2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlar ben sabahtan beri hiç abartısiz 100 kere hapsurmusumdur var mı sizde böyle bir durum hamilelikten dolayi mi dir acaba diye düşünüyorum. Aslında ben çok hapsuran biriyim toza alerjim oldugu icin ama bugün çok çok kötü oldum kasiklarimdaki ağrı geçmişti çok şükür ama hapsurmaktan karın kaslarım ağrıdı artık .

ay yok cnm ya o şekilde de aradım direkt muayenehanesinin telinide aradım yok açmıyo

Ay canim yalniz degilsin bende sen gibiyim biraz once bi can geldi kalktim biraz is yaptim simdi yine pert yatiyorum bu arda nasilsin biraz daha iyisin inşallah

Bende sen gibi surekli hapsururm benimdetoz polen vs bi suru seye alerjim var alerji hapinida kullanamayinca bole hapsu hapsu diye geziyorum

çok teşekkür ederim kaşıntı kadar illet bişey yok zaten hele bide o bölgede hiç çekilmiyor yatsan yatamıyosun otursan oturamıyosun.. not ettim jelin adını doktorada gidicem carsamba günü randevuyu aldımm .söylediklerinide iletirim

tamam canım çok teşekkür ederim.dere otunuda eşime iletiyim akşam gelirken alsın

hımmm 500 mg kullandım ben

buda günde dört defa kullanılıyodu işte korka korka kullandım ama iiçinde gebeler için diye yazıyo aslında yanında bikaç ilaç daha verdi biri ağrı kesici olmak üzere ama eczaneden alırken eczacı kullanma diğerlerine bebğine zarar verir dedi o yüzden kullanmadım

Ya kızlar bnm sürekli Tansiyonum.düşük ev dandini hiç bi iş yapamıyorum kafam yastıktan kalkmiyo el ayak desen sürekli titrer halde ben bu tansiyonu nasıl dengelicem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tam bir anlayissizla evliyim. Baska soze gerek yok budur ozetle.

Tam bir anlayissizla evliyim. Baska soze gerek yok budur ozetle.

gergin bir anne adayı daha senin ki ne yaptı aynından bende de var da
benimkinin sınavı var diye ben sesimi çıkarmamaya çalışıyorum da yakındır patlamam

gergin bir anne adayı daha senin ki ne yaptı aynından bende de var da
benimkinin sınavı var diye ben sesimi çıkarmamaya çalışıyorum da yakındır patlamam

Bu hamilelikte biz mi hasaslaşıyoruz yoksa kocalarmı odunl aşıyor anlamıyorum valla...aslında onların bu dönemde daha ince düşünmeleri gereklide yapılarına ters sanırım

Bu forumu görünce heyecan yaptım bir kızım var 7 yaşında ikinci bebeğim 11+1 haftalık sat 27 nisan ocak sonu muhtemelen doğum inşaallah

Bu hamilelikte biz mi hasaslaşıyoruz yoksa kocalarmı odunl aşıyor anlamıyorum valla...aslında onların bu dönemde daha ince düşünmeleri gereklide yapılarına ters sanırım

Aslinda erkekler hep odun ama bizler simdi hassas lastimiz icin onceden gormedimiz seylerini simdi gorup tahammul edemiyoruz bence

Aslinda erkekler hep odun ama bizler simdi hassas lastimiz icin onceden gormedimiz seylerini simdi gorup tahammul edemiyoruz bence

sonuç olarak adamlar hem oruç (ki benimkinin kafası iyi dönüyor)
birde şu ara stres yapmıyorum dese de sıkıntılı fark ediyorum ramazan bitsin düzelecek inş. diye umut ediyorum

Aslinda anlatmama gerek yok hemen hemen cogumuzun evinde bu adamin bir baska modeli var . Kimisi kaba , kimisi anne duskunu, kimisi pinti, kimisi yalanci, kimisi anlayissiz, kimisi daginik, kimisi tembel. Bana da anlayissiz olani dusmus napalim disimizi sikalim. Aglamicam bebegimide uzmeyecegim onun yuzunden . Buraya yazdim cunku biriyle paylasmam lazimdi ona konusup kavga etmek istemiyorum artik. Sizlerle paylastim. Iyiki varsiniz.

sonuç olarak adamlar hem oruç (ki benimkinin kafası iyi dönüyor)
birde şu ara stres yapmıyorum dese de sıkıntılı fark ediyorum ramazan bitsin düzelecek inş. diye umut ediyorum

Yeterki ramazandan sonra duzelsinler canim benim

Anlat tabi canim icinde tutma uzme kendini hersey zamnla daha iyi olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…