Canım bana da 12+2 de % 80 kız dedi..Benimde haftaya kontrolüm var yani 16.haftada4 gözle bekliyorum
Ben 1 saate yakın hastanede kaldım, bizim ufaklık inat etti, sırtını döndü, hatta doktor kalk yürü dedi arada başka hastaya baktı. Neyse ki sonra uygun pozisyonda yakaladık. Aslında bebeğin uygun duruşta olup olmamasına göre değişiyor. Bizimki istifini bozmayan cinsten
günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben sabah kalkıyorum karnımda bişiy yok inik kahvaltı yapıyorum hemen şişiyor benimki içerde açlıktan mayışıyor heralde yemek yiyince toparlanıyor bazen hamileliğimi unutuyorum ne ağrı ne sızı pıtır pıtır geziyorum bazende ara ara karın ağrısı idrar yanması yaşıyorum böyle saatte bir sanki farklı farklıyım sizde böylemisiniz acaba
çikolata o yüzden :13::13::13::13::13:
Kızlar bide bana drum 12 artı 0 günlükken bebek yüzde 70 kıza benziyor dedi.ama kesin bişey diyemeyiz bekleyeceğiz dedi.kafam allak pullak..16.haftaya daha çok var😍😍
Hadi bakalım belki de ikimiz😫😊 kız annesi olacağız..sonuçları yazalım
Canim mumkunse ic camasiri falan giyme bole etek falan giy evde disari cikarken giy sadece gunde 3 lt su ic muhakkak ama.ve sakin ama sakin kasima daha cok yara olur ve dagilir mantar.
Soguk suya gir.kuvet yada buyuk legen flan varsa dayanabilecegin sekildd soguk suda 5 dk bekle.cokda durma mikrop yayilir cunku.bunun icin muhakkak dr basvur ve kfemini kullan yoksa hamileleikte zor geciyo canim.ama en onemli faktor orayi temiz tutman ve 3 lt suyu icersen hemen gecer idrar yaptikca.gecmis olsun
canım bendede cok olurdu o yeni evliyken filan dereotunu kaynat onun suyuyla sil ve daha sonra canesten die eczaneden ilaç al ama kesinlikle al bak nasıl rahatlıyacaksın ve asla dustan sonra ıslak bırakma mutlaka kurula
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
geçmiş olsun benimde aynıydı canım doktora gittim..ilaç verdi fitil ve krem...eve gittiğimde isimlerini yazarım..sana çok iyi geldi ...kaç gündür ölüyorum resmen...
denicem canım sirkeli suyu ..yoksa kafayı yicem kaşıntı ve acıdancanım sirkeli suyla sil o bölgeni bir şeyin kalmaz kesinlikle yap bunu
Slm kizlar kac gündür agzimin icinde aftlarla dolastim onlar gecmeden bugün kocaman bir uçukla uyandim allahim ne oluyo bana böyle ya...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım valla gecelikle dolanıyorum evde.. dışarı zaten hiç çıkasım gelmiyor .suyu içebildiğim kadar çok içiyorum..suyun içine biraz sirke koyup onla yıka diyenler oldu sanırım onu denicem akşam yatarkende zeytin yağı sür dediler.bu hafta kontrolüm vardı zaten cuma günüydü ama sanırım okadar dayanamayıp çarşambaya alıcam randevuyu..hamileliğin herşeyine mide bulantısı kusma halsizlk bi şekilde katlanıyorum ama bu dayanılacak gibi değil.dün resmen oturup ağladım sinirden bi yandan da acıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?