CANIM istatislik olması lazım şema şeklinde.... orda gösteriyor daha çok down sendromu nu ve trısomi riskini
haklısın canım ama işte yaaa şimdi araştırıyorum genelin sonuçları 1/ li benimki böyle ama bir bulabilsem benimki gibi az çok bişey düşüneceğim
Ay canim benim nazar degmesin ne guzel bende senin gibi tutyorum orucu mide agrisi olmasa iyi de antalyada malum sicak demek az kaliyor bencede simdi ne kadar uyusak az
sağol canım ilgin için ama test sonucum bu. 1/ lü rakamlar yok bende sadece onlar yazıyor.:18::18::18::18:
Kızlar slm çok sıcak yine offf bişey sorucam çatlak için kullanılır mı argan yağı bugün aldım da sorayım dedim bilginiz varmı tecrübeli anneler ne önerirsiniz bakem ;-)
KiLar acil bisi sorucam sabah kalktim bisi yok aciktim kahvalti ettik 1 saat gecti hic migde bulantim olmadi acayip bulantim var karnim agriyor kasiliyor nirde halsizlik basladi
bende onlardan yok güleyimmi ağlayımmı? Allah Allah yaaa
aynı gün doğum yapacakmışız seninle :13: inşallah kötü bişey çıkmaz
Canım stres yapma ikili test dedikleri bir çok değerin bir araya gelmesi sonucu bilgisayarda yapılan bir olasılık hesaplaması...kalbini ferah tut bebeğini de strese sokma
Benim internete yüklenen sonucumda da risk değerleri yoktu. Hastaneye gittim ordan sonuç kagidimi aldım ve orda hepsi yaziyordu..
Tecrübelilere bende birşey sormak istiyorum kuzular
Benim son adet 9 nisan dı geç döllenmede 5 haftalıkken bebekle adet zamanı hesabında 2 hafta geriydi
şu an adete göre göre 13+6 olması lazım ama 1 hafta geri 12+6yım 1 ay içinde 1 hafta tamamladı doğuma kadar kalan 1 haftayı da tamamlar mı acaba
Allah kabul etsin .. Antalya mı Allah kolaylık versin inşallah... Tamamen tutdun mu aralıklı mı tutuyosun... Bebek için su önmli ya ben o yüDen muhakkak ara veriyorum ..
Canım emin ol doğuma kadar o bir haftayı tamamlar öne bile gecer sıkma canını
Ya arkadaşlar bebegimi önceden hissediyordum 3-4 gündür hiç kıpırtı yok kafayı yiyecegim. Ne zorlu, stresli bir surecmis..
Ya arkadaşlar bebegimi önceden hissediyordum 3-4 gündür hiç kıpırtı yok kafayı yiyecegim. Ne zorlu, stresli bir surecmis..
merhaba arkadaşlar..
2014 ocak annesi olarak herkese hamilelik sürecinde kolaylıklar diliyorum.. geçen yıl bu zamanlar aynı duyguları yaşıyordum ama şu an bebeğim 5,5 aylık oldu çok şükür..özellikle benim gibi ilk bebeğiniz ise daha da bi heyecan panik stres merak yaşıyorsunuzdur.. anne olmak inanılmaz güzel bir duygu, Allah hepinizin bebeğini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin..
zynp bebeğini hissedebilmen için henüz çook küçük 18-19. haftalardan sonra çok rahat bir şekilde hissedersin.. paniğe kapılma:)
bu arada bi tavsiye olabildiğince sakin olmaya bakın arkadaşlar.. stres bebekleri olumsuz etkiliyo.. benimki birazcık asabi ordan biliyorum :):)
herkese sağlıklı bir hamilelik süreci diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?