2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar beni dövün dövün içim tuzlu bişiler istiyor cips yiyorum yaa faydalı bişi ye desen yok süt yoğurt hak getire. iki gündür cipse sardım az yiyorum ama yine de çok kızıyorum kendime offfff

bende o batmalar yok :)) bugün kontrolüm vardı, çok sükür ki hersey yolunda, ikili testimde bu cumartesi size gün verdiler mi test için kızlar

benim 30 haziran canım 12 haftalık olucak tam

14. haftada geç olmuyor mu arkadaşlar bir araştır bakalım canım ofizmir

Canım bnm özwlimden yazamadım tevhidleri ben toplamıyorum canım arkadassım
Ben hatımleri topluyorum bitanem sen dewam et

kızlar beni dövün dövün içim tuzlu bişiler istiyor cips yiyorum yaa faydalı bişi ye desen yok süt yoğurt hak getire. iki gündür cipse sardım az yiyorum ama yine de çok kızıyorum kendime offfff

az yyiyince çok sorun olmaz caım ama yememeye çalış benim çok midem bulanıyor cipslerden yedikten 5 dakka sonra kusuyorum yoksa çok severdim bende

çubuk kraker yiyorum bende bol bol arabada bile stoklar var sade ve peynirli çucuk

Canım bnm özwlimden yazamadım tevhidleri ben toplamıyorum canım arkadassım
Ben hatımleri topluyorum bitanem sen dewam et

Tamam canim bende bi yanlislik olmasin diye şettim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ah canım zaten yediklerim yeşil sulu elma ve beyaz leblebi başka yok diyebilirim bi de cips çıktı işte.. o kadar tiksintiye asıl cipsten tiksinsene mübarek

Kizlar ya bu ikili testi 11+0 dayken yaptiramazmiyiz? Doktor 12de gel dedi de, benimde eşim 11.haftamda gelcek oda görsün bebeğimizi istiyorum ama doktora detayli soramadim bugün.:what::what:

Gazı hiç sorma :) karnımda kamyon var sanki :))

Ooy oyy kızlar çok yalnızım çokk... Annemler memlekete gitti akrabanın düğünü var, artık geri gelmezler buralar çok sıcak..Eşimin görevden gelmesine daha 10 gün var. Koca şehirde bebişimle bi başımıza kaldık. Atlatır mıyız bugünleri

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sormaaa kocadan gizli yedim ama salak ben çöpe attım boş poşeti:):)enselendik tabi..yalvarsan yok cips artık dedi((

sormaaa kocadan gizli yedim ama salak ben çöpe attım boş poşeti:):)enselendik tabi..yalvarsan yok cips artık dedi((

Hihihihiih hoşuma gitti eşinin tavrı aynından bende de olduğundan sanırım :) gizli gizli yiycez canımız isterse artık

Slm kizlar sukurler olsun rabbim bugun biraz daha iyiyim sanki bulantim var ama halsizligim azda olsa azaldi hic degilse evin icinde ayaga kalktim bugun o bile yetti inanin ahh tam olarak iyi olsam dunyalar benim olucak kesin

sidal yanliz degilsin canim biz variz bak burda takil buraya bol bol canin sikilmaz

cipsi nail yiyorsunuz kizlar ya o kadar yagli ve sagliksizki adini duydum midem kalkti inanin sakin yemeyin faydasi yok zarari cok

40yılım basında kaçamak edeyım dedim enselendik.sittin sene yok sana cips dedi eşim:)bu da 90yaşıma tekabül ediyor.

Kizlar benim de bugun kontrolum vardi. 8+3 olmam lazim sata gore. Ama olcumlere gore 7+3 gorundu. Doktorum gec dollenme ya da gec yumurtlama olmustur onemli degil dedi. Kalp atislarini gordum ekranda pit pit. Cok heyecanlandim. Iste o an gercekten hamileymisim gibi hissettim. Su bulantilar, kokulara hassasiyet, istahsizlik, tiksinmeler de gecseydi hayirlisiyla. Haftaya persembe tekrar gidicem bakalim.

evet benimki de çok kızıyor.. ben de dibini gördüm paketin ama odada poşette duruyor. kocam sabah gelicek hemen imha etmeliyim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…