, bunu okiyunca korktum biraz.. Simdi uyuturken emzik veriyorum, alt dudagibi emmeyi unutunca emzigi biraktirmak istiyorum, yanlis mi yapiyorum? 6 aydan sonra emzige alisacak..
Bızım 1.3 tu canım ıns sağlıkla doğargececi abdullah yenice uyudu fırsat bulmuşken yazayım.
kuzenim iki düşük sonrası 3.ye hamile pıhtılaşma çıktı iğne kullanıyor kanaması olmuş ama çok fazla Dr lar da düşer bu düşer diyorlarmis vicdansizca neyse kanaması durmuş bebekte sıkıntı varmış 2li test te Dr bu sakat bebek demiş.kuzen ense kalınligi 1.9 diyor hatırladığım kadarıyla çok yüksek değil kendiminkini unuttum.sizlerden hatirlayaniniz varmı kaç mm olduğu .çok üzüldüm iki kurtaji var iki yıllık evli çok yıprandı
Kızlar şimdi oğluma süt verirken bir şeyi keşfetti sütü bırakıp bana sesleniyor bende geçmişi okuyordum bakmadım eliyle suratıma vurup gülüyor bana bak beni öp diye Öpüyorum tekrar sütünü içiyoraynısını yaptı ben bAkmadım tekrar vurdu benim oğlan sevgi istiyor mıncığa bak sen
bak sen oyunlara çapkın :)Kızlar şimdi oğluma süt verirken bir şeyi keşfetti sütü bırakıp bana sesleniyor bende geçmişi okuyordum bakmadım eliyle suratıma vurup gülüyor bana bak beni öp diye Öpüyorum tekrar sütünü içiyoraynısını yaptı ben bAkmadım tekrar vurdu benim oğlan sevgi istiyor mıncığa bak sen
HAH IYI bArı bende korktum :)Normal canım ne verirsen o çıkıyor elma yeşil yapar
gaz yapmadı bızımkınde sukur :) bı de bızım adam kakayı oyle gorunce yok daha erken verme deyıp duruyor ıyı mı :) 5 gun sonar 6. ayını dolduruyorNormal canım artık kakalar öyle olacak:) katı şekilde koyu kına gibi... Gıdaları tek tek tattır ki alerji yaparsa hangisinin yaptığını bil. Elma armut fasulye mesela alerji yapsa hangis yapmış anlamazsın.
Bir de ben bebeğe fasulye verdiğim gün gazdan mahvoldu yavrum(
amiiin..annemlerde oldugumuz ıcın kanepeyı acıp yatırmıstık gecede acıkınca bende yanına yatmışım Sabah uyandıgımda kolum kolunun uzerındeydı oda oynatınca cıktı herhalde tam bılmıyorumNeden olmuş peki? Inş bir daha olmaz kuzumacanı hiç acımasın yavruların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?