hemde nasıl hangi antibiyotiği kullandın sen
yok hayır, gerçi istememiştim hastaneden ulaşabiliyordum.. 444 lü numaradan arayıp kadın doğum bölümünü bağlat, nagihan hanıma ulaşamadıgını ama çok acil görüşmen gerektiğini söyle hemen bağlıyorlar suratsız asistanı acmak durumunda kalıyor telefonu o zaman :)
Doktora gidecekler hayırlı haberler alip gelsinler inşallah gelince yazin mutlaka:))
12 ye kadar uyumusum bi ara uyandım buraya slm verip ciktim geri uyumuşum şimdi yatsam yine uyurun sanki oglene kadar yatan ben degilmisim gibi :)))
Hamilelikte 90 derece huy degistirirmi yaw bi insan yeni bi sila yapti bu hamilelik beni inşallahh dogumdan sonra eski halime dönerim sanki ben degilim o iki oglani doguran bu sefer bambaşka biri oldum resmen neyse hayirlara yorayim :)))
Su saat oldu ev bekliyor beni temizle diye halim yok hic sanki dünyanın isini yapmış gibi yorgunum ...
Merhaba kızlar ben sabahtan beri hiç abartısiz 100 kere hapsurmusumdur var mı sizde böyle bir durum hamilelikten dolayi mi dir acaba diye düşünüyorum. Aslında ben çok hapsuran biriyim toza alerjim oldugu icin ama bugün çok çok kötü oldum kasiklarimdaki ağrı geçmişti çok şükür ama hapsurmaktan karın kaslarım ağrıdı artık .
çok teşekkür ederim kaşıntı kadar illet bişey yok zaten hele bide o bölgede hiç çekilmiyor yatsan yatamıyosun otursan oturamıyosun.. not ettim jelin adını doktorada gidicem carsamba günü randevuyu aldımm .söylediklerinide iletirimSebamed in feminine wash gel i var. Onunla yıka arkadaşım. Daha sonra fenistil jel sür. Mantar olup olmadığını bilemezsin. Ben de aynı sıkıntıyla tedavi gördüm ve mantar yokmuş. Aglamaktan oluyordum resmen. Doktor dermovate krem verdi. Kaşıntı alerjikmis. Ancak dermovate krem hamilelikte kullanılmadığı için doktor fenistil jel yazdı. Bir de şunu söyleyim üzüntü ve streste tetikliyor o kasintiyi. Çok çok geçmiş olsun..
piyeloseptyl 50mg
tamam canım çok teşekkür ederim.dere otunuda eşime iletiyim akşam gelirken alsıncanım zaten kremi içine sürmiyeceksinki dışına bak dereotunu kaynat onun ılık suyuyla yıka nasıl rahatlıyacaksın ayaklarınıda üşütme bi kaç günde iç çamaşırı giyme arkadaşım ben cok cektim bu illetten yemin ederim en zor hastalık çok gecmiş olsun ben dereotunu kullanıyodum nasıl rahatlatıyodu ayaklarınıda mutlaka ama mutlaka üşütme terlik giy
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hımmm 500 mg kullandım ben
Tam bir anlayissizla evliyim. Baska soze gerek yok budur ozetle.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tam bir anlayissizla evliyim. Baska soze gerek yok budur ozetle.
gergin bir anne adayı daha senin ki ne yaptı aynından bende de var da
benimkinin sınavı var diye ben sesimi çıkarmamaya çalışıyorum da yakındır patlamam
Bu hamilelikte biz mi hasaslaşıyoruz yoksa kocalarmı odunl aşıyor anlamıyorum valla...aslında onların bu dönemde daha ince düşünmeleri gereklide yapılarına ters sanırım
Aslinda erkekler hep odun ama bizler simdi hassas lastimiz icin onceden gormedimiz seylerini simdi gorup tahammul edemiyoruz bence
sonuç olarak adamlar hem oruç (ki benimkinin kafası iyi dönüyor)
birde şu ara stres yapmıyorum dese de sıkıntılı fark ediyorum ramazan bitsin düzelecek inş. diye umut ediyorum
Aslinda anlatmama gerek yok hemen hemen cogumuzun evinde bu adamin bir baska modeli var . Kimisi kaba , kimisi anne duskunu, kimisi pinti, kimisi yalanci, kimisi anlayissiz, kimisi daginik, kimisi tembel. Bana da anlayissiz olani dusmus napalim disimizi sikalim. Aglamicam bebegimide uzmeyecegim onun yuzunden . Buraya yazdim cunku biriyle paylasmam lazimdi ona konusup kavga etmek istemiyorum artik. Sizlerle paylastim. Iyiki varsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?