2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
çok üzüldüm cnm nekadarlıktı Allahtan 2 tane varmış allah onlara uzun sağlıklı ömürler versin

aynen ya şu saat oldu mideme birşey girmedi girdi aslında da misliyle çıktı aç kalmak ta istemiyorum yemek yemek hiiiç istmiyorum

rabbim sabır versin canım diğer evlatlarına sarıl

çok üzüldüm. Allah iki çocuğuna uzun ömürler versin.

Canim benim en kisa zamanda Rabbim yine verir inşallah iki çocuğun varmis ne güzel bak Allah onlarla uzun huzurlu omur versin

Arkadaşlar çok sağolun.
Allah'a emanet yavrularınız. Hoşçakalın.
Hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar.

benim de bulantım hiç yoktu canım. 7. haftaya girdim ne olduğumu şaşırdım. şükür bugün biraz iyiyim. afedersin tuvalete kalkamıyordum bi baş dönmesi, bi bulantı. olmasın işte ne güzel tadını çıkar. bünye meselesi bu sonuçta burda görüyosun belirtisi olmayan bir çok arkadaşımız var. niye kendini üzüyosun en çok mutlu olman gereken dönemde?

Son düzenleme:
İnş dediğiniz gibidir elimde değil çok ehvamlanıyorum ama salı gününe kada bekliycem olumsuz düşünmemeye çalışıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu konuda Allah'ı vekil kıl.
Rabbim bebeğim sana emanet ve sana bırakıyorum bu konuyu diyebilirsin.
sonra da içini rahat tutmaya çalış. Çünkü Rabbim bu konuyla en güzel biçimde ilgilenecektir.

kızlar bulantı herkeste olacak diye bir şey yok.
Kadınların yarısında oluyorsa yarısında da olmuyor.
her bünye aynı değil. o yüzden üzülmiyelim.

Canim sendemi yajalandin bulantilara ahh sorma bu bulantilar mahvetti bizi siz hic degilse evde cekiyorsunuz benim gibi hastanede degil
İnşallah en kisa zamanda gecicek ya sabir

Canim sendemi yajalandin bulantilara ahh sorma bu bulantilar mahvetti bizi siz hic degilse evde cekiyorsunuz benim gibi hastanede degil

Allah şifa versin canım.
İyi olacaksın Allah'ın izni ile...

benim sabahları eşimi işe yollarken oluyor.
başım dönüyor ve midem bulanıyor. yerlere yapışıyorum.
onu yollar yollamaz hemen yatıyorum.
öğlene kadar uyuyunca geçmiş oluyor.

sorma arkadaşım ne güzel seviniyordum yok diye. baş dönmesi zorluyo beni en çok. tansiyonum çok düşük, korkuyorum ayağa kalkmaya düşücem diye. başım dönünce midem de daha beter oluyo. kasık ve karın ağrılarım geçmiyor, bir de üstüne kuyruk sokumum ağrıyo sanırm yatmaktan oldu o da. çooook fenalardayım rabbim hepimizin yardımcısı olsun, sana da acil şifalar versin canım en yakın zamanda evine çocuklarına kavuşursun inşallah.

Benim ilk hamileliğimde bulantım olmamıştı şimdi ikinci hamileliğimde biraz bulantım var sanki. Ve çok daralıyorum nefessiz kalıyorum. Böyle bir sıkıntı yaşayan var mı aranızda. Yoksa bu benim genel sıkıntım mı anlamadım.

Çok çok üzgünüm :2:

Bende çok üzüldüm cnm rabbim sabır versin benimde iki evladim var 3. Yu bisenedir istiyoduk bir yil icinde bir dış bir boş gebelik yasadim artık ümitsizliğe kapilmistimki rabbim yenisini nasip etti hala bile korku var içimde hepimizin bebekleri rabbime emanet inş sende en kısa zamanda kavusursun

Doğru söylüyorsunuz inş bişeyim yoktur veren Allah alan Allah umarım sağlıklıdır salı gününe kadar kendimi üzmeden kasmadan sabırla ve sabırsızlıkla bekliycem :)) moral oldunuz tşk ederim
umarım hepimizin hamileliği sorunsuz bulantısız geçer

Bu konuda Allah'ı vekil kıl.
Rabbim bebeğim sana emanet ve sana bırakıyorum bu konuyu diyebilirsin.
sonra da içini rahat tutmaya çalış. Çünkü Rabbim bu konuyla en güzel biçimde ilgilenecektir.

Zaten Herzmn söylerim veren Allah alan Allah
Allah'tan gelen herşeye razıyım Rabbim hayırlı evlatlar versin sağlıklı sihatli hayırsızsa nasip etmesin ama işte insanoğlu duramıyor merak ediyor Allahım bana bağışladımı diye hala benimle mi diye merak ediyorum :)

tabi merak duygusu hepimizin içinde var canım.
İnşallah güzel şeyler duyacağız doktorlarımızdan.
gül düşünelim gülistanlık olsun.

seninde mi doktor randevun salı günü canım?

