2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Hasthahane de sira bekliyorum bayanlar. Ikili test sonucu papp a degeri 2.89 cikti normal mi nette pek bir sey bulamadim cok heyecanliyimmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çikolatayı doktora sordum yok öyle bir şey dedi ama arada yedim ve işe yaradı, çikolataya inancım sonsuz
Kız kime sordun da öle bişi yok dedi.. Benm kızım 25 haftalıktı karnım toktu buna ragmen hareket etmemişti.. Dr um git cıkolatalı bişiler ye kızım bu anca öle uyanır dedı... Eşim aldı geldi yedim 10 dk olmadan girdim içeri tekrar bnm kız horon tepıyo içerde... bak gecn gittim actım mesela bnm ki söndü sırtını yattı baska de vardı hiç bişi demedi gönderdi bni uyuz.. Bi dahakine çikomu yiyo gidicem ha ha ha
tünaydin kizlar.. 3haftanin sonunda nihayet bugün 2bucukta kontrolumuz var. çok heyecanlı ve endiseliyim.. inşaallah güzel haberler vermek nasip olur.. dualarinizi bekliyorum canlarim:))
cok cok cok güsel haberlerle gel canııımmmm... Bnm fıstık seninkine selam sölüyo iletirsin gülüüüüm
Slm kizlar kac gündür agzimin icinde aftlarla dolastim onlar gecmeden bugün kocaman bir uçukla uyandim allahim ne oluyo bana böyle ya...

Cok geçmiş olsun canım.. Aft ve ucuk vitamin eksıklıgınden ve stresten cıkar
Ben ne zaöan bişiyestres etsem ertesi gün dudagımda veya burnumda ucuk cıkıyo.. Yada agzı içimde aft...
Canım gargaralar var eczanelerden alabılırsın hamilelikte kullanılanılen kremlerde oluyo muhakkak ihmal etme.. Beslenemssin gecmesse ... Bol bol vitamin oneriyorum canım bnm... Cookk geçiş olsun
Bn ilk hamişligimde olmustum.... Bebe yagı almıstım buDolabına koyuyodum yatarken yada gün içinde sürüyodum orama soguk soguk cok iyi geliyodu.. Zeytinyagıda olabılır..
gelsin geksinnn kıZceler birtaneeee

Canım bnm basıma gelmedi tam bilmiyorum ama normal bı sıv olabılır .. Ama gogsunu sıkma öle

Adaçayı ile gargara geniz akıntısına iyi geliyor, dene bence.

inan okadar dikkat ediyorum ki temizliğe yinede oluyo işte.. iki hafta önce idrar yolu enfeksiyonu var diye antibiyotik vermişti doktor..onu kullandım onla birlikte akıntı çoğaldı bol bol da su içtim tam kurtuldum dedim bu seferde bu çıktı..internetten de araştırdım biraz antibiyotiklerde mantara neden olur diyo. herhalde antibiyotik kaynaklı diye düşündüm bende ..günde üç dört defa çamaşır değiştiriyorum ..kadın olmak çok zor

Hasthahane de sira bekliyorum bayanlar. Ikili test sonucu papp a degeri 2.89 cikti normal mi nette pek bir sey bulamadim cok heyecanliyimmm

Güsel haberler beklıypruzzzz

Gozun aydin canim benim cok sevindim maşallah

kızlar ikili tarama testim çıktı.

papp-a 3,75
free hcg 203,00

burun çatımız görünmüştü. ense kalınlığımızda 1,9 çıkmıştı.

az önce telefon ettim doktor açıklama yapmadı iyi yada kötü demedi. ısrarla değerler nasıl dedim ama ona cevap vermedi. yaş 37 olduğu için ısrarla amniyosentez dedi telefonda...

yaptırmayı düşünmüyorum şimdi netten sonuç karşılaştırıyorum. sizinkiler nasıl???

hemde nasıl hangi antibiyotiği kullandın sen

Kızlar slm çok sıcak yine offf bişey sorucam çatlak için kullanılır mı argan yağı bugün aldım da sorayım dedim bilginiz varmı tecrübeli anneler ne önerirsiniz bakem ;-)

en iyisi hiç yaptırmamak yani böyle şüphelerle karşılaşılacağına

Ay canim benim nazar degmesin ne guzel bende senin gibi tutyorum orucu mide agrisi olmasa iyi de antalyada malum sicak demek az kaliyor bencede simdi ne kadar uyusak az

Canım bu yazdıgın deger ler le bir şey anlaşılmaz test sonucunu koyabiliyorsan daha iyi olur.. Benimde yaş 38 ikili testimde trisomi 18/13 1: 68 çıkmıştı doktorum detaylu ulturoson a gmnderdi prof a ama amniyosentez önermediler bana

en iyisi hiç yaptırmamak yani böyle şüphelerle karşılaşılacağına

haklısın canım ama işte yaaa şimdi araştırıyorum genelin sonuçları 1/ li benimki böyle ama bir bulabilsem benimki gibi az çok bişey düşüneceğim

sağol canım ilgin için ama test sonucum bu. 1/ lü rakamlar yok bende sadece onlar yazıyor.:18::18::18::18:

Sebamed in feminine wash gel i var. Onunla yıka arkadaşım. Daha sonra fenistil jel sür. Mantar olup olmadığını bilemezsin. Ben de aynı sıkıntıyla tedavi gördüm ve mantar yokmuş. Aglamaktan oluyordum resmen. Doktor dermovate krem verdi. Kaşıntı alerjikmis. Ancak dermovate krem hamilelikte kullanılmadığı için doktor fenistil jel yazdı. Bir de şunu söyleyim üzüntü ve streste tetikliyor o kasintiyi. Çok çok geçmiş olsun..

Kızlar slm çok sıcak yine offf bişey sorucam çatlak için kullanılır mı argan yağı bugün aldım da sorayım dedim bilginiz varmı tecrübeli anneler ne önerirsiniz bakem ;-)

Kalıp şeklin de kakao yağları oluyor aktarlar satıyor ,ondan aldı eşim bana erittim içine de argan yağı koydum duştan sonra kullanıyorum....

KiLar acil bisi sorucam sabah kalktim bisi yok aciktim kahvalti ettik 1 saat gecti hic migde bulantim olmadi acayip bulantim var karnim agriyor kasiliyor nirde halsizlik basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…