kızlar beni dövün dövüniçim tuzlu bişiler istiyor cips yiyorum yaa faydalı bişi ye desen yok süt yoğurt hak getire. iki gündür cipse sardım az yiyorum ama yine de çok kızıyorum kendime offfff
ben geçen gün kendi gölgemden korkup çığlık attım,,, eşim kapıyı yavaş şyavaş açıyor artık,, geçen gün şarj aleti yere düştü ben çığlık çığlığa,,, çok korkak oldum bende hormonel sanırsam,,,
Ooy oyy kızlar çok yalnızım çokk... Annemler memlekete gitti akrabanın düğünü var, artık geri gelmezler buralar çok sıcak..Eşimin görevden gelmesine daha 10 gün var. Koca şehirde bebişimle bi başımıza kaldık. Atlatır mıyız bugünleri
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim eşim polis canım.. 2 güde bir nöbette. nöbetten geldiği gün de o gecenin yorgunluğunu atmakla meşgul oluyor. o nöbetten geliyor ben işe gidiyorum falan. bizim işler karışık yani.. ah diyorum memleketimde olsaydım anneme gider kalırdım. o gelir bi yemeğimi hazırlardı. ikindin 4ten beri mutfağa giremediğim için açım. sadece elma yedim bi tane azcık da cips.. ama bugünümüze şükür. Rabbim yalnızlığımıza ortak olacak evladımızı verdi şükürler olsun.. onunla avutuyorum kendimi
benim eşim polis canım.. 2 güde bir nöbette. nöbetten geldiği gün de o gecenin yorgunluğunu atmakla meşgul oluyor. o nöbetten geliyor ben işe gidiyorum falan. bizim işler karışık yani.. ah diyorum memleketimde olsaydım anneme gider kalırdım. o gelir bi yemeğimi hazırlardı. ikindin 4ten beri mutfağa giremediğim için açım. sadece elma yedim bi tane azcık da cips.. ama bugünümüze şükür. Rabbim yalnızlığımıza ortak olacak evladımızı verdi şükürler olsun.. onunla avutuyorum kendimi
9:
Duygu bugunde ben kızımın oyuncak köpeginden korktum
Kızım ipinden tutmus yürütüyo bn öle bi dalmısım ki camasır katlıyodum kızım geçti peşinden köpek geliyo anam bi bagırdım sanki bişi bana baktı kactı gibi geldi
sağol canım.. iyi ki burası var zaten. zaman geçiriyorum. moral oluyor banaAff kızlar böle diyince üzülüyorum cok rabbime dua edin bol bol
Üzülmeyin biz burdayız...
fırında kendin yap tatlım,, ya meyve soyacağı ile ince ince kes veya robotun varsa onunla yap, hafif zeytinyağı ,baharat tuz 180 derece fırında pişir,,, o kadar kesicem diye uğraşamam dersende,, elma dilimi olarak kes, kabukları ile,azıcık zeytinyağı ( ik patatese bir tatlı kaşığından az zeytinyağı) baharatla, tuzla hatta azıcık bal dök, fırına at 180 derece,,, bak gör bir daha cips yer misin? patates hamilelikde çok faydalı bu arada,,,
Ben annemle ablamla yakınım kv de 15 dk annem varkende gelmemişti zaten şimdide memlekette ablam çalışıyo kendi eviyle uğraşıyor kv de kendi halinde eşinde sabah gider akşam 10-11 de ancak gelir anlatacağınız bu kdr kişi var etrafımda birinden hayır yok bana sabah 9.30-10 gibi kahvaltı yaptım akşama kdr canım hiç bisi istemedi saat 21.0 gibi bi kase çorba içtim o kdr tek başıma yemek yiyemiyorum üzülüyorum çocuğa gıda da alamıyoruz(
atlatırız tatlım bende öyleyim benimde eşim iş sehayetine çıktı, burada da hiç tanıdığım yok,, ama geçiyor zaman tatlım,,,
ben geçen gün kendi gölgemden korkup çığlık attım,,, eşim kapıyı yavaş şyavaş açıyor artık,, geçen gün şarj aleti yere düştü ben çığlık çığlığa,,, çok korkak oldum bende hormonel sanırsam,,,
Öyle canım bebişlerimiz geldi bak bize arkadaş. Ne yazıkki polis ve asker eşlerinim kaderi bu. Biz evleneli 2.5 yıl olcak ama hiç bi araya gelemedik.. Hep ayrı kaldık. Son 6 aydır birlikte yaşamaya başlamıştıkki yine görev çıktı. Ben nöbetlerine razıyım aynı şehirde olalım daAllah başka dert vermesin
ideal 11-14. haftalar diye biliyorum..ilk gebeliğimde 11+1 de ense burun ölçümleri yapılmıştı...dr randevuyu o güne vermişse oluyodur:)Yaa salgamlarda cok fazla katki maddesi var. Biz ne zaman numune alsak koruyucu amacla koyduklari katki maddesi kodeksin çok çok üstünde çıkıyo. Ben içmeyin derim..
Bide biri 11+0da ikili test olurmu soruma cvp verebilirmi, kimse bilmiyomu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
9:
Kızım ipinden tutmus yürütüyo bn öle bi dalmısım ki camasır katlıyodum kızım geçti peşinden köpek geliyo anam bi bagırdım sanki bişi bana baktı kactı gibi geldi
Bende yiyemiyorum( ilaç içmem lazım ama yemek yemedim aç nasıl içicem bilmiyorum (
Bu arada hiç olumsuz düşünme elinden geldiği kdr mutlu ol sen şimdi nasılsan ileride bebeğinde öyle oluyo mutlu olmaya çalış bebeğinde hep mutlu olsun tabii evde tek olunca zor oluyo bende uğraşıyorum ama bazen olmuyo bende işten ayrıldım çok stresliydi işim şimdi de evde canım sıkılıyo(
Bende yiyemiyorum( ilaç içmem lazım ama yemek yemedim aç nasıl içicem bilmiyorum (
Bu arada hiç olumsuz düşünme elinden geldiği kdr mutlu ol sen şimdi nasılsan ileride bebeğinde öyle oluyo mutlu olmaya çalış bebeğinde hep mutlu olsun tabii evde tek olunca zor oluyo bende uğraşıyorum ama bazen olmuyo bende işten ayrıldım çok stresliydi işim şimdi de evde canım sıkılıyo(
evet biliyorum o yüzden mutlu olmaya çalışıyorum ben de canım.. Rabbim bebeklerimizi korusun.. amiin
ya ben normalde de öyleyim canım. mutfakta bişeylerle uğraşıyorum eşim yanıma eğer sessizce gelirse korkudan elim ayağım tutmuyor. diyorum sessiz sessiz gelme korkuyorum. evde benden başka kim olacak niye korkuyorsun diyor ama anlatamıyorum işte istemeden korkuyorum. uyurken özellikle çok korkarım en ufak sese . tırsak tırsak
9:
O konuda benimkini ilk hamile kaldigimda uyardim ablamin arkadasi havai fsek patlatmislar i korkuyla rabbim korusun bacaklarindan kan gelivermis uyardim bastan sakin haa dwdim oda gelirken yanima öhö öhöder ama gecende gorumcemle oturuyoruz şimşek cakti o anda kolunu tuttum bi cekisim var kadin korkma korkma diyo yalvaran gözlerle bana bakarak
Eki Görüntüle 1159378 size özendim bu da benim 8h ama bir an evvel kocaman olsun istiyorum ☺😍😍
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?