Slm kizlar sukurler olsun rabbim bugun biraz daha iyiyim sanki bulantim var ama halsizligim azda olsa azaldi hic degilse evin icinde ayaga kalktim bugun o bile yetti inanin ahh tam olarak iyi olsam dunyalar benim olucak kesin
sidal yanliz degilsin canim biz variz bak burda takil buraya bol bol canin sikilmaz
cipsi nail yiyorsunuz kizlar ya o kadar yagli ve sagliksizki adini duydum midem kalkti inanin sakin yemeyin faydasi yok zarari cok
Ooy oyy kızlar çok yalnızım çokk... Annemler memlekete gitti akrabanın düğünü var, artık geri gelmezler buralar çok sıcak..Eşimin görevden gelmesine daha 10 gün var. Koca şehirde bebişimle bi başımıza kaldık. Atlatır mıyız bugünleri
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ah canımm senin yine annenler sıcaklar geçince gelir ya ben neyapayım memleketten 13 saat uzaktayım kimsem yok. eşim de sürekli nöbete kalıyor yüzünü göremiyorum desem yeridir. öyle yalnızım kihamilelikte hele çok koydu bana. ölsem gitsem bi kapımı çalanım yok bi kase çorba yapanım yok ben ne yapayım
ah canımm senin yine annenler sıcaklar geçince gelir ya ben neyapayım memleketten 13 saat uzaktayım kimsem yok. eşim de sürekli nöbete kalıyor yüzünü göremiyorum desem yeridir. öyle yalnızım kihamilelikte hele çok koydu bana. ölsem gitsem bi kapımı çalanım yok bi kase çorba yapanım yok ben ne yapayım
Şalgama sardım bu aralar, zararı yoktur değil mi?
Kızlar, 8. hafta kontrolünden sonra doktorunuz size de 4 hafta sonra için mi randevu verdi? 2 haftada bir gitmeye alışınca bana uzun geldi 4 hafta
günaydın kızlar cuma gunu tam 11. haftalık olduk. Ama doktor 2 hafta sonu tarama testı ile cinsiyetine bakalım dedi. Ben su anda az cok biliyorum ama söylemem dedi. Yalvardık ama yok..
Bu haftada bebekte olanları anlattı. 11. haftada bebegin bagırsakları dışarda yanı gobek kordonu içinde olurmuş. bu hafta karın boşluguna girecek dedi. Sırt üstü yattığında bebegın oldugu yerde artık bir serttik hissedecek duruma geldin dedi( Kilo ile alakalı) Hissediyorum cidden bende
Hafif emme refleksleri başladı , damak yapısı 13. haftada kapacak dedi. o zaman parmagını da emmeye başlayacak dedi..
kısacası 2 hafta sonra sanırım cınsıyetini öğrenecegım bende. Ama hic ama hiç umurumda degil. Normalde kız bebeklere aşırı bir sempatikliim var ama bebeğim içime düştügünden berri oğlan çocukları beni benden almaya başladı. Ebemin dediğine göre oğlan cocukları sevesin geliyorsa kızın olacaktır diyr..
Amannn zerre umurumda degil. İlk bebiş ilk heyecan nasılsa
Yanliz degilsiniz yuce allah sizle beraber bol bol dua edin
aahh ah hiç sorma canım çok dertliyim bu konudaşu nöbet işine sinir oluyorum. evin içinde yapayalnızinsanın bişey yiyesi bile gelmiyor.
yaaaa Allah korusuunnn:18: tövbe bidaa yememmmCips yemeyinnallah korusun düşüğe kadar gidebiliyormuş
Bulantıli günlerde yatmaya alıştım şimdi de hiç birşey yapasım gelmiyor çok tembellestim nasıl aşacağım acaba bunu:-( varmı aynı durumda olan ev hanımları...
ya ben sebebini biliyorum ishalimin dün kvde yemek yedik yağlı yapıyorlar ben çok yağlı yemeye alışık değilim ondan oldu sanırım bi de meyve filan vardı iyi yıkanmadıysa demekki
Öyle deme canım birbirimize destek oluruz... Benim eşim de gelince ayda 7-8 defa nöbet tutcak. Ama olsun en azından yüzünü görebilcem. Aynı şehirde olcaz. Çoğu gün evimizde olcaz. Buna da şükür. Senin eşin de mi asker yoksa?
Ah cnmmm bn annemşerle aynı sehırdeyim ama eşim mührndis kendi işi işçilerin basınd a 1 aydır gece 3 gbi gelıo sabah 11 de kalkıo gidioo bnde yanlızım valla annmlerede devamlı gotmek olmuo aksam kocamla uyumak istiom araba mı suremıom. Dolmus metro bınemıomm evımde in gibi oturuom bndee kaderimiz aynıymıs(
tam herşey yoluna giriyor diyorum birşey çıkıyor. yine leke geldi. gece yatarken eşim kapıyı biraz sert açtı korkarak uyandım ondan mı oldu acaba. ne zaman korksam leke geliyor. ama hemen gelmiyor dün gece 12de oldu bu olay bugün öğlen geldi kahverengi leke. buna mı bağlamalıyım. uykudayken çok korkuyorum herşeyden tüm vücudum titriyor. korkağım
Atlatırsın inş canım hem bi varız göremesekte duyamasakta birbirimizi cok güsel anılarımız olcak inşOoy oyy kızlar çok yalnızım çokk... Annemler memlekete gitti akrabanın düğünü var, artık geri gelmezler buralar çok sıcak..Eşimin görevden gelmesine daha 10 gün var. Koca şehirde bebişimle bi başımıza kaldık. Atlatır mıyız bugünleri
40yılım basında kaçamak edeyım dedim enselendik.sittin sene yok sana cips dedi eşim:)bu da 90yaşıma tekabül ediyor.
Allah tamamına erdirsin inş ......Kizlar benim de bugun kontrolum vardi. 8+3 olmam lazim sata gore. Ama olcumlere gore 7+3 gorundu. Doktorum gec dollenme ya da gec yumurtlama olmustur onemli degil dedi. Kalp atislarini gordum ekranda pit pit. Cok heyecanlandim. Iste o an gercekten hamileymisim gibi hissettim. Su bulantilar, kokulara hassasiyet, istahsizlik, tiksinmeler de gecseydi hayirlisiyla. Haftaya persembe tekrar gidicem bakalim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aff kızlar böle diyince üzülüyorum cok rabbime dua edin bol bolah canımm senin yine annenler sıcaklar geçince gelir ya ben neyapayım memleketten 13 saat uzaktayım kimsem yok. eşim de sürekli nöbete kalıyor yüzünü göremiyorum desem yeridir. öyle yalnızım kihamilelikte hele çok koydu bana. ölsem gitsem bi kapımı çalanım yok bi kase çorba yapanım yok ben ne yapayım
CNım nette 11 14 hafta arası diyo ama bn geçen gittigimde 11+3 tüm 12+4 de cagırdı yani sen bekle canım eger bi acelen yoksaYaa salgamlarda cok fazla katki maddesi var. Biz ne zaman numune alsak koruyucu amacla koyduklari katki maddesi kodeksin çok çok üstünde çıkıyo. Ben içmeyin derim..
Bide biri 11+0da ikili test olurmu soruma cvp verebilirmi, kimse bilmiyomu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?