- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
canım çok zor iyi anlıyorum seni iki haftadır bizimde tadımız yokHepinizden Allah razı olsunbu annelik nasıl bişi.. geceden beri kızımın basında sessizce aglıyorum
Bu zamanları biz sorunlu zamnediyoruz ama asıl dogduktan sonra hersey baslıyo... Kızım mutlu oldumu ben kanat takıp ucuyorum sanki... Sevincten zıplarken ona bakmaya kıyamıyorum.. Ama bi hasta olsun yada bi ateşi olsun içim yanıyokalbimi biri eline alıp sıkıyomus gibi oluyo...
Ona kıyamıyorrum.. İyileşene kadar Allaha dua edoıyorum... Eger uyanıksa hastayken göYasımı içime akıtıyorum
Uyurkende basını oksayıp içimden yawrun diye diye basını oksuyorum... Ne yapsamda gecse yawrumun ateşi düşse keske imkanım olsada bn onun yerıne ateşli olsam dıyorum
Şükür suanda bıraz daha ıyı sirkeli suyla dolu kuvette ılık bı dus aldırdım sabah... Karnını doyurup de umuzn önerdıgı ılaclara basladım.. Şimdi uyuyo ateşidedüştü. Rabbime ne kadar şükretsem az.... Afff Afff BU ANNELİK NE ZOR
yormuşsun kendini dikkat et canımGunaydin kizlaaar!!! Bir iki gun yoktum sanirim ama topigimiz sagolsun carsaf carsaf yazdigi icin aylardir yokum gibi oldu :) gecmise hic bakamayacagim simdi cok sayfa var. Umarom herkeste her sey yolundadir. Bilgi paylasimi ve sohbetleri kacirdik artik napalim :/ 12+4 um bugun. Ultrasona gore 13 teyim tabi. Dun hic bos durmadim evi temizleyip evimden yazliga esya boldum. Hurcladim derken saftim kaydi. Kasik agrilarindan oluyordum. Uzan anneeee diye yirtti kizim kendini. Yattim gecti cok sukur. Sizlere benden bi adet de gobek bebek gobegi cikti artik...
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
canım çok geçmiş olsunSagolun kızlar Allah razı olsun. Smdi bi tost yiyim dedim ama ishalim kendini hemn hatırlatti aninda wcye kostm ve yine midem agridi yarn dktoru arycam. Eczacida aç al dedi dktrda off yarn kahvaltıdan 1 2 saat snra alcam ama yeminle kivraniyorm suan ağrıdan. Uzaniym biraz belki uyuyablirm geçer. Annemleri aramadm dha telaşe müdürü o ck üzülür hemen panikler olmadi ararm gelip alırlar beni
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım normal tabi bakmamaya çalışıyorumGazzedeki bebekleri gordum az once bakmak istemiyordum cat diye cikti karsima. Kizlar ben asiri etkileniyorum ya normal mi bu? Rabbim hesabini sorsun insallah cok uzgunum...
canım inşallah gönlünce oluriyi pazarlar hamis anneler aranizda oruz tutanlari tebrik ediyorum ben tutmadim ama zaten yemek istemiyo bunye suya dayanamiyorum gece ben 4 5 kere su icmeye vede wcyw kalkiyorum karnimin siskinlgi okadar kalmadi ama zaten göbekliydim kilolu hamiel kalanlardanim 74le kaldim suan 71 insalah 80 gecmem tansiyonum simdilik cok sukur duzeldi ama son aylarda yuksek tanisyon tekrarlayabiliyo insallah oyle olmazda cinsiyet ogrenmedim henuz bayrm sonras gitcem 12 haftada gittigimde 4 hafta sonra gel demisti hayirli saglik evlat versin rabbim erkkete olursa sevinirim yanii bir kizim var bir erkek olursa isi bitiririmhayirlisi
Merhabalar guzel hamisler ☺ zor bi gece gecirdim bugun yazdiklarinizi hic takip edemedim😕😕 dun ilk defa kendi lekelenmem oldu doktorumu aradim yat dinlen bisey olmaz dedi 😐 ben evhamli biri oldugumdan etlik zubeyde hanima gittim ve rahimde kanama oldygu ogrendim 😢😢😢 şok oldum doktorum bana o kadar guzel bir potre cizmisdiki cok korktum ilk defa boyle bişey geldi basima 😢😢 uzan dinlen bol bol su ic dedi ve gonderdi suan dinleniyorum cok daha iyi doktor bulmak istiyorum arastiriyorum. Ben dun sunu anladim kizlar ozel muayeneye gitmemek lazim yada doktorun calistigi hastanesi olmali muhakak hafta sonuc veya gece bu sekilde birsey yasadigimizda gidicegimiz yeri bilmeliyiz ve rahat olmaliyiz be n dun bunin zorlugunu yasadim ve cok korktum 😢😢 rabbim meleklerimizi korusun amin🙏🙏🙏
