2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canım daha çok erken o seyirmeleri duymak icin birak bizim hissetmemizi ultrasonda bile bebwgin hareketlerini bu aylarda cok dikkatli takip edilirse görülebilir ama 10 haftayı dolduranlar yavaş yavaş seyirmeleri hissetmeye başlayabilir az kaldı:)

Ay biz kadinlar cooook fenayiz yaa baktim canim illa da sunu cekiyor diye bi durumum yok kocam rahat ohhh ben bulanti cekiyorum o da biraz babaliga alissin dedim, cigkofte istiyorum(etsiz olanlardan tabi) ille dedim gonderdim disari. Su an kendime gulmekten oluyorum meger ben ne zilliymisim yahuuu:) eylemlerim devam edecektir anayim ben ana :)

Hay Allahim ya hic gulesim yoktu ne fenasin gercekten :)

Sila_m lutfen beni de listeye ekler misin canim? Sat 21 nisan yas 28 tahmini dogum t. 26 ocak

merhaba yeni olduğum için özelden gönderemedim beni ekler misin? sat 13 nisan muhtemel doğum tarihi 18 ocak

Merhaba arkadaslar bende hamileyiimm.. 2. Kez kontrole gittim bugun ve ilkez keseyi gördükk.. Minicik ilk fotografı var bebeğimizin:) benim bi sorum olacak ben özele gidiyorum ama ne ilkinde nede bugun hiç tahlil yapılmadı.. Yani degerim katlanıyormu hiç bakmadılar. İlk gebe oldugumu ögrendiğimde degerim 202 .7 fi. Tekrar bakmaları gerekmiyormu?

merhaba yeni olduğum için özelden gönderemedim beni ekler misin? sat 13 nisan muhtemel doğum tarihi 18 ocak
Canim aramiza hosgeldin hayırlı olsun bebegin :yasinida yaz ekleyeyim listeye :)
Sila_m lutfen beni de listeye ekler misin canim? Sat 21 nisan yas 28 tahmini dogum t. 26 ocak
Canim sende aramiza hosgeldin hayırlı olsun bebegin ekliyorum listeye ismini :)

kızlarr çilek konusundaki desteğiniz içn teşekkür ederim
bütün meyveler de az çok ilaç var sanırım kabukları soyulmucaksa suda bekletiyorum ben de yarım saat kadar...

kızlar çatlaklar için neler yapıcaksınız ve ne zaman yapmaya başlıycaksınız?

4.ayda başlıyım diyorum ama doktora da sorucam...
bebe yağı-kakao yağı iyi diye duymuştum ama araştırmak gerek..
bi de piyasada pahalı kremler var son zamanlara doğru kullansam mı gerek var mı bilemedim..

kızlar hamilelikte tavuk yemek ile ilgili bir kısıtlama var mı? hormonlu olduğu için yem e falan gibi şeyler dediler de ... ?

canım iyiki hatırlattın doktoruma sorayım ben onu...
dediğin gibi hep hormonlu tavuklar..
köy tavuğunu nerde bulabilirz ki :18:

Sılacım sen kilo verdin mi?
inşallah tez zamanda kavuşursun sağlığına..

çok fenasın canımm
eşim de sorup duruyor canının istedği bişey var mı diye ama hamilelikten önce daha çok isterdi
ne yazıkki canım hiçbişey istemiyor ..

canım ben de ilk öğrendiğim zaman yaptırdım bi de doktor istedi toplamda 2 kez yaptırmış oldum...
doktor keseyi gördükten sonra gerek yok dedi...yabi sen keseyi gördüysen için rahat olsun...

Evet canım hamileliğimi ogrendigimden bu yana 5 kilo verdim.

kese varsa degere gerek yok canım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Rahatladım kızlar tesekkür ederim:)) alakasız bi sorum olacak imzalarnızı nasıl ayarladınız. Bende sadece hamilelik takvimi olarak görğnüyor

annemden uzak bir şehirde evlenmein ne kadar zor olduğunu şu günlerde daha da çok anladım kızlar

annemden uzak bir şehirde evlenmein ne kadar zor olduğunu şu günlerde daha da çok anladım kızlar

çok katılıyorum. içimi çok yakıyor kimsesiz kalmak. yaptığı yemekleri canım çok istiyor ama diyemiyorum bile telefonda.
o da diyor keşke yanında olsaydık falan diye ama onu üzmemek için teselli ediyorum.
Allah can sağlığı versin uzun ömür versin başımızdan eksik etmesin.
annesi vefat edenlere de Allahtan sabır diliyorum çok zor.

mideni ağrıtacaksın ama kocanın acısı senden çıkar demedi deme :))
bende geçen haftalarda aldırdım yedim bol bol acılı sonra 3 gün midem ağrıdı. normalde yediğimde bişe olmazdı ama zaten hamilelikte midem çok hassaslaştı. ayyyy nası canım çekiyo korkudan yiyemiyorum

kızlar ta tatlı yiyebilrn var mı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

rabbim onlara sağlıklı uzun ömür versin gerçekten canım annelerin yerini kimse tutamaz

kasıklarımda anlamsız sızı var ööf eşimde benden bıktı valla ona şimdi belli etmiyorum ama adet sancısı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…