- 25 Mart 2014
- 472
- 562
- 78
Allah sana sabır versin cnm. Farklı kültürden biriyle olmak gerçekten zor. Sevginiz aşkınız bebeğiniz üstün gelir mutlu bir yuvanız olur inşallah bebeğiniz eşini değiştirir. Senle evlenmeden önce bilmiyor muydu denize girdiğini fln çok ayıp yaptığı..[/QUOTE
bizimki film gibi burdan yazmakla olmaz, o beni tanıdığında benim başka sevgilim vardı dansçıydım onun mekanında şova çıkıyordum o da başta sadece benle takılmak amaçlı etrafımda dolanıyodu sonra aşık oldu 3 yıl bi küs bi barışık yaşadık en sonunda evlendik (böyle üstün körü anlattığıma bakma çok olaylıydı) ben evliliğim sağlam olsun diye herseyi bıraktım master yaptığım halde tamam çalışmıycam dedim ailemden uzak kaldım bir tane arkadaşım kalmadı eski hayatımdan . karşılığında tek isteğim biraz anlayıştı ama kişinin büyüme şekli çok etkili anlamak istemediği zaman anlamıyor yani, ben de baktım olcak gibi değil bunalıma girdim resmen ağladım odadan çıkmadım falan işte. şimdi bana nereye gitmek istiyosan git yüz onu yap bunu yap diyo ama o kadar üzüldükten sonra benim de içimden gelmiyo.
Iyi akşamlar kızlar muhabbetiniz bol olsun.. Ceviz yiyordum aklıma geldi bi hamile arkadaşım cevizi yiyeceği zaman kırıp yiyordu. Öyle etkisi daha çok oluyormuş demişti siz duydunuz mu böyle birşey
Besleniodur o annesi meraklanma ben 1 aydır böyleyim doktor bebeği etkilemediğini söyledi..
Allah sana sabır versin cnm. Farklı kültürden biriyle olmak gerçekten zor. Sevginiz aşkınız bebeğiniz üstün gelir mutlu bir yuvanız olur inşallah bebeğiniz eşini değiştirir. Senle evlenmeden önce bilmiyor muydu denize girdiğini fln çok ayıp yaptığı..[/QUOTE
bizimki film gibi burdan yazmakla olmaz, o beni tanıdığında benim başka sevgilim vardı dansçıydım onun mekanında şova çıkıyordum o da başta sadece benle takılmak amaçlı etrafımda dolanıyodu sonra aşık oldu 3 yıl bi küs bi barışık yaşadık en sonunda evlendik (böyle üstün körü anlattığıma bakma çok olaylıydı) ben evliliğim sağlam olsun diye herseyi bıraktım master yaptığım halde tamam çalışmıycam dedim ailemden uzak kaldım bir tane arkadaşım kalmadı eski hayatımdan . karşılığında tek isteğim biraz anlayıştı ama kişinin büyüme şekli çok etkili anlamak istemediği zaman anlamıyor yani, ben de baktım olcak gibi değil bunalıma girdim resmen ağladım odadan çıkmadım falan işte. şimdi bana nereye gitmek istiyosan git yüz onu yap bunu yap diyo ama o kadar üzüldükten sonra benim de içimden gelmiyo.
Ah cnm benim yaa hep sen taviz vermişsin o hep aynı kalmış. Ailen yanında mı ? Ne istiyorsan yap tatlım sakın kendinden taviz verme ve asla hayallerinden vazgeçme.. Eğitimine devam et yıllar geçtikten sonra çoook pişman olursun..
Cnm bi gida muhendisi olaraktan bende öyle biliyorum çünkü omega 3 bakimindan çok zengin ceviz ve eğer kabuksuz bi sekilde bekletirsen omega 3 bi yağ asidi olduğundan oksijenle uzun süre temasindan dolayı oksitleniyor faydalanamiyorsun. Nacizane tavsiyem kırılıp yenilmesidir ben öyle yapıyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım daha çok yeni evliymişsiniz isteyerek mi oldu bebiş sürpriz mi? Hani keşke birbirinize alışana kadar bekleseydiniz dicektim. Gerçi bebek kısmetiyle gelir belki bu sayede eşin daha anlayışlı olur sana karşı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım daha çok yeni evliymişsiniz isteyerek mi oldu bebiş sürpriz mi? Hani keşke birbirinize alışana kadar bekleseydiniz dicektim. Gerçi bebek kısmetiyle gelir belki bu sayede eşin daha anlayışlı olur sana karşı
canım ikimizde istedik hele o cooooooooook istedi bir de üç yıldır tanıdığımı düşünmüştüm. gerçi o bu kafayla on yıl geçse de değişen bişey olmazdı, kötü biri kesinlikle değil ama farklı işte.. neyse kısmet..
Ah cnm benim yaa hep sen taviz vermişsin o hep aynı kalmış. Ailen yanında mı ? Ne istiyorsan yap tatlım sakın kendinden taviz verme ve asla hayallerinden vazgeçme.. Eğitimine devam et yıllar geçtikten sonra çoook pişman olursun..
malesef yanımda değil ve süper bir ailem vardıve onun ailesi burda işletmeci ailecek işletiyolar, çok farklılar benim için, evet artık taviz yok valla inceldiği yerden kopsun
malesef yanımda değil ve süper bir ailem vardıve onun ailesi burda işletmeci ailecek işletiyolar, çok farklılar benim için, evet artık taviz yok valla inceldiği yerden kopsun
Hemen ipleri koparma cnm bir anda kabul ettiremezsin bazı şeyleri alıştıra alıştıra güzellikle kendini de üzmeden onu da razı etmeli gönlünü almalısın.. Bir kadının isteyip de başaramadığı birşey yoktur cnm
Kızlar göbüşler çıkmaya başladı çatlak kremi kullanan yada aklında marka olan var mı
kızlar çok açım hiçbirşey yiyemiyorum ne yesem kusuyorum kusmaktan boğazım acıyo hatta saat 3 ten beri hiçbirşey yemedim yaaa ağlayacam açlıktan yemin ederim offf
doktorum bana bebe yagını önerdi canım ama ben daha kullanmaya başlamadım. o yüzden etkisi hakkında yorum yapamayacagımKızlar benimde bacaklarımda çatlaklar var ama epeydir vardı şimdi göbekte bişey yok ama olacaktır eminim çok etkili bişey kullanmam lazım.. Önerilerinizi bekliyorum.
arayabilecegin kimsedemi yok canim.keske yardimci olabilsem.bacaklarını yuksek biyere koy uzan.kan dolaşimin degişnce duzelrsn belki.Basim su an cok donuyor ve ben evde yapayalnizim yurtdisinda yasiyorum . Ne yapmaliyim kizlar ? Ayaga kalkamiyorum su ancubuk kraker var yanimda birtek . Onerisi olan var mi ??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
3d ultrason var mıymış? Tobbdan mı aldın randevu? Doktorum çok tatlıdır, seveceksin bence.😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?