çok üzüldüm cnm nekadarlıktı Allahtan 2 tane varmış allah onlara uzun sağlıklı ömürler versin
aynen yaşu saat oldu mideme birşey girmedi girdi aslında da misliyle çıktı aç kalmak ta istemiyorum yemek yemek hiiiç istmiyorum
rabbim sabır versin canım diğer evlatlarına sarıl
oooo ben kızımda bisürü yedim ama kızarıklık falan yok batıl inanç bunlar şekerim
canın istiyorsa ye :))
çok sivindim canım bende bugün duydum
duyan duymayan kalmasın :))
Geçmiş olsun canım bende bi tane kaybetmiştim şimdi yine hamileyim
allah herşeyin hayırlısını versin bak ne güzel 2 evladın var allah onlara
uzun sağlıklı ömürler versin yine denersiniz yine olur biliyorum şimdi
ağlıyosundur ama ağlıyosanda içine atma ağla rahatla birkaç ay sonra
güzel haberlerle gel yine buraya...
çok üzüldüm. Allah iki çocuğuna uzun ömürler versin.
Canim benim en kisa zamanda Rabbim yine verir inşallah iki çocuğun varmis ne güzel bak Allah onlarla uzun huzurlu omur versin
Arkadaşlar çok sağolun.off offf ne güzel ne mutlu sana.çokta kolay bir doğum olmuş. Darısı başımıza canımm
gel tezkere gellll. Allah ayırmasın ellerinizi canım.
hayırlısı canım. Yavrularına seni bağışlamış
köy tavugu en guzeli. bir civciv 40 günde tavuk oluyor canım. birde hasta olmasınlar dıye devamlı ılac verıyorlar.. Ye ama cok degıl. Ama daha cok kırmızı et ye derım
Tşk ederim Rabbim inş bu kadarla sınar seni hamileliğinin bundan sonrasını rahat geçirirsin inş evet okudum yazdıklarını gerçekten çok üzüldüm ve duacınım senin ve senin gibi zor hamilelik geçirenlerin
Bende hiç belirti olmayınca bende bi sorun var demekten kendimi alamıyorum benim 6+2 oldu bulantılar daha sonra başlar diyolar ama bakalım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnş dediğiniz gibidir elimde değil çok ehvamlanıyorum ama salı gününe kada bekliycem olumsuz düşünmemeye çalışıyorum
benim de bulantım hiç yoktu canım. 7. haftaya girdim ne olduğumu şaşırdım. şükür bugün biraz iyiyim. afedersin tuvalete kalkamıyordum bi baş dönmesi, bi bulantı. olmasın işte ne güzel tadını çıkar. bünye meselesi bu sonuçta burda görüyosun belirtisi olmayan bir çok arkadaşımız var. niye kendini üzüyosun en çok mutlu olman gereken dönemde?
Canim sendemi yajalandin bulantilara ahh sorma bu bulantilar mahvetti bizi siz hic degilse evde cekiyorsunuz benim gibi hastanede degil
İnşallah en kisa zamanda gecicek ya sabir
Canim sendemi yajalandin bulantilara ahh sorma bu bulantilar mahvetti bizi siz hic degilse evde cekiyorsunuz benim gibi hastanede degil
İnşallah en kisa zamanda gecicek ya sabir
Çok çok üzgünüm :2:
benim de bulantım hiç yoktu canım. 7. haftaya girdim ne olduğumu şaşırdım. şükür bugün biraz iyiyim. afedersin tuvalete kalkamıyordum bi baş dönmesi, bi bulantı. olmasın işte ne güzel tadını çıkar. bünye meselesi bu sonuçta burda görüyosun belirtisi olmayan bir çok arkadaşımız var. niye kendini üzüyosun en çok mutlu olman gereken dönemde?
Bu konuda Allah'ı vekil kıl.
Rabbim bebeğim sana emanet ve sana bırakıyorum bu konuyu diyebilirsin.
sonra da içini rahat tutmaya çalış. Çünkü Rabbim bu konuyla en güzel biçimde ilgilenecektir.
