korkma canım,az önce dinledim.11. haftaya gelindiyse düşük riski %1 e düşüyormuş,yani bebek %99 sağlıklı oluyormuş.biz o tarama testini %1 in içine girip girmedğimizi anlamak için yaptırıyormuşuz.
dualarım sennle.
Allah razi olsun yeni geldim hersey normal diyor kalp atimi buyumesi suyu falan lekemi getirdicek bisi yokmus rahimdendir diyo koku kasinti varsa sikinti yoksa problem yok dedi bu arada kese etrafindaki kanamada gitmis cok sükür
Ayy çok sevindim cnm. Gönlünü ferah tut bundan sonra inşallah daha da yolunda güzel gider herşey. Senidemi 4 hafta sonraya çağırdı bi dahakine?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Buda benim göbiş ama gaz ve kabızlık sıkıntım var bide az biraz tombis hamile kaldm ben. Ustumdeki de baya bi sariyo derken sonuç ortada😆
tamam canım sağol
bebek konusu tabi ki hassas da devlete gidince sanki bebeğimi önemsemiyormuşum gibi söylemişsin, ben hep özele gittim oğlumda hatta muayenehanesine gittim, şimdi özel hastane bir tane var ve bayan dr bir tane kötü değil ama sıcak bir dr değil ısınamadım devlette gittiğim dr çok sıcak samimi ve sabırlı ama işte bir sürü hasta içeri giriyor maalesef muhtemelen özele devam edicem ama herkesinde imkanı yok özele birde bu durum var,ayrıca devlet hastanesinde kimse bana kötü muamele yapamaz izin vermem asla! Kim oluyorlar ki bana kötü davranacaklar öyle bir hakları yok benimse hasta olarak hakkım çok hakkımı aramayı bilirim, beni üzeni çok güzel üzerim yasal olarak.
maşallah iki göbüş gördüm benim ki bunların yanında göbüş sayılmıyor
benim boy 168 - 53kg la hamile kaldım hala aynı kilom bana göre göbüşüm var yinede
oyy sılam bir an önce düzelmeni diliyorum canım bu da senin imtihanın geçecek inşaallahDün akşam geldim evimize azcık ortalığı toparlandik esimle midem başladı tabi yine çıkardım sonrasında inanin bu sefer burnundan bile cikti artık sonrasında elim ayagim kesildi tabi attım kendimi yatağa yine
Bulantilari geçenlere cok sevindim darısı bana ve benim gibilerin basina insallah.
Benim gobegim hic yok 6 kilo verdim hamile oldugumu ogrendigimden bu yana bulantilar devam ettikce vericem daha gibi gözüküyor artik tartilmiyorum ...
Tek içimi rahatlatan bebeğimin iyi olması cuma günü kipir kipirdi yavrum inşallah geçsin artik bi zor günler hamileligimizin tadını çıkaralım ..
bende de var canım dünden beri yine mide bulantım arttıBirde baş dönmesi halsizlik başladı bulantidan sonra 11.haftanın içindeyim...
canım benim bulantılarda senin ki gibi bir gün iyi iki gün kötü ama ben kilo vermedim bulansada zorla yiyorum aç kaldıkça daha çok bulanıyorselam kızlar haftasonu yine midem çok kötüydü
benim bulantılar değişik bi hal almaya başladı 2 güm çok bulanıyorsa sonraki gün hiç bulanmıyor..
hatta o zaman meraklanıyorum Allah korusun:18:
ama iştahım hala yok...3 kiloya yakın verdim ama ona rağmen vücudum çok şiş...
bi de bu gün sol boşluğum ağardı çok korktum ama geçti şimdi...
her şeyden korkar oldum
cinsiyet tahminleri de gelmeye başlamış
ben de heyecanlanıyorum okurken..
canım bana da erken olduğu için erkek gibi geldi....
dediğin gibi sağlıklı olsunlar da...
bu haftaya kadar sağlıkla geldik çok alıştım ben miniğime..Allah ayırmasın onları bizden..
maşallah bebişemerhaba anneler giremiyordum baya bir süredir düğünler falan derken
folik bitmişti benim az önce doktordaydım maşallah iyi durumda bebeğim3 boyutlu foto bile verdi doktorum iyiki diğerini değiştirmişim çok memnunum 30 haziranda ikili test var hayırlısı olsun inş
anladım canım bir şey olmaz korkma içinr ferah tut, açık balkon olsa tamam da kapalı olmaz yaniCnm yapmamıştı yuva daha ... Sadece balkona saksıya geldi bn kovdum😢😢😢kovmasam yapacaktı belkide...
:)) benimde yatınca böyle oluyor:)
maşallah de kendine şanslı gebelerdensinArkadaşlar merhababenim bugün 8+2 ama bu güne kadar kusma baş dönmesi gibi hiç birşey olmadı. Sadece çok nadir arada başım dönüyor. Bazen hiç belirti yok bebeğim iyi midir, acaba nasıl diye düşünmeden edemiyorum. Benim gibi olanlar var mı?
canım merve topluyordu o devralmıştı istersen görüş sen devral o zaten cüzleri topluyor yükü hafiflerkızlar bebeşlerimiz için tevhid okuyorduk başka bir arkadaş topluyordu ama aramızdan üzücü bir şekilde ayrıldı
bi el atsak da bitirsek olmaz mı azı çoğu fark etmez günlük 50 100 olsun yeter bana özelden göndere bilirsiniz
la ilahe illallah muhammeden resulullah
not : kendimi mendil satan çocuklar gibi hissettim , abla sevdiğini seviyorsan
:)) şimdi hemen hemen aynı seninkiyleBuda benim göbiş ama gaz ve kabızlık sıkıntım var bide az biraz tombis hamile kaldm ben. Ustumdeki de baya bi sariyo derken sonuç ortada😆
Canım tabi ki öyle demek istemedim. Ben devlete gittim Dr aşırı ilgisiz lakayıt ve yanıltıcıydı. Özelle arada dağlar kadar fark vardı. Sen iyi bi doktor bulmuşsun şanslısın. Ben de zengin değilim sigorta yaptırdım o şekil daha uygun bakılıyorum özelde. Bi de ben çok hakkını arayabilen biri değilimdir senin gibi.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kilo benimde ayni öncesiyle ama göbek ortada 😉
Mrb bayanlar.benimde hic mide bulantim yok.ayrica bu folic plus bende amma da kilo yapti.simdiden gobusum kocaman oldu.
kızlar benim albümde var fotoları göbeğimin bakmak isteyeni arkadaş olarak eklerim
Buda benim göbiş ama gaz ve kabızlık sıkıntım var bide az biraz tombis hamile kaldm ben. Ustumdeki de baya bi sariyo derken sonuç ortada😆
maşallah göbüşeselam kızlar acaaba bebeğim nasıl hiçbir fikrim yok ama göbek çıkmaya basladı
beni ekleye bilirsin bide canım iyiki söyledin bi karışıklık olmasın bana da yazanlar oldu çünkü merve ye yazdım bir araya toplarız artık :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?