2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım çok zor iyi anlıyorum seni iki haftadır bizimde tadımız yok
yormuşsun kendini dikkat et canım
canım çok geçmiş olsun
Gazzedeki bebekleri gordum az once bakmak istemiyordum cat diye cikti karsima. Kizlar ben asiri etkileniyorum ya normal mi bu? Rabbim hesabini sorsun insallah cok uzgunum...
canım normal tabi bakmamaya çalışıyorum Rabbim kahhar ismiyle kahretsin o israili
canım inşallah gönlünce olur

canım geçmiş olsun korkma bolca dinlen wc dışında kalkma toparlanırsın, ben devlete gidiyorum çokta memnunum
canım korkma bol su iç tuzu azalt stresde olmazsa çok yükselmez, düşünüp kendini bunaltma, devlete mutlaka git
canım aynıyız ilaç içiyorum iftara doğru ama yinede kuş kadar yiyorum
canım devlet hastanesinde ki dr doğru olanı yapmış o bir sürü ilaç iğne tutuyor bebeği, progestan prolutan depot iğne kadar etkili değil iğne en etkilisi, asıl özelde ki özelde ki doktorun önemsememiş, bende düşük riskiyle gittim devlette ki dr dan Allah razı olsun o verdi iğneyi ilacı hamdolsun bebeğim yaşıyor, özelde ki düşecek olan düşer demişti ilaca gerek yok demişti, devlet hastaneleri gebeler için çok daha iyi bence
Kızlar kayınvalidem dedi ki bebek için de fitre vermelisiniz. Veririz zaten az bi para fitre ama daha doğmadan çocuk için fitre verme diye bir şey var mı meraktan soruyorum?

25 Ocak 2015
yok canım verilmez
hoş geldin
canım sirkeli suyla sil o bölgeni bir şeyin kalmaz kesinlikle yap bunu
canım alıngan oluyoruz gerçekten,ama o arkadaşın yanlış yapmış ona ne o mu çekiyor nazını
geçmiş olsun kv ne canım, kasık ağrın içinde
maşallah kızına
gunaydın kızlar kızım yine erkenden uyandı ''annecim bana kahvaltı verr''diye sesine uyandım yavrucum acıkmış:)))
benimkide:)) ama kahvaltı istemiyor artı iştahını aldı bu hastalık
canım oluyor tabi sakin olmaya çalış
Herkese Günaydın annecikler
günaydın
Slm bende 25 ocak 2015 gibi doğum yapacağım. Bütün ocak annelerini tebrik ediyorum. :) 12 haftalığım henüz.cinsiyetini de çok merak ediyorum öğrenenler var mı bu aralarda
hoş geldin
maşallah oğluna

maşallah kuzuya

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben sabah kalkıyorum karnımda bişiy yok inik kahvaltı yapıyorum hemen şişiyor benimki içerde açlıktan mayışıyor heralde yemek yiyince toparlanıyor bazen hamileliğimi unutuyorum ne ağrı ne sızı pıtır pıtır geziyorum bazende ara ara karın ağrısı idrar yanması yaşıyorum böyle saatte bir sanki farklı farklıyım sizde böylemisiniz acaba

evet aynen yaaaa tek bişey yesem şişmiş hissediyorum bende
özellikle salata çok şişiriyor beni yaaa çok severim aslında

Kızlar daha önce size bir şey sormuştum. Haşimoto tiroidim var içtiğim multivitamin hapta iyot var demiştim. O konu sonuca ulaştı paylaşmak istiyorum.
Her gün euthrox tiroid ilacı içiyorum. Kadın doğum doktorum iyotlu olan vinalac hapını yazmıştı vitamin olarak. Endokrinoloji doktoru idrarda iyot baktırdı. Iyotum eksik çıktı. Şimdi hem iyotlu vitamini hem de ekstra iyot ilacı içeceğim. Iyotsuz vitamin arayışım çok saçmaymış yani.
Bebeğin beyin gelişimi için iyot eksikliği iyi değilmiş. Demek ki internette haşimoto hastası iyot almasın diyenler fena sallamış. Paylaştım ki benzer durumda olanlar iyoduna baktırsın.

25 Ocak 2015

Günaydınlar herkese, benim bulantılar aynı geçmiyor ne yapalım sağlıklı olsunda bebeğim

Devlet hastaneleri ilgili yorumlara takılıyorum, bende devlete gidiyorum kızlar hiçd eöyle tu kaka öcü değil yani, oğlumda devlet hastanesindeki dr un muayenehanesine gidiyordum her ay doğumum devlette oldu, çokta güzel oldu ilgi yönünden

İkinci gebeliğim düşükle sonuçlandı özel hastaneye gidiyordum, bu bebeğime hamile kalınca dr umu aradım tedbir almak gerekir mi diye, bana dediği düşecek olan zaten düşer oldu bu kadar kolay sanki dişiniz düşüyor zaten adımı bile hatırlamayan düşük döneminde her gitmemde sekreterin hatırlatmasıyla düşük yaptığımı hatırlayan bir doktordu

Devleti deniyim dedim istemeyerek gittim çünkü hastaların sıra beklemek gibi bir görgüsü yok hurra giriyorlar içeriye, neyse dedim olsun içeri bir girdim o kadar tatlı dilli güler yüzlü bir doktordu ki bayıldım kadına aradığım bu dedim, hemen ultarasonla baktı bebeği göremeyince vajinal baktı haaah burda kalbi atıyor dedi, atıyor mu gerçekten mi demişim atıyor atıyor dedi gülümsedi,ilgi alaka süperdi, ertesi gün tahlil sonucumu göstermeye girdim hemen aldı içeriye baktı