Zaten Herzmn söylerim veren Allah alan Allah
Allah'tan gelen herşeye razıyım Rabbim hayırlı evlatlar versin sağlıklı sihatli hayırsızsa nasip etmesin ama işte insanoğlu duramıyor merak ediyor Allahım bana bağışladımı diye hala benimle mi diye merak ediyorum :)
Doğru söylüyorsunuz inş bişeyim yoktur veren Allah alan Allah umarım sağlıklıdır salı gününe kadar kendimi üzmeden kasmadan sabırla ve sabırsızlıkla bekliycem :)) moral oldunuz tşk ederim
umarım hepimizin hamileliği sorunsuz bulantısız geçer
Canım bende de kan pıhtılaşması var ve doktor bunun normal doğuma engel olmadığını söyledi, ki birçok arkadaşım da normal doğurdu iğne vuruldukları halde...
Aslında normal doğum olabiliyormuş, ama doktorum riske girmek istemem dedi, çünkü tam teşekküllü bi hastane değil ben küçük bi ilçede oturuyorum. Doktorda bu yüzden normal doğum istemedi, aslında doktorum normal doğum konusunda çok ısrarcı ama...
canım ben kullandım kakao yağı badem yağı ama yok çok güzel çatladım:)Kızlar doğum hikayeleriniz beni ağlattı. ..ne özel bi an Rabbim bana da ikinci kez yaşatacağı icin çok şükür: ) ilk kez doğuracak arkadaşlarım normal doğumdan korkmayın kaldı ki ben iğneden korkan biriyim sancı kısmı zor sadece doğum birkaç kuvvetli ikinmayla oluyor şükür...unutulmayacak bi acı olsa ikinciyi üçüncüyü dogurmazdik dimio yuzden ne yapıyoruz hamileligimizin tadinini cikariyoruz çatlamadan bolbol yaglaniyoruz (ben badem ve kakao yağı kullandım iyi geldi)çatlağım az oldu. ..bol bol uyuyun:)))herşey güzel olacak insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin canım aminAmin canım sağol haklısın tehlike olsaydı lekelenme kanama gibi belirtiler olurdu Rabbim bu güzel ayların hürmetine hepimizin bebişlerini korusun 🙏🙏
Allah de ötesini bırak...
inşallah canıminş bizim de böyle güzel doğum hikayelerimiz olurilk bebegim cok heycanlıyımmmmmmmmmm
canım aldırıyor günde iki porsiyon meyve yemen lazım ben sırf meyveyle beslenmiştim:) mesela yarım elma yarım muz gibi yersen bir kaç çeşit meyvenin tadına bakmış olursun:)[
ben de en fazla 10 kilo almak istiyorum...umarım istem dışı çok almam..
gerçi her şeyin başı bebişin sağlığı..]
bana da bütün takvimler erkek diyor..eşim de bi güzelleştin sen diyor..önceden çirkin miydim acaba
ama 1 tane çok acıyan bi sivilcem çıktı
canım ne güzel yazmışın.ben de not almaya başlıyayım...
ben de en çok meyve yiyorum...kilo aldırıyor mu meyvee
aslında 24.haftaya kadar iyi gitmişin ne olduysa o hafta olmuş
canım nerdeyse kahkaha ile okudum
çok güzel anlatmışsın..
allah ömür boyu ayırmasın sizi..
canım çok duygulandım okurken...
allah bize de nasip etsin de ben korkuyorum spinal sezeryandan
sanki uyuşmucam acıcak gibi geliyor
gerçi arkadaşlarım kamyon geçse üstünden duymazsın diyorlar
ben de hep yiyordum ama tiksinti geldi ...
çok üzülüyorum ama hiç yiyesim gelmiyor
canım mutlaka ceviz badem ve yumurta ye yoğurt süt peynirdeArkadaşlar sizleri çok takip edemiyorum, yapmış olduğunuz paylaşımları kaçırdığım içinde üzülüyorum valla ne yalan söyleyim, çalıştığım için hiç vaktim olmuyor...
