2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ben de aynı senin gibiyim bazen hiç bir belirti olmuyor o zaman korkuyorum acaba kötü birşey mi oldu diye :)

Ilk başlarda vardı ani harekette bir acı ama şimdi yok bende endişeleniyorum tansıyon bi iniyo bi çıkıyor ay hormonlar alt üst oldu eve giredim gelmiyo iş yapasım gelmıyo bulaşık bile yıkamıyorum 12 haftadan sonra düzelirmiyiz acep

Benim bulantım falan çok olmuyor arada vurup geçiyor. Ama bulaşık makinası sanki düşman bana. Kokusuna dayanamıyorum hiç. Temizliğide eşimle yaptık geçen hafta.. Geçer geçmesine ama ben ben değilim sanki

tam herşey yoluna giriyor diyorum birşey çıkıyor. yine leke geldi. gece yatarken eşim kapıyı biraz sert açtı korkarak uyandım ondan mı oldu acaba. ne zaman korksam leke geliyor. ama hemen gelmiyor dün gece 12de oldu bu olay bugün öğlen geldi kahverengi leke. buna mı bağlamalıyım. uykudayken çok korkuyorum herşeyden tüm vücudum titriyor. korkağım

Bende de maalesef gaz baya oluyor. Maalesef bende de kilo az değil 74 el hamile kaldım.

aaa hiç aklıma gelmemişti ben de bugün folic+ bırakıp decavit egeçmiştim belki etkisi vardır bilemiorm

Bende ferra sanolu bırakıp decavite gectim isal oldum 😳 acaba decavitmi yapıyor? Ya bide kocaman ilaç bugun içiçem derken bile kustum ya :;((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok canım bi bilgim ben oğlumda da erdeme gitmiştim orda doğum yaptım cok sukur sıkıntım olmamıştı

Çok normal canım. Panik yapma. İlk hafta sancılar oluyor adet ağrısı gibi sonrasında batmalara dönüşüyor..

Acaba büyüyor falan diye mi böyle batmalar oluyor cok ilginc valla. Zaten bugun hiç halim yok yaa. Gaz dersen var gaz bile cıkaramıyorum patlıcam yakında 😳

Benim sol tarafım batıyor hep acaba bebek ordamı ki ☺️

Bende cok korkagim cnm herkes biliyo boyle oldugumu
Ama benimde lekelerim var cnm sarimsi gibi baxen kahveye donuk

bende o batmalar yok :)) bugün kontrolüm vardı, çok sükür ki hersey yolunda, ikili testimde bu cumartesi size gün verdiler mi test için kızlar

Kızlar yarın 8 haftalık oluyorum bu zmna kdr 2 kere midem bulandı onda da çok az kanamam olmuştu haricinde çok İyiyim ağrı yok bulantı yok sadece iştahsızlık var bu saat oldu hala kahvaltıyla duruyorum kendimi çocuğun bu aylarda kandan beslendiğiyle avutuyorum yanlış mı yapıyorum acaba ?!!

Bende ferra sanolu bırakıp decavite gectim isal oldum 😳 acaba decavitmi yapıyor? Ya bide kocaman ilaç bugun içiçem derken bile kustum ya :;((

sanırım decavitten çünkü ben bugün başlamıştım veilacı aldıktan iki saat sonra oldu bi de kvnin günahını aldım yaaa tüh yağlı yemek yedirdi bana filan demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…