2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

ağlama canım boş ver cumartesi bende çok ağladım kasığıma ağrı girdi 2 kere sadece kendine ediyorsun birde bebeğine fark eden bile yok
biz stresten üzüntüden uzak durmaya çalışalım ki bebişler de sağlıklı mutlu olsun

Aman canım..Boşver gitsin.Sen böyle üzülüyorsun ya.5 dk gibi yanına gelir hiçbir şey olmamış gibi.Üzdüğünün bile farkında değil Böyle birine ne yapabilirsin ki?O yüzden dedim boşver diye.Yakında gönlüne alır bak görürsün

kızlar hepinize merhaba 15 haftalık oldum inş. bende benimle aynı zamanlarda olanlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba bana demir hapı ve d vitamini verdi suya damlatıp içmem için vitamin vermedi başka bide bu sıralar çok başağrısı olmaya başladı kızlar sizler nasılsınız

benim ki geçer canım benim herifin kafa arada gider gelir yıllardır çözdüm artık
gerçi 10 yıl olmuş dahamı çözmeyim kızdırsa üzse de seviyom la ben bu adamı

Maşallah canim allah daim etsin sevginizi nazar degmesin

Zaten 5 dakika sonra gelip gonul alma olayi her zaman var ama ozur istemiyorum ben . Benden ozur dilemesini yasakladim zaten:) Beni uzdukten sonra lafla ozur dilemis dilememis umrumda degil. Kalpten ozur dilese beni tekrar tekrar uzmez zaten . Aman umrumda degil uzule uzule artik daha saglam olmayida ogrendim ama keske ben hamileyken bunlari yapip bebegimide uzmeseydi. Neyse Allah buyuk , bunlari yasiyosam vardir bir sebebi . Opuyorum hepinizi guzel anneler .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maşallah canim allah daim etsin sevginizi nazar degmesin

amin canımda işte cumartesi çok üzdü beni yıllardır ilk kez bana sesini yükseltti çok zoruma gitti
bide üstüne savat surat yaptı ama sabah uyandığımızda hem on hem ben her şeyi unutmuştuk işte
yani unutmasam da uzatılacak bişi değil uzattıkca daha çok üzülüyor insan kapandı gitti işte

Aynen oyle canim uzattikca uzayip gidiyor olan bize bebise oluyor en iyisi ole ama suistimal etmemk gerek unutuyoruz diye onlarda abartmiycak

Merhaba canım... bende 15+1 im bugün.12.haftamda folbiol üm bitti.kan değerlerim yüksek olduğu için 1 ay ilaçsız dinlendirdi beni doktor...önümüzdeki hafta kontrolüm var, muhtemelen bana da demir ve vitamin verecektir

Canim dedigin gibi iste her evde farkli bir modeli var. Her erkek gibi her bayanin da ayni sekilde iyi yonleri de kotu yonleri de var malesef. Sen esinin guzel yonlerini gorup kendini uzmemeye calis. Onlar da fark ettirmeseler de ayri bir stres yasiyolar. Erkekler disa da vuramiyo tabi biz gibi. Biz canimiz sikilinca ya bi yemek yapiyoruz, ya temizlik, ya bi arkadasimizla dertlesiyoruz. Ama onlar pek stres atamiyolar. Sen de anlayis gostermeye calis. Sakinlesmeden konusma. Sakinlesince de guzel bi dille anlatmaya calis kendini. Rabb'im muhabbetinizi artirsin insaallah.

Kızlar kum döküyormuşum..Aranızda kum döken var mı?

Kızlar kum döküyormuşum..Aranızda kum döken var mı?

Canim ben de kum doktugumden supheleniyorum ara ara. Sag tarafimda bir agriyo bir kac ayda bir. Uc dort gun suruyo agri. Geciyo sonra. Baya siddetli oluyo. Kac kere gittik doktora hic bisi bulamadilar. Kum dokunce de belirlemesi zor olabiliyormus sanirim. Kanama falan olursa ancak idrardan o sekilde tespit edilebiliyormus. Senin nasil anlasildi?

Canım benim idrar tahlili yaptı doktor tahlilde çıktı..Karnım da ağrıyor gerçi ama benim plasentada 2 yerde kanama var o yüzden de ağrıyor hem de kumdan da ağrıyor olabilir yani ağrıyı tam kestiremiyorum nerden kaynaklandığını.Ama karnım çok ağrıyor Bugün gittim doktora doktor progestan yazdı başka hiçbir sıkıntım yok çok şükür şu karın ağrım da geçse daha mutlu olucam..

arkadaşlar gebe kıyafetlerine bakıyorum çok pahalı, internetten uygun fiyatlı alabiliceğimiz bi yer var mı ?

Ayy sürmeyim ben tirstim :) üşütüyorsan ağrı falan ondan cnm benimde oluyo üşütünce napam çok sıcak Vantilatör karşısında yatıyorum.

Gecmis olsun canim. Cabucak atlatirsin umarim.

Simdi bi haber okudum gazozlar incelenmis ve 10gazozda alkol tespit edilmis en fazla alkol ise uludagdaymis arkasindan akmina geliyor camlicada da var bunlar bilindik diye yazdi. Bilginize hanimlar
Sensun sprite fruko tansas adese kipa sevenup

Son düzenleme:
Gecmis olsun canim. Cabucak atlatirsin umarim.

Canımm teşekkür ederim.

Cnm ben hamile değilken kumdan dört defa acillik olmuştum belli aralıklarla en sonunda bir prof. Dinledim limonata içtim ve su limonata tek ilacı bunun dene bi istersen.

Canım karnında ağrı yapıyor muydu peki? Limonata midemi ekşitiyor ama çare olacaksa içerim canım çok sağol..

Belkide canım bilemiyorum ama progestan hapı kullanınca kanamam kesiliyor ve kanama esnasında ağrım yada kasılmam olmuyor devletteki doktor kasılmam olup olmadığını sordu yok dememe rağmen fitil iğne ilaç bişiler yazdı ertesigün doktoruma gittim progestan hapımı bikaç gün günde 3 kullan dedi hemen kesildi artık 3 aylık olduk düşükten korusun Rabbim..Allah bebişlerimizi bize bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…