2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

çikolata o yüzden :13::13::13::13::13:

Aynıyim cnm ya sabah hiç bir şey yok iniyo Karnım yemek yiyince şişiyo. ağrı falanda yok bulantı da yok maşallah bugün 13+1 oldu miniğim. Allahım korusun meleklerimizi. ☆★☆

Kızlar bide bana drum 12 artı 0 günlükken bebek yüzde 70 kıza benziyor dedi.ama kesin bişey diyemeyiz bekleyeceğiz dedi.kafam allak pullak..16.haftaya daha çok var😍😍

Kizlar merak ediyorum 10. Haftada dahi cinsiyet tahmini yapan drlar var ama benim drum 16 haftaya kadar bekleyecegimizi söyledi Sizinkiler nasil erken tahmin yapabiliyor?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tünaydin kizlar.. 3haftanin sonunda nihayet bugün 2bucukta kontrolumuz var. çok heyecanlı ve endiseliyim.. inşaallah güzel haberler vermek nasip olur.. dualarinizi bekliyorum canlarim:))

Slm kizlar kac gündür agzimin icinde aftlarla dolastim onlar gecmeden bugün kocaman bir uçukla uyandim allahim ne oluyo bana böyle ya...

canım valla gecelikle dolanıyorum evde.. dışarı zaten hiç çıkasım gelmiyor .suyu içebildiğim kadar çok içiyorum..suyun içine biraz sirke koyup onla yıka diyenler oldu sanırım onu denicem akşam yatarkende zeytin yağı sür dediler.bu hafta kontrolüm vardı zaten cuma günüydü ama sanırım okadar dayanamayıp çarşambaya alıcam randevuyu..hamileliğin herşeyine mide bulantısı kusma halsizlk bi şekilde katlanıyorum ama bu dayanılacak gibi değil.dün resmen oturup ağladım sinirden bi yandan da acıdan

benimde bu ikinci oldu canım.kaşıntı bi yandan kaşısan yara oluyo bu sefer daha çok acıyo.söylediğin ilaç gebelikte kullanılabiliyomu? cuma günü zaten kontrolüm vardı ama dayanamayıp çarbambaya alıcam sanırım.. gece uykusunu kaybettim çünkü

geçmiş olsun benimde aynıydı canım doktora gittim..ilaç verdi fitil ve krem...eve gittiğimde isimlerini yazarım..sana çok iyi geldi ...kaç gündür ölüyorum resmen...

aynen canım gece uykusunu falan kaybettim resmen çok feci kaşınıyo kaşısan yara oluyo daha büyük dert..gece kalktım sinirden oturup ağladımm

Slm kizlar kac gündür agzimin icinde aftlarla dolastim onlar gecmeden bugün kocaman bir uçukla uyandim allahim ne oluyo bana böyle ya...

Canim bagisiklik sistemin cok zayiflamis demek ki aft da ucuk da bagisiklik sistemi zayiflayinca cikiyor. Bagisikliligini guclendirecek bisiler yemeye calis. Ucuk bende de cok cikar. Gebelikten once vectavir diye bi krem kullaniyodum ucuk cikinca cok cabuk geciriyodu ama gebelikte kullanilir mi bilemiyorum. Doktoruna bi danis istersen. Cok gecmis olsun.

Gunaydin hanimlarrrr.. sicak cok sicak, sicak daha da sicak olucak :/ zor valal yav. Bulantilar da artiyo boyle olunca. Bu arada bende de geniz akintisi var. Dogal bi cozumu var midir acaba arkadaslar?

Teşekkürler sule sana da cok gecmis olsun.

merhaba kızlar, nasılsınız dicem ama az çok tahmin edebiliyorum sıcaklarla boğuşuyoruz hepimiz, felaket ...
Anladım ki benim mevsimim kış, yaz bana göre değilllll
Perşembe günü kontrolüm var cinsiyeti öğrenicez Allahın izni ile
Büyük bi ihtimalle kız geliyor galibaa

Sa kızlar.. Nasılsınız canlarım cigerlerim.. Yeni gelen annelerimiz heppiniizz hosgeldiniz...
Bugun keyfim yerinde hamdolsun...dün niyetli degildim bugun niyet ettim.. Ara vere vere tutabildigim kadar tutucam inşallah..
Kızımda masallah subhanaallah cok iyi... Atlattık hemen.
Öbür kızcemde gece kusu.. Gece yatınca baslıyo kıpır kıpır.. Sonra duruyo.. Bni uyutmuyo hanımmmm kızım..basımın altında 2 bacaklarımın arasında 1 tane olmak sartyla 3 yastıkla yatıyorum
Bugunede şükür.. Tek sıkıntım.. Erken kalkamıyorum
Nese bıkac ay sonra uykuya hasret kalıp zıöbi gibi dolasacagım için kafamada takmıyorum..
Kızlar mutfagımı trmizledim... Çamasırlarımı halledıp ewimide silip süpürdükten sonra kızcemle amcasına yengesine gitcez iftara inşallah.. Erkenden gidip yengeme yardım edeyim dedim...
Herkese hayırlı haftalar... Sizleri sewiyorum ... Siz olöassanız zaman nasıl geçicek ti ki

Kızlaar merhaba bende 11 haftalık hamileyim sizlere bir sorum olacaktı
Sabah banyodan sonra kurulanırken göğüsümden beyaz bir sıvının geldiğini farkettim tam olarak süt diyemem
zaten akışkan ve çok değil sadece sıkınca geldi bu durumla karşılasan var mı acaba

Ic camasirlarini mutlaka ütüleyip giy cok ise yarıyor canım
Evet insan tuvalete gitmek.istemez damla damla aciyarak bi de üstüne kaşıntı yara
Bi de acik birsey diyecem ama çoğu kişi yanlış tahret aldığı için bu hastalığa yakalanıyor önden arkaya doğru tahret alinmali zaten diskimiz bakteri dolu
Ve orayi kesinlikle ıslak birakmak yok bol su kullan ama cok temiz. Kurula Islaklik da bakteri hemen uruyormua ben cok çektim bj konuda yanmasından koltukta oturamiyordum o derece kötü oldum bi ara antibiyotik ve en önemlisi bol SU
Suyu iyi içtiğimde hic olmuyo. Ne zaman azaltsam anlıyorum ki başlıyor tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…