seninde mi doktor randevun salı günü canım?
annemden uzak bir şehirde evlenmein ne kadar zor olduğunu şu günlerde daha da çok anladım kızlar
mideni ağrıtacaksın ama kocanın acısı senden çıkar demedi deme :))
bende geçen haftalarda aldırdım yedim bol bol acılı sonra 3 gün midem ağrıdı. normalde yediğimde bişe olmazdı ama zaten hamilelikte midem çok hassaslaştı. ayyyy nası canım çekiyo korkudan yiyemiyorum
kızlar ta tatlı yiyebilrn var mı
Ya zerre kadar tatli cekmiyo canim. Ben ki nutella deyince cildiran insandim simdi aklima bile gelmiyo.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ama napayim hep feysbukun sucu. Millet hamile mi var emziren mi var dusunmeden yemek fotolarini cekip cekip koyuyolar, bize yazik degil mi? Bi arkadas foto koymustu tutturdum illa da isterim diye:) benim de midem normalde de cok hassastir ama nasilsazaten bulaniyo zaten cikariyoruz bosveeeeer
Evet bu salı inş kalp atışınıda duyarız :)
Kızlar bugün doktora gittim.
Son âdet tarihim 14 nisan olduğu için 7 haftalık oldugumu ve kalp atisini da duyarım diye bu haftayi beklemistimm. Doktor 5 haftalık oldugumu söyledi.
Yürüyüş yapabileceğimi söyledi.
Sadece folik asit yazdı.
2 hafta sonra kalp atisi için tekrar çağırdı.
inşallah canım. benim de bu salı kısmet ise.
lili88 sana yazdım da tel kafayı yedi:).aman yiyelim içelim güzelleşelim :)
Kızlar ben yine kusmaktan helak oldum ve hastaneye gittik serum bağlandı ....şimdi biraz daha iyiyim..
Sizler iyisinizdir umarım...
Kızlar bu vitamin decavit kabızlık yapıyor olabilir mi ?? Ili gündür kötü durumdayım
bu kusma işi de bayağı zormuş, ben şimdiye kadar sadece bir kez kustum, midem bulanıyor kusamıyorum ama serumla yaşamak da zor olsa gerek allah hepimize şifa versin
resmen tatlıdan tiksindim bir insanın canı tatlı olan hiç mi bişey istemez illa tuzlu acı olacak
topluca kız avına çıktık sanırım:):)ama anneme sordum da 3.ay sonunda belli olur şimdilik vücut mideyi bastıracak tuzlu şeyler istermiş
Canim aramiza hosgeldin hayırlı olsun bebegin :yasinida yaz ekleyeyim listeye :)
Canim sende aramiza hosgeldin hayırlı olsun bebegin ekliyorum listeye ismini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?