2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar beni dövün dövün içim tuzlu bişiler istiyor cips yiyorum yaa faydalı bişi ye desen yok süt yoğurt hak getire. iki gündür cipse sardım az yiyorum ama yine de çok kızıyorum kendime offfff

fırında kendin yap tatlım,, ya meyve soyacağı ile ince ince kes veya robotun varsa onunla yap, hafif zeytinyağı ,baharat tuz 180 derece fırında pişir,,, o kadar kesicem diye uğraşamam dersende,, elma dilimi olarak kes, kabukları ile,azıcık zeytinyağı ( ik patatese bir tatlı kaşığından az zeytinyağı) baharatla, tuzla hatta azıcık bal dök, fırına at 180 derece,,, bak gör bir daha cips yer misin? patates hamilelikde çok faydalı bu arada,,,

9:
Duygu bugunde ben kızımın oyuncak köpeginden korktum
Kızım ipinden tutmus yürütüyo bn öle bi dalmısım ki camasır katlıyodum kızım geçti peşinden köpek geliyo anam bi bagırdım sanki bişi bana baktı kactı gibi geldi

atlatırız tatlım bende öyleyim benimde eşim iş sehayetine çıktı, burada da hiç tanıdığım yok,, ama geçiyor zaman tatlım,,,

Ben annemle ablamla yakınım kv de 15 dk annem varkende gelmemişti zaten şimdide memlekette ablam çalışıyo kendi eviyle uğraşıyor kv de kendi halinde eşinde sabah gider akşam 10-11 de ancak gelir anlatacağınız bu kdr kişi var etrafımda birinden hayır yok bana sabah 9.30-10 gibi kahvaltı yaptım akşama kdr canım hiç bisi istemedi saat 21.0 gibi bi kase çorba içtim o kdr tek başıma yemek yiyemiyorum üzülüyorum çocuğa gıda da alamıyoruz (

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öyle canım bebişlerimiz geldi bak bize arkadaş. Ne yazıkki polis ve asker eşlerinim kaderi bu. Biz evleneli 2.5 yıl olcak ama hiç bi araya gelemedik.. Hep ayrı kaldık. Son 6 aydır birlikte yaşamaya başlamıştıkki yine görev çıktı. Ben nöbetlerine razıyım aynı şehirde olalım da Allah başka dert vermesin

ayy çok güldürdün beni,,, korkuyoruz bide korktuklarımızı anlatıp gülüyoruz,,, komiğiz walla,,, ayy hep böyle gülelim hepimiz :))))

Aff kızlar böle diyince üzülüyorum cok rabbime dua edin bol bol
Üzülmeyin biz burdayız...
sağol canım.. iyi ki burası var zaten. zaman geçiriyorum. moral oluyor bana

tarif için sağol kuzum.. mutfağa girebileceğim zaman yaparım inşaallah deniycem

doğru söytlüyosun canım.. yakın olunca da faydası olmayabilir ama işte öyle duygusalım ki bunu takıyorum kafama. annem olsaydı böyle olmazdı memleketimde olsaydım şöyle olmazdı... insanoğlu işte hep bir olumsuzluk buluyoruz.. ben de tek başıma yiyemiyorum 4te yediğim bir elmayla duruyorum ama mutfağa giremiyorum

atlatırız tatlım bende öyleyim benimde eşim iş sehayetine çıktı, burada da hiç tanıdığım yok,, ama geçiyor zaman tatlım,,,

İnşallah canım allah sabrını veriyor. Bebeğim karnımdayken bile bana destek oluyor. Varlığı yeter kuzumun

Bende hamilelik başladı başlayalı korkuyorum sürekli irkilip sıçrıyorum dünde küçük bi hol var eşim ordan geliyormuş görmedim tam hole giriyodum görünce korktum off napıyosun dedim eşim noluyo sana neden herşeyden korkuyorsun ben zaten geliyodum hole giren sensin bağıran yine sen dedi :)) haklıyım sus dedim Tmm haklısın dedi :)) artık herşeye sen haklısın Dio

ah kuzucum seninki daha da zor.. Allah yardımcın olsun inşaallah eşin bi an önce gelir yanına... bizim de kaderimiz bu işte hem gurbet hem eşlerin yoğunluğu... bugünümüze şükür...

ideal 11-14. haftalar diye biliyorum..ilk gebeliğimde 11+1 de ense burun ölçümleri yapılmıştı...dr randevuyu o güne vermişse oluyodur:)

şaka bir yana benmde o türlü korkularım arttı sanki.tövbe tövbe:18::18:

ya ben normalde de öyleyim canım. mutfakta bişeylerle uğraşıyorum eşim yanıma eğer sessizce gelirse korkudan elim ayağım tutmuyor. diyorum sessiz sessiz gelme korkuyorum. evde benden başka kim olacak niye korkuyorsun diyor ama anlatamıyorum işte istemeden korkuyorum. uyurken özellikle çok korkarım en ufak sese . tırsak tırsak

evet biliyorum o yüzden mutlu olmaya çalışıyorum ben de canım.. Rabbim bebeklerimizi korusun.. amiin

O konuda benimkini ilk hamile kaldigimda uyardim ablamin arkadasi havai fsek patlatmislar i korkuyla rabbim korusun bacaklarindan kan gelivermis uyardim bastan sakin haa dwdim oda gelirken yanima öhö öhö der ama gecende gorumcemle oturuyoruz şimşek cakti o anda kolunu tuttum bi cekisim var kadin korkma korkma diyo yalvaran gözlerle bana bakarak

öcüüüüüüüü :) eşim diyor sen korkularını yenememişsin hep kaçmışsın ondan böyle korkuyorsun herşeyden.
zaten hiç korku filmi de izleyemem .

ayyy kıyamam . evet o korktuğum anda tüm vücudumda bişey oluyor hissediyorum . Allah korusun

Eki Görüntüle 1159378 size özendim bu da benim 8h ama bir an evvel kocaman olsun istiyorum ☺😍😍

Cnm seninde baya bi çıkmış karnin. Maşallah 😇 ama netten bieaz baktimda bu haftalardaki sislik hep gazmis.13. 14. Haftaya kadar bebiş belli olmazmis..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…