Canım bende de kan pıhtılaşması var ve doktor bunun normal doğuma engel olmadığını söyledi, ki birçok arkadaşım da normal doğurdu iğne vuruldukları halde...

Aslında normal doğum olabiliyormuş, ama doktorum riske girmek istemem dedi, çünkü tam teşekküllü bi hastane değil ben küçük bi ilçede oturuyorum. Doktorda bu yüzden normal doğum istemedi, aslında doktorum normal doğum konusunda çok ısrarcı ama...

sende de mi kan pıhtılaşması var canım?
doktoruna güven o zaman.
belki de risk almak istememiştir.

canım ben kullandım kakao yağı badem yağı ama yok çok güzel çatladım:)
Amin canım sağol haklısın tehlike olsaydı lekelenme kanama gibi belirtiler olurdu Rabbim bu güzel ayların hürmetine hepimizin bebişlerini korusun 🙏🙏

Allah de ötesini bırak...
amin canım amin
inş bizim de böyle güzel doğum hikayelerimiz olur ilk bebegim cok heycanlıyımmmmmmmmmm
inşallah canım
canım aldırıyor günde iki porsiyon meyve yemen lazım ben sırf meyveyle beslenmiştim:) mesela yarım elma yarım muz gibi yersen bir kaç çeşit meyvenin tadına bakmış olursun:)
canım mutlaka ceviz badem ve yumurta ye yoğurt süt peynirde
senin çifte olacak mutluluğun:)
evde oturmak çok zormuş can sıkıntısı
ben hep evdeyim ah ah
Kızlar ne kadar hızlısınız.. doğum hikayelerine geçmişsiniz bile
tabi canım hatta büyütmeye başlıycaz:))
canım kullan zararı olmaz onda da var folik asit zaten
oy oy maşallah miniğine
Çok çok üzgünüm :2:

Allahım iki evladıma uzun ömürler varsin

Erenime.
Cerenime.

Elden bişey gelmiyor.
ahh canım Rabbim sabır versin dediğin gibi yavrularına uzun ömürler versin bir kaybın daha vardı değil mi kan pıhtılaşması var mı baktırsana sonradan çıkabiliyormuş bu rahatsızlık
yok canım ye gitsin ben meyvenin her çeşidini yedim oğlumda kırmızı leke var ama büyüdükçe geçiyor genelde oluyor bebeklerde
Selam güzel annişler.
biz geldik, hosgeldik.
kalp atisimizida duyduk.
dusuk riskimizde gecmis ve 7 haftalik oldugnu soyledi.
maşallah miniğine
kızlar çatlaklar için neler yapıcaksınız ve ne zaman yapmaya başlıycaksınız?
ben kakao yağı ve badem yağı sürdüm bolca ve bolca çatladım:) çatlayacak olana çare yok maalesef
canım yapabiliyorsun yapan çok araştır istersen
kızlar hamilelikte tavuk yemek ile ilgili bir kısıtlama var mı? hormonlu olduğu için yem e falan gibi şeyler dediler de ... ?
canım köy tavuğu tercihin olsun
kızlar benim zaten çatlaklarım var ama hamilelikte daha da artmasınlar diye ne kullansam ? badem yağı mı yoksa biooil diye bir şey duydum ? bana önerisi olan bir tatlışş var mı
bioili bende istiyorum acaba etki eder mi?
darısı kalp atışına canım inşaallah
Kızlar kız bebek sol tarafta mı seğiriyordu.
öyle derler canm
sılam ya bağırsak hareketi değil o bariz seğirme bebeği besleyen damarlar yaparmış öyle , sen iyi bilirsin aslında üçüncü olacak:) benim ara ara oluyor pıt pıt böyle:)
aaaa şimdiden dinleniyor muymuş 20. haftadan sonra başlıyorlardı dinlemeye
bende yok canım nefessiz kalma doktor sor bir

Canim sağolasın gecicek inşallah bendede tansiyon düşüklüğü var o yüzden mide bulantısı oldumu ayaga kalkamiyorum rabbim hepimize acil şifalar versin dua edelim birbirimize bol bol ...

Allah şifa versin canım.
İyi olacaksın Allah'ın izni ile...

Sagolasin canim ..

aaaa şimdiden dinleniyor muymuş 20. haftadan sonra başlıyorlardı dinlemeye

[/QUOTE]
valla ben duydum hatta kalp atımı sayısı da 136 falandı. aslında ben ilk kalp atısını o cihazla duydum taa 6 haftalıkken, hatta benim geç döllenme olduğu için doktor ultrasonda ancak iki hafta sonra duyabildi, siz düşünün artık, yanlıs dicem ama yanlıs olsa tam benim bebegi hissettigim yerin üstünde kalp atısını bulmazdı kız o kadar gezdirdi sadece orda duydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…