2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
günaydın iyi haftalar kızlar :) c.tesi kontrolümüz vardı,yavrumun burun kemiği oluşmuş ense kalınlığı normal,kan tahlilimizde bir hafta sonra çıkacak çok şükür.ben cinsiyetini öğrenmek için doktoru sıkıştırırım diye düşünmüştüm ki gerek kalmadı doktorum 4.dakikada ben sormadan söyledi erkekkk diye :) sabah giderken de 2 dilim çikolata yemiştim ne olur ne olmaz diye maşallah kımıl kımıl yerinde durmuyordu yavrum Allaha binlerce şükür sağlık haberlerini aldım,inşallah hepimiz sağ salim vaktinde kavuşuruz bebişlerimize

Herkese Günaydın annecikler

günaydınlar

Slm bende 25 ocak 2015 gibi doğum yapacağım. Bütün ocak annelerini tebrik ediyorum. :) 12 haftalığım henüz.cinsiyetini de çok merak ediyorum öğrenenler var mı bu aralarda

aramıza hoş geldin canım cinsiyet öğrenenler ilk sayfada oradan bakabilirsin

maşallah erkekler arayı açmaya başladı san ki

Günaydın kızlar yepyeni bir haftaya girdik bugun tam 14+1 olduk teyzeleri 2 haftamiz kaldi doktor amcamiza gitmeye :)
Doktora gidip güzel haber alanların gözü aydin darısı başımıza inş hepimizin :)cinsiyetlerini öğrenenler lütfen özelden yazin listemize ekleyeyim :))
Aramiza yeni katilan hamisler hoşgeldiniz :)
Lütfen sat ve yaşınızı bana özelden yazin listemize ekleyeyim kızlar :)

Son düzenleme:

Gözün aydın canım bende çikolata yesem diyorum o gün

Herkese Günaydın annecikler
GÜNAYDIN CNMMM
Belim kopuyor.. Yatarken artık sırtımı yatak başına dayayarak yatağa elemesine yatıyorum. Beline destek ver yatarken... Çok geçmiş olsun ileride ne yapacağız Allah bilir...
BENİMDE DÜN FELAKETTİ BELİM, HASTAYIM DİYE HEP YATTIM ONDAN HERALDE BUGÜN GEÇTİ ÇOK ŞÜKÜR
Slm bende 25 ocak 2015 gibi doğum yapacağım. Bütün ocak annelerini tebrik ediyorum. :) 12 haftalığım henüz.cinsiyetini de çok merak ediyorum öğrenenler var mı bu aralarda
hoşgeldin cnm aramızda 1 gün var seninle cumartesi gittiğimde benimkinide erkeğe benzetti dr.
Gözün aydın canım bende çikolata yesem diyorum o gün

cnm ben gitmeden önce yedim birazcıkın çikolata benim tosbaa da kımıl kımıldı bi o yana bi bu yana dönüp durdu el sallaya sallaya ben çikolatanın kerametine inanıyorum yani

Kuzummm günaydınnn... kızını görmene ve dr amcasının kız demesine iki hafta kaldıııııııııııııııııı ....bende 15 oldum bugünn

sğl canım :) valla bana işyerinden bir arkadaş söyledi hadi deneyim dedim ne kaybederim. onun etkisimi yoksa erkek olduğu için mi bilemem tabi. erkek çok hareketli olur erken gösterir kendini derler,dene derim sende :)

deneyeyim evet bakalım ne yapacak

hadi bakalım

Yaşım 30. 25 ocak 2015 muhtemel doğum cinsiyetimiz henuz belli değil.hoşbulduk arkadaşlar😆😆

geçmiş olsun benimde aynıydı canım doktora gittim..ilaç verdi fitil ve krem...eve gittiğimde isimlerini yazarım..sana çok iyi geldi ...kaç gündür ölüyorum resmen...

kızalr cuma günü kntrol vardı bebeğimizi gördük herşey çok güzel dedi doktorumuz burun kemiği ense kalınlığı bi sıkıntı yok 2'li tarama için kan alındı 3 gün içinde ararım dedi cumartesi yani ertesi günü sonuç çıkmış sonucumuzda temiz gelmiş çok mutlu olduk rabbim herkesin yavrusunu bağışlasın rabbim...sıradaki ayı beklicez gelsin ağustos 15

Gözün aydın canım cinsiyet hakkında bişey dedi mi

Günaydın kızlar benim adımın karşısınnda erkek yazıyor
birine malummu oldu acaba daha henüz ben bilmezken
hani güzelde olmuş ama

Günaydın Canım Bizde bugün 15+1 olduk haftaya salı doktor randevumuz var...İnşallah hepimiz mutlu haberlerle döneriz

Hadi gözünaydın canım bende yarını bekliyorum cuma gidecektik tahlil sonucu çıkmamıştı bugün gidecektik eşimin işi çıktı kısmetse bizde yarın kavuşuruz ve umarım herşey yolunda olur :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…