2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Selam hanımlar bizde 10 haftadayız çok şükür ne güzel şeyler paylaşmışsınız yazmadan geçemedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iyi akşamlar kızlar muhabbetiniz bol olsun.. Ceviz yiyordum aklıma geldi bi hamile arkadaşım cevizi yiyeceği zaman kırıp yiyordu. Öyle etkisi daha çok oluyormuş demişti siz duydunuz mu böyle birşey

Cnm bi gida muhendisi olaraktan bende öyle biliyorum çünkü omega 3 bakimindan çok zengin ceviz ve eğer kabuksuz bi sekilde bekletirsen omega 3 bi yağ asidi olduğundan oksijenle uzun süre temasindan dolayı oksitleniyor faydalanamiyorsun. Nacizane tavsiyem kırılıp yenilmesidir ben öyle yapıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Besleniodur o annesi meraklanma ben 1 aydır böyleyim doktor bebeği etkilemediğini söyledi..

bende aynı durumdayım canm dün çok iyiydim nazar değdirdim kendi kendime bi günüm bi günümü tutmuyor bu geçse de kurtulsak şu durumlardan inş besleniyordur canm:13:

Çok teşekkürler bilgi için bundan sonra taze kırıp yiyeceğim ben de

Kızlar göbüşler çıkmaya başladı çatlak kremi kullanan yada aklında marka olan var mı

Bem de üşengeçliğimden başlayacağım daha ama lierac kullanacağım etkilisi o :))

Kızlar benimde bacaklarımda çatlaklar var ama epeydir vardı şimdi göbekte bişey yok ama olacaktır eminim çok etkili bişey kullanmam lazım.. Önerilerinizi bekliyorum.

kızlar çok açım hiçbirşey yiyemiyorum ne yesem kusuyorum kusmaktan boğazım acıyo hatta saat 3 ten beri hiçbirşey yemedim yaaa ağlayacam açlıktan yemin ederim offf

Canim gecicek inşallah bu gunlerde sabir çoğu gitti azi kaldı bulantili gunlerimizin biliyorsun ben 1 buçuk aydır cekiyorum halada devam ediyor bulantilar ya sabir gecicek inşallah ...

Kızlar benimde bacaklarımda çatlaklar var ama epeydir vardı şimdi göbekte bişey yok ama olacaktır eminim çok etkili bişey kullanmam lazım.. Önerilerinizi bekliyorum.
doktorum bana bebe yagını önerdi canım ama ben daha kullanmaya başlamadım. o yüzden etkisi hakkında yorum yapamayacagım

Son düzenleme:
Basim su an cok donuyor ve ben evde yapayalnizim yurtdisinda yasiyorum . Ne yapmaliyim kizlar ? Ayaga kalkamiyorum su an cubuk kraker var yanimda birtek . Onerisi olan var mi ??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arayabilecegin kimsedemi yok canim.keske yardimci olabilsem.bacaklarını yuksek biyere koy uzan.kan dolaşimin degişnce duzelrsn belki.

3d ultrason var mıymış? Tobbdan mı aldın randevu? Doktorum çok tatlıdır, seveceksin bence.😊

Cnm dru biliorum cok yakın bi arkadasımın dgumunu o yaptı ve bn dogumuna girmiştim😃😃 adamı tanıyorumda tobbda dogum yapmak istemıodum güvende de yaptrıomus allahtan bakalım bn kendı drum polat beydende cok memnunum cok sevıom dogumu onla yapmayı düşünüorum hatta ama her ihtimale karsı ıkı dr ilerlicem çunku bndan önce bnm ıkı kaybım war bu sefer sık dokuoruz senın anlıcagın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…