Ah canim ahhh ben de oyle hissediyorum. Esime asigim ama annemi de cok ozluyorum. Nasil olacak bu is boyle...
topluca kız avına çıktık sanırım:):)ama anneme sordum da 3.ay sonunda belli olur şimdilik vücut mideyi bastıracak tuzlu şeyler istermiş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım yapılan son araştırmalara göre ye tatlıyı doğur hakkıyı olayı zaten yalanlandı, topiklere falan bakarsan acı tuzlu yiyenlerin oğlu olması olasılığı daha yüksek ama bunlar hep hurafe
Kızlar ben yine kusmaktan helak oldum ve hastaneye gittik serum bağlandı ....şimdi biraz daha iyiyim..
Sizler iyisinizdir umarım...
Rabbime binlerce kez şükürler olsun bugün kanamam veya akıntım olmadı şükürler olsun umarım bebiş de iyidir
yapar canım
Bazı şeylerden midem bulanır oldu.
Maşallah canım.allah'ın izniyle iyidir kuzun 🙏
Rabbime binlerce kez şükürler olsun bugün kanamam veya akıntım olmadı şükürler olsun umarım bebiş de iyidir
Çözüm önerin var mı tatlım ??
aynen canım bende eşimi çok seviyorum benim herşeyim evlenmek için 6 yıl bekledik birbirimizi üniversitede tanıştık sonra işleri yoluna koyana kaadar bekledik birbirimizi 1.5 yılı geçti evliyiz şükürler olsun sevgim hiç azalmadı sürekli artıyor rabbim korusun
rabbim tüm sevenleri korusun
ama anneme de aşığım o da benim herşeyim
Dr gittin mi canim gecmis olsun
çoookk teşekkür ederim canım evet doktora ilk kanamam olduğunda gitmiştim hatta kanama bitmek üzereydi o zaman bir sorun olmadığını söyledi olası bir durum dedi haftaya perşembe randevum var o zaman tekrar bakıcaz
Cok sevindim canım inşallah birdaha olmaz kanaman sen yinede dikkat et kendine :)Rabbime binlerce kez şükürler olsun bugün kanamam veya akıntım olmadı şükürler olsun umarım bebiş de iyidir
Tamam canim ekledim listeye hayırlı olsun:)hoşbulduk canım yaşım 33 sat 13 nisan muhtemel doğum tarihi 18 ocak
Off canim ya senle ben nolcaz böyle bilmiyorum doktor serum olmadan yaşamaya baslamadan cikamazsin diyor serum almiyayim dedim bugun doktorun yaninda fenalastim doktorda görüyorsunuz halinizi serum almadan olmaz sabretceksin başka care yok diyor off çok sıkıldım artıkCanım benimki çok değil mahfoldum tirtir titriyorum... Yerlere yapışıyorum ...sılaya çok üzülüyorum...onun benden çok fazla ...nasıl yıpranıyor.... Serum toparlıyor ama sonra yine aynı...şu an sanki o serumu ben almadım midem feci yinee...kustum kusucam...amin canım sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben de aynı bazı şeylerden tiksiniyorum bunlara çoookkkk sevdiğim tavuk da dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?