2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ah canim ahhh ben de oyle hissediyorum. Esime asigim ama annemi de cok ozluyorum. Nasil olacak bu is boyle...

aynen canım bende eşimi çok seviyorum benim herşeyim evlenmek için 6 yıl bekledik birbirimizi üniversitede tanıştık sonra işleri yoluna koyana kaadar bekledik birbirimizi 1.5 yılı geçti evliyiz şükürler olsun sevgim hiç azalmadı sürekli artıyor rabbim korusun

rabbim tüm sevenleri korusun

ama anneme de aşığım o da benim herşeyim

Bugun gelemedim bakamadım size napiyosunuz umarım herkescikler iyidir 😘 manyak gibi salonun perdesini söktüm yıkadım takmaya mecalim kalmadı eşim taktı sagolsun. Düz tül olsa kolayda kruvaze çok uğraştırıcı simdi yamuldum uzanıyorum öyle 😳

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimde canım hiç ama hiç tatlı istemiyo hep tuzlu ekşi acı 😃😃😃 demek ki mide öyle istiyo bastırmak adına 😊

canım yapılan son araştırmalara göre ye tatlıyı doğur hakkıyı olayı zaten yalanlandı, topiklere falan bakarsan acı tuzlu yiyenlerin oğlu olması olasılığı daha yüksek ama bunlar hep hurafe

öyle canım işin gırgırı aslında nr güzeli seker hic tüketmemek

Kızlar ben yine kusmaktan helak oldum ve hastaneye gittik serum bağlandı ....şimdi biraz daha iyiyim..
Sizler iyisinizdir umarım...

Ayy gecmis olsun canım. Gercekten insan kusunca mahvoluyor allah yardımcın olsun. Bende bi kez kustum sadece midem bulanıyo demek ki şükretmek lazım 🙏

Rabbime binlerce kez şükürler olsun bugün kanamam veya akıntım olmadı şükürler olsun umarım bebiş de iyidir

Çözüm önerin var mı tatlım ??

bol bol su iç aç karına kayısı erik ye canım.Üzerine de yine suyu ihmal etme :).vitamin ilaçları bende hep kabızlık yapar malesef ::)

ben de anneciğimi çok özlüyorum eşime deli gibi aşığım zaten onun için geldim buralara ama şu an annemin sevgisine çookkk ihtiyacım var
neyse ağlamak istemiyorum

Dr gittin mi canim gecmis olsun

çoookk teşekkür ederim canım evet doktora ilk kanamam olduğunda gitmiştim hatta kanama bitmek üzereydi o zaman bir sorun olmadığını söyledi olası bir durum dedi haftaya perşembe randevum var o zaman tekrar bakıcaz

Son düzenleme:

korkma canım bende ciddi düşük riski vardı ama bebiş bırakmadı annesini.ilaç ve istrahatle kesildi.

bu arada çatlaklar için lierac diye krem varmış onu alayım diyorum..cok iyi diyor yorumlar fikri olan var mı

Rabbime binlerce kez şükürler olsun bugün kanamam veya akıntım olmadı şükürler olsun umarım bebiş de iyidir

ah canım benim bende 3-4 kere kıpkırmızı kanama oldu lekelenmeleri saymıyorum bile artık 5+4 te başladı şuan 8+5 oldum perişan oldum sinirlerim yerle bir oldu dün doktorda ağladım doktor sağolsun 20 dakika zaman ayırdı bana ve kanamanın bebekten gelmediğini öğrendim ama hala korkuyorum doktora git ama sakın işi hafife alma...

Cok sevindim canım inşallah birdaha olmaz kanaman sen yinede dikkat et kendine :)
hoşbulduk canım yaşım 33 sat 13 nisan muhtemel doğum tarihi 18 ocak
Tamam canim ekledim listeye hayırlı olsun:)
Off canim ya senle ben nolcaz böyle bilmiyorum doktor serum olmadan yaşamaya baslamadan cikamazsin diyor serum almiyayim dedim bugun doktorun yaninda fenalastim doktorda görüyorsunuz halinizi serum almadan olmaz sabretceksin başka care yok diyor off çok sıkıldım artık
Sen serumu alip evine gidiyorsun hic degilse benim öyle bir sansimda yok mecburum hastanede kalmaya yavrularim hergün ellerinde çiçeklerle ziyaretime geliyorlar biseyden haberleri yok hala iyiki söylemişiz yoksa bu sebepten kardeşlerine düşman olurlardi bebek seni hasta etti evde kalmiyorsun onun yüzünden diye küçük hep anne eve gel diyor büyük oglum hiçbişey söylemiyor o zaten hep icine kapaniktir anlatmaz bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…