haklsın canım olabıilir. Ya ben o kadar yiyorum kusma durumuda yok ama nasıl oluyorsa keton degerim tavanlarda ve kilo veriyorum. Gülüyorum ama 3. ayın sonuna kadar boyle giderse seni detaylı incelemeye alacagız dedi doktorum. Hamile kalmadan once 61 kıloydum sımdı 59.5
hayırlara vesile olsun. cocuk dogacak 5 kg sanırım. ele avuca gelir iyi iyi
iş değerlerin düzelir canm
bu arada keton değeri ne acaba bende test yaptırdım bir sürü ama ona bakıldı mı bilmiyorum
haklsın canım olabıilir. Ya ben o kadar yiyorum kusma durumuda yok ama nasıl oluyorsa keton degerim tavanlarda ve kilo veriyorum. Gülüyorum ama 3. ayın sonuna kadar boyle giderse seni detaylı incelemeye alacagız dedi doktorum. Hamile kalmadan once 61 kıloydum sımdı 59.5
hayırlara vesile olsun. cocuk dogacak 5 kg sanırım. ele avuca gelir iyi iyi
keton demek vucudun artık glıkoz parcaladıgını anlamına gelır. iyi beslenemezsen yanı devamlı ıstıfra durumu varsa bu deger yükselir en yüksek deger 3+ diye ifade edilir ve benm deger 3+. Su en asağı 2 lıtre iciyorum oysa.. 2li tarama testine kadar doktor düzelme göremezsem seni yatırcam serumu takıcam dedi.
valla canım ben hiç kilo almadım ama benimde göbüş çıktı pantolonlarımın düğmelerini iliklemiyorum çok sıkıyor
ohh cinsiyetlerde yavaş yavaş belli olmaya başladı maşallah,ne çabuk büyüdükgünaydın kızlar cuma gunu tam 11. haftalık olduk. Ama doktor 2 hafta sonu tarama testı ile cinsiyetine bakalım dedi. Ben su anda az cok biliyorum ama söylemem dedi. Yalvardık ama yok..
Bu haftada bebekte olanları anlattı. 11. haftada bebegin bagırsakları dışarda yanı gobek kordonu içinde olurmuş. bu hafta karın boşluguna girecek dedi. Sırt üstü yattığında bebegın oldugu yerde artık bir serttik hissedecek duruma geldin dedi( Kilo ile alakalı) Hissediyorum cidden bende
Hafif emme refleksleri başladı , damak yapısı 13. haftada kapacak dedi. o zaman parmagını da emmeye başlayacak dedi..
kısacası 2 hafta sonra sanırım cınsıyetini öğrenecegım bende. Ama hic ama hiç umurumda degil. Normalde kız bebeklere aşırı bir sempatikliim var ama bebeğim içime düştügünden berri oğlan çocukları beni benden almaya başladı. Ebemin dediğine göre oğlan cocukları sevesin geliyorsa kızın olacaktır diyr..
Amannn zerre umurumda degil. İlk bebiş ilk heyecan nasılsa
ohh ne güzel bana da kahvaltı hazırlayan birileri olsa keşke:)Günaydın kizlarr ben kahvaltıya kaçıyorum kaynanam hazırlamış bile: ))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dikkat et kendine,bibişine,iyi yolculuklar..günaydııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Allah nasip ederse yarın ailemin yanında olacağım
kurtuluyorum kv den Allahın izniyle
umarım yolculuk sorun olmaz
ben 10. haftada gitmiştim bebeğim bacak bacak üstüne atmış yatıyordu ama hiç hareket ettiğini görmedim benbende cumartesi doktordaydım. ense kalınlığını ölçeriz belki dedi ama çok hareketli olduğundan bakamadı. haftaya tekrar çağırdı. ikili testini yaptıracağız. %60 kız dedi. kıza benzettim dedi :) yanılma payı bayağ var. kendimi kaptırmakta istemiyorum.:18:
az kaldı canım sabret yakında kurtulacağız bulantılardan.Dün akşam geldim evimize azcık ortalığı toparlandik esimle midem başladı tabi yine çıkardım sonrasında inanin bu sefer burnundan bile cikti artık sonrasında elim ayagim kesildi tabi attım kendimi yatağa yine
Bulantilari geçenlere cok sevindim darısı bana ve benim gibilerin basina insallah.
Benim gobegim hic yok 6 kilo verdim hamile oldugumu ogrendigimden bu yana bulantilar devam ettikce vericem daha gibi gözüküyor artik tartilmiyorum ...
Tek içimi rahatlatan bebeğimin iyi olması cuma günü kipir kipirdi yavrum inşallah geçsin artik bi zor günler hamileligimizin tadını çıkaralım ..
benimde çıkmaya başladı canım zaten 17 aylık kızım var.daha yeni inceltiyordum göbeği incelemeden şişti gene.
BU ARADA GÖBEĞİ ÇIKANLAR FOTO EKLESEDE GÖRSEK GÖBEKLERİ.SADECE GÖBEK FOTOLARINI :)
iyi bari canım çok korkulacak birşey değilmiş Allah tandepoların boşmuş demekki boyun uzunsa kilon fazla değil ondan olabilir
o zaman bende anormallik çok benimde göbüşüm çıkmaya başladı. kilo değil dimi
yok canım 1.62 boy var. amann doktor önemli değil. 1 gece kal birseyın kalmaz dedi . Zarar da vermez miş bebege. Ama idrarda protein görmek istemiyorlar o sakıncalı canım. aklınızda bulunsun.
kıskandım seni şuandaaa
baya baya çıkmış göbiş,bende istiyorum biran önce çıkmasınııı,hayırlı haberlerle gel inşallah.
kızlar aranızda ishal olan var mı
dua edin bana riskli dönemdeyim lekelerim var bakalım ne olucak
canım ishalin varsa bol sıvı tüket vücudun susuz kalmasın
patates haşla üzerine kekik atıp ye çabuk toparlar
eğer artarsa da doktorunla görüş bence
ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde ishaldim çok fena sonra suyumu değiştirdim geçmişti bugün baktım yine ishal var ama ne kadar sürecek bilmiyorum suyu çok içiyorum zaten ama evde patatesim filan yookkyarın gidicez die evde bişiy bırakmadık
ay canım geçmiş olsun yolda sana çok sıkıntı çıkarmaz inş.
annene de haber ver gider gitmez patatesin hazır olsun birazcık perhizle düzelir inş.
korkma canım,az önce dinledim.11. haftaya gelindiyse düşük riski %1 e düşüyormuş,yani bebek %99 sağlıklı oluyormuş.biz o tarama testini %1 in içine girip girmedğimizi anlamak için yaptırıyormuşuz.
dualarım sennle.
ama o test kötü çıksada aldıracak değiliz o yüzden yaptırma diyor etrafımdakiler...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?