- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
merhaba arkadaşlar..
2014 ocak annesi olarak herkese hamilelik sürecinde kolaylıklar diliyorum.. geçen yıl bu zamanlar aynı duyguları yaşıyordum ama şu an bebeğim 5,5 aylık oldu çok şükür..özellikle benim gibi ilk bebeğiniz ise daha da bi heyecan panik stres merak yaşıyorsunuzdur.. anne olmak inanılmaz güzel bir duygu, Allah hepinizin bebeğini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin..
zynp bebeğini hissedebilmen için henüz çook küçük 18-19. haftalardan sonra çok rahat bir şekilde hissedersin.. paniğe kapılma:)
bu arada bi tavsiye olabildiğince sakin olmaya bakın arkadaşlar.. stres bebekleri olumsuz etkiliyo.. benimki birazcık asabi ordan biliyorum :):)
herkese sağlıklı bir hamilelik süreci diliyorum..
benimde bu ikinci oldu canım.kaşıntı bi yandan kaşısan yara oluyo bu sefer daha çok acıyo.söylediğin ilaç gebelikte kullanılabiliyomu? cuma günü zaten kontrolüm vardı ama dayanamayıp çarbambaya alıcam sanırım.. gece uykusunu kaybettim çünkü
canım zaten kremi içine sürmiyeceksinki dışına bak dereotunu kaynat onun ılık suyuyla yıka nasıl rahatlıyacaksın ayaklarınıda üşütme bi kaç günde iç çamaşırı giyme arkadaşım ben cok cektim bu illetten yemin ederim en zor hastalık çok gecmiş olsun ben dereotunu kullanıyodum nasıl rahatlatıyodu ayaklarınıda mutlaka ama mutlaka üşütme terlik giy
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnm bahsettiğin ermeni hastanesi eğer surp pirgiçse orayı zaten hemen bırak. benim kuzenim orda hemşire doktorların halini anlatıyo, işte normal doğumunu sancısını mı beklicez onların, gece olur haftasonu olur onla mı uğraşıcaz diye bakıyolar doktorlar olaya sakın yani o hastaneden. bahçelievler medicanada doğum yapan çok arkadaşım var memnun kalan. yoğunluğu ve ücreti çok önemli değilse memorial hizmet hastanesinde meltem hanım var. ben avcılardan bağcılara gitmeyi göze alıyorum sana daha yakın bağcılar, düşünürsen medipol megayı tavsiye ederim.Merhabalar, İstanbul avrupa yakasında Ermeni hastanesinde Hale Uzerli'ye gidiyordum.
zaten başlangıçta da çok zorlu bir seçim süreci yaşadım. izmirden yeni taşınmıştım ve hiç bilgim yoktu.
Derken Hale hanıma başladım 4 ay gayet memnundum ancak bugün maalesef işten ayrıldığını öğrendım.
Moralim çok bozuldu çünkü ayı geride bıraktık yeniden araştırma ve benımseme zor bir süreç.
Bu nedenle yardımlarınızı bekliyorum. İstanbul Zeytinburnu-bakırköy-bahçelievler civarında hastane ve dr önerisinde bulunabilecek arkadaşlarımı dinlemek isterim.
Şimdiden çokk teşekkür ederim.
ya bende doktora sordum 19. haftadan önce hissedemezsin dedi, o seyirmeler damar genişlemesi falan dediHissetme nasıl oluyor acaba bi tarif edin bende bakayım bende oluyor mu bişey hissetmiyorum yaw
Merhabalar, İstanbul avrupa yakasında Ermeni hastanesinde Hale Uzerli'ye gidiyordum.
zaten başlangıçta da çok zorlu bir seçim süreci yaşadım. izmirden yeni taşınmıştım ve hiç bilgim yoktu.
Derken Hale hanıma başladım 4 ay gayet memnundum ancak bugün maalesef işten ayrıldığını öğrendım.