Bende beslenme konusunda kafama takılanlar var, sizler nasıl besleniyorsunuz ? Doktorum bana bu ilk 3 ay için bol bol su içmen yeterlidir dedi, tuvalete gitmekten usandım artık öyle diyim, günde 2 litreyi geçmeye çalışıyorum...
Onun haricinde sabahları pekmez tahin yiyorum yerkende çok zorlanıyorum, birde günde mutlaka4-5tane kayısı yiyorum, kurutulmuş siyah üzümde yiyiorum gün içinde 10 tane kadar. Daha ne yapıyım söyleyin bana
senin çifte olacak mutluluğun:)Yazılan doğum hikayeleri çok güzel okurken çok duygu landdım inş. O son nokta bebekle buluşma anı beni kopardı Rabbim bizlere de nasip eder inş. Kucağımıza almayı 🙏🙏 ikiz doğum yapan yok mu nasıl bir duyudur acaba inş. Ikizler ime kavuşurum hayırlısıyla🙏🙏🙏
Allah de ötesini bırak...
ben hep evdeyim ah ahevde oturmak çok zormuş can sıkıntısı
tabi canım hatta büyütmeye başlıycaz:))Kızlar ne kadar hızlısınız.. doğum hikayelerine geçmişsiniz bile
canım kullan zararı olmaz onda da var folik asit zatenkızlar doktorum bana 9. haftada folik asiti bırakmamı söyledi bu haftadan sonra artık faydası yokmuş? decavit diye bir vitamin var onu yazdı ama şuan ağır gelebilir dene mide bulantın artarsa 11. haftadan sonra başla dedi sizdede öyle bi durum var mı?
oy oy maşallah miniğineBen geldim
duydum bebişimin güm gümleriniallahım sana şükürler olsun
duymayı bekleyen herkese de nasip etsin çok mutluyum çok
boyumuzda 1,25 cm olmuşhaftamıza görede boyumuz kesemiz
herşey normalmiş 3 hafta sonra gel dedi ikili test falan yaparız dedi bu kadar
gördüm onu minnacık tı çok güzel di ağlamak istiyorummmmmmm
Çok çok üzgünüm :2:
ahh canım Rabbim sabır versin dediğin gibi yavrularına uzun ömürler versin bir kaybın daha vardı değil mi kan pıhtılaşması var mı baktırsana sonradan çıkabiliyormuş bu rahatsızlıkAllahım iki evladıma uzun ömürler varsin
Erenime.
Cerenime.
Elden bişey gelmiyor.
yok canım ye gitsin ben meyvenin her çeşidini yedim oğlumda kırmızı leke var ama büyüdükçe geçiyor genelde oluyor bebeklerdekızlar bu arada aklınızı karışıtırmak istemem ama;
hamilelikte çok çilek yersen bebğin bi tarafında çilek gibi kızarıklık olur diye duydum ve o yüzden çilek yiyemiyorum
batıl inancım yoktur hiç ama cesaret edemedim.çok istersem bi iki tane tadımlık yiyorum..
tecrubeli anneler çilek yemiş miydinizzzz
maşallah miniğineSelam güzel annişler.
biz geldik, hosgeldik.
kalp atisimizida duyduk.
dusuk riskimizde gecmis ve 7 haftalik oldugnu soyledi.
ben kakao yağı ve badem yağı sürdüm bolca ve bolca çatladım:) çatlayacak olana çare yok maalesefkızlar çatlaklar için neler yapıcaksınız ve ne zaman yapmaya başlıycaksınız?
canım yapabiliyorsun yapan çok araştır istersenbu arada doğum hikayeleri beni mahvetti, burda kaçamak gözyaşlarımı sildim, bilmiyorum şimdi hatırlamıyorum kimler ama özelliklede '' Eren bebek'in '' doğumu çok güzel, eşinle beraber doğumda olmak kesinlikle harika bi duygu olsa gerek. Bende eşimi yanımda istiyorum, eşimi buna ikna ettim. Ne de olsa normal doğum olmucak, kanımda pıhtılaşma olduğu için hergün iğne oluyorum ve benim durumumda olanlar normal doğum yapamıyolar...
