Aslinda anlatmama gerek yok hemen hemen cogumuzun evinde bu adamin bir baska modeli var . Kimisi kaba , kimisi anne duskunu, kimisi pinti, kimisi yalanci, kimisi anlayissiz, kimisi daginik, kimisi tembel. Bana da anlayissiz olani dusmus napalim disimizi sikalim. Aglamicam bebegimide uzmeyecegim onun yuzunden . Buraya yazdim cunku biriyle paylasmam lazimdi ona konusup kavga etmek istemiyorum artik. Sizlerle paylastim. Iyiki varsiniz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yeterki ramazandan sonra duzelsinler canim benim
Aslinda anlatmama gerek yok hemen hemen cogumuzun evinde bu adamin bir baska modeli var . Kimisi kaba , kimisi anne duskunu, kimisi pinti, kimisi yalanci, kimisi anlayissiz, kimisi daginik, kimisi tembel. Bana da anlayissiz olani dusmus napalim disimizi sikalim. Aglamicam bebegimide uzmeyecegim onun yuzunden . Buraya yazdim cunku biriyle paylasmam lazimdi ona konusup kavga etmek istemiyorum artik. Sizlerle paylastim. Iyiki varsiniz.
benim ki geçer canım benim herifin kafa arada gider gelir yıllardır çözdüm artık
gerçi 10 yıl olmuş dahamı çözmeyim kızdırsa üzse de seviyom la ben bu adamı
Maşallah canim allah daim etsin sevginizi nazar degmesin
amin canımda işte cumartesi çok üzdü beni yıllardır ilk kez bana sesini yükseltti çok zoruma gitti
bide üstüne savat surat yaptı ama sabah uyandığımızda hem on hem ben her şeyi unutmuştuk işte
yani unutmasam da uzatılacak bişi değil uzattıkca daha çok üzülüyor insan kapandı gitti işte
kızlar hepinize merhaba 15 haftalık oldum inş. bende benimle aynı zamanlarda olanlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba bana demir hapı ve d vitamini verdi suya damlatıp içmem için vitamin vermedi başka bide bu sıralar çok başağrısı olmaya başladı kızlar sizler nasılsınız
Kızlar kum döküyormuşum..Aranızda kum döken var mı?
Canim ben de kum doktugumden supheleniyorum ara ara. Sag tarafimda bir agriyo bir kac ayda bir. Uc dort gun suruyo agri. Geciyo sonra. Baya siddetli oluyo. Kac kere gittik doktora hic bisi bulamadilar. Kum dokunce de belirlemesi zor olabiliyormus sanirim. Kanama falan olursa ancak idrardan o sekilde tespit edilebiliyormus. Senin nasil anlasildi?
canım argan yağını saçları beslemesi için kullanıyordu bi arkadaşım tüylerin kalınlaşmasın :26:
canım sen üşütüyor musun acaba hem mide hem karın ağrısı bide idrar yolu enfeksiyonun vardı sanırım sondan da olaiblir
Canım benim idrar tahlili yaptı doktor tahlilde çıktı..Karnım da ağrıyor gerçi ama benim plasentada 2 yerde kanama var o yüzden de ağrıyor hem de kumdan da ağrıyor olabilir yani ağrıyı tam kestiremiyorum nerden kaynaklandığını.Ama karnım çok ağrıyorBugün gittim doktora doktor progestan yazdı başka hiçbir sıkıntım yok çok şükür şu karın ağrım da geçse daha mutlu olucam..
Kızlar kum döküyormuşum..Aranızda kum döken var mı?
Gecmis olsun canim. Cabucak atlatirsin umarim.
Cnm ben hamile değilken kumdan dört defa acillik olmuştum belli aralıklarla en sonunda bir prof. Dinledim limonata içtim ve su limonata tek ilacı bunun dene bi istersen.
canım devlet hastanesinde ki dr doğru olanı yapmış o bir sürü ilaç iğne tutuyor bebeği, progestan prolutan depot iğne kadar etkili değil iğne en etkilisi, asıl özelde ki özelde ki doktorun önemsememiş, bende düşük riskiyle gittim devlette ki dr dan Allah razı olsun o verdi iğneyi ilacı hamdolsun bebeğim yaşıyor, özelde ki düşecek olan düşer demişti ilaca gerek yok demişti, devlet hastaneleri gebeler için çok daha :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?