2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ay canim benim nazar degmesin ne guzel bende senin gibi tutyorum orucu mide agrisi olmasa iyi de antalyada malum sicak demek az kaliyor bencede simdi ne kadar uyusak az

Allah kabul etsin .. Antalya mı Allah kolaylık versin inşallah... Tamamen tutdun mu aralıklı mı tutuyosun... Bebek için su önmli ya ben o yüDen muhakkak ara veriyorum ..

Kızlar slm çok sıcak yine offf bişey sorucam çatlak için kullanılır mı argan yağı bugün aldım da sorayım dedim bilginiz varmı tecrübeli anneler ne önerirsiniz bakem ;-)

canım argan yağını saçları beslemesi için kullanıyordu bi arkadaşım tüylerin kalınlaşmasın :26:

KiLar acil bisi sorucam sabah kalktim bisi yok aciktim kahvalti ettik 1 saat gecti hic migde bulantim olmadi acayip bulantim var karnim agriyor kasiliyor nirde halsizlik basladi

canım sen üşütüyor musun acaba hem mide hem karın ağrısı bide idrar yolu enfeksiyonun vardı sanırım sondan da olaiblir

Tecrübelilere bende birşey sormak istiyorum kuzular

Benim son adet 9 nisan dı geç döllenmede 5 haftalıkken bebekle adet zamanı hesabında 2 hafta geriydi

şu an adete göre göre 13+6 olması lazım ama 1 hafta geri 12+6yım 1 ay içinde 1 hafta tamamladı doğuma kadar kalan 1 haftayı da tamamlar mı acaba

aynı gün doğum yapacakmışız seninle :13: inşallah kötü bişey çıkmaz

evet canım inşallah kimsenin bebişine bişey olmaz.

Canım stres yapma ikili test dedikleri bir çok değerin bir araya gelmesi sonucu bilgisayarda yapılan bir olasılık hesaplaması...kalbini ferah tut bebeğini de strese sokma

sağol içimi rahatlatıyorsun umarın dediğin gibidir.

Canım emin ol doğuma kadar o bir haftayı tamamlar öne bile gecer sıkma canını

Allah kabul etsin .. Antalya mı Allah kolaylık versin inşallah... Tamamen tutdun mu aralıklı mı tutuyosun... Bebek için su önmli ya ben o yüDen muhakkak ara veriyorum ..

Ara vererek canim mumkun mu burda ben bebek olmasada cok su icerim sarsiyor simdilik bi 5gun tutmadim 1 yada 2defa daha tutmamayi planlıyorum bakalim hayirlisi

Hasel_000;36137331]tünaydin kizlar.. 3haftanin sonunda nihayet bugün 2bucukta kontrolumuz var. çok heyecanlı ve endiseliyim.. inşaallah güzel haberler vermek nasip olur.. dualarinizi bekliyorum canlarim:))[/QUOTE]

İyi haberlerini bekliyoruz canımm

Ya arkadaşlar bebegimi önceden hissediyordum 3-4 gündür hiç kıpırtı yok kafayı yiyecegim. Ne zorlu, stresli bir surecmis..

Ya arkadaşlar bebegimi önceden hissediyordum 3-4 gündür hiç kıpırtı yok kafayı yiyecegim. Ne zorlu, stresli bir surecmis..

Canım bence yeme kafayı daha çok küçükler bir kaç hafta daha bekle o zaman daha sık duyacaksın hareketlerini...Benim ki cuma günü hiç kıpırdamadı
cumartesı çoştu resmen pazar gene sesizdi bugün az önce kıpırda dı..

Merhabalar, İstanbul avrupa yakasında Ermeni hastanesinde Hale Uzerli'ye gidiyordum.
zaten başlangıçta da çok zorlu bir seçim süreci yaşadım. izmirden yeni taşınmıştım ve hiç bilgim yoktu.
Derken Hale hanıma başladım 4 ay gayet memnundum ancak bugün maalesef işten ayrıldığını öğrendım.
Moralim çok bozuldu çünkü ayı geride bıraktık yeniden araştırma ve benımseme zor bir süreç.
Bu nedenle yardımlarınızı bekliyorum. İstanbul Zeytinburnu-bakırköy-bahçelievler civarında hastane ve dr önerisinde bulunabilecek arkadaşlarımı dinlemek isterim.
Şimdiden çokk teşekkür ederim.

merhaba arkadaşlar..
2014 ocak annesi olarak herkese hamilelik sürecinde kolaylıklar diliyorum.. geçen yıl bu zamanlar aynı duyguları yaşıyordum ama şu an bebeğim 5,5 aylık oldu çok şükür..özellikle benim gibi ilk bebeğiniz ise daha da bi heyecan panik stres merak yaşıyorsunuzdur.. anne olmak inanılmaz güzel bir duygu, Allah hepinizin bebeğini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin..

zynp bebeğini hissedebilmen için henüz çook küçük 18-19. haftalardan sonra çok rahat bir şekilde hissedersin.. paniğe kapılma:)

bu arada bi tavsiye olabildiğince sakin olmaya bakın arkadaşlar.. stres bebekleri olumsuz etkiliyo.. benimki birazcık asabi ordan biliyorum :):)

herkese sağlıklı bir hamilelik süreci diliyorum..

Teşekkür ederimmm. Bu süreçte tecrübelere ve olumlu yorumlara o kadar seviniyor ki insan.. İçimi rahatlattiniz. Darısı bize inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…