2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Amin...ama yüzde yüz bilemiyorlarya hamilelik kötü geçer ve bebek bundan etkilenir hissedermiş...benim yengem sitresli bi hamilelik geçirdi yeğnim gülmezdi bile bebekken 2. Bebekte yengeme dr. ben dr olarak yaptırmanı tavsiye edrim ama anne olarak tavsiye etmem ,ben çocuklarımda yaptırmadım demiş...

Son düzenleme:

ya ben sebebini biliyorum ishalimin dün kvde yemek yedik yağlı yapıyorlar ben çok yağlı yemeye alışık değilim ondan oldu sanırım bi de meyve filan vardı iyi yıkanmadıysa demekki

işte boşuna dikkat edin demiyorlar hemen etkiliyor artık hassas bünyelerimiz her şeye acığız

ama o test kötü çıksada aldıracak değiliz o yüzden yaptırma diyor etrafımdakiler...:26:

canım aldırmam diyosan ve öğrenirsem bu ihtimalle çok stres olurum doğuma kadar diyosan yaptırma bizde yaptırmıcaz daha doğrusu kombine yaptırmıcaz. doktorum her türlü kabulüm derseniz anlamı yok yapmamızın dedi sadece ense kalınlığını ölçerim dedi o önemli dedi bizde tamam dedik kan vermicez sadece ense kalınlığını rutin kontrole gittiğimizde baktırcaz ben çünkü bebek sağlıklıysa bile ihtimal çıkarsa allah korusun stresle kendimi de bebeği de yer bitiririm

bende yaaa çok vesveseli,pimpirikli bi insanım...((

bende yaaa çok vesveseli,pimpirikli bi insanım...((

o zaman yaptırma canım bana hep iyi olduğunu düşünmek iyi geliyo mesela aklıma hiç kötü şeyler getirmiyorum ama o testte doktor %1 bile ihtimal var dese derde düşeriö. allah hepimizin yavrusunu hayırlı sağlıklı eylesin inşallah

bende yaptırcam kızlar. Allah korusun birşey cıkarsa aldırmayı asla düşünmem.Zaten doktorum risk olacagını sanmıyorum dedi. Ben diğer testleride yaptıracagımdan sorun olarak görmüyorum. Rabbim verirse bu dünyada imtihanım öbür dünyada mükafatım derim basarım bağrıma

ay ne içten geldi basarım bağrıma cümlesi...MaşALLAH

Valla maşallah arkadaşım ne güzel bi teslimiyet.. Rabbim evlatlarımızı imtihan olarak değil armağan olarak göndersin bizlere inşallah..

Reactions: wen

Sana çok katılıyorum arkadaşım,bir sorun çıktığında aldıracağım diyebiliyorsa insan ozaman yaptırmak mantıklı,ama zaten aldırmayacaksa ki ben asla aldıramam,oyüzden hamileliğimi stres altında geçirip bebeğimi daha kötü etkilemek istemem.zaten çok pimpirikliyim

Bu testler sadece teşhis edici tedaviye yönelik bişey yapamıyorlarsa ben gerekli görmüyorum şahsen.tanıdığım biri hamileyken yaptırdı ve ikili,üçlü testlerin sonucunda hatta amniyosentez de bile down sendromlu görünüyordu bebeği hemde yüzde 99.
Kadın hamileliğini ağlaya ağlaya geçirdi gitmediği doktor kalmadı diyebilirim ve doğumunu yaptı çok tatlı sağlıklı bir kızı oldu.ama ne oldu kadın hamileliğini yaşayamadı ağlamaktan.strese girmeye gerek yok ben yaptırmayacağım.

Arkadaşlar merhaba benim bugün 8+2 ama bu güne kadar kusma baş dönmesi gibi hiç birşey olmadı. Sadece çok nadir arada başım dönüyor. Bazen hiç belirti yok bebeğim iyi midir, acaba nasıl diye düşünmeden edemiyorum. Benim gibi olanlar var mı?

valla ben de aynıyım. hiç mıdem bulanmıyor bulanacagını da sanmıyorum benım de başım donuyor o kadar. bır de kokulara karsı hassasım bıraz. gercı benım henuz 7. haftanın ıcınde ama bulanacak olsa anlardım heralde.

aynıyız canım benim + olarak bugün birazcık kasık ağrım var batma germe gibi

NE KADAR ŞANSLISIN BEBEĞİN İYİDİR KEYFİNİ ÇIKART

Benimde 8+2 cnm ve hicbiseyim yok gbi bişi. Bel kasık ağrısı hafif, bide agzimda buruk bi tat (bu daha 3-4 haftaliktan beri var zaten) bu saatten sonra bende pek sanmıyorum bulantimiz olcagini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…