günaydın kızlar
valla hafta sonu benim bi arkadaşta dedi bana bende sinirlenip senin her zaman ki halin ben gene hamileyim de böyleyim dedim sesini çıkaramadı.
Bende baya ofkelenip sen hamile kal anlarsın dışardan konuşmak kolay herkese dedim bise diyemedi ama her ortamda nerde olursak olalım bnm muhabbetimi acar oldu bu takıntıli yaa soyle de böyle de oyleysem de millete ne oluyo anlamıyorum onlara yansittigim bise yok ne yasiyosam içimde yaşıyorum anladim ama dost sanıyoruz bicok kisiyi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
boşver canım takma kafana zaten hiç istemiyorum onla görüşmeyi de eşimin hatırına görüşüyorum ayda yılda bir
sende koy biraz mesafeni olsun bitsin
Herkese Günaydın annecikler
Slm bende 25 ocak 2015 gibi doğum yapacağım. Bütün ocak annelerini tebrik ediyorum. :) 12 haftalığım henüz.cinsiyetini de çok merak ediyorum öğrenenler var mı bu aralarda
günaydın iyi haftalar kızlar :) c.tesi kontrolümüz vardı,yavrumun burun kemiği oluşmuş ense kalınlığı normal,kan tahlilimizde bir hafta sonra çıkacak çok şükür.ben cinsiyetini öğrenmek için doktoru sıkıştırırım diye düşünmüştüm ki gerek kalmadı doktorum 4.dakikada ben sormadan söyledi erkekkk diye :) sabah giderken de 2 dilim çikolata yemiştim ne olur ne olmaz diye maşallah kımıl kımıl yerinde durmuyordu yavrumAllaha binlerce şükür sağlık haberlerini aldım,inşallah hepimiz sağ salim vaktinde kavuşuruz bebişlerimize
boşver canım takma kafana zaten hiç istemiyorum onla görüşmeyi de eşimin hatırına görüşüyorum ayda yılda bir
sende koy biraz mesafeni olsun bitsin
Malesef aynı binada oturuyoruz ve toplandik mi hep beraber olmak zorunda kaliyoruz ama bundan sonra ben asla kimsenin yanında düşüncelerimden bahsetmemeye karar verdim ailem eşim yeter
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın iyi haftalar kızlar :) c.tesi kontrolümüz vardı,yavrumun burun kemiği oluşmuş ense kalınlığı normal,kan tahlilimizde bir hafta sonra çıkacak çok şükür.ben cinsiyetini öğrenmek için doktoru sıkıştırırım diye düşünmüştüm ki gerek kalmadı doktorum 4.dakikada ben sormadan söyledi erkekkk diye :) sabah giderken de 2 dilim çikolata yemiştim ne olur ne olmaz diye maşallah kımıl kımıl yerinde durmuyordu yavrumAllaha binlerce şükür sağlık haberlerini aldım,inşallah hepimiz sağ salim vaktinde kavuşuruz bebişlerimize
Gözün aydın canım bende çikolata yesem diyorum o gün
GÜNAYDIN CNMMMHerkese Günaydın annecikler
BENİMDE DÜN FELAKETTİ BELİM, HASTAYIM DİYE HEP YATTIM ONDAN HERALDE BUGÜN GEÇTİ ÇOK ŞÜKÜRBelim kopuyor.. Yatarken artık sırtımı yatak başına dayayarak yatağa elemesine yatıyorum. Beline destek ver yatarken... Çok geçmiş olsun ileride ne yapacağız Allah bilir...
hoşgeldin cnm aramızda 1 gün var seninle cumartesi gittiğimde benimkinide erkeğe benzetti dr.Slm bende 25 ocak 2015 gibi doğum yapacağım. Bütün ocak annelerini tebrik ediyorum. :) 12 haftalığım henüz.cinsiyetini de çok merak ediyorum öğrenenler var mı bu aralarda
Gözün aydın canım bende çikolata yesem diyorum o gün
Günaydın kızlar yepyeni bir haftaya girdik bugun tam 14+1 olduk teyzeleri 2 haftamiz kaldi doktor amcamiza gitmeye :)
Doktora gidip güzel haber alanların gözü aydin darısı başımıza inş hepimizin :)cinsiyetlerini öğrenenler lütfen özelden yazin listemize ekleyeyim :))
Aramiza yeni katilan hamisler hoşgeldiniz :)
Lütfen sat ve yaşınızı bana özelden yazin listemize ekleyeyim kızlar :)
sağol canim.. ben de birkaç uygulama indirdim ama seninki gibi güzel değil:)
sğl canım :) valla bana işyerinden bir arkadaş söyledi hadi deneyim dedim ne kaybederim. onun etkisimi yoksa erkek olduğu için mi bilemem tabi. erkek çok hareketli olur erken gösterir kendini derler,dene derim sende :)
GÜNAYDIN CNMMM
BENİMDE DÜN FELAKETTİ BELİM, HASTAYIM DİYE HEP YATTIM ONDAN HERALDE BUGÜN GEÇTİ ÇOK ŞÜKÜR
hoşgeldin cnm aramızda 1 gün var seninle cumartesi gittiğimde benimkinide erkeğe benzetti dr.
cnm ben gitmeden önce yedim birazcıkın çikolata benim tosbaa da kımıl kımıldı bi o yana bi bu yana dönüp durdu el sallaya sallayaben çikolatanın kerametine inanıyorum yani
Yaşım 30. 25 ocak 2015 muhtemel doğum cinsiyetimiz henuz belli değil.hoşbulduk arkadaşlar😆😆Günaydın kızlar yepyeni bir haftaya girdik bugun tam 14+1 olduk teyzeleri 2 haftamiz kaldi doktor amcamiza gitmeye :)
Doktora gidip güzel haber alanların gözü aydin darısı başımıza inş hepimizin :)cinsiyetlerini öğrenenler lütfen özelden yazin listemize ekleyeyim :))
Kizlar iki haftdir idrar yollari enfeksiyonuyla ugrasiyodum antibiyotik kullandim tam kurtuldum derken simdide mantara cevirdi sanirim vajinamin cevresi resmen yara oldu okdar yaniyoki tuvalete gitmeye cekiniyorum.sunmetlik cocuk gibi dolaniyorum evin icinde napicam ben ya....
kızalr cuma günü kntrol vardı bebeğimizi gördük herşey çok güzel dedi doktorumuz burun kemiği ense kalınlığı bi sıkıntı yok 2'li tarama için kan alındı 3 gün içinde ararım dedi cumartesi yani ertesi günü sonuç çıkmış sonucumuzda temiz gelmiş çok mutlu olduk rabbim herkesin yavrusunu bağışlasın rabbim...sıradaki ayı beklicez gelsin ağustos 15
Günaydın kızlar yepyeni bir haftaya girdik bugun tam 14+1 olduk teyzeleri 2 haftamiz kaldi doktor amcamiza gitmeye :)
kızalr cuma günü kntrol vardı bebeğimizi gördük herşey çok güzel dedi doktorumuz burun kemiği ense kalınlığı bi sıkıntı yok 2'li tarama için kan alındı 3 gün içinde ararım dedi cumartesi yani ertesi günü sonuç çıkmış sonucumuzda temiz gelmiş çok mutlu olduk rabbim herkesin yavrusunu bağışlasın rabbim...sıradaki ayı beklicez gelsin ağustos 15
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?