Canımm teşekkür ederim.
Canım karnında ağrı yapıyor muydu peki? Limonata midemi ekşitiyor ama çare olacaksa içerim canım çok sağol..
canım inan mucize değil iyi dr her yerde var kötü dr da, inşallah gönlünce denk gelir bende çok önyargılı gitmiştim hatta eşimle tartışmıştım:))şanslısın cnm ya devlette öyle iyi bi doktor mucize gibi geliyo bana. bende yarın tam devlet olmasada bi vakıf üniversitesinin hastanesine gitcem eskiden devletti burası da, şimdiden baya bi huzursuzum umarım senin dediğin gibi biri denk gelir bana da. bulantıların da en kısa zamanda geçer inş. canım
cnm bana da 12+0da erkek gibi dedi bakalım 1 ağustosta 14+6da yine kontrolüm var ne dicek:26:
bende onu diyorum illa özel iyi olacak diye bir şey yok, bende özel taraftarıyım ama doktoru beğenmedim başka özel alternatifimde yok maalesefTamamen şans işi bu canım, iyi doktora denk geldin mi hastanenin özel ya da devlet olması hiç fark etmiyor. Tabi hijyen de önemli, ben batıdayken içim rahat şekilde devlete giderdim ama ne yazık ki burada içime sinmiyor, özel kaçınılmaz oldu benim için.
benden de ilk öyle aldılar bunda bir tüp alınıyor canımben ilk kan alırken bayıldımaçtım saat 10 a geliyordu bi de 7 8 tüp aldı ilk tetkikler diye şimdi az demi
canım yap aban dua edersin:)denicem canım sirkeli suyu ..yoksa kafayı yicem kaşıntı ve acıdan
ohhh maşallah size canım çok sevindim kızının iyileşmesine darısı benim oğlumaSa kızlar.. Nasılsınız canlarım cigerlerim.. Yeni gelen annelerimiz heppiniizz hosgeldiniz...
Bugun keyfim yerinde hamdolsun...dün niyetli degildim bugun niyet ettim.. Ara vere vere tutabildigim kadar tutucam inşallah..
Kızımda masallah subhanaallah cok iyi... Atlattık hemen.
Öbür kızcemde gece kusu.. Gece yatınca baslıyo kıpır kıpır.. Sonra duruyo.. Bni uyutmuyo hanımmmm kızım..basımın altında 2 bacaklarımın arasında 1 tane olmak sartyla 3 yastıkla yatıyorum
Bugunede şükür.. Tek sıkıntım.. Erken kalkamıyorum
Nese bıkac ay sonra uykuya hasret kalıp zıöbi gibi dolasacagım için kafamada takmıyorum..
Kızlar mutfagımı trmizledim... Çamasırlarımı halledıp ewimide silip süpürdükten sonra kızcemle amcasına yengesine gitcez iftara inşallah.. Erkenden gidip yengeme yardım edeyim dedim...
Herkese hayırlı haftalar... Sizleri sewiyorum ... Siz olöassanız zaman nasıl geçicek ti ki
ay hemen amniyosentez diyorlar canım sakın bir doktorla kalmakızlar ikili tarama testim çıktı.
papp-a 3,75
free hcg 203,00
burun çatımız görünmüştü. ense kalınlığımızda 1,9 çıkmıştı.
az önce telefon ettim doktor açıklama yapmadı iyi yada kötü demedi. ısrarla değerler nasıl dedim ama ona cevap vermedi. yaş 37 olduğu için ısrarla amniyosentez dedi telefonda...
yaptırmayı düşünmüyorum şimdi netten sonuç karşılaştırıyorum. sizinkiler nasıl???
canım arayı kapatır bazen açar doğuma kadar çok değişirTecrübelilere bende birşey sormak istiyorum kuzular
Benim son adet 9 nisan dı geç döllenmede 5 haftalıkken bebekle adet zamanı hesabında 2 hafta geriydi
şu an adete göre göre 13+6 olması lazım ama 1 hafta geri 12+6yım 1 ay içinde 1 hafta tamamladı doğuma kadar kalan 1 haftayı da tamamlar mı acaba
hamileliktenMerhaba kızlar ben sabahtan beri hiç abartısiz 100 kere hapsurmusumdur var mı sizde böyle bir durum hamilelikten dolayi mi dir acaba diye düşünüyorum. Aslında ben çok hapsuran biriyim toza alerjim oldugu icin ama bugün çok çok kötü oldum kasiklarimdaki ağrı geçmişti çok şükür ama hapsurmaktan karın kaslarım ağrıdı artık .
