2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Coo şükür birsey çıkmamış ama gitmeyin ya zirt pirt doktora kur kur kafanızda hasta olacaksınız yaaaa baska doktora gitmek yok artık herkes kendi doktoruna

Aynen öyle canımmm bundan sonra korudayımm ikili test için de zorlamadı benii herşey güzel yaptırmayabilirsin dedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kızlar yaklaşık 2,5 aydır forumu takip ediyorum hepinizi tanıyorum hemen hemen sorunlarınızı,heycanlarınızı fırsat buldukça akşam işten geldikten sonra takip etmeye çalışıyorum.
Allah nasip ederse bende ocak annesi olacağım.

10 dakikadır karnımda sanki adet olacakmışım gibi bir his var adet zamanım tamda acaba rahim mi genişliyor sizde de oluyor mu :18::44:

Kızlar ayağa kalkınca ani bi ağrı iki kasigima birden ya yeni başladı korkuyorum kalkmaya. sizdede oluyomu acaba rahimmi büyüyo.iyi düşünmek istiyorum. yürürken zor oluyo sonra açılıyo azalıyo gibi.acaba Vantilatör mü çarptı bilen varsa acil cvp lütfen

günde 4kmyürüyüş yeter mi...ben cok severim yürümeyi normalde 10km yürüyordum ama artık sadece işe gel git yapıyorum sadece.

canım ccoookkk gecmiş olsun...sebep bulunmus canım tedavısı olur zımba gıbı olur inş oglusun kuzum

Biz doktordan geldik, hemen özet geçeyim. Bebeğimiz çok sağlıklıymış, şükürler olsun. Ense kalınlığı normal, burun kemiği oluşmuş. Elleri ayakları düzgün maşallah. Cinsiyeti erkek dedi. İkili test için kan verdim. Eve gidince resim ya da video eklemeye çalışıcam. Hepimiz hep böyle güzel haberler alalım inşallah.

Maşallah cnm ya iyi olsn inşallah hep. Poff kegel egzersizlerine hemen başla mi dedi

Bide geçmişe cok bakamadim ama çok çok geçmiş olsun EFLALCİM. Inşallah igneler ise yarar sifa olur yavruna

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ben bunu okudum ama gözümle de gördüm kuranda adn cenneti yazdığını:S kafam karıştıı ne koycam ben bu kızın ismini yaa,,

Eger benimki kıza dönerse dr erkege benzetmisti malum,ben cok kararliyim aden'de. Ad kavminden olanlara aden deniyo evet ama aldigi ekle o hale gelmis. Gecen bi hoca dua yapiyodu iftar öncesi,Allah hepimize aden cenneti nasip etsin dedi. Ahhh ahh bi kızım olsa

Gözün aydin canım çarşambayi iple çekiyorum valla

Ben de bugün doktora gittim kızlar. Maşallah iyiydi ufaklık. Ensesi normal çıktı. Erkek gibi göZüküyor dedi doktor. Kan verdim sonucunu bekliyorum. İyi sonuçlar alırız hepimiz inşallah.

İkili test yaptıran arkadaşlar sadece kanmi aldılar yoksa idrar da aldılar mı?

kegel egzersizlerine başlayabilirsin dedi kendi de 22-23. haftadan sonra egzersizler vericekmiş açıkçası ne yalan söyleyim özel hastanede sezeryana yönlendirmeyen bir doktor bulunca çok sevindim bu arada suyumda gerçekten bir sorun olsa söylerdi diye düşünüyorum çünkü kendisi riskli gebeliklere de bakıyormuş

günde 4kmyürüyüş yeter mi...ben cok severim yürümeyi normalde 10km yürüyordum ama artık sadece işe gel git yapıyorum sadece.

4km yeter bence yavv bana günde yarım saat orta düşük tempoyla yürü dedi ben de hamile kalmadan önce yaklaşık 8 km yürüyordum eskiden hentbol oynardım milli piyangoda kaslarım çok şişmişti normal yürüyüş yapıp kendimi inceltiyim filan derken hoooppppp sen gel bebek onun için bırakmıştım yürümeyi

Canim gecmis olsun. Bahsettigin doktor Askin bey mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…