2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bende öyle. Ne yesem ne icsem duzelmiyo. Zaten benim Ilk hamilelik belirtimde buydu. Bugn dahada bi artti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar benimde tek problemim ağzımın tadının olmaması..ne yesem ne içsem aynı

Doğru şişlik var 😔 ama büyüsün istiyorum hamile kıyafetleri almak istiyorum hala eşofmanlarla ve normal pantolonlarımı giyorum tabii pantolon da düğme açık üzerine ısın bişiler giyerek geziyorum 😜😄😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar benimde tek problemim ağzımın tadının olmaması..ne yesem ne içsem aynı

benimde aynı canım agzım tatsız midem de devamlı gaz ekşime aklına ne gelirse arada bulantı ama kusmuyorum 10.haftama girdim 6.haftadan beri böyle ne yesem olmuyor gaz şişkinlik gitmiyor aç kalsam bile gaz oluyo düşün..yokmu çaresi ya valla bebek felan heycanı kalmadı öyle bıktımki nezman geçicek yaaaa

mide bulantısıda kötü bende yok ama en azından çıkarınca rahatlıyosundur bende şişkinlik var ne yapsam geçmiyor Allah yardımcın olsun

Canım özel mesaj atmak istiyorum sana ama sanırım özel mesaj kutun dolu ?

benim bebek yine kazıya başladı kesin amele olacak.kasık batması kasık agrısı her bi halt var...:)

eskisi kadar sık olmasa da benimki de yapıyo canım iki büklüm yapıyo beni sonra geçiyo bende diyoru eşime çocuğuna bişi de şimdiden beni parmağında oynatıyo yeri dar geldi heralde

eskisi kadar sık olmasa da benimki de yapıyo canım iki büklüm yapıyo beni sonra geçiyo bende diyoru eşime çocuğuna bişi de şimdiden beni parmağında oynatıyo yeri dar geldi heralde

aynen ya ama olmazki teyzesi.. Ahh bir doğsun o kazı yaptıgı ellerini ayaklarını ıssırmazsan adam degilim o kadar

şu nöbet işine sinir oluyorum. evin içinde yapayalnız insanın bişey yiyesi bile gelmiyor.

aynen bende hiç sevmiyorum nöbetleri bide vardiyalarımız ve haftasonu mesailerimiz var bizim onları da sevmiyom ben evdeyken hep evde olsun istiyorum

canım en az 11+0 olmalı diye biliyorum ama en uygun zaman hangi hafta onu bilmiyorum

konserve yemiyorum canım ama daha öncesinden alışkanlığım da yok ondan da kaynaklı biraz. tavuk da yemek istemiyorum ne oldukları belli değil memlekete gittiğimde babama köy tavuğu kestircem onu yicem, burda da bulursam köy tavuğu alır yerim ama markettekilere güvenmiyorum

Günaydın hamisler.. ilk defa bu gece rüyamda bebeğimi gördüm bendeee. Kızım olmuştu emziriyorum böyle bembeyaz süt ağzının kenarindan tasiyodu resmen. Subhanallah ya ne guzeldii rüyası bile😍😍😇

aynen canım bende çok korkak bişi oldum. eşim mutfağa gelince korkuyorum bide geliyo kapıdan beni izliyo dönünce hop karşımda yada geliyo arkadan sarılıyo belime gene korkuyorum diyorum bi tıkırtı falan bişi yap artık tıkır tıkır tıkır diye diye geliyo yanıma :)

canım cokta takılmamak lazım. Balık konserve haftada 80 gram yanı ufak konserveyi geçmeyecek kadar yiyebilirsiniz. Buyuk balıklar cıva ıhtvıva eder ama ton balıgında en düşük orandır. ama omega 3 konusunda en zengin olan balıkta odur. O yüzden ölçülü olsun yiyebilirsiniz. Tavuk falan da yiyin ama tavsiyem haşlama olarak.Kızarmış tavukları cok sağlıklı görmüyorum. Bu ara köy tavugu arıyordum ama tavukların hepsi veba kapmış köy tavugu yıyecegine sanayi tavugu ye dedi bilen biri.
Herşeyi yemeliyiz,o yasak bu yasak dersek ohoooo.
Bilmemiz gereken çeşitli beslenmek, herşeyden azar azar.. Mevlanın verdiği nimetin azı karar cogu zarar

maşallah bebişine
beceremedim galiba neyse bende işten cıkıcam yarın bi daha deneyim
ekledim canım bakarsın bugün
sen dubaysan ben neyim varil çıkar canım çünkü erkek nüfusu gitgide kadından çok olacak:) şu an ki göbeğine göre yorum olmaz canım ancak dört aylık olacaksın ki yorum yapabilelim:) aynen böyle sivri giderse erkek olur:)
Selam kızlar dünden beri kasıgımda batmalar oluyor neden acaba böyle oluyo korkumdan yatıp duruyorum 😳

canım korkma bebeğin büyüyor normal bu batmalar
canım halsizlikte büyük bir belirti
canım sürekli oku Felak Nas Ayetel Kürsi, bende korkağım dün gök gürültüsünden korktum taaa arka odaya eşimin yanına kaçtım:) karnım kasıldı korkudan
kütahyadan kimse yok mu
eskiden ordaydım:)
bebeğin olduğu yerde bazen ağrı hissediyor musunuz...
evet canım oluyor
bende o batmalar yok :)) bugün kontrolüm vardı, çok sükür ki hersey yolunda, ikili testimde bu cumartesi size gün verdiler mi test için kızlar
maşallah bebişe
canım kendini avutmuyorsun öyle gerçekten şimdi böyle canının istemediğini yemeye zorlarsan kendini dokuz ay tiksinirsin o yiyecekten, rahat ol
kızlar beni dövün dövün içim tuzlu bişiler istiyor cips yiyorum yaa faydalı bişi ye desen yok süt yoğurt hak getire. iki gündür cipse sardım az yiyorum ama yine de çok kızıyorum kendime offfff
canım fırında kendin yağ dün ben yaptım:)
Canım bnm özwlimden yazamadım tevhidleri ben toplamıyorum canım arkadassım
Ben hatımleri topluyorum bitanem sen dewam et

Tamam canim bende bi yanlislik olmasin diye şettim

kusura bakmayın kızlar ben demiştim merve topluyor diye
Allah kolaylık versin canım, biz hep burdayız
maşallah canım daha da iyi olursun umarım
maşallah bebişe
olmaz canım 12 den sonra bakılıyor
canım o şekerlere geçen hafta sarım ben sorma eşimde çok kızıyor ama elim de değil çok istedi canım aşerdim yani, hep tatlıya aşeriyorum zaten
Eki Görüntüle 1159378 size özendim bu da benim 8h ama bir an evvel kocaman olsun istiyorum ☺😍😍

al bir çıtı pıtı daha maşaallah
Günaydın kızlar benimde bulantılarım tam gaz devam

günaydın aynen benimde
Günaydın kızlar... Ankaradakilerr duyuomusunuzzz
günaydın

Günaydın herkese

Üç gündür ful bulanıyorum herkesin ki geçer benimki artıyor

Kızlar dün eşim uyardı sulara dikkat et diye salgın varmış ishal, hazır sulara bile güven yok dedi malum susuzluk var ya şimdi, güvenilir markaları tüketin mümkünse damacana almayın 5 litrelik sulardan alın daha güvenli

Bu arada 700 gr almışım çok değil dimi kızlar:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…