maden suyunu bolca iç canım yükseltirYa kızlar bnm sürekli Tansiyonum.düşük ev dandini hiç bi iş yapamıyorum kafam yastıktan kalkmiyo el ayak desen sürekli titrer halde ben bu tansiyonu nasıl dengelicem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aaa bende de var o modelden:)Tam bir anlayissizla evliyim. Baska soze gerek yok budur ozetle.
hoş geldinBu forumu görünce heyecan yaptım bir kızım var 7 yaşında ikinci bebeğim 11+1 haftalık sat 27 nisan ocak sonu muhtemelen doğum inşaallah
paylaş tabi canım atma içine, benimki birde diyor ki şimdi hassas dönemdesin bir şey demiyorumAslinda anlatmama gerek yok hemen hemen cogumuzun evinde bu adamin bir baska modeli var . Kimisi kaba , kimisi anne duskunu, kimisi pinti, kimisi yalanci, kimisi anlayissiz, kimisi daginik, kimisi tembel. Bana da anlayissiz olani dusmus napalim disimizi sikalim. Aglamicam bebegimide uzmeyecegim onun yuzunden . Buraya yazdim cunku biriyle paylasmam lazimdi ona konusup kavga etmek istemiyorum artik. Sizlerle paylastim. Iyiki varsiniz.
canım geçen bakmıştım ekliyim dedim unuttumarkadaşlar gebe kıyafetlerine bakıyorum çok pahalı, internetten uygun fiyatlı alabiliceğimiz bi yer var mı ?
amin canım hepimizinkini bağışlasın tedbirimizi alalımda takdir Allah'tanBelkide canım bilemiyorum ama progestan hapı kullanınca kanamam kesiliyor ve kanama esnasında ağrım yada kasılmam olmuyor devletteki doktor kasılmam olup olmadığını sordu yok dememe rağmen fitil iğne ilaç bişiler yazdı ertesigün doktoruma gittim progestan hapımı bikaç gün günde 3 kullan dedi hemen kesildi artık 3 aylık olduk düşükten korusun Rabbim..Allah bebişlerimizi bize bağışlasın
Kızlar bi doktordan geldik bebişimizle.. Doktorun tatile gitmesi sebebiyle 1 hafta ertelenen randevümüz ikili test için gecikmiş ense kalınlığı iyi görünüyo burun kemiği de var dedi iri bi bebek dedi kuzum 83gr 12cm olmuş teyzeleri.. Kesin değil ama kıza benziyor dedi..genel olarak iyiydi muayene.. Kız istiuodum bende sevindim
bayanlar yarın nasip olursa doktora gidicem ama devlet 14 haftalık oluyo artık cinsiyetini söylermi sizce
Rica ederim cnm tabi Karnım ve kasıklarım ölüyodum ağrıdan.bol bol su ve limonata ile iyi oldum ilaç falan iyileştirme di beni.ve iki yıldır kurtuldum. iki kat oluyodum ben ağrıdan.hemen acile taşınıyoduk.cok geçmiş olsun.