Moralim çok bozuldu çünkü ayı geride bıraktık yeniden araştırma ve benımseme zor bir süreç.
Bu nedenle yardımlarınızı bekliyorum. İstanbul Zeytinburnu-bakırköy-bahçelievler civarında hastane ve dr önerisinde bulunabilecek arkadaşlarımı dinlemek isterim.
Şimdiden çokk teşekkür ederim.
Doktora gidecekler hayırlı haberler alip gelsinler inşallah gelince yazin mutlaka:))
12 ye kadar uyumusum bi ara uyandım buraya slm verip ciktim geri uyumuşum şimdi yatsam yine uyurun sanki oglene kadar yatan ben degilmisim gibi :)))
Hamilelikte 90 derece huy degistirirmi yaw bi insan yeni bi sila yapti bu hamilelik beni inşallahh dogumdan sonra eski halime dönerim sanki ben degilim o iki oglani doguran bu sefer bambaşka biri oldum resmen neyse hayirlara yorayim :)))
Su saat oldu ev bekliyor beni temizle diye halim yok hic sanki dünyanın isini yapmış gibi yorgunum ...
Çok teşekkür ederiz
İnşallah bizde güzel bir şekilde atlatırız
inşallah.. sizlerde gelecek yıl 2016 annelerine yazarsınız
bu yazdıklarını okuyunca birden kendimi gördüm.. :) sağolsun hale hanım bi hastanede durmuyor.. geçen yıl ilk onla kontrollerime başladım.. sonra hastaneden ayrıldı.. sonra başka bi yerde tekrar başladı .. yine gittim.. yine ayrıldı.. derken bi kovalamaca süreci yaşadım ama baktım olmayacak başka doktor bulayım dedim.. çünkü ya doğum zamanı hastaneden ayrılırsa paniğine kapıldım.. medipol mega da nagihan hanıma devam etmeye başladım(nagihan kaya)çook yoğun oluyor çok iyi ilgili ve şeker bi doktor.. ama m.megada doktorlar akşam doğuracagın tutarsa gelmiyor.. sezeryansa sorun yok tabi.. doğumumu elif çiler eren yaptırdı.. sonraki kontrollere de ona gittim.. çok memnun kaldım.. ikinci bebekte yine elif hanımın takibinde olmayı planlıyorum kısmet olursa.. gerçekten kendisi çok ilgili,alçakgönüllü ve sempatik bi doktor.. eğer hastanede uzak demezsen kesinlikle tavsiye ederim kendisini.. bebeğim 5,5 aylık ..
cnm bahsettiğin ermeni hastanesi eğer surp pirgiçse orayı zaten hemen bırak. benim kuzenim orda hemşire doktorların halini anlatıyo, işte normal doğumunu sancısını mı beklicez onların, gece olur haftasonu olur onla mı uğraşıcaz diye bakıyolar doktorlar olaya sakın yani o hastaneden. bahçelievler medicanada doğum yapan çok arkadaşım var memnun kalan. yoğunluğu ve ücreti çok önemli değilse memorial hizmet hastanesinde meltem hanım var. ben avcılardan bağcılara gitmeyi göze alıyorum sana daha yakın bağcılar, düşünürsen medipol megayı tavsiye ederim.
ya bende doktora sordum 19. haftadan önce hissedemezsin dedi, o seyirmeler damar genişlemesi falan dedi
inşallah.. sizlerde gelecek yıl 2016 annelerine yazarsınız
bu yazdıklarını okuyunca birden kendimi gördüm.. :) sağolsun hale hanım bi hastanede durmuyor.. geçen yıl ilk onla kontrollerime başladım.. sonra hastaneden ayrıldı.. sonra başka bi yerde tekrar başladı .. yine gittim.. yine ayrıldı.. derken bi kovalamaca süreci yaşadım ama baktım olmayacak başka doktor bulayım dedim.. çünkü ya doğum zamanı hastaneden ayrılırsa paniğine kapıldım.. medipol mega da nagihan hanıma devam etmeye başladım(nagihan kaya)çook yoğun oluyor çok iyi ilgili ve şeker bi doktor.. ama m.megada doktorlar akşam doğuracagın tutarsa gelmiyor.. sezeryansa sorun yok tabi.. doğumumu elif çiler eren yaptırdı.. sonraki kontrollere de ona gittim.. çok memnun kaldım.. ikinci bebekte yine elif hanımın takibinde olmayı planlıyorum kısmet olursa.. gerçekten kendisi çok ilgili,alçakgönüllü ve sempatik bi doktor.. eğer hastanede uzak demezsen kesinlikle tavsiye ederim kendisini.. bebeğim 5,5 aylık ..
