Gunaydınn...Hayırlı sabahlar güzel haftalar arkadaşlar
herkese günaydın:)
Haftasonu doktoruma gittim 15 haftalık artık bebeğim :) nihayet cinsiyetinide öğrenebildikdoktorum ben bacak arasında herhangi bir çıkıntı görmüyorum ama kordonda bazen geri çekebiliyor göstermiyor ya da daha yeni oluşacak olabilir falan dedi herhangi bir çıkıntı görmediğim için kız diyorum dedi :) gönlüme göre olcak sanırım tabiki öncelikle sağlıklı olsunda :) ama sonra doktor dediki ben aa baya büyümüş falan dedim tabi annesi artık kızımız genç kız oluyor artık dedi bende güldüm hani kesin değildi falan dedik eşimle yok kesin değil tabi falan dedi o da güldü diğer kontrolde kesin konuşuruz dedi:) kızlar öyle işte kuzumun ellleri ayakları kıpır kıpırdı maşallah renkli ultrasonlada gösterdi çok güzeldi inş. hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi :)
doktora ne kadar sürede bir gidiyorsunuz arkadaşlar?
Tesekkut ederim canim devlette de ozelliklw acilinde seninle pek ugtasmiyorlar iyi mi iyi yat uzan dinlen diyo kadin kaliyosun elin bogrunde 😐 o yuzden suan hastanede olan iyi bir doktor arastiriyorum gozlerin yoruldu arastirma yapmaktan internetten 😯
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın kızlar hafta sonum çok yoğun geçti perşembeden beri davet var evde
bide cumartesi eşim trafikte birine sinirlendi bağırdı böyle gazladı falan ne oldu anlamadım
karnım kasıldı önce sonra sol kasığıma çok şiddetli ağrı girdi acısından ve sinirimden ağladım
sizde de korkunca yada gerilince böyle bi kasılma oluyor mu merak ettim :26:
Ya bu dönem çok mu alıngan oluyoruz yoksa cidden mi alinilmssi gereken şeyler oluyo ayırt edemiyorum ben normalde de pinpirik bi insanım haliyle bebek konusunda da hassasim zararlı denilen şeyleri yemiyorum muaneden bi hafta sonra yeniden görmek için can atıyorum vs. Bugün arkadaslarlayiz biri kalkmış bana sen bi tuhafsin zaten ne bu ya böyle bilmem ne demeler kikir kikir gülmeler inanılmaz içime oturdu ben mi abartiyorum acaba yoksa cidden rahatsız edici bi durum mu
selam fıstıklar
Hafta sonu inzivaya çekildim bol bol dinleneceğim sandım ama valla evimi özledim.Anamın evinde ne çok iş varmış..ALLAHtan anneme çekmedim titizliğim yoktur...
Keyifler nasıl arkadaşlar?UMarım bir sorun yoktur,geçmişi okuyamadım.İşe geldim hafif bir kasık ağrım var ama normal sanırım.
Eşim hala Ankarada. Kv'de de bazı komplikasyonlar oluştu ama geçti çok şükür.
Hayırlı sabahlar güzel haftalar arkadaşlar
Haftasonu doktoruma gittim 15 haftalık artık bebeğim :) nihayet cinsiyetinide öğrenebildikdoktorum ben bacak arasında herhangi bir çıkıntı görmüyorum ama kordonda bazen geri çekebiliyor göstermiyor ya da daha yeni oluşacak olabilir falan dedi herhangi bir çıkıntı görmediğim için kız diyorum dedi :) gönlüme göre olcak sanırım tabiki öncelikle sağlıklı olsunda :) ama sonra doktor dediki ben aa baya büyümüş falan dedim tabi annesi artık kızımız genç kız oluyor artık dedi bende güldüm hani kesin değildi falan dedik eşimle yok kesin değil tabi falan dedi o da güldü diğer kontrolde kesin konuşuruz dedi:) kızlar öyle işte kuzumun ellleri ayakları kıpır kıpırdı maşallah renkli ultrasonlada gösterdi çok güzeldi inş. hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi :)
Kizlar iki haftdir idrar yollari enfeksiyonuyla ugrasiyodum antibiyotik kullandim tam kurtuldum derken simdide mantara cevirdi sanirim vajinamin cevresi resmen yara oldu okdar yaniyoki tuvalete gitmeye cekiniyorum.sunmetlik cocuk gibi dolaniyorum evin icinde napicam ben ya....
oluyor canım. bende rüya gördüm hala ağrım var
Diyabakırda mı yaşıosun ?
Ordaysan dr un kim acaba?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Seni çok iyi anlıyorum. Benden başka previt kullanan yoktu topikte. Ben de kolaylık olsun diye 90'lık aldım. Bitmeden değiştirmek istemiyorum ama çok zorlanıyorum içerken ve midem yeterince dolu değilse çom rahatsız ediyor. Bir keresinde yatmadan içmiştim gece kalkıp çıkardım. Koku falan rezalet. Kutu bitince başka vitamin istiycem ben.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayırlı olsun canım bu saaten sonra değişmez artık kızınız hayırlı uğurlu olsun inş.
teşekkür ederim kızlar :)Gunaydınn...
hayırlı olsun bir fıstık daha geliyor demek:)
Kizlar haddime değil ama birşeyler demek istiyorum size.bu benim üçüncü bebeğim olacak. Ama bu demek değil ki ben tecrubeliyim ve herşeyi bilirim.ama bildiğim birşey varsa tam teşekküllü bir hastaneden muayene olmak ve doğumu da orada yapmak.Allah korusun ama doğumda herşey olabilir,sizin yada bebeğinizin durumu kötüye giderse orada hemen müdahale edecek doktorlar ve techizat olmali.ayrıca doğumun ne zaman olacagi belli olmaz atiyoeum gecenin 4unde sadece muayenehanesi olan bi doktoru arayip onun gelmesini beklemek filan bana anlamsiz geliyor..
Haddime değil olurmu arkadaşlar hep diyolar tecrübeli anneler yardımcı olun diye. Hem bazen öyle şeyler yaşıyoruzki bakıyosun hiç böyle olmamış o tecrübe sıfırlanmış :))
Hastane konusuna katılıyorum. İlkinde bahçelievlerde özel bi yere gittim ben daha 3 aylıkken aynı yere amca kızıda geliyodu alsilik 6 aylık doğum yaptı dr aradığında ben bişey yapamam direk devlet hastanesine gidin demiş ve sonradan bi arayıp sormamıştı o an bende aynı kadına gidiyodum sevmiştimde devam ettim ama onlar bi daha hiç gitmediler. Hastaneler daha farklı yine sen nerdesin
I love Bonus
günaydın kızlar
valla hafta sonu benim bi arkadaşta dedi bana bende sinirlenip senin her zaman ki halin ben gene hamileyim de böyleyim dedim sesini çıkaramadı.
Bende baya ofkelenip sen hamile kal anlarsın dışardan konuşmak kolay herkese dedim bise diyemedi ama her ortamda nerde olursak olalım bnm muhabbetimi acar oldu bu takıntıli yaa soyle de böyle de oyleysem de millete ne oluyo anlamıyorum onlara yansittigim bise yok ne yasiyosam içimde yaşıyorum anladim ama dost sanıyoruz bicok kisiyi
Doğmamış çocuk için fitre vermeye gerek yok. Eşim yine de fitre niyetiyle vermiş Allah rızası için. O'nun katında ne yerine kabul olursa artık..
arkadaşlar; bel ağrısı durumunuz nedir ? benim bu hafta şiddetlend de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?