Bende öyle. Ne yesem ne icsem duzelmiyo. Zaten benim Ilk hamilelik belirtimde buydu. Bugn dahada bi artti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm seninde baya bi çıkmış karnin. Maşallah 😇 ama netten bieaz baktimda bu haftalardaki sislik hep gazmis.13. 14. Haftaya kadar bebiş belli olmazmis..
kızlar benimde tek problemim ağzımın tadının olmaması..ne yesem ne içsem aynı
Bulantilarim gecmedi benim henüzcok zorlanıyorum. Yemek yapamiyorim yiyemiyorum.cok zor bu durum.zofran verdi doktor 2 kutu kullandim 3.yu de kullanacagim galiba. Kullanmayayim dedikce bulaniyor canım cok sıkkın normal eski hayatima donmek istiyorim
Kızlar günaydın, bi şey sormak istiyorum size, sabaha karşı tuvalete girdim küçük tuvaletimi yaptım silinirken çok ufak kan peçeteye bulaştı, siz hiç böyle bi durumla karşılaştınız mı ?
Kanama çok ufaktı bu saatte kadar devamı da gelmedi ? Sizce nedir
benim bebek yine kazıya başladı kesin amele olacak.kasık batması kasık agrısı her bi halt var...:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
eskisi kadar sık olmasa da benimki de yapıyo canım iki büklüm yapıyo beni sonra geçiyo bende diyoru eşime çocuğuna bişi de şimdiden beni parmağında oynatıyo yeri dar geldi heralde
şu nöbet işine sinir oluyorum. evin içinde yapayalnızinsanın bişey yiyesi bile gelmiyor.
Yaa salgamlarda cok fazla katki maddesi var. Biz ne zaman numune alsak koruyucu amacla koyduklari katki maddesi kodeksin çok çok üstünde çıkıyo. Ben içmeyin derim..
Bide biri 11+0da ikili test olurmu soruma cvp verebilirmi, kimse bilmiyomu
Bugün balık yemeyi başardım zor da olsa. Hiç canım istemiyor kokusundan bile öğürtü geliyor ama her şey bebişlerimiz için işte. Balık ve yumurtayı mümkün olduğunca yiyebilmek istiyorum, çok faydalı ikisi de.
Beslenme konusunda doktorlarınız ne diyor kızlar?
Benimki kahve dışında hiç bişeyi yasaklamadı ama sen bilinçlisin dedi. İnşallah öyleyimdir.
Hazır gıdaları tüketmemeye çalışıyorum ama geçen hafta dayanamadım bir paket yumuşak şeker yedim.
Konserve yasak mı, yiyor musunuz?
Tavuk ve hindi konusunda ne düşünüyorsunuz? Sağlıklı mı sizce, yemeli miyiz?
ya ben normalde de öyleyim canım. mutfakta bişeylerle uğraşıyorum eşim yanıma eğer sessizce gelirse korkudan elim ayağım tutmuyor. diyorum sessiz sessiz gelme korkuyorum. evde benden başka kim olacak niye korkuyorsun diyor ama anlatamıyorum işte istemeden korkuyorum. uyurken özellikle çok korkarım en ufak sese . tırsak tırsak
Bugün balık yemeyi başardım zor da olsa. Hiç canım istemiyor kokusundan bile öğürtü geliyor ama her şey bebişlerimiz için işte. Balık ve yumurtayı mümkün olduğunca yiyebilmek istiyorum, çok faydalı ikisi de.
Benimki kahve dışında hiç bişeyi yasaklamadı ama sen bilinçlisin dedi. İnşallah öyleyimdir.
Hazır gıdaları tüketmemeye çalışıyorum ama geçen hafta dayanamadım bir paket yumuşak şeker yedim.
maşallah bebişine8+5 olarak gittim nihayet. 8+6 lik bir koca kafa karsiladi beni. 2 haftadir nasil ozlemistim. Kalbi atiyor mu iyi mi diye diye. Haftaya yine gidicem ohh. 2.16 cm lik bir bebisim var. Hareketini gormedim maalesef. Dr 12 haftadan sonra rahat rahat gorursun dedi. Her sey yolundaymis. Fakat benim dengeler degisti. Tansiyon dusuklugu ve bulantilarim artti. Bir de ya kabizim ya ishal. Kilolari cok fena almis. Tam 4 kilo almisim saka gibi. Neyse ne ama. Yolculuk iliski her sey hala yasak ama tosbigim iyi sukur :)))
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
ekledim canım bakarsın bugünbeceremedim galiba neyse bende işten cıkıcam yarın bi daha deneyim
sen dubaysan ben neyimevet bir zamanlar cıtı pıtıydım da şimdi kendimi duba gibi hissediyorum simdi markete gittim ordaki çalışanlardan ikisi bebek bekliyodu ikisininki de erkekmiş o zaman benimki kesin kız aynı cografyadan bu kadar erkek çıkmaz bence :s kızlar göbeğime bakarak bi tahminde bulunun cok merak ediyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım korkma bebeğin büyüyor normal bu batmalarSelam kızlar dünden beri kasıgımda batmalar oluyor neden acaba böyle oluyo korkumdan yatıp duruyorum 😳
canım halsizlikte büyük bir belirtiNe bulantı ne kusma nede kasık agrosı hattabazen korkuyorumbebişe. Bişey oldunu dıye ani harekette olsun yatarken kalkarken olsun hic hissetmiyorum Çarşamba gitcem bakalım kısmet 9+6 olcak Cook haksızım full yatıyorum baş ağrısından mahvaldum yani kimimizin bulantısı olmaz kanamadı olmaz ama yınede bir sıkıntısı olur buna şükürrabbim dermansız dert vermesin
canım sürekli oku Felak Nas Ayetel Kürsi, bende korkağım dün gök gürültüsünden korktum taaa arka odaya eşimin yanına kaçtım:) karnım kasıldı korkudantam herşey yoluna giriyor diyorum birşey çıkıyor. yine leke geldi. gece yatarken eşim kapıyı biraz sert açtı korkarak uyandım ondan mı oldu acaba. ne zaman korksam leke geliyor. ama hemen gelmiyor dün gece 12de oldu bu olay bugün öğlen geldi kahverengi leke. buna mı bağlamalıyım. uykudayken çok korkuyorum herşeyden tüm vücudum titriyor. korkağım
eskiden ordaydım:)kütahyadan kimse yok mu
evet canım oluyorbebeğin olduğu yerde bazen ağrı hissediyor musunuz...
