2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar bi doktordan geldik bebişimizle.. Doktorun tatile gitmesi sebebiyle 1 hafta ertelenen randevümüz ikili test için gecikmiş ense kalınlığı iyi görünüyo burun kemiği de var dedi iri bi bebek dedi kuzum 83gr 12cm olmuş teyzeleri.. Kesin değil ama kıza benziyor dedi..genel olarak iyiydi muayene.. Kız istiuodum bende sevindim

Canımm teşekkür ederim.

Canım karnında ağrı yapıyor muydu peki? Limonata midemi ekşitiyor ama çare olacaksa içerim canım çok sağol..

Rica ederim cnm tabi Karnım ve kasıklarım ölüyodum ağrıdan.bol bol su ve limonata ile iyi oldum ilaç falan iyileştirme di beni.ve iki yıldır kurtuldum. iki kat oluyodum ben ağrıdan.hemen acile taşınıyoduk.cok geçmiş olsun.

canım inan mucize değil iyi dr her yerde var kötü dr da, inşallah gönlünce denk gelir bende çok önyargılı gitmiştim hatta eşimle tartışmıştım:))
bende onu diyorum illa özel iyi olacak diye bir şey yok, bende özel taraftarıyım ama doktoru beğenmedim başka özel alternatifimde yok maalesef
ben ilk kan alırken bayıldım açtım saat 10 a geliyordu bi de 7 8 tüp aldı ilk tetkikler diye şimdi az demi
benden de ilk öyle aldılar bunda bir tüp alınıyor canım
denicem canım sirkeli suyu ..yoksa kafayı yicem kaşıntı ve acıdan
canım yap aban dua edersin:)
ohhh maşallah size canım çok sevindim kızının iyileşmesine darısı benim oğluma
ay hemen amniyosentez diyorlar canım sakın bir doktorla kalma
canım arayı kapatır bazen açar doğuma kadar çok değişir
hamilelikten
maden suyunu bolca iç canım yükseltir
Tam bir anlayissizla evliyim. Baska soze gerek yok budur ozetle.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aaa bende de var o modelden:)
Bu forumu görünce heyecan yaptım bir kızım var 7 yaşında ikinci bebeğim 11+1 haftalık sat 27 nisan ocak sonu muhtemelen doğum inşaallah
hoş geldin
paylaş tabi canım atma içine, benimki birde diyor ki şimdi hassas dönemdesin bir şey demiyorum ay iyi ki demiyorsun
arkadaşlar gebe kıyafetlerine bakıyorum çok pahalı, internetten uygun fiyatlı alabiliceğimiz bi yer var mı ?
canım geçen bakmıştım ekliyim dedim unuttum

http://www.e-gebe.com/kategori/outlet

http://www.............../Kampanya/gorsin-maternity,KA_8743.html

http://................/index.php?route=common/home
amin canım hepimizinkini bağışlasın tedbirimizi alalımda takdir Allah'tan

maşallah kızına:)) benimkide iri canım:)

bayanlar yarın nasip olursa doktora gidicem ama devlet 14 haftalık oluyo artık cinsiyetini söylermi sizce

canım görürse söyler en son devletin acile gittim dr epey uğraştı ama oturduğu için bebişim göremedi:)

Kızlar benim kuzumunda tahlil sonucu çıktı kusmasının sebebi çok dirençli bir enfeksiyonmuş(( 14 tane iğne vermiş dr moralim çok bozuldu, iğneyle bile geçmeye bilirmiş, kuzum boşuna demiyormuş karnım ağrıyor diye kusması iştahsızlığı hep ondanmış iyi ki farkedildi, sabah akşam iğne olacak şifa olacak diye kendimi teselli ediyorum(

Çok sağol canım benim.Dediğim gibi karnım ağrıyor ama tam olarak ondan mı bilmiyorum.Limonatayı denicem eşim çok güzel yapar.İnşallah çabuk geçer.

neymiş canım ki neden olmus nazar değdi boncuğa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun canım, en azından ne olduğu ortaya çıkmış, böyle düşün, eminim iğneler işe yarayacaktır. Tez zamanda şifa versin Rabbim...

