bende o batmalar yok :)) bugün kontrolüm vardı, çok sükür ki hersey yolunda, ikili testimde bu cumartesi size gün verdiler mi test için kızlar
kızlar beni dövün dövüniçim tuzlu bişiler istiyor cips yiyorum yaa faydalı bişi ye desen yok süt yoğurt hak getire. iki gündür cipse sardım az yiyorum ama yine de çok kızıyorum kendime offfff
Canım bnm özwlimden yazamadım tevhidleri ben toplamıyorum canım arkadassım
Ben hatımleri topluyorum bitanem sen dewam et
az yyiyince çok sorun olmaz caım ama yememeye çalış benim çok midem bulanıyor cipslerden yedikten 5 dakka sonra kusuyorum yoksa çok severdim bende
çubuk kraker yiyorum bende bol bol arabada bile stoklar varsade ve peynirli çucuk
Acaba büyüyor falan diye mi böyle batmalar oluyor cok ilginc valla. Zaten bugun hiç halim yok yaa. Gaz dersen var gaz bile cıkaramıyorum patlıcam yakında 😳
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kac haftalik cnm batmalar hep oluyo totosunu yerlestiriyoda ondan
Bulaşık makinesi aklıma gelince bile midem bulanıyor
8+2 tatlim ☺
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar beni dövün dövüniçim tuzlu bişiler istiyor cips yiyorum yaa faydalı bişi ye desen yok süt yoğurt hak getire. iki gündür cipse sardım az yiyorum ama yine de çok kızıyorum kendime offfff
sormaaa kocadan gizli yedim ama salak ben çöpe attım boş poşeti:):)enselendik tabi..yalvarsan yok cips artık dedi((
Bende cok korkagim cnm herkes biliyo boyle oldugumu
Ama benimde lekelerim var cnm sarimsi gibi baxen kahveye donuk
Slm kizlar sukurler olsun rabbim bugun biraz daha iyiyim sanki bulantim var ama halsizligim azda olsa azaldi hic degilse evin icinde ayaga kalktim bugun o bile yetti inanin ahh tam olarak iyi olsam dunyalar benim olucak kesin
sidal yanliz degilsin canim biz variz bak burda takil buraya bol bol canin sikilmaz
cipsi nail yiyorsunuz kizlar ya o kadar yagli ve sagliksizki adini duydum midem kalkti inanin sakin yemeyin faydasi yok zarari cok
sormaaa kocadan gizli yedim ama salak ben çöpe attım boş poşeti:):)enselendik tabi..yalvarsan yok cips artık dedi((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?