2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

iş değerlerin düzelir canm
bu arada keton değeri ne acaba bende test yaptırdım bir sürü ama ona bakıldı mı bilmiyorum

iş değerlerin düzelir canm
bu arada keton değeri ne acaba bende test yaptırdım bir sürü ama ona bakıldı mı bilmiyorum

keton demek vucudun artık glıkoz parcaladıgını anlamına gelır. iyi beslenemezsen yanı devamlı ıstıfra durumu varsa bu deger yükselir en yüksek deger 3+ diye ifade edilir ve benm deger 3+. Su en asağı 2 lıtre iciyorum oysa.. 2li tarama testine kadar doktor düzelme göremezsem seni yatırcam serumu takıcam dedi.

iyi bari canım çok korkulacak birşey değilmiş Allah tan depoların boşmuş demekki boyun uzunsa kilon fazla değil ondan olabilir

valla canım ben hiç kilo almadım ama benimde göbüş çıktı pantolonlarımın düğmelerini iliklemiyorum çok sıkıyor

oda bişey demekki benimkisi normal

şimdiden kilo almaya başlarsam sonunu göremem bence

ohh cinsiyetlerde yavaş yavaş belli olmaya başladı maşallah,ne çabuk büyüdük
Günaydın kizlarr ben kahvaltıya kaçıyorum kaynanam hazırlamış bile: ))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ohh ne güzel bana da kahvaltı hazırlayan birileri olsa keşke:)
günaydııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Allah nasip ederse yarın ailemin yanında olacağım
kurtuluyorum kv den Allahın izniyle
umarım yolculuk sorun olmaz
dikkat et kendine,bibişine,iyi yolculuklar..
ben 10. haftada gitmiştim bebeğim bacak bacak üstüne atmış yatıyordu ama hiç hareket ettiğini görmedim ben
az kaldı canım sabret yakında kurtulacağız bulantılardan.

o zaman bende anormallik çok benimde göbüşüm çıkmaya başladı. kilo değil dimi

iyi bari canım çok korkulacak birşey değilmiş Allah tan depoların boşmuş demekki boyun uzunsa kilon fazla değil ondan olabilir

yok canım 1.62 boy var. amann doktor önemli değil. 1 gece kal birseyın kalmaz dedi . Zarar da vermez miş bebege. Ama idrarda protein görmek istemiyorlar o sakıncalı canım. aklınızda bulunsun.

dua edin bana riskli dönemdeyim lekelerim var bakalım ne olucak

korkma canım,az önce dinledim.11. haftaya gelindiyse düşük riski %1 e düşüyormuş,yani bebek %99 sağlıklı oluyormuş.biz o tarama testini %1 in içine girip girmedğimizi anlamak için yaptırıyormuşuz.
dualarım sennle.

canım ishalin varsa bol sıvı tüket vücudun susuz kalmasın
patates haşla üzerine kekik atıp ye çabuk toparlar
eğer artarsa da doktorunla görüş bence

ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde ishaldim çok fena sonra suyumu değiştirdim geçmişti bugün baktım yine ishal var ama ne kadar sürecek bilmiyorum suyu çok içiyorum zaten ama evde patatesim filan yookk yarın gidicez die evde bişiy bırakmadık

ay canım geçmiş olsun yolda sana çok sıkıntı çıkarmaz inş.
annene de haber ver gider gitmez patatesin hazır olsun birazcık perhizle düzelir inş.

ay canım geçmiş olsun yolda sana çok sıkıntı çıkarmaz inş.
annene de haber ver gider gitmez patatesin hazır olsun birazcık perhizle düzelir inş.

ya ben sebebini biliyorum ishalimin dün kvde yemek yedik yağlı yapıyorlar ben çok yağlı yemeye alışık değilim ondan oldu sanırım bi de meyve filan vardı iyi yıkanmadıysa demekki

ama o test kötü çıksada aldıracak değiliz o yüzden yaptırma diyor etrafımdakiler...:26:

ama o test kötü çıksada aldıracak değiliz o yüzden yaptırma diyor etrafımdakiler...:26:

tabiki aldırmayız yani aldırmam o bana Rabbimin emaneti.ama ben testi yaptıracağım,doğumdan sonra öğrensem daha çok üzülürüm en azından o zamana kadar alıştırmış olurum kendimi.tabii Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…