kılar bugün başıma neler neler geldi günümün yarısını çok üzgün geçirdim kardeşimle dışarı çıkmıştık yemek filan yicektik benim gidip bebeği göresim geldi yakınlarda bi tıp merkezi vardı dedik gidelim bi bakılsın şöyle üstün körü baktı hafif bi kanamalı alan var sen bol bol dinlen daha iyi bi cihazla bakmam lazım filan dedi benim iiçime kurt düştü hemen eryaman hastanesine gittim yeni ya cihazlar iyidir diye cihazların ayarları yapılmamış baktılar ama hem bilmem neli alan var hem de suyun azalmış haftaya gel ense kalınlığına bakalım filan dediler başımdan aşşa kaynar sular döküldü su neden azalır onları filan okudum iyice mahvoldum psikolojim alt üst oldu iştahım filan kesildi ağlıyordum annem dedi hadi bi de koruya gidelim filan neyse aradım randevu aldık hemen gittik koruya adamdan Allah binlerce kez razı olsun çok ilgilendi suyun gayet güzel bak arka taraflar hep su dedi gösterdi ense kalınlığı burun kemiği iyi dedi el ve ayaklarına parmaklarına kadar baktık saydık hareketlerini izledik kuzumun herşey normalmiş elhamdülillah progestana 20haftaya kadar devam edicez ama bu sırada normal doğum için egzersizlere başlayalım dedi ben sezeryan yapmayı sevmiyorum normal doğum için uğrşıcam seninle filan dedi 40 dakka baktı bize adamcağız bi de biraz daha konuşsak akraba çıkacaktık nerdeyse adamla ortak tanıdıklar filan çıktı çok iyi anlaştık Allahıma şkürler olsun sincan koruda aradığım doktoru buldum

ooo gözün Aydın canım inat ettim ben dayanıyorum valla bu Cumartesi gelse tam 3hafta olacak bebişi görmeyeli:)dayanacagımmmm ve bebeği sanırım hissediyorum artık ben:):)

ooooo sen 16 haftanın içindeymişsin balık hissettriyordur kendini maşallahhhhh ben de artık sabredeceğim ve 1 ay sonraya günüm var o günü bekleyeceğim farklı doktorlara gittikçe kafam karışıyor ve stress oluyorum

Tahmin edebiliyorum yaşadıklarını, bu arada doktorunu bulmana sevindim. Çok doktor doktor gezmek iyi deil bende acı bir tecrübe ile öğrendim ama işte herişin sonunda bir hayır derler yaa, neyseki sen ve bebeğin sağlıklısınız maşallah canım

Ayy cnm korkutmuslar senii. Cok şükür ki iyiymiş bebegin valla sonunu korkarak okudum ne kadar negatif drlara denk gelmissin. Bol su iç ve kafaya bişi takmadan yat dinlen cnm sen. Allaha emanet inşallah bebegin :) bu arada normal doğum egzersizleri nasıl oluyomus bizede anlat sen ogrendikce bizde yapalimm

Son düzenleme:
Coo şükür birsey çıkmamış ama gitmeyin ya zirt pirt doktora kur kur kafanızda hasta olacaksınız yaaaa baska doktora gitmek yok artık herkes kendi doktoruna

Kizlar ben gazdan olmediysem kimse ölmez heralde. Alttaki resim lacivertli olan 8 - 9 haftalik hamileyken, üstteki de bugn yani 12+2. Zaten tombik hamile kaldgim icin göbiş vardı ama önceki halimle iyi catlamamisim ben hee

Eklentiler

• $1405359830290.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 43

Ah canim gecmis olsun anlayabiliyorum nasil uzuldugunu 😯😯 ama bak sansin varmis iyi bir doktor cikarmis karsina rabbim gozun aydin sonunun guzel olmasina cok sevindim ☺☺

İnşallah güzel devam eder canım çook teşekkür ederim

Başta kegel egzersizi ve yürüyüşmüş ayyyhhhh sorma canım öyle korktum ki ebin son gittiğimiz doktora sordum suyun var di mi diye baakkk buralar hep su filan dedi çookk sevindimm

Valla ben de koruya gştmem filan diyordum soluğu koruda aldımm demekki benim için hayırlı olan buymuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…