2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
midem hala bulanıyor ben kalkıyorum kızlar yarın inşallah görüşürüz

8+5 olarak gittim nihayet. 8+6 lik bir koca kafa karsiladi beni. 2 haftadir nasil ozlemistim. Kalbi atiyor mu iyi mi diye diye. Haftaya yine gidicem ohh. 2.16 cm lik bir bebisim var. Hareketini gormedim maalesef. Dr 12 haftadan sonra rahat rahat gorursun dedi. Her sey yolundaymis. Fakat benim dengeler degisti. Tansiyon dusuklugu ve bulantilarim artti. Bir de ya kabizim ya ishal. Kilolari cok fena almis. Tam 4 kilo almisim saka gibi. Neyse ne ama. Yolculuk iliski her sey hala yasak ama tosbigim iyi sukur :)))

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Gözün aydın canım. Bu 8+5 olup 8+6 çıkmak ne demek? Bazı arkadaşlarda bir hafta önden giden vardı. Bebeğin gelişimiyle ilgili bir durum mu?
Ben de bugün 8+5'im, 9+2'de muayene günüm. İnşallah hareketini görebilirim.
Ben de yarın folic plustan previte geçiyorum, inşallah kabızlık yapmaz, korkuyorum biraz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim olmasi gerekenden bi gun buyuk gorunmesinden yola cikarak soyluyor dr ama 8+5 normal sat a gore haftam. Ayni gidiyoruz o zaman seninle :) 9+2 de bence goreceksindir. Esim benle hala video yu acip inatlasiyor. O hareketini gordugunu soyluyor ama ben dr uma inaniyorum tabikiii :))) insallah srn gorursun

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Selam kızlar dünden beri kasıgımda batmalar oluyor neden acaba böyle oluyo korkumdan yatıp duruyorum 😳

selam kızlar..
testler konuşulmuş sanırım da ben de yaptırıcam..
aldırmayı asla düşünmem ama belirsizliği sevmiyorum hiç...
benim bi arkadaşım yaptırmadı sonra 6.ayda ayrıntılı ultrasaona girdi doktor o zaman pat diye demiş -Allah korusun-down sendromlu olma ihtimali var diye istersen detaylıa raştıralım demiş ama arkadaşım istemedi..
Allah hepimizn bebişlerini sağlıla kucaklarımıza almayı nasip etsin..

bu arada belim sol tarafı-boşluk kısmım çok ağprıyor zonk zonk ...
niye olabilir ki...

kızlar aranızda ishal olan var mı

Ben 😔 kan ilacı kullanıodum o kabız yaptı dr değiştirdi ilacı simdide isal oldum bagırsaklarim temizlenio resmen ama cok karnım agrıyo 😔😔

Canım nerdeyse günlerimiz aynı ama maaşallh senin göbek baya çıkmış. Zayıfdan galiba sen. Kaç kilosun acaba? Bi de seni rahatsız eden hiç bir şey var mı?

Gaz cnm beni deli gibi rahatsiz eden kabizlikta var ama gazdan ölüyorm, disardan baya bi progesteron aldm ben ona bağlı biseymis buda. Bu arada zayif deilim cnm tam tersi 72yle hamile kaldim ama 38 bedendim yani okadar gostermiyodum artik gosteriyorum ama kilo almadim😄

canım seninki kesinlikle gaz çünkü bu haftada bebişin göbek deliğinin altnda olması gerekir kaburgalarının altına 5-6. ayalarda gelmesi lazım
alt karındaki şişlikler bebekten olabilir

Aynen cnm zaten taş gibi midem flan. Gaz dogurcam ben 😃

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ahahah geçer canım benim o gaz da iner progestan ben de aldım ama çok gaz yapmadı bende

Arkadaşlar ümraniye çevresinde doktor tavsiyesi verebilirmisiniz ?? Teşekkürler

Ben çakmak erdem hastanesine gidiyorum oğlumun dr'u ayşe katrancıydı ama çok yoğun oluyor diye funda hanıma gidiyorum güler yüzlü ilgili bi dr şuan memnunum.

Ne bulantı ne kusma nede kasık agrosı hattabazen korkuyorumbebişe. Bişey oldunu dıye ani harekette olsun yatarken kalkarken olsun hic hissetmiyorum Çarşamba gitcem bakalım kısmet 9+6 olcak Cook haksızım full yatıyorum baş ağrısından mahvaldum yani kimimizin bulantısı olmaz kanamadı olmaz ama yınede bir sıkıntısı olur buna şükürrabbim dermansız dert vermesin

aaa hiç aklıma gelmemişti ben de bugün folic+ bırakıp decavit egeçmiştim belki etkisi vardır bilemiorm

Ben başka şikayetlerim için erdem hastanesine gitmiştim. Hastaneyi sevemedim pek. Sema polikliniği diye bir yer varmış. Elif bağlam diye bir doktor önerdiler ama doğumu fatih üniversitesi hastanesinde yaptırıyormuş. Bilgin varmı ve ya bilgisi olan var mı

Ben de aynı senin gibiyim bazen hiç bir belirti olmuyor o zaman korkuyorum acaba kötü birşey mi oldu diye :)

benim bebek yine kazıya başladı kesin amele olacak.kasık batması kasık agrısı her bi halt var...:)

Selam kızlar dünden beri kasıgımda batmalar oluyor neden acaba böyle oluyo korkumdan yatıp duruyorum 😳

Çok normal canım. Panik yapma. İlk hafta sancılar oluyor adet ağrısı gibi sonrasında batmalara dönüşüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…