2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Hayırlı sabahlar güzel haftalar arkadaşlar
Gunaydınn...

hayırlı olsun bir fıstık daha geliyor demek:)

gunaydın kızlar kızım yine erkenden uyandı ''annecim bana kahvaltı verr''diye sesine uyandım yavrucum acıkmış:)))

günaydın kızlar hafta sonum çok yoğun geçti perşembeden beri davet var evde
bide cumartesi eşim trafikte birine sinirlendi bağırdı böyle gazladı falan ne oldu anlamadım
karnım kasıldı önce sonra sol kasığıma çok şiddetli ağrı girdi acısından ve sinirimden ağladım
sizde de korkunca yada gerilince böyle bi kasılma oluyor mu merak ettim :26:

ben Akay hastanesinde Başak hanıma gittim ilk iyiydi ama pahalı olduğu için bıraktım devlete gidiyorum ne yapayım

oluyor canım. bende rüya gördüm hala ağrım var

günaydın kızlar

valla hafta sonu benim bi arkadaşta dedi bana bende sinirlenip senin her zaman ki halin ben gene hamileyim de böyleyim dedim sesini çıkaramadı.

geçmiş olsun canım eşinde bi an önce döner inş. insanın evi gibisi yoktur.

Hayırlı sabahlar güzel haftalar arkadaşlar

günaydın canım

hayırlı olsun canım bu saaten sonra değişmez artık kızınız hayırlı uğurlu olsun inş.

Son düzenleme:

canım bendede cok olurdu o yeni evliyken filan dereotunu kaynat onun suyuyla sil ve daha sonra canesten die eczaneden ilaç al ama kesinlikle al bak nasıl rahatlıyacaksın ve asla dustan sonra ıslak bırakma mutlaka kurula

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de previy positive içiyorum en tavsiye edilen oymuş diye katlanıyorum ve bana bütün ilaçlar yutması zor geliyor diye... Tok karnına için mutlaka...

Çok çok haklısınız tecrübeli anneler. Tam teşekküllü ve anne dostu hastaneler şart... Ablam da Bahçelievler de özel bi hastanede doğum yaptı medikal park ta... Doktoru dışarıdan geliyordu, diğer ablamın da doktorumu güleryüzlü ve ilgili vs... AMa ablam dezeryandan çıktı bebek geldi ikisi de sedirde ama kalabalıktan dolayı oda yoktu. Oda vermediler resmen.. Tüm aileler hem heyecanlıyım hem bebek odasını hazırlamak istiyoruz hem ablam bebek dinlensin istiyoruz ameliyathanenin önünde koridorda kaldık. Hast yönetimine kadar çıktık vekilleri arattık en sonunda yeni boşaltılan bi odayı temizlemeden verdiler rezillikti...

Hem hastane tam teşekküllü olmalı hem hasta memnuniyetini önemsemeli... Ablam sezeryanım çıktı ameliyathane kapısında bekledi onca para ödemesine rağmen... Doktora yakın diye hastaneyi seçmiştik rezil olduk...

arkadaşlar; bel ağrısı durumunuz nedir ? benim bu hafta şiddetlend de...

Belim kopuyor.. Yatarken artık sırtımı yatak başına dayayarak yatağa elemesine yatıyorum. Beline destek ver yatarken... Çok geçmiş olsun ileride ne yapacağız Allah bilir...

Slm bende 25 ocak 2015 gibi doğum yapacağım. Bütün ocak annelerini tebrik ediyorum. :) 12 haftalığım henüz.cinsiyetini de çok merak ediyorum öğrenenler var mı bu aralarda

Ayy gözün aydın cnm çok sevindim darısı bizlere inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…