2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Çok teşekkür ederiz

İnşallah bizde güzel bir şekilde atlatırız

canım zaten kremi içine sürmiyeceksinki dışına bak dereotunu kaynat onun ılık suyuyla yıka nasıl rahatlıyacaksın ayaklarınıda üşütme bi kaç günde iç çamaşırı giyme arkadaşım ben cok cektim bu illetten yemin ederim en zor hastalık çok gecmiş olsun ben dereotunu kullanıyodum nasıl rahatlatıyodu ayaklarınıda mutlaka ama mutlaka üşütme terlik giy

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dereotu benim de aklımda olsun.. Teşekkürler

cnm bahsettiğin ermeni hastanesi eğer surp pirgiçse orayı zaten hemen bırak. benim kuzenim orda hemşire doktorların halini anlatıyo, işte normal doğumunu sancısını mı beklicez onların, gece olur haftasonu olur onla mı uğraşıcaz diye bakıyolar doktorlar olaya sakın yani o hastaneden. bahçelievler medicanada doğum yapan çok arkadaşım var memnun kalan. yoğunluğu ve ücreti çok önemli değilse memorial hizmet hastanesinde meltem hanım var. ben avcılardan bağcılara gitmeyi göze alıyorum sana daha yakın bağcılar, düşünürsen medipol megayı tavsiye ederim.
Hissetme nasıl oluyor acaba bi tarif edin bende bakayım bende oluyor mu bişey hissetmiyorum yaw
ya bende doktora sordum 19. haftadan önce hissedemezsin dedi, o seyirmeler damar genişlemesi falan dedi

Doktora gidecekler hayırlı haberler alip gelsinler inşallah gelince yazin mutlaka:))
12 ye kadar uyumusum bi ara uyandım buraya slm verip ciktim geri uyumuşum şimdi yatsam yine uyurun sanki oglene kadar yatan ben degilmisim gibi :)))
Hamilelikte 90 derece huy degistirirmi yaw bi insan yeni bi sila yapti bu hamilelik beni inşallahh dogumdan sonra eski halime dönerim sanki ben degilim o iki oglani doguran bu sefer bambaşka biri oldum resmen neyse hayirlara yorayim :)))
Su saat oldu ev bekliyor beni temizle diye halim yok hic sanki dünyanın isini yapmış gibi yorgunum ...

bu yazdıklarını okuyunca birden kendimi gördüm.. :) sağolsun hale hanım bi hastanede durmuyor.. geçen yıl ilk onla kontrollerime başladım.. sonra hastaneden ayrıldı.. sonra başka bi yerde tekrar başladı .. yine gittim.. yine ayrıldı.. derken bi kovalamaca süreci yaşadım ama baktım olmayacak başka doktor bulayım dedim.. çünkü ya doğum zamanı hastaneden ayrılırsa paniğine kapıldım.. medipol mega da nagihan hanıma devam etmeye başladım(nagihan kaya)çook yoğun oluyor çok iyi ilgili ve şeker bi doktor.. ama m.megada doktorlar akşam doğuracagın tutarsa gelmiyor.. sezeryansa sorun yok tabi.. doğumumu elif çiler eren yaptırdı.. sonraki kontrollere de ona gittim.. çok memnun kaldım.. ikinci bebekte yine elif hanımın takibinde olmayı planlıyorum kısmet olursa.. gerçekten kendisi çok ilgili,alçakgönüllü ve sempatik bi doktor.. eğer hastanede uzak demezsen kesinlikle tavsiye ederim kendisini.. bebeğim 5,5 aylık ..

Canım kıskandım şimdi seni en azından yatabiliyorsun...Ben haftaiçi çalışıyorum yatmak mümkün degilde, pazargünü uyusam diye hayal ediyorum benim oğlan saat 7 de dikoyor beni ayağa anne açıktım diye ben aynen böyle

cnm öncelikle Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin yavrunu bende nagihan hanıma gidiyorum herşeyden çok memnunum ama telle ulaşamıyorum kadına ya verdiği kan hapı ve vitamin mideme dokundu napıyım diye sorucam sabahtr arıyorum açmıyo. cebini de zaten vermiyo sanırım, istemedim de daha ama sana vermişmiydi cnm?

liste yapacam şimdi doktora sorulacaklar listesi

Bilgiler için teşekkür ederim. Tavsiyelerinizi araştırıcağım.

Teşekkür ederimmm. Bu süreçte tecrübelere ve olumlu yorumlara o kadar seviniyor ki insan.. İçimi rahatlattiniz. Darısı bize inşallah :)

aminn inşallah sağlıkla kucaklarınıza alırsınız bebişlerii.. ara ara bu topiğe uğrayıp tecrübelerimi paylaşmaya çalışacagım..
hava sıcak bol bol su içmeyi beslenmenize dikkat etmeyi unutmayın.. çünkü bebekler bu aylarda gelen besinlerle temel oluşturuyor sonraki aylar o temeli sağlamlaştırıyorlar .. onları hiçbirşeyden mahrum bırakmayın sakın..

Canim çalışanların Allah yardımcısi olsun ama sukur hamileligin zor geçmiyor demekki calisabiliyorsun benim gibi olsan asla calisamazdin maşallah diyeyim :)

yok hayır, gerçi istememiştim hastaneden ulaşabiliyordum.. 444 lü numaradan arayıp kadın doğum bölümünü bağlat, nagihan hanıma ulaşamadıgını ama çok acil görüşmen gerektiğini söyle hemen bağlıyorlar suratsız asistanı acmak durumunda kalıyor telefonu o zaman :)

Canim çalışanların Allah yardımcısi olsun ama sukur hamileligin zor geçmiyor demekki calisabiliyorsun benim gibi olsan asla calisamazdin maşallah diyeyim :)

Canım seni biliyorum allah kolaylık versin sana en kısa zamanda da normale dön inşallah... hani yorgun hissedersin ya kendini elin kolu kalkmaz ben aynen öyleyim zorla yapıyorum her şeyi... eşimden allah razı olsun yapıyor evin işlerini çogu zaman yoksa bana kalsa ev ana baba günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…