canım geçmiş olsun korkma bolca dinlen wc dışında kalkma toparlanırsın, ben devlete gidiyorum çokta memnunumTsk ederim kesinle katiliyorum bende sana . Ilk once tatli diliyle ilgisiyle seni tavliyorlar tamam diyorsun muayene ama olsun bebegim iyi olsun ama sonra hala bi arayip ne oldu demiyor eger gitmesem daha kotu sonuclara yol acabilirdi bu durum sonucta suan hep dinlenmem lazim bilmeseydim normal hayatima devam edicektim 2 li testler taramalar hep disarda oldu bizimde yazik yani paramizla rezil olduk herseyi birak o kadar korktum ki dun aksam bide devlette makineler eski ustten bakti kalp atisini gormuyorum dedi mi elin ayagin bosaldi dusununce bile fena oluyorum suan 😢😢😢 alttan bakinca gorduk yavrumun kalp atisinu kabus gibiydi gercekten 😢😢
canım korkma bol su iç tuzu azalt stresde olmazsa çok yükselmez, düşünüp kendini bunaltma, devlete mutlaka gitMerhaba kızlar. Uzun zamandır uğrayamadım buraya. Mide bulantım geçti ama şimdi de tansiyon inip çıkıyor sürekli. 3 ablam da tansiyon yüzünden erken doğum yaptı. Korkuyorum açıkçası. Doktorum cihangir çakıcı. Çok memnunum. 11. Haftada 2 li test için gittiğimizde cinsiyet kız dedi. Çok yoğun olmasına rağmen ne zaman arasam ulaşıyor ve konuşabiliyorum. 2 arkadaşım onda doğum yaptı. Ama bu tansiyon ve erken doğum riskimden dolayı devlette de bi doktora daha mı gitsem diye düşünüyorum. Çünkü küvez olayı özel hastanelerde hep sıkıntılı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım aynıyız ilaç içiyorum iftara doğru ama yinede kuş kadar yiyorumYav bu bulantilar aksama dogru tavan yapiyo sanki. Iftar saatlerine yakin. Boyle olunca da hic bisi yiyemiyorum iftarda. Yazik kayinvalidem kayinpederim de uzuluyolar. Onlar da ne yapacaklarini sasirmis durumdalar. Gecsin artik Allah'im ne olursun(
canım devlet hastanesinde ki dr doğru olanı yapmış o bir sürü ilaç iğne tutuyor bebeği, progestan prolutan depot iğne kadar etkili değil iğne en etkilisi, asıl özelde ki özelde ki doktorun önemsememiş, bende düşük riskiyle gittim devlette ki dr dan Allah razı olsun o verdi iğneyi ilacı hamdolsun bebeğim yaşıyor, özelde ki düşecek olan düşer demişti ilaca gerek yok demişti, devlet hastaneleri gebeler için çok daha iyi benceCanım kaç haftalık hamilesin benim gebeliğim yerleşme kanamasıyla başladı 12 haftalık olu az buhafta progestan kullanıyorum biraz fazla yürüdüğümde hemen kanamam oluyo doktorum normal bebek yerleşmiş artık progestanla kanamayı kontrol altına alıcaz dedi dediği gibi ilacı alınca fazla ayakta kalmayınca gelmiyor kanama.. Ama bende senin gibi devlet hastanesine gittim bana dünyanın ilacını verdi düşük tehlikesi var diyip hap iğne ne varsa verdi doktorum olurmu öyle şey kullanma dedi kanamamda dindi zaten ayakta kaldığın sürece o kanama gelir dedi doktorum ama herhangi bir düşük tehdidi yok dedi devlet hastanesine gittiğim gün nasıl korkmuştum 😔😔 gönlünü ferah tut canım doktorun güven vermiyorsa değiştir ama devlet hastaneleri gebeler için sıkıntılı Rabbim bebişlerimizi korusun sanada tekrar tekrar geçmiş olsun
yok canım verilmezKızlar kayınvalidem dedi ki bebek için de fitre vermelisiniz. Veririz zaten az bi para fitre ama daha doğmadan çocuk için fitre verme diye bir şey var mı meraktan soruyorum?
