2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Ama napayim hep feysbukun sucu. Millet hamile mi var emziren mi var dusunmeden yemek fotolarini cekip cekip koyuyolar, bize yazik degil mi? Bi arkadas foto koymustu tutturdum illa da isterim diye:) benim de midem normalde de cok hassastir ama nasilsazaten bulaniyo zaten cikariyoruz bosveeeeer

kızlar ta tatlı yiyebilrn var mı

Ya zerre kadar tatli cekmiyo canim. Ben ki nutella deyince cildiran insandim simdi aklima bile gelmiyo.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iyi bari yalnız değilim...ay canım hic istemiyor ya

lili88 sana yazdım da tel kafayı yedi:).aman yiyelim içelim güzelleşelim :)

Insallah duyarsin canim benimde sat 14 nisan pazartesi gittik kalbinin attigini gosterdi haftaya bi kontrole gel dedi bakalim

kızlar ta tatlı yiyebilrn var mı

Bende hic yiyemiyorum tatlı bugun çikolata istedi canim ilk defa hamileligimde onu bi parca ağzıma attım yiyemedim başka ..

lili88 sana yazdım da tel kafayı yedi:).aman yiyelim içelim güzelleşelim :)

:) şimdi tatlı tatlı yemenin birde acı acı.... :))
üfff yediğim hiç bir şeyin tadı yok ağzımın tadı bir tuhaf acı bir ot tadı var. hiç bişey canım istemiyor. en iyi meyve oluyor .. 3 ay dolsunda iştahımız açılsın :)

Kızlar ben yine kusmaktan helak oldum ve hastaneye gittik serum bağlandı ....şimdi biraz daha iyiyim..
Sizler iyisinizdir umarım...

Kızlar ben yine kusmaktan helak oldum ve hastaneye gittik serum bağlandı ....şimdi biraz daha iyiyim..
Sizler iyisinizdir umarım...

bu kusma işi de bayağı zormuş, ben şimdiye kadar sadece bir kez kustum, midem bulanıyor kusamıyorum ama serumla yaşamak da zor olsa gerek allah hepimize şifa versin

bu kusma işi de bayağı zormuş, ben şimdiye kadar sadece bir kez kustum, midem bulanıyor kusamıyorum ama serumla yaşamak da zor olsa gerek allah hepimize şifa versin

Canım benimki çok değil mahfoldum tirtir titriyorum... Yerlere yapışıyorum ...sılaya çok üzülüyorum...onun benden çok fazla ...nasıl yıpranıyor.... Serum toparlıyor ama sonra yine aynı...şu an sanki o serumu ben almadım midem feci yinee...kustum kusucam...amin canım sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

resmen tatlıdan tiksindim bir insanın canı tatlı olan hiç mi bişey istemez illa tuzlu acı olacak

topluca kız avına çıktık sanırım:):)ama anneme sordum da 3.ay sonunda belli olur şimdilik vücut mideyi bastıracak tuzlu şeyler istermiş

canım yapılan son araştırmalara göre ye tatlıyı doğur hakkıyı olayı zaten yalanlandı, topiklere falan bakarsan acı tuzlu yiyenlerin oğlu olması olasılığı daha yüksek ama bunlar hep hurafe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…