Canım sonuçları şimdi vermişler internete iki gün önce progesteron 7.5 beta 157.74 idi. Bugün progesteron 7.8 beta 297.25 çıkmış. Az artmış sanki biraz.tam iki katlamamış. Korkuyorum çok.
2010 ocak anneleri biz 80den fazlaydık şimdiden 27 oldugumuza göre burakamlara ulaşırız sanırım inşallah bebişelirimizide sag saglim kucaklarımıza alırız
2010 ocak anneleri biz 80den fazlaydık şimdiden 27 oldugumuza göre burakamlara ulaşırız sanırım inşallah bebişelirimizide sag saglim kucaklarımıza alırız
bende 2010 mayis annesiydim ordada cok kalabaliktik ama sayiyi hatirlamiyorum ama surekli sohbete gelen 10 kisi kadar ancaydik.listede isim gecmis onemli degilki onemli olan burda birarada olup birbirimizi destekleyebilmek canim ..
evet 300 oldum canim siz tembelsiniz ben napimm bi gunde 1000 i tamamlayamadik 27 ksii :26:
bende 2010 mayis annesiydim ordada cok kalabaliktik ama sayiyi hatirlamiyorum ama surekli sohbete gelen 10 kisi kadar ancaydik.listede isim gecmis onemli degilki onemli olan burda birarada olup birbirimizi destekleyebilmek canim ..
evet 300 oldum canim siz tembelsiniz ben napimm bi gunde 1000 i tamamlayamadik 27 ksii :26:
bizde liste çoklugu kadar aktiflikte vardı son zamanlar sabahlara kadar muhabet için deydik dogumlar başlamadan birebir görüşmeler başladı halende devam eden arkadaşalrımız var biz hiç kopmadık facebooktan birçok arkadaşal devam ediyoruz aramızdan kopuşlar tabiki oldu ama çok fazla degil
hepimiz toplamda 4444 tane okucaz canim o yuzden topluyoruzya kim ne kadar okuyabilirse diye ..
gerci biz bu gidisle bebisler dogana kadar anca tamamlariz