25 Ocak 2015
hoş geldinarkadaşlar bende sessiz takip edenlerden biriydim ama daha fazla dayanamadım :)) zor bir hamilelik geçirdim biraz daha rahatlamaya başladım çok şükür burda çok güzel bi ortam görüyorum inş. böyle devam eder. hayırlı akşamlar
canım sirkeli suyla sil o bölgeni bir şeyin kalmaz kesinlikle yap bunuKizlar iki haftdir idrar yollari enfeksiyonuyla ugrasiyodum antibiyotik kullandim tam kurtuldum derken simdide mantara cevirdi sanirim vajinamin cevresi resmen yara oldu okdar yaniyoki tuvalete gitmeye cekiniyorum.sunmetlik cocuk gibi dolaniyorum evin icinde napicam ben ya....
canım alıngan oluyoruz gerçekten,ama o arkadaşın yanlış yapmış ona ne o mu çekiyor nazınıYa bu dönem çok mu alıngan oluyoruz yoksa cidden mi alinilmssi gereken şeyler oluyo ayırt edemiyorum ben normalde de pinpirik bi insanım haliyle bebek konusunda da hassasim zararlı denilen şeyleri yemiyorum muaneden bi hafta sonra yeniden görmek için can atıyorum vs. Bugün arkadaslarlayiz biri kalkmış bana sen bi tuhafsin zaten ne bu ya böyle bilmem ne demeler kikir kikir gülmeler inanılmaz içime oturdu ben mi abartiyorum acaba yoksa cidden rahatsız edici bi durum mu
geçmiş olsun kv ne canım, kasık ağrın içindeselam fıstıklar
Hafta sonu inzivaya çekildim bol bol dinleneceğim sandım ama valla evimi özledim.Anamın evinde ne çok iş varmış..ALLAHtan anneme çekmedim titizliğim yoktur...
Keyifler nasıl arkadaşlar?UMarım bir sorun yoktur,geçmişi okuyamadım.İşe geldim hafif bir kasık ağrım var ama normal sanırım.
Eşim hala Ankarada. Kv'de de bazı komplikasyonlar oluştu ama geçti çok şükür.
maşallah kızınaherkese günaydın:)
Haftasonu doktoruma gittim 15 haftalık artık bebeğim :) nihayet cinsiyetinide öğrenebildikdoktorum ben bacak arasında herhangi bir çıkıntı görmüyorum ama kordonda bazen geri çekebiliyor göstermiyor ya da daha yeni oluşacak olabilir falan dedi herhangi bir çıkıntı görmediğim için kız diyorum dedi :) gönlüme göre olcak sanırım tabiki öncelikle sağlıklı olsunda :) ama sonra doktor dediki ben aa baya büyümüş falan dedim tabi annesi artık kızımız genç kız oluyor artık dedi bende güldüm hani kesin değildi falan dedik eşimle yok kesin değil tabi falan dedi o da güldü diğer kontrolde kesin konuşuruz dedi:) kızlar öyle işte kuzumun ellleri ayakları kıpır kıpırdı maşallah renkli ultrasonlada gösterdi çok güzeldi inş. hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi :)
benimkide:)) ama kahvaltı istemiyor artıgunaydın kızlar kızım yine erkenden uyandı ''annecim bana kahvaltı verr''diye sesine uyandım yavrucum acıkmış:)))
canım oluyor tabi sakin olmaya çalışgünaydın kızlar hafta sonum çok yoğun geçti perşembeden beri davet var evde
bide cumartesi eşim trafikte birine sinirlendi bağırdı böyle gazladı falan ne oldu anlamadım
karnım kasıldı önce sonra sol kasığıma çok şiddetli ağrı girdi acısından ve sinirimden ağladım
sizde de korkunca yada gerilince böyle bi kasılma oluyor mu merak ettim :26:
günaydınHerkese Günaydın annecikler
hoş geldinSlm bende 25 ocak 2015 gibi doğum yapacağım. Bütün ocak annelerini tebrik ediyorum. :) 12 haftalığım henüz.cinsiyetini de çok merak ediyorum öğrenenler var mı bu aralarda
