Ben de aynı senin gibiyim bazen hiç bir belirti olmuyor o zaman korkuyorum acaba kötü birşey mi oldu diye :)
Ilk başlarda vardı ani harekette bir acı ama şimdi yok bende endişeleniyorum tansıyon bi iniyo bi çıkıyor ay hormonlar alt üst oldueve giredim gelmiyo iş yapasım gelmıyo bulaşık bile yıkamıyorum 12 haftadan sonra düzelirmiyiz acep
Buda benim göbiş ama gaz ve kabızlık sıkıntım var bide az biraz tombis hamile kaldm ben. Ustumdeki de baya bi sariyo derken sonuç ortada😆
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim bulantım falan çok olmuyor arada vurup geçiyor. Ama bulaşık makinası sanki düşman bana. Kokusuna dayanamıyorum hiç. Temizliğide eşimle yaptık geçen hafta.. Geçer geçmesine ama ben ben değilim sanki
Gaz cnm beni deli gibi rahatsiz eden kabizlikta var ama gazdan ölüyorm, disardan baya bi progesteron aldm ben ona bağlı biseymis buda. Bu arada zayif deilim cnm tam tersi 72yle hamile kaldim ama 38 bedendim yani okadar gostermiyodum artik gosteriyorum ama kilo almadim😄
Aynen cnm zaten taş gibi midem flan. Gaz dogurcam ben 😃
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aaa hiç aklıma gelmemişti ben de bugün folic+ bırakıp decavit egeçmiştim belki etkisi vardır bilemiorm
Ben başka şikayetlerim için erdem hastanesine gitmiştim. Hastaneyi sevemedim pek. Sema polikliniği diye bir yer varmış. Elif bağlam diye bir doktor önerdiler ama doğumu fatih üniversitesi hastanesinde yaptırıyormuş. Bilgin varmı ve ya bilgisi olan var mı
Çok normal canım. Panik yapma. İlk hafta sancılar oluyor adet ağrısı gibi sonrasında batmalara dönüşüyor..
Benim sol tarafım batıyor hep acaba bebek ordamı ki ☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tam herşey yoluna giriyor diyorum birşey çıkıyor. yine leke geldi. gece yatarken eşim kapıyı biraz sert açtı korkarak uyandım ondan mı oldu acaba. ne zaman korksam leke geliyor. ama hemen gelmiyor dün gece 12de oldu bu olay bugün öğlen geldi kahverengi leke. buna mı bağlamalıyım. uykudayken çok korkuyorum herşeyden tüm vücudum titriyor. korkağım
bende o batmalar yok :)) bugün kontrolüm vardı, çok sükür ki hersey yolunda, ikili testimde bu cumartesi size gün verdiler mi test için kızlar
Maşallah kaç haftalıksın canım... :)
bende o batmalar yok :)) bugün kontrolüm vardı, çok sükür ki hersey yolunda, ikili testimde bu cumartesi size gün verdiler mi test için kızlar
Bende ferra sanolu bırakıp decavite gectim isal oldum 😳 acaba decavitmi yapıyor? Ya bide kocaman ilaç bugun içiçem derken bile kustum ya :;((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?