Düşük riskim oldu yine bu gebeliğimde de , devletin acile gittik yine çünkü özelin acilinde kadın doğuma bakılmıyor, erkek dr vardı adını hep duymuştum ama erkeğe gitmiyorum eşimde istemiyor, neyse acil olunca tabiki itiraz etmedim, o kadar ilgilendi ki diğer hastalarla ilgisini gördüm mükemmel,hemen ilaçlarımı yazdı hatta yatış yapalım dedi ,eşimde dinlenmesi içinse evde dinlenir dedi evet onun için ama dinlenecek wc dışında kalkmıycak dedi iyice tembihledi eşimi:)) Allah bin kere razı olsun önce Rabbim sayesinde sonra o dr un tedbiri sayesinde tutundu bebeğim bana ve bu dr bir günde 150 hastadan fazlasına bakıyor gönüllü, o kadar hastanın içinde ne adımı unutuyor ne şikayetimi telefonunu bile verdi istediğiniz zaman arayın diye devlet doktoru...

Lütfen devlet diye önyargılı olmayın bende öyleydim ama şimdi kendi bayan doktorumu bulamıyorum devlette izinli, özeldekine gitmek istemiyorum içimden gelmiyor mecburen ona gideceğim için üzgünüm(

katılıyorum canım sana özeldeki de beni korkuttu devlete gidiyorum şu an içim rahat

Merhaba kızlaar yepyeni bir gün yepyeni bir hafta, hepimiz için umut dolu neşeli dolu geçer inşallah :)
Bizde bugün 11 + 6 olduk günler geçmek bilmiyor sankı bir an evvel kıpırdamalarını hissetmek istiyorum artık :)
bizimde 21 temmuzda iki test için randevumuz var Rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah..
Benimiki gün önce bulantı hapım bitti ve o bitti biteli bulantım nerdeyse hiç yok diyecek kadar az. Sık Sık bıseyler atıstırıyorum ufak bir açlık hissi hemen bulantıya sebebiyet veriyor maalesef

Herkes koca göbekleriyle mutlu mutlu gezerken bana bütün bunları yaşayacağımı söylememişti.mide bulantıları mahvetti beni.hamilelik çok zormuş.Allah hepimizin yardımcısı olsun canlar😐

Kızlar 2li tarama işlemlerim hastanede ne kadar sürer acaba :44::44::44::44::44::44:
canım ense kalınlığı uzun sürebiliyor bebeğin hareketliliğine bağlın 15 dk falan sürer daha da çok olabilir az da:) kanı zaten hemen alıyorlar bir kaç güne çıkıyor
katılıyorum canım sana özeldeki de beni korkuttu devlete gidiyorum şu an içim rahat

kesinlikle, tek sıkıntım hastaların doluşması ona da çare bulucam şikayet edicem:)

Kızlar bide bana drum 12 artı 0 günlükken bebek yüzde 70 kıza benziyor dedi.ama kesin bişey diyemeyiz bekleyeceğiz dedi.kafam allak pullak..16.haftaya daha çok var😍😍

Herkese günaydın!
Haftasonu durgundu başlık ama bugün canlanmış sanki, çok da iyi olmuş :)
Güzel haberler alan herkesin gözü aydın, bekleyenler de güzel haberler alırlar inşallah.
Benim de bugün 13.30'da kontrolüm var, ense kalınlığıyla burun kemiğine bakılacak diye ümit ediyorum. Güzel haberler alıp, güzel haberler verebilmek dileğiyle..

Kızlar 2li tarama işlemlerim hastanede ne kadar sürer acaba :44::44::44::44::44::44:

Ben 1 saate yakın hastanede kaldım, bizim ufaklık inat etti, sırtını döndü, hatta doktor kalk yürü dedi arada başka hastaya baktı. Neyse ki sonra uygun pozisyonda yakaladık. Aslında bebeğin uygun duruşta olup olmamasına göre değişiyor. Bizimki istifini bozmayan cinsten

Kızlar bide bana drum 12 artı 0 günlükken bebek yüzde 70 kıza benziyor dedi.ama kesin bişey diyemeyiz bekleyeceğiz dedi.kafam allak pullak..16.haftaya daha çok var😍😍

Canım bana da 12+2 de % 80 kız dedi..Benimde haftaya kontrolüm var yani 16.haftada 4 gözle bekliyorum

şanslısın cnm ya devlette öyle iyi bi doktor mucize gibi geliyo bana. bende yarın tam devlet olmasada bi vakıf üniversitesinin hastanesine gitcem eskiden devletti burası da, şimdiden baya bi huzursuzum umarım senin dediğin gibi biri denk gelir bana da. bulantıların da en kısa zamanda geçer inş. canım
cnm bana da 12+0da erkek gibi dedi bakalım 1 ağustosta 14+6da yine kontrolüm var ne dicek:26:

Tamamen şans işi bu canım, iyi doktora denk geldin mi hastanenin özel ya da devlet olması hiç fark etmiyor. Tabi hijyen de önemli, ben batıdayken içim rahat şekilde devlete giderdim ama ne yazık ki burada içime sinmiyor, özel kaçınılmaz oldu benim için.

ben ilk kan alırken bayıldım açtım saat 10 a geliyordu bi de 7 8 tüp aldı ilk tetkikler diye şimdi az demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…