maşallah bebişebende o batmalar yok :)) bugün kontrolüm vardı, çok sükür ki hersey yolunda, ikili testimde bu cumartesi size gün verdiler mi test için kızlar
canım kendini avutmuyorsun öyle gerçekten şimdi böyle canının istemediğini yemeye zorlarsan kendini dokuz ay tiksinirsin o yiyecekten, rahat olKızlar yarın 8 haftalık oluyorum bu zmna kdr 2 kere midem bulandı onda da çok az kanamam olmuştu haricinde çok İyiyim ağrı yok bulantı yok sadece iştahsızlık var bu saat oldu hala kahvaltıyla duruyorumkendimi çocuğun bu aylarda kandan beslendiğiyle avutuyorum yanlış mı yapıyorum acaba ?!!
canım fırında kendin yağ dün ben yaptım:)kızlar beni dövün dövüniçim tuzlu bişiler istiyor cips yiyorum yaa faydalı bişi ye desen yok süt yoğurt hak getire. iki gündür cipse sardım az yiyorum ama yine de çok kızıyorum kendime offfff
Canım bnm özwlimden yazamadım tevhidleri ben toplamıyorum canım arkadassım
Ben hatımleri topluyorum bitanem sen dewam et
kusura bakmayın kızlar ben demiştim merve topluyor diyeTamam canim bende bi yanlislik olmasin diye şettim
Allah kolaylık versin canım, biz hep burdayızOoy oyy kızlar çok yalnızım çokk... Annemler memlekete gitti akrabanın düğünü var, artık geri gelmezler buralar çok sıcak..Eşimin görevden gelmesine daha 10 gün var. Koca şehirde bebişimle bi başımıza kaldık. Atlatır mıyız bugünleri
maşallah canım daha da iyi olursun umarımSlm kizlar sukurler olsun rabbim bugun biraz daha iyiyim sanki bulantim var ama halsizligim azda olsa azaldi hic degilse evin icinde ayaga kalktim bugun o bile yetti inanin ahh tam olarak iyi olsam dunyalar benim olucak kesin
sidal yanliz degilsin canim biz variz bak burda takil buraya bol bol canin sikilmaz
cipsi nail yiyorsunuz kizlar ya o kadar yagli ve sagliksizki adini duydum midem kalkti inanin sakin yemeyin faydasi yok zarari cok
maşallah bebişeKizlar benim de bugun kontrolum vardi. 8+3 olmam lazim sata gore. Ama olcumlere gore 7+3 gorundu. Doktorum gec dollenme ya da gec yumurtlama olmustur onemli degil dedi. Kalp atislarini gordum ekranda pit pit. Cok heyecanlandim. Iste o an gercekten hamileymisim gibi hissettim. Su bulantilar, kokulara hassasiyet, istahsizlik, tiksinmeler de gecseydi hayirlisiyla. Haftaya persembe tekrar gidicem bakalim.
olmaz canım 12 den sonra bakılıyorYaa salgamlarda cok fazla katki maddesi var. Biz ne zaman numune alsak koruyucu amacla koyduklari katki maddesi kodeksin çok çok üstünde çıkıyo. Ben içmeyin derim..
Bide biri 11+0da ikili test olurmu soruma cvp verebilirmi, kimse bilmiyomu
canım o şekerlere geçen hafta sarım ben sorma eşimde çok kızıyor ama elim de değil çok istedi canım aşerdim yani, hep tatlıya aşeriyorum zatenBugün balık yemeyi başardım zor da olsa. Hiç canım istemiyor kokusundan bile öğürtü geliyor ama her şey bebişlerimiz için işte. Balık ve yumurtayı mümkün olduğunca yiyebilmek istiyorum, çok faydalı ikisi de.
al bir çıtı pıtı daha maşaallahEki Görüntüle 1159378 size özendim bu da benim 8h ama bir an evvel kocaman olsun istiyorum ☺😍😍
günaydın aynen benimdeGünaydın kızlar benimde bulantılarım tam gaz devam
günaydınGünaydın kızlar... Ankaradakilerr duyuomusunuzzz
Günaydın kızlar... Ankaradakilerr duyuomusunuzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?