Teşekkür ederimmm. Bu süreçte tecrübelere ve olumlu yorumlara o kadar seviniyor ki insan.. İçimi rahatlattiniz. Darısı bize inşallah :)
Canim bana anlami sacma geldi acikcasi. Cunku cennete giren her kulunu seviyordur Rabb'im. Hani sevdigi kullara ayri cennet bahcesi. Sevmediklerine ayri falan anlamsiz geliyor bana. Anlamini iyi arastirmak lazim.
ben de öyle her duyduğuma inanmam kendim özellikle kurân-ı kerimden okudum ve yaklaşık 6 -7 yerde geçiyor. bu ayetler şöyle: iman edip hayra yönelik işler yapanlara gelince Allah Onlar için Adn Cennetlerini hazırlamıştır, orada ebedî kalcaklardır ve onlara zarar dokunmaz. ayetlerin ismini hatırlamıyorum ama bu şekil geçtiğine eminim. bu arada aslında Adn olarak geçiyor ama tabi türkçede aden olarak telafuz edebiliriz ayrıca Aden İsrail topraklarında kutsal sayılan bir körfezin de ismi.
Canım kıskandım şimdi seni en azından yatabiliyorsun...Ben haftaiçi çalışıyorum yatmak mümkün degilde, pazargünü uyusam diye hayal ediyorum benim oğlan saat 7 de dikoyor beni ayağa anne açıktım diye ben aynen böyle
Canim bana anlami sacma geldi acikcasi. Cunku cennete giren her kulunu seviyordur Rabb'im. Hani sevdigi kullara ayri cennet bahcesi. Sevmediklerine ayri falan anlamsiz geliyor bana. Anlamini iyi arastirmak lazim.
ben de öyle her duyduğuma inanmam kendim özellikle kurân-ı kerimden okudum ve yaklaşık 6 -7 yerde geçiyor. bu ayetler şöyle: iman edip hayra yönelik işler yapanlara gelince Allah Onlar için Adn Cennetlerini hazırlamıştır, orada ebedî kalcaklardır ve onlara zarar dokunmaz. ayetlerin ismini hatırlamıyorum ama bu şekil geçtiğine eminim. bu arada aslında Adn olarak geçiyor ama tabi türkçede aden olarak telafuz edebiliriz ayrıca Aden İsrail topraklarında kutsal sayılan bir körfezin de ismi.
Bende bi yerde okumustum adn allahin sevmedigi cennet diye valla artık neye inancaz bilmiyorum sen yinedr hocalara falan sor canim ilerde pişman olma.oncrden ceylin vb anlami yanlis olan.isimleri koyanlar şimdi cok pişman cunki ..
cnm öncelikle Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin yavrunubende nagihan hanıma gidiyorum herşeyden çok memnunum ama telle ulaşamıyorum kadına ya verdiği kan hapı ve vitamin mideme dokundu napıyım diye sorucam sabahtr arıyorum açmıyo. cebini de zaten vermiyo sanırım, istemedim de daha ama sana vermişmiydi cnm?
Canim çalışanların Allah yardımcısi olsun ama sukur hamileligin zor geçmiyor demekki calisabiliyorsun benim gibi olsan asla calisamazdin maşallah diyeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?