maşallah oğlunagünaydın iyi haftalar kızlar :) c.tesi kontrolümüz vardı,yavrumun burun kemiği oluşmuş ense kalınlığı normal,kan tahlilimizde bir hafta sonra çıkacak çok şükür.ben cinsiyetini öğrenmek için doktoru sıkıştırırım diye düşünmüştüm ki gerek kalmadı doktorum 4.dakikada ben sormadan söyledi erkekkk diye :) sabah giderken de 2 dilim çikolata yemiştim ne olur ne olmaz diye maşallah kımıl kımıl yerinde durmuyordu yavrumAllaha binlerce şükür sağlık haberlerini aldım,inşallah hepimiz sağ salim vaktinde kavuşuruz bebişlerimize
kızalr cuma günü kntrol vardı bebeğimizi gördük herşey çok güzel dedi doktorumuz burun kemiği ense kalınlığı bi sıkıntı yok 2'li tarama için kan alındı 3 gün içinde ararım dedi cumartesi yani ertesi günü sonuç çıkmış sonucumuzda temiz gelmiş çok mutlu olduk rabbim herkesin yavrusunu bağışlasın rabbim...sıradaki ayı beklicez gelsin ağustos 15
günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben sabah kalkıyorum karnımda bişiy yok inik kahvaltı yapıyorum hemen şişiyor benimki içerde açlıktan mayışıyor heralde yemek yiyince toparlanıyor bazen hamileliğimi unutuyorum ne ağrı ne sızı pıtır pıtır geziyorum bazende ara ara karın ağrısı idrar yanması yaşıyorum böyle saatte bir sanki farklı farklıyım sizde böylemisiniz acaba
Günaydınlar herkese, benim bulantılar aynı geçmiyorne yapalım sağlıklı olsunda bebeğim
Devlet hastaneleri ilgili yorumlara takılıyorum, bende devlete gidiyorum kızlar hiçd eöyle tu kaka öcü değil yani, oğlumda devlet hastanesindeki dr un muayenehanesine gidiyordum her ay doğumum devlette oldu, çokta güzel oldu ilgi yönünden
İkinci gebeliğim düşükle sonuçlandı özel hastaneye gidiyordum, bu bebeğime hamile kalınca dr umu aradım tedbir almak gerekir mi diye, bana dediği düşecek olan zaten düşer oldubu kadar kolay sanki dişiniz düşüyor zaten adımı bile hatırlamayan düşük döneminde her gitmemde sekreterin hatırlatmasıyla düşük yaptığımı hatırlayan bir doktordu
Devleti deniyim dedim istemeyerek gittim çünkü hastaların sıra beklemek gibi bir görgüsü yokhurra giriyorlar içeriye, neyse dedim olsun içeri bir girdim o kadar tatlı dilli güler yüzlü bir doktordu ki bayıldım kadına aradığım bu dedim, hemen ultarasonla baktı bebeği göremeyince vajinal baktı haaah burda kalbi atıyor dedi, atıyor mu gerçekten mi demişim atıyor atıyor dedi gülümsedi,ilgi alaka süperdi, ertesi gün tahlil sonucumu göstermeye girdim hemen aldı içeriye baktı
Düşük riskim oldu yine bu gebeliğimde de , devletin acile gittik yine çünkü özelin acilinde kadın doğuma bakılmıyor, erkek dr vardı adını hep duymuştum ama erkeğe gitmiyorum eşimde istemiyor, neyse acil olunca tabiki itiraz etmedim, o kadar ilgilendi ki diğer hastalarla ilgisini gördüm mükemmel,hemen ilaçlarımı yazdı hatta yatış yapalım dedi ,eşimde dinlenmesi içinse evde dinlenir dedi evet onun için ama dinlenecek wc dışında kalkmıycak dedi iyice tembihledi eşimi:)) Allah bin kere razı olsun önce Rabbim sayesinde sonra o dr un tedbiri sayesinde tutundu bebeğim bana ve bu dr bir günde 150 hastadan fazlasına bakıyor gönüllü, o kadar hastanın içinde ne adımı unutuyor ne şikayetimi telefonunu bile verdi istediğiniz zaman arayın diye devlet doktoru...
