Kız kime sordun da öle bişi yok dedi.. Benm kızım 25 haftalıktı karnım toktu buna ragmen hareket etmemişti.. Dr um git cıkolatalı bişiler ye kızım bu anca öle uyanır dedı... Eşim aldı geldi yedim 10 dk olmadan girdim içeri tekrar bnm kız horon tepıyo içerde...Çikolatayı doktora sordum yok öyle bir şey dedi ama arada yedim ve işe yaradı, çikolataya inancım sonsuz
tünaydin kizlar.. 3haftanin sonunda nihayet bugün 2bucukta kontrolumuz var. çok heyecanlı ve endiseliyim.. inşaallah güzel haberler vermek nasip olur.. dualarinizi bekliyorum canlarim:))
Cok geçmiş olsun canım.. Aft ve ucuk vitamin eksıklıgınden ve stresten cıkarSlm kizlar kac gündür agzimin icinde aftlarla dolastim onlar gecmeden bugün kocaman bir uçukla uyandim allahim ne oluyo bana böyle ya...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bn ilk hamişligimde olmustum.... Bebe yagı almıstım buDolabına koyuyodum yatarken yada gün içinde sürüyodum orama soguk soguk cok iyi geliyodu.. Zeytinyagıda olabılır..canım valla gecelikle dolanıyorum evde.. dışarı zaten hiç çıkasım gelmiyor .suyu içebildiğim kadar çok içiyorum..suyun içine biraz sirke koyup onla yıka diyenler oldu sanırım onu denicem akşam yatarkende zeytin yağı sür dediler.bu hafta kontrolüm vardı zaten cuma günüydü ama sanırım okadar dayanamayıp çarşambaya alıcam randevuyu..hamileliğin herşeyine mide bulantısı kusma halsizlk bi şekilde katlanıyorum ama bu dayanılacak gibi değil.dün resmen oturup ağladım sinirden bi yandan da acıdan
merhaba kızlar, nasılsınız dicem ama az çok tahmin edebiliyorum sıcaklarla boğuşuyoruz hepimiz, felaket ...
Anladım ki benim mevsimim kış, yaz bana göre değilllll
Perşembe günü kontrolüm var cinsiyeti öğrenicez Allahın izni ile
Büyük bi ihtimalle kız geliyor galibaa
Kızlaar merhaba bende 11 haftalık hamileyim sizlere bir sorum olacaktı
Sabah banyodan sonra kurulanırken göğüsümden beyaz bir sıvının geldiğini farkettim tam olarak süt diyemem
zaten akışkan ve çok değil sadece sıkınca geldi bu durumla karşılasan var mı acaba
Gunaydin hanimlarrrr.. sicak cok sicak, sicak daha da sicak olucak :/ zor valal yav. Bulantilar da artiyo boyle olunca. Bu arada bende de geniz akintisi var. Dogal bi cozumu var midir acaba arkadaslar?
inan okadar dikkat ediyorum ki temizliğe yinede oluyo işte.. iki hafta önce idrar yolu enfeksiyonu var diye antibiyotik vermişti doktor..onu kullandım onla birlikte akıntı çoğaldı bol bol da su içtim tam kurtuldum dedim bu seferde bu çıktı..internetten de araştırdım biraz antibiyotiklerde mantara neden olur diyo. herhalde antibiyotik kaynaklı diye düşündüm bende ..günde üç dört defa çamaşır değiştiriyorum ..kadın olmak çok zorIc camasirlarini mutlaka ütüleyip giy cok ise yarıyor canım
Evet insan tuvalete gitmek.istemez damla damla aciyarak bi de üstüne kaşıntı yara
Bi de acik birsey diyecem ama çoğu kişi yanlış tahret aldığı için bu hastalığa yakalanıyor önden arkaya doğru tahret alinmali zaten diskimiz bakteri dolu
Ve orayi kesinlikle ıslak birakmak yok bol su kullan ama cok temiz. Kurula Islaklik da bakteri hemen uruyormua ben cok çektim bj konuda yanmasından koltukta oturamiyordum o derece kötü oldum bi ara antibiyotik ve en önemlisi bol SU
Suyu iyi içtiğimde hic olmuyo. Ne zaman azaltsam anlıyorum ki başlıyor tekrar
Hasthahane de sira bekliyorum bayanlar. Ikili test sonucu papp a degeri 2.89 cikti normal mi nette pek bir sey bulamadim cok heyecanliyimmm
günaydın iyi haftalar kızlar :) c.tesi kontrolümüz vardı,yavrumun burun kemiği oluşmuş ense kalınlığı normal,kan tahlilimizde bir hafta sonra çıkacak çok şükür.ben cinsiyetini öğrenmek için doktoru sıkıştırırım diye düşünmüştüm ki gerek kalmadı doktorum 4.dakikada ben sormadan söyledi erkekkk diye :) sabah giderken de 2 dilim çikolata yemiştim ne olur ne olmaz diye maşallah kımıl kımıl yerinde durmuyordu yavrumAllaha binlerce şükür sağlık haberlerini aldım,inşallah hepimiz sağ salim vaktinde kavuşuruz bebişlerimize
inan okadar dikkat ediyorum ki temizliğe yinede oluyo işte.. iki hafta önce idrar yolu enfeksiyonu var diye antibiyotik vermişti doktor..onu kullandım onla birlikte akıntı çoğaldı bol bol da su içtim tam kurtuldum dedim bu seferde bu çıktı..internetten de araştırdım biraz antibiyotiklerde mantara neden olur diyo. herhalde antibiyotik kaynaklı diye düşündüm bende ..günde üç dört defa çamaşır değiştiriyorum ..kadın olmak çok zor
kızlar ikili tarama testim çıktı.