İnşallah bizlerde böyle anlatıcaz,doğum hikayelerimizi...
canım köy tavuğu tercihin olsunkızlar hamilelikte tavuk yemek ile ilgili bir kısıtlama var mı? hormonlu olduğu için yem e falan gibi şeyler dediler de ... ?
bioili bende istiyorum acaba etki eder mi?kızlar benim zaten çatlaklarım var ama hamilelikte daha da artmasınlar diye ne kullansam ? badem yağı mı yoksa biooil diye bir şey duydum ? bana önerisi olan bir tatlışş var mı
darısı kalp atışına canım inşaallahKızlar bugün doktora gittim.
Son âdet tarihim 14 nisan olduğu için 7 haftalık oldugumu ve kalp atisini da duyarım diye bu haftayi beklemistimm. Doktor 5 haftalık oldugumu söyledi.
Yürüyüş yapabileceğimi söyledi.
Sadece folik asit yazdı.
2 hafta sonra kalp atisi için tekrar çağırdı.
öyle derler canmKızlar kız bebek sol tarafta mı seğiriyordu.
sılam ya bağırsak hareketi değil o bariz seğirme bebeği besleyen damarlar yaparmış öyle , sen iyi bilirsin aslında üçüncü olacak:) benim ara ara oluyor pıt pıt böyle:)Canim daha bebegin hareketini yada seyirmesini hissedemessin o segirme dedigin bağırsak hareketlerin :)
Bebegin kesesi solda ise kiz sagda ise erkek derler kontrolüne gidince sor doktoruna kese soldami sagdami diye.
Ben inanmıyorum gerçi bunlara ama sordum doktora yinede solda dedi :)
aaaa şimdiden dinleniyor muymuş 20. haftadan sonra başlıyorlardı dinlemeyeslm kızlar nasılsınız bugün
benim ilk defa bugün insan gibi karnım acıkmaya başladı
bu arada biraz once saglık ocagına iğnemi yazdırmaya gittim gitmişkende sağlık ocagındaki doppler cihazından kalp atıslarını dinleyim dedim iki haftadır dr ye gitmemiştim, korkuyordum acaba orda mıdır diyetam da hissettiğim yerde yani karnımın sağ alt köşesinde pıt pıt atıyordu cok sükür, 5 gün sonra dr ye gitcem ins hersey yolundadır
bende yok canım nefessiz kalma doktor sor birBenim ilk hamileliğimde bulantım olmamıştı şimdi ikinci hamileliğimde biraz bulantım var sanki. Ve çok daralıyorum nefessiz kalıyorum. Böyle bir sıkıntı yaşayan var mı aranızda. Yoksa bu benim genel sıkıntım mı anlamadım.
Canim sağolasın gecicek inşallah bendede tansiyon düşüklüğü var o yüzden mide bulantısı oldumu ayaga kalkamiyorum rabbim hepimize acil şifalar versin dua edelim birbirimize bol bol ...sorma arkadaşım ne güzel seviniyordum yok diye. baş dönmesi zorluyo beni en çok. tansiyonum çok düşük, korkuyorum ayağa kalkmaya düşücem diye. başım dönünce midem de daha beter oluyo. kasık ve karın ağrılarım geçmiyor, bir de üstüne kuyruk sokumum ağrıyo sanırm yatmaktan oldu o da. çooook fenalardayım rabbim hepimizin yardımcısı olsun, sana da acil şifalar versin canım en yakın zamanda evine çocuklarına kavuşursun inşallah.
Allah şifa versin canım.
İyi olacaksın Allah'ın izni ile...
Canim sağolasın gecicek inşallah bendede tansiyon düşüklüğü var o yüzden mide bulantısı oldumu ayaga kalkamiyorum rabbim hepimize acil şifalar versin dua edelim birbirimize bol bol ...
Sagolasin canim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?