Lütfen devlet diye önyargılı olmayın bende öyleydim ama şimdi kendi bayan doktorumu bulamıyorum devlette izinli, özeldekine gitmek istemiyorum içimden gelmiyor mecburen ona gideceğim için üzgünüm(
canım ense kalınlığı uzun sürebiliyor bebeğin hareketliliğine bağlın 15 dk falan sürer daha da çok olabilir az da:) kanı zaten hemen alıyorlar bir kaç güne çıkıyorKızlar 2li tarama işlemlerim hastanede ne kadar sürer acaba :44::44::44::44::44::44:
katılıyorum canım sana özeldeki de beni korkuttu devlete gidiyorum şu an içim rahat
Kızlar 2li tarama işlemlerim hastanede ne kadar sürer acaba :44::44::44::44::44::44:
Kızlar bide bana drum 12 artı 0 günlükken bebek yüzde 70 kıza benziyor dedi.ama kesin bişey diyemeyiz bekleyeceğiz dedi.kafam allak pullak..16.haftaya daha çok var😍😍
şanslısın cnm ya devlette öyle iyi bi doktor mucize gibi geliyo bana. bende yarın tam devlet olmasada bi vakıf üniversitesinin hastanesine gitcem eskiden devletti burası da, şimdiden baya bi huzursuzum umarım senin dediğin gibi biri denk gelir bana da. bulantıların da en kısa zamanda geçer inş. canımGünaydınlar herkese, benim bulantılar aynı geçmiyorne yapalım sağlıklı olsunda bebeğim
Devlet hastaneleri ilgili yorumlara takılıyorum, bende devlete gidiyorum kızlar hiçd eöyle tu kaka öcü değil yani, oğlumda devlet hastanesindeki dr un muayenehanesine gidiyordum her ay doğumum devlette oldu, çokta güzel oldu ilgi yönünden
İkinci gebeliğim düşükle sonuçlandı özel hastaneye gidiyordum, bu bebeğime hamile kalınca dr umu aradım tedbir almak gerekir mi diye, bana dediği düşecek olan zaten düşer oldubu kadar kolay sanki dişiniz düşüyor zaten adımı bile hatırlamayan düşük döneminde her gitmemde sekreterin hatırlatmasıyla düşük yaptığımı hatırlayan bir doktordu
Devleti deniyim dedim istemeyerek gittim çünkü hastaların sıra beklemek gibi bir görgüsü yokhurra giriyorlar içeriye, neyse dedim olsun içeri bir girdim o kadar tatlı dilli güler yüzlü bir doktordu ki bayıldım kadına aradığım bu dedim, hemen ultarasonla baktı bebeği göremeyince vajinal baktı haaah burda kalbi atıyor dedi, atıyor mu gerçekten mi demişim atıyor atıyor dedi gülümsedi,ilgi alaka süperdi, ertesi gün tahlil sonucumu göstermeye girdim hemen aldı içeriye baktı
Düşük riskim oldu yine bu gebeliğimde de , devletin acile gittik yine çünkü özelin acilinde kadın doğuma bakılmıyor, erkek dr vardı adını hep duymuştum ama erkeğe gitmiyorum eşimde istemiyor, neyse acil olunca tabiki itiraz etmedim, o kadar ilgilendi ki diğer hastalarla ilgisini gördüm mükemmel,hemen ilaçlarımı yazdı hatta yatış yapalım dedi ,eşimde dinlenmesi içinse evde dinlenir dedi evet onun için ama dinlenecek wc dışında kalkmıycak dedi iyice tembihledi eşimi:)) Allah bin kere razı olsun önce Rabbim sayesinde sonra o dr un tedbiri sayesinde tutundu bebeğim bana ve bu dr bir günde 150 hastadan fazlasına bakıyor gönüllü, o kadar hastanın içinde ne adımı unutuyor ne şikayetimi telefonunu bile verdi istediğiniz zaman arayın diye devlet doktoru...
Lütfen devlet diye önyargılı olmayın bende öyleydim ama şimdi kendi bayan doktorumu bulamıyorum devlette izinli, özeldekine gitmek istemiyorum içimden gelmiyor mecburen ona gideceğim için üzgünüm(
cnm bana da 12+0da erkek gibi dedi bakalım 1 ağustosta 14+6da yine kontrolüm var ne dicek:26:Kızlar bide bana drum 12 artı 0 günlükken bebek yüzde 70 kıza benziyor dedi.ama kesin bişey diyemeyiz bekleyeceğiz dedi.kafam allak pullak..16.haftaya daha çok var😍😍
Günaydınlar herkese, benim bulantılar aynı geçmiyorne yapalım sağlıklı olsunda bebeğim
canım ense kalınlığı uzun sürebiliyor bebeğin hareketliliğine bağlın 15 dk falan sürer daha da çok olabilir az da:) kanı zaten hemen alıyorlar bir kaç güne çıkıyor
kesinlikle, tek sıkıntım hastaların doluşması ona da çare bulucam şikayet edicem:)
Kızlar bide bana drum 12 artı 0 günlükken bebek yüzde 70 kıza benziyor dedi.ama kesin bişey diyemeyiz bekleyeceğiz dedi.kafam allak pullak..16.haftaya daha çok var😍😍
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?