2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canim sanirim iPhone için bu uygulama. cikmiyor çünkü. pregnancy diye arattim bir suru uygulama cikti ama seninkini bulamadım. neyse hayirlisi:)

Bende şimdi sizin için google playden bakıcam buna benzer hangi uygulama var diye yazarım sizede :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar bende sessiz takip edenlerden biriydim ama daha fazla dayanamadım :)) zor bir hamilelik geçirdim biraz daha rahatlamaya başladım çok şükür burda çok güzel bi ortam görüyorum inş. böyle devam eder. hayırlı akşamlar

Kizlar iki haftdir idrar yollari enfeksiyonuyla ugrasiyodum antibiyotik kullandim tam kurtuldum derken simdide mantara cevirdi sanirim vajinamin cevresi resmen yara oldu okdar yaniyoki tuvalete gitmeye cekiniyorum.sunmetlik cocuk gibi dolaniyorum evin icinde napicam ben ya....

Ayy ewet bana da değiştreyim dedi de bu en iyisi olmada bunu tavsiye etmez sonucda bnde 90 lık aldım😢😢içcem bi şekilde artık... Ayy cnm hadi hayırlısı ii haberlerle gel inşallah saat kaçda video cek ben persembeden beri görmk isteyınce vıdeo cektiğimi izliom rahatlıomm cnm sende dene eşin bi yandan çeksin... İi şeyler düşün cinsiyeti söler muhakkak yaz haber bklıorum cnm senden

Hosgeldin canim.zor zamanlari gecirmene sevindim.bebegini sana ve ailene hayir getirsin ins..
Canim mumkunse ic camasiri falan giyme bole etek falan giy evde disari cikarken giy sadece gunde 3 lt su ic muhakkak ama.ve sakin ama sakin kasima daha cok yara olur ve dagilir mantar.
Soguk suya gir.kuvet yada buyuk legen flan varsa dayanabilecegin sekildd soguk suda 5 dk bekle.cokda durma mikrop yayilir cunku.bunun icin muhakkak dr basvur ve kfemini kullan yoksa hamileleikte zor geciyo canim.ama en onemli faktor orayi temiz tutman ve 3 lt suyu icersen hemen gecer idrar yaptikca.gecmis olsun
Kızlar kayınvalidem dedi ki bebek için de fitre vermelisiniz. Veririz zaten az bi para fitre ama daha doğmadan çocuk için fitre verme diye bir şey var mı meraktan soruyorum?

25 Ocak 2015
Hayir canim.dogmamis cocuga kesinlikle fitre yok.dunyaya gelmesi lazim.olekki bayram ezani okunana kadar dogmussa o zMan veriliyo fitre ama dogmamis cocuga yok.sadaka ysrine gexer.
İyi aksamlar merve biz iyiyi de senin ufaklik nasil oldu?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sukurler olsun.duzeldi.hsmen onlemini aldim.erken farkettim sukurldr olsun.ilaclari iyi geldi.hakiki gul suyulada koltuk altlarini alnini kasiklarini ayaklarini ve basini bi gusel sildim .yuzunu yikadim gul suyula sukur duzeldi.keyfimiz gicir

Hayir canim.dogmamis cocuga kesinlikle fitre yok.dunyaya gelmesi lazim.olekki bayram ezani okunana kadar dogmussa o zMan veriliyo fitre ama dogmamis cocuga yok.sadaka ysrine gexer.

Sağol canım cevabın için. Kayınvalidem diyince bana da çok saçma gelmişti. Sadaka niyetine veririz artık.

25 Ocak 2015

Kizlar uygulama demissiniz.
Ben google playdan bakttim.hamilelik takvimi diye aratin cikiyo bi kac uygulama.benim en cok hosuma giden bebegim uygulamasi hamilelik rehberi var ama bebek resimli olan onlar daha gusel bi bakin derim.fotolu falan .

Ya bu dönem çok mu alıngan oluyoruz yoksa cidden mi alinilmssi gereken şeyler oluyo ayırt edemiyorum ben normalde de pinpirik bi insanım haliyle bebek konusunda da hassasim zararlı denilen şeyleri yemiyorum muaneden bi hafta sonra yeniden görmek için can atıyorum vs. Bugün arkadaslarlayiz biri kalkmış bana sen bi tuhafsin zaten ne bu ya böyle bilmem ne demeler kikir kikir gülmeler inanılmaz içime oturdu ben mi abartiyorum acaba yoksa cidden rahatsız edici bi durum mu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar kayınvalidem dedi ki bebek için de fitre vermelisiniz. Veririz zaten az bi para fitre ama daha doğmadan çocuk için fitre verme diye bir şey var mı meraktan soruyorum?

25 Ocak 2015

Doğmamış çocuk için fitre vermeye gerek yok. Eşim yine de fitre niyetiyle vermiş Allah rızası için. O'nun katında ne yerine kabul olursa artık..

Akşam 18:30'da canım. İkili test için kan da vericem galiba. Bi de tsh bakılacak. İnşallah güzel haberler alırız. Videoya çekicez muhakkak. Gelince yazarım ilk iş. 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kanı tobb a gönderıo orda alıolar cnminşllh ıyı hbrlerle gşcksin srnde cnmm doktordaşımm😃😃😃

selam fıstıklar
Hafta sonu inzivaya çekildim bol bol dinleneceğim sandım ama valla evimi özledim.Anamın evinde ne çok iş varmış..ALLAHtan anneme çekmedim titizliğim yoktur...
Keyifler nasıl arkadaşlar?UMarım bir sorun yoktur,geçmişi okuyamadım.İşe geldim hafif bir kasık ağrım var ama normal sanırım.
Eşim hala Ankarada. Kv'de de bazı komplikasyonlar oluştu ama geçti çok şükür.

Kanı tobb da verdirio cnm oda düzene yolluoo... İnş ıyı hbrler alcaksın doktordaşım😃😃

herkese günaydın:)
Haftasonu doktoruma gittim 15 haftalık artık bebeğim :) nihayet cinsiyetinide öğrenebildik doktorum ben bacak arasında herhangi bir çıkıntı görmüyorum ama kordonda bazen geri çekebiliyor göstermiyor ya da daha yeni oluşacak olabilir falan dedi herhangi bir çıkıntı görmediğim için kız diyorum dedi :) gönlüme göre olcak sanırım tabiki öncelikle sağlıklı olsunda :) ama sonra doktor dediki ben aa baya büyümüş falan dedim tabi annesi artık kızımız genç kız oluyor artık dedi bende güldüm hani kesin değildi falan dedik eşimle yok kesin değil tabi falan dedi o da güldü diğer kontrolde kesin konuşuruz dedi:) kızlar öyle işte kuzumun ellleri ayakları kıpır kıpırdı maşallah renkli ultrasonlada gösterdi çok güzeldi inş. hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…