2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Evet canım bu forum bana çok iyi geliyo, çok samimi bi ortam iyiki bulmuşum sizleri.. İnşallah daha iyi olucaksın 3 ay dolduktan sonra iyice toparlarsın kendini tatlım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ah canımm senin yine annenler sıcaklar geçince gelir ya ben neyapayım memleketten 13 saat uzaktayım kimsem yok. eşim de sürekli nöbete kalıyor yüzünü göremiyorum desem yeridir. öyle yalnızım ki hamilelikte hele çok koydu bana. ölsem gitsem bi kapımı çalanım yok bi kase çorba yapanım yok ben ne yapayım

Yanliz degilsiniz yuce allah sizle beraber bol bol dua edin

şu nöbet işine sinir oluyorum. evin içinde yapayalnız insanın bişey yiyesi bile gelmiyor.

Şalgama sardım bu aralar, zararı yoktur değil mi?

Yaa salgamlarda cok fazla katki maddesi var. Biz ne zaman numune alsak koruyucu amacla koyduklari katki maddesi kodeksin çok çok üstünde çıkıyo. Ben içmeyin derim..

Bide biri 11+0da ikili test olurmu soruma cvp verebilirmi, kimse bilmiyomu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayırlı olsun tatlım, bence oğlun olucak,, oğlanlar hemen kendini belli ediyor,, sağlıklı olsunlar tabii ilk dileğimiz bu,,,

Bugün balık yemeyi başardım zor da olsa. Hiç canım istemiyor kokusundan bile öğürtü geliyor ama her şey bebişlerimiz için işte. Balık ve yumurtayı mümkün olduğunca yiyebilmek istiyorum, çok faydalı ikisi de.
Beslenme konusunda doktorlarınız ne diyor kızlar?
Benimki kahve dışında hiç bişeyi yasaklamadı ama sen bilinçlisin dedi. İnşallah öyleyimdir.
Hazır gıdaları tüketmemeye çalışıyorum ama geçen hafta dayanamadım bir paket yumuşak şeker yedim.
Konserve yasak mı, yiyor musunuz?
Tavuk ve hindi konusunda ne düşünüyorsunuz? Sağlıklı mı sizce, yemeli miyiz?

Yanliz degilsiniz yuce allah sizle beraber bol bol dua edin

evet canım doğru diyorsun şüphesiz öyle.. Allah razı olsun

şu nöbet işine sinir oluyorum. evin içinde yapayalnız insanın bişey yiyesi bile gelmiyor.
aahh ah hiç sorma canım çok dertliyim bu konuda Allah başka dert vermesin de...

Cips yemeyinn allah korusun düşüğe kadar gidebiliyormuş
yaaaa Allah korusuunnn:18: tövbe bidaa yememmm

Öyle deme canım birbirimize destek oluruz... Benim eşim de gelince ayda 7-8 defa nöbet tutcak. Ama olsun en azından yüzünü görebilcem. Aynı şehirde olcaz. Çoğu gün evimizde olcaz. Buna da şükür. Senin eşin de mi asker yoksa?

Ah cnmmm bn annemşerle aynı sehırdeyim ama eşim mührndis kendi işi işçilerin basınd a 1 aydır gece 3 gbi gelıo sabah 11 de kalkıo gidioo bnde yanlızım valla annmlerede devamlı gotmek olmuo aksam kocamla uyumak istiom araba mı suremıom. Dolmus metro bınemıomm evımde in gibi oturuom bndee kaderimiz aynıymıs(

Bulantıli günlerde yatmaya alıştım şimdi de hiç birşey yapasım gelmiyor çok tembellestim nasıl aşacağım acaba bunu:-( varmı aynı durumda olan ev hanımları...

ben öyleyim ev aldı başını gidiyor bir yerlere ama artık yavaş yavaş yapıyorum birde yorgunluğa , eğer doktorun yasaklamadıysa, yarım saat hafif yürüyüş çok iyi geliyor,,,

Bulantilarim gecmedi benim henüz cok zorlanıyorum. Yemek yapamiyorim yiyemiyorum.cok zor bu durum.zofran verdi doktor 2 kutu kullandim 3.yu de kullanacagim galiba. Kullanmayayim dedikce bulaniyor canım cok sıkkın normal eski hayatima donmek istiyorim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya ben sebebini biliyorum ishalimin dün kvde yemek yedik yağlı yapıyorlar ben çok yağlı yemeye alışık değilim ondan oldu sanırım bi de meyve filan vardı iyi yıkanmadıysa demekki

aman meyvelere dikkat, özellikle kayısı ya ve çileğe,,, suda bekletin yıkayı öyle yiyin ,, ben bir kere kayısıyı sadece yıkadım suda bekletmedim ertesi gün miğdem bozuldu çok fena oldum, tansiyonum falan düşmüştü,,,,
ben dışarıda salata falan yemiyorum artık,,, sizde misafirlikteyseniz suda bekletmeye nazınız geçmiyorsa ,,, canım istemiyor deyin yemeyin,,, ben öyle yapacağım,,, bunun ayıbı falan yok ,,,,

benim eşim polis canım.. 2 güde bir nöbette. nöbetten geldiği gün de o gecenin yorgunluğunu atmakla meşgul oluyor. o nöbetten geliyor ben işe gidiyorum falan. bizim işler karışık yani.. ah diyorum memleketimde olsaydım anneme gider kalırdım. o gelir bi yemeğimi hazırlardı. ikindin 4ten beri mutfağa giremediğim için açım. sadece elma yedim bi tane azcık da cips.. ama bugünümüze şükür. Rabbim yalnızlığımıza ortak olacak evladımızı verdi şükürler olsun.. onunla avutuyorum kendimi

ahh ahh herkesin sıkıntısı var işte kuzum.. şükürler olsun bebişlerimiz var.. onlar bize yoldaş olacak

ben geçen gün kendi gölgemden korkup çığlık attım,,, eşim kapıyı yavaş şyavaş açıyor artık,, geçen gün şarj aleti yere düştü ben çığlık çığlığa,,, çok korkak oldum bende hormonel sanırsam,,,

Atlatırsın inş canım hem bi varız göremesekte duyamasakta birbirimizi cok güsel anılarımız olcak inş
Üzülme sabret yeter
40yılım basında kaçamak edeyım dedim enselendik.sittin sene yok sana cips dedi eşim:)bu da 90yaşıma tekabül ediyor.

:
Demek 90 yasına tekabul edıyo he hayy allahım yarabbim karnım acıdı güle güle
Allah tamamına erdirsin inş ......
Cok sevindim
Aff kızlar böle diyince üzülüyorum cok rabbime dua edin bol bol
Üzülmeyin biz burdayız ....
CNım nette 11 14 hafta arası diyo ama bn geçen gittigimde 11+3 tüm 12+4 de cagırdı yani sen bekle canım eger bi acelen yoksa
Tahminim 11 hafta tam sonuc vermıyo galiba ki tam 12 haftanın sonu işte 13. Haftanın basına doru cagırıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…