canim sanirim iPhone için bu uygulama. cikmiyor çünkü. pregnancy diye arattim bir suru uygulama cikti ama seninkini bulamadım. neyse hayirlisi:)
Bende şimdi sizin için google playden bakıcam buna benzer hangi uygulama var diye yazarım sizede :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşlar; bel ağrısı durumunuz nedir ? benim bu hafta şiddetlend de...
Ben de aynı dertten muzdaribim sevgili doktordaşım:)
Cemil hoca demişti değiştireyim istersen diye ama 90'lık kutu aldım bitene kadar içeyim diyorum. Karnım tokken içince çok problem olmuyor. Kokusu gelmesin diye burnumu kapatıp hemen bol su ya da süt ile yutuyorum. Sakın ha aç mideyle içme, çıkarınca çok kötü oluyor.
Bu arada yarın akşam muayenem var çok heyecanlıyım, gece gözüme uyku girmeyecek😳
Hosgeldin canim.zor zamanlari gecirmene sevindim.bebegini sana ve ailene hayir getirsin ins..arkadaşlar bende sessiz takip edenlerden biriydim ama daha fazla dayanamadım :)) zor bir hamilelik geçirdim biraz daha rahatlamaya başladım çok şükür burda çok güzel bi ortam görüyorum inş. böyle devam eder. hayırlı akşamlar
Canim mumkunse ic camasiri falan giyme bole etek falan giy evde disari cikarken giy sadece gunde 3 lt su ic muhakkak ama.ve sakin ama sakin kasima daha cok yara olur ve dagilir mantar.Kizlar iki haftdir idrar yollari enfeksiyonuyla ugrasiyodum antibiyotik kullandim tam kurtuldum derken simdide mantara cevirdi sanirim vajinamin cevresi resmen yara oldu okdar yaniyoki tuvalete gitmeye cekiniyorum.sunmetlik cocuk gibi dolaniyorum evin icinde napicam ben ya....
Hayir canim.dogmamis cocuga kesinlikle fitre yok.dunyaya gelmesi lazim.olekki bayram ezani okunana kadar dogmussa o zMan veriliyo fitre ama dogmamis cocuga yok.sadaka ysrine gexer.Kızlar kayınvalidem dedi ki bebek için de fitre vermelisiniz. Veririz zaten az bi para fitre ama daha doğmadan çocuk için fitre verme diye bir şey var mı meraktan soruyorum?
25 Ocak 2015
İyi aksamlar merve biz iyiyi de senin ufaklik nasil oldu?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayir canim.dogmamis cocuga kesinlikle fitre yok.dunyaya gelmesi lazim.olekki bayram ezani okunana kadar dogmussa o zMan veriliyo fitre ama dogmamis cocuga yok.sadaka ysrine gexer.
Sağol canım cevabın için. Kayınvalidem diyince bana da çok saçma gelmişti. Sadaka niyetine veririz artık.
25 Ocak 2015
Kızlar kayınvalidem dedi ki bebek için de fitre vermelisiniz. Veririz zaten az bi para fitre ama daha doğmadan çocuk için fitre verme diye bir şey var mı meraktan soruyorum?
25 Ocak 2015
Ayy ewet bana da değiştreyim dedi de bu en iyisi olmada bunu tavsiye etmez sonucda bnde 90 lık aldım😢😢içcem bi şekilde artık... Ayy cnm hadi hayırlısı ii haberlerle gel inşallah saat kaçda video cek ben persembeden beri görmk isteyınce vıdeo cektiğimi izliom rahatlıomm cnm sende dene eşin bi yandan çeksin... İi şeyler düşün cinsiyeti söler muhakkak yaz haber bklıorum cnm senden
Akşam 18:30'da canım. İkili test için kan da vericem galiba. Bi de tsh bakılacak. İnşallah güzel haberler alırız. Videoya çekicez muhakkak. Gelince yazarım ilk iş. 😊
Demir hapını aldıktan yarım saat sonra bende de bulantı başlıyor, ishal de yaparmış, kabızlık da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?