Kızlar benim kuzumunda tahlil sonucu çıktı kusmasının sebebi çok dirençli bir enfeksiyonmuş(( 14 tane iğne vermiş dr moralim çok bozuldu, iğneyle bile geçmeye bilirmiş, kuzum boşuna demiyormuş karnım ağrıyor diye kusması iştahsızlığı hep ondanmış iyi ki farkedildi, sabah akşam iğne olacak şifa olacak diye kendimi teselli ediyorum (
Kızlar benim kuzumunda tahlil sonucu çıktı kusmasının sebebi çok dirençli bir enfeksiyonmuş(( 14 tane iğne vermiş dr moralim çok bozuldu, iğneyle bile geçmeye bilirmiş, kuzum boşuna demiyormuş karnım ağrıyor diye kusması iştahsızlığı hep ondanmış iyi ki farkedildi, sabah akşam iğne olacak şifa olacak diye kendimi teselli ediyorum (
kılar bugün başıma neler neler geldi günümün yarısını çok üzgün geçirdim kardeşimle dışarı çıkmıştık yemek filan yicektik benim gidip bebeği göresim geldi yakınlarda bi tıp merkezi vardı dedik gidelim bi bakılsın şöyle üstün körü baktı hafif bi kanamalı alan var sen bol bol dinlen daha iyi bi cihazla bakmam lazım filan dedi benim iiçime kurt düştü hemen eryaman hastanesine gittim yeni ya cihazlar iyidir diye cihazların ayarları yapılmamış baktılar ama hem bilmem neli alan var hem de suyun azalmış haftaya gel ense kalınlığına bakalım filan dediler başımdan aşşa kaynar sular döküldü su neden azalır onları filan okudum iyice mahvoldum psikolojim alt üst oldu iştahım filan kesildi ağlıyordum annem dedi hadi bi de koruya gidelim filan neyse aradım randevu aldık hemen gittik koruya adamdan Allah binlerce kez razı olsun çok ilgilendi suyun gayet güzel bak arka taraflar hep su dedi gösterdi ense kalınlığı burun kemiği iyi dedi el ve ayaklarına parmaklarına kadar baktık saydık hareketlerini izledik kuzumun herşey normalmiş elhamdülillah progestana 20haftaya kadar devam edicez ama bu sırada normal doğum için egzersizlere başlayalım dedi ben sezeryan yapmayı sevmiyorum normal doğum için uğrşıcam seninle filan dedi 40 dakka baktı bize adamcağız bi de biraz daha konuşsak akraba çıkacaktık nerdeyse adamla ortak tanıdıklar filan çıktı çok iyi anlaştık Allahıma şkürler olsun sincan koruda aradığım doktoru buldum
ooo gözün Aydın canım inat ettim ben dayanıyorum valla bu Cumartesi gelse tam 3hafta olacak bebişi görmeyeli:)dayanacagımmmm ve bebeği sanırım hissediyorum artık ben:):)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kılar bugün başıma neler neler geldi günümün yarısını çok üzgün geçirdim kardeşimle dışarı çıkmıştık yemek filan yicektik benim gidip bebeği göresim geldi yakınlarda bi tıp merkezi vardı dedik gidelim bi bakılsın şöyle üstün körü baktı hafif bi kanamalı alan var sen bol bol dinlen daha iyi bi cihazla bakmam lazım filan dedi benim iiçime kurt düştü hemen eryaman hastanesine gittim yeni ya cihazlar iyidir diye cihazların ayarları yapılmamış baktılar ama hem bilmem neli alan var hem de suyun azalmış haftaya gel ense kalınlığına bakalım filan dediler başımdan aşşa kaynar sular döküldü su neden azalır onları filan okudum iyice mahvoldum psikolojim alt üst oldu iştahım filan kesildi ağlıyordum annem dedi hadi bi de koruya gidelim filan neyse aradım randevu aldık hemen gittik koruya adamdan Allah binlerce kez razı olsun çok ilgilendi suyun gayet güzel bak arka taraflar hep su dedi gösterdi ense kalınlığı burun kemiği iyi dedi el ve ayaklarına parmaklarına kadar baktık saydık hareketlerini izledik kuzumun herşey normalmiş elhamdülillah progestana 20haftaya kadar devam edicez ama bu sırada normal doğum için egzersizlere başlayalım dedi ben sezeryan yapmayı sevmiyorum normal doğum için uğrşıcam seninle filan dedi 40 dakka baktı bize adamcağız bi de biraz daha konuşsak akraba çıkacaktık nerdeyse adamla ortak tanıdıklar filan çıktı çok iyi anlaştık Allahıma şkürler olsun sincan koruda aradığım doktoru buldum
Ah canim gecmis olsun anlayabiliyorum nasil uzuldugunu 😯😯 ama bak sansin varmis iyi bir doktor cikarmis karsina rabbim gozun aydin sonunun guzel olmasina cok sevindim ☺☺
Ayy cnm korkutmuslar senii. Cok şükür ki iyiymiş bebegin valla sonunu korkarak okudum ne kadar negatif drlara denk gelmissin. Bol su iç ve kafaya bişi takmadan yat dinlen cnm sen. Allaha emanet inşallah bebegin :) bu arada normal doğum egzersizleri nasıl oluyomus bizede anlat sen ogrendikce bizde yapalimm
Tahmin edebiliyorum yaşadıklarını, bu arada doktorunu bulmana sevindim. Çok doktor doktor gezmek iyi deil bende acı bir tecrübe ile öğrendim ama işte herişin sonunda bir hayır derler yaa, neyseki sen ve bebeğin sağlıklısınız maşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?