2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Mrb bayanlar.benimde hic mide bulantim yok.ayrica bu folic plus bende amma da kilo yapti.simdiden gobusum kocaman oldu.

Arkadaşlar idrar yolu iltahabım vardı. Doktorum antibiyotik kullanman lazım 500 mg aksef kullan demiş... Offf korkuyorum bişey olmaz umarım

Allah razi olsun yeni geldim hersey normal diyor kalp atimi buyumesi suyu falan lekemi getirdicek bisi yokmus rahimdendir diyo koku kasinti varsa sikinti yoksa problem yok dedi bu arada kese etrafindaki kanamada gitmis cok sükür

Allah razi olsun yeni geldim hersey normal diyor kalp atimi buyumesi suyu falan lekemi getirdicek bisi yokmus rahimdendir diyo koku kasinti varsa sikinti yoksa problem yok dedi bu arada kese etrafindaki kanamada gitmis cok sükür

Ayy çok sevindim cnm. Gönlünü ferah tut bundan sonra inşallah daha da yolunda güzel gider herşey. Senidemi 4 hafta sonraya çağırdı bi dahakine?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar bebeşlerimiz için tevhid okuyorduk başka bir arkadaş topluyordu ama aramızdan üzücü bir şekilde ayrıldı
bi el atsak da bitirsek olmaz mı azı çoğu fark etmez günlük 50 100 olsun yeter bana özelden göndere bilirsiniz

la ilahe illallah muhammeden resulullah

not : kendimi mendil satan çocuklar gibi hissettim , abla sevdiğini seviyorsan

Evet cnm 2 li taramaya cagirdi 14 haftalik olunca gidicem nasipse

Buda benim göbiş ama gaz ve kabızlık sıkıntım var bide az biraz tombis hamile kaldm ben. Ustumdeki de baya bi sariyo derken sonuç ortada😆

Eklentiler

• $1402926898712.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 37

maşallah iki göbüş gördüm benim ki bunların yanında göbüş sayılmıyor
benim boy 168 - 53kg la hamile kaldım hala aynı kilom bana göre göbüşüm var yinede

Canım tabi ki öyle demek istemedim. Ben devlete gittim Dr aşırı ilgisiz lakayıt ve yanıltıcıydı. Özelle arada dağlar kadar fark vardı. Sen iyi bi doktor bulmuşsun şanslısın. Ben de zengin değilim sigorta yaptırdım o şekil daha uygun bakılıyorum özelde. Bi de ben çok hakkını arayabilen biri değilimdir senin gibi.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oyy sılam bir an önce düzelmeni diliyorum canım bu da senin imtihanın geçecek inşaallah
Birde baş dönmesi halsizlik başladı bulantidan sonra 11.haftanın içindeyim...
bende de var canım dünden beri yine mide bulantım arttı
canım benim bulantılarda senin ki gibi bir gün iyi iki gün kötü ama ben kilo vermedim bulansada zorla yiyorum aç kaldıkça daha çok bulanıyor
maşallah bebişe
Cnm yapmamıştı yuva daha ... Sadece balkona saksıya geldi bn kovdum😢😢😢kovmasam yapacaktı belkide...
anladım canım bir şey olmaz korkma içinr ferah tut, açık balkon olsa tamam da kapalı olmaz yani
Eki Görüntüle 1158750

Bende kiloda var birazdan doktora gidicez ins iyi haberlerle donerim
:)) benimde yatınca böyle oluyor:)
maşallah de kendine şanslı gebelerdensin
canım merve topluyordu o devralmıştı istersen görüş sen devral o zaten cüzleri topluyor yükü hafifler
:)) şimdi hemen hemen aynı seninkiyle

anladım canım nasıl rahat ediyorsan öyle yapmaya hakkın var tabi, özelde de iyi dr zor olabiliyor sen de gönlüne göre bulmuşsun keşke benimde özelde ki doktora içim ısınsa:) yine de bu gidişle ona dönücem ben

Kilo benimde ayni öncesiyle ama göbek ortada 😉

işte gaz hazımsızlık hepsi birleşiyor kabızlık zor zaten 12. haftadan sonra bu şikayetlerde azalır diyorlar inş. azalır

Kızlar ankaradakiler dr tavsiye edermisinizz çift dr ilerlemk istıo esimm bn drumdan memnunum ama ankaradakıler bı yardımcı olun lutfennn

kızlar benim albümde var fotoları göbeğimin bakmak isteyeni arkadaş olarak eklerim

selam kızlar acaaba bebeğim nasıl hiçbir fikrim yok ama göbek çıkmaya basladı

Eklentiler

• $DSC_0389.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 37
kızlar benim albümde var fotoları göbeğimin bakmak isteyeni arkadaş olarak eklerim

beni ekleye bilirsin bide canım iyiki söyledin bi karışıklık olmasın bana da yazanlar oldu çünkü merve ye yazdım bir araya toplarız artık :26:

canım seninki kesinlikle gaz çünkü bu haftada bebişin göbek deliğinin altnda olması gerekir kaburgalarının altına 5-6. ayalarda gelmesi lazım
alt karındaki şişlikler bebekten olabilir

Canım nerdeyse günlerimiz aynı ama maaşallh senin göbek baya çıkmış. Zayıfdan galiba sen. Kaç kilosun acaba? Bi de seni rahatsız eden hiç bir şey var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…