papp-a 3,75
free hcg 203,00
burun çatımız görünmüştü. ense kalınlığımızda 1,9 çıkmıştı.
az önce telefon ettim doktor açıklama yapmadı iyi yada kötü demedi. ısrarla değerler nasıl dedim ama ona cevap vermedi. yaş 37 olduğu için ısrarla amniyosentez dedi telefonda...
yaptırmayı düşünmüyorum şimdi netten sonuç karşılaştırıyorum. sizinkiler nasıl???
Sa kızlar.. Nasılsınız canlarım cigerlerim.. Yeni gelen annelerimiz heppiniizz hosgeldiniz...
Bugun keyfim yerinde hamdolsun...dün niyetli degildim bugun niyet ettim.. Ara vere vere tutabildigim kadar tutucam inşallah..
Kızımda masallah subhanaallah cok iyi... Atlattık hemen.
Öbür kızcemde gece kusu.. Gece yatınca baslıyo kıpır kıpır.. Sonra duruyo.. Bni uyutmuyo hanımmmm kızım..basımın altında 2 bacaklarımın arasında 1 tane olmak sartyla 3 yastıkla yatıyorum
Bugunede şükür.. Tek sıkıntım.. Erken kalkamıyorum
Nese bıkac ay sonra uykuya hasret kalıp zıöbi gibi dolasacagım için kafamada takmıyorum..
Kızlar mutfagımı trmizledim... Çamasırlarımı halledıp ewimide silip süpürdükten sonra kızcemle amcasına yengesine gitcez iftara inşallah.. Erkenden gidip yengeme yardım edeyim dedim...
Herkese hayırlı haftalar... Sizleri sewiyorum ... Siz olöassanız zaman nasıl geçicek ti ki
kızlar ikili tarama testim çıktı.
papp-a 3,75
free hcg 203,00
burun çatımız görünmüştü. ense kalınlığımızda 1,9 çıkmıştı.
az önce telefon ettim doktor açıklama yapmadı iyi yada kötü demedi. ısrarla değerler nasıl dedim ama ona cevap vermedi. yaş 37 olduğu için ısrarla amniyosentez dedi telefonda...
yaptırmayı düşünmüyorum şimdi netten sonuç karşılaştırıyorum. sizinkiler nasıl???
en iyisi hiç yaptırmamak yani böyle şüphelerle karşılaşılacağına
Canım bu yazdıgın deger ler le bir şey anlaşılmaz test sonucunu koyabiliyorsan daha iyi olur.. Benimde yaş 38 ikili testimde trisomi 18/13 1: 68 çıkmıştı doktorum detaylu ulturoson a gmnderdi prof a ama amniyosentez önermediler bana
inan okadar dikkat ediyorum ki temizliğe yinede oluyo işte.. iki hafta önce idrar yolu enfeksiyonu var diye antibiyotik vermişti doktor..onu kullandım onla birlikte akıntı çoğaldı bol bol da su içtim tam kurtuldum dedim bu seferde bu çıktı..internetten de araştırdım biraz antibiyotiklerde mantara neden olur diyo. herhalde antibiyotik kaynaklı diye düşündüm bende ..günde üç dört defa çamaşır değiştiriyorum ..kadın olmak çok zor
Kızlar slm çok sıcak yine offf bişey sorucam çatlak için kullanılır mı argan yağı bugün aldım da sorayım dedim bilginiz varmı tecrübeli anneler ne önerirsiniz bakem ;-)
sağol canım ilgin için ama test sonucum bu. 1/ lü rakamlar yok bende sadece onlar yazıyor.:18::18::18::18:
KiLar acil bisi sorucam sabah kalktim bisi yok aciktim kahvalti ettik 1 saat gecti hic migde bulantim olmadi acayip bulantim var karnim agriyor kasiliyor nirde halsizlik basladi
Kalıp şeklin de kakao yağları oluyor aktarlar satıyor ,ondan aldı eşim bana erittim içine de argan yağı koydum duştan sonra kullanıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?