- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
Coo şükür birsey çıkmamış ama gitmeyin ya zirt pirt doktora kur kur kafanızda hasta olacaksınız yaaaa baska doktora gitmek yok artık herkes kendi doktoruna
Başta kegel egzersizi ve yürüyüşmüş ayyyhhhh sorma canım öyle korktum ki ebin son gittiğimiz doktora sordum suyun var di mi diye baakkk buralar hep su filan dedi çookk sevindimm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar benim kuzumunda tahlil sonucu çıktı kusmasının sebebi çok dirençli bir enfeksiyonmuş(( 14 tane iğne vermiş dr moralim çok bozuldu, iğneyle bile geçmeye bilirmiş, kuzum boşuna demiyormuş karnım ağrıyor diye kusması iştahsızlığı hep ondanmış iyi ki farkedildi, sabah akşam iğne olacak şifa olacak diye kendimi teselli ediyorum (
Başta kegel egzersizi ve yürüyüşmüş ayyyhhhh sorma canım öyle korktum ki ebin son gittiğimiz doktora sordum suyun var di mi diye baakkk buralar hep su filan dedi çookk sevindimm
canım ben bunu okudum ama gözümle de gördüm kuranda adn cenneti yazdığını:S kafam karıştıı ne koycam ben bu kızın ismini yaa,,
Biz doktordan geldik, hemen özet geçeyim. Bebeğimiz çok sağlıklıymış, şükürler olsun. Ense kalınlığı normal, burun kemiği oluşmuş. Elleri ayakları düzgün maşallah. Cinsiyeti erkek dedi. İkili test için kan verdim. Eve gidince resim ya da video eklemeye çalışıcam. Hepimiz hep böyle güzel haberler alalım inşallah.
Maşallah cnm ya iyi olsn inşallah hep. Poff kegel egzersizlerine hemen başla mi dedi
Bide geçmişe cok bakamadim ama çok çok geçmiş olsun EFLALCİM. Inşallah igneler ise yarar sifa olur yavruna
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günde 4kmyürüyüş yeter mi...ben cok severim yürümeyi normalde 10km yürüyordum ama artık sadece işe gel git yapıyorum sadece.
İkili test yaptıran arkadaşlar sadece kanmi aldılar yoksa idrar da aldılar mı?
Biz doktordan geldik, hemen özet geçeyim. Bebeğimiz çok sağlıklıymış, şükürler olsun. Ense kalınlığı normal, burun kemiği oluşmuş. Elleri ayakları düzgün maşallah. Cinsiyeti erkek dedi. İkili test için kan verdim. Eve gidince resim ya da video eklemeye çalışıcam. Hepimiz hep böyle güzel haberler alalım inşallah.
Gözümüz Aydın canım. İkimiz de aynı şeyleri yaşamışız bugün.
Evet canım bi an kendi yazdığımı okuyorum sandım😊gözün aydın senin de.iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet canım bi an kendi yazdığımı okuyorum sandım😊gözün aydın senin de.
kılar bugün başıma neler neler geldi günümün yarısını çok üzgün geçirdim kardeşimle dışarı çıkmıştık yemek filan yicektik benim gidip bebeği göresim geldi yakınlarda bi tıp merkezi vardı dedik gidelim bi bakılsın şöyle üstün körü baktı hafif bi kanamalı alan var sen bol bol dinlen daha iyi bi cihazla bakmam lazım filan dedi benim iiçime kurt düştü hemen eryaman hastanesine gittim yeni ya cihazlar iyidir diye cihazların ayarları yapılmamış baktılar ama hem bilmem neli alan var hem de suyun azalmış haftaya gel ense kalınlığına bakalım filan dediler başımdan aşşa kaynar sular döküldü su neden azalır onları filan okudum iyice mahvoldum psikolojim alt üst oldu iştahım filan kesildi ağlıyordum annem dedi hadi bi de koruya gidelim filan neyse aradım randevu aldık hemen gittik koruya adamdan Allah binlerce kez razı olsun çok ilgilendi suyun gayet güzel bak arka taraflar hep su dedi gösterdi ense kalınlığı burun kemiği iyi dedi el ve ayaklarına parmaklarına kadar baktık saydık hareketlerini izledik kuzumun herşey normalmiş elhamdülillah progestana 20haftaya kadar devam edicez ama bu sırada normal doğum için egzersizlere başlayalım dedi ben sezeryan yapmayı sevmiyorum normal doğum için uğrşıcam seninle filan dedi 40 dakka baktı bize adamcağız bi de biraz daha konuşsak akraba çıkacaktık nerdeyse adamla ortak tanıdıklar filan çıktı çok iyi anlaştık Allahıma şkürler olsun sincan koruda aradığım doktoru buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?