- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
Canim gecmis olsun. Bahsettigin doktor Askin bey mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım görürse söyler en son devletin acile gittim dr epey uğraştı ama oturduğu için bebişim göremedi:)
canım görürse söyler en son devletin acile gittim dr epey uğraştı ama oturduğu için bebişim göreme
Acile gidince cinsiyete bakıyormu Devlet
kılar bugün başıma neler neler geldi günümün yarısını çok üzgün geçirdim kardeşimle dışarı çıkmıştık yemek filan yicektik benim gidip bebeği göresim geldi yakınlarda bi tıp merkezi vardı dedik gidelim bi bakılsın şöyle üstün körü baktı hafif bi kanamalı alan var sen bol bol dinlen daha iyi bi cihazla bakmam lazım filan dedi benim iiçime kurt düştü hemen eryaman hastanesine gittim yeni ya cihazlar iyidir diye cihazların ayarları yapılmamış baktılar ama hem bilmem neli alan var hem de suyun azalmış haftaya gel ense kalınlığına bakalım filan dediler başımdan aşşa kaynar sular döküldü su neden azalır onları filan okudum iyice mahvoldum psikolojim alt üst oldu iştahım filan kesildi ağlıyordum annem dedi hadi bi de koruya gidelim filan neyse aradım randevu aldık hemen gittik koruya adamdan Allah binlerce kez razı olsun çok ilgilendi suyun gayet güzel bak arka taraflar hep su dedi gösterdi ense kalınlığı burun kemiği iyi dedi el ve ayaklarına parmaklarına kadar baktık saydık hareketlerini izledik kuzumun herşey normalmiş elhamdülillah progestana 20haftaya kadar devam edicez ama bu sırada normal doğum için egzersizlere başlayalım dedi ben sezeryan yapmayı sevmiyorum normal doğum için uğrşıcam seninle filan dedi 40 dakka baktı bize adamcağız bi de biraz daha konuşsak akraba çıkacaktık nerdeyse adamla ortak tanıdıklar filan çıktı çok iyi anlaştık Allahıma şkürler olsun sincan koruda aradığım doktoru buldum
Benim gibi karni inen varmi arkadaslar 15. Haftadayiz karnum 8 haftalik haline döndü
İkili test yaptıran arkadaşlar sadece kanmi aldılar yoksa idrar da aldılar mı?
Ben işte. Fotoyu da koydum hatta ama kimseden ses soluk çıkmadı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Biz doktordan geldik, hemen özet geçeyim. Bebeğimiz çok sağlıklıymış, şükürler olsun. Ense kalınlığı normal, burun kemiği oluşmuş. Elleri ayakları düzgün maşallah. Cinsiyeti erkek dedi. İkili test için kan verdim. Eve gidince resim ya da video eklemeye çalışıcam. Hepimiz hep böyle güzel haberler alalım inşallah.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
http://youtu.be/SFllVfbfmq4
İşte benim zıpzıp bebeğim👶
http://youtu.be/SFllVfbfmq4
Ayy cnmm tebrikler doktordaştık şimdide erkek anneleri olcaz inşallah gözünaydın artık cmil hoca ocakda hep erkek dogum olcak galıba😃😃😃http://youtu.be/SFllVfbfmq4
Canim gozun aydin masallah cok guzel haberler almissin oglusundan insallah sonuna kadar hep iyi haberler alirsinBen de bugün doktora gittim kızlar. Maşallah iyiydi ufaklık. Ensesi normal çıktı. Erkek gibi göZüküyor dedi doktor. Kan verdim sonucunu bekliyorum. İyi sonuçlar alırız hepimiz inşallah.
ahanda bi oglusumuz daha gelmis topigimize hosgelmis sefalar getirmisss masallah canim oglusuna insallah hep guzel haberler alirsinBiz doktordan geldik, hemen özet geçeyim. Bebeğimiz çok sağlıklıymış, şükürler olsun. Ense kalınlığı normal, burun kemiği oluşmuş. Elleri ayakları düzgün maşallah. Cinsiyeti erkek dedi. İkili test için kan verdim. Eve gidince resim ya da video eklemeye çalışıcam. Hepimiz hep böyle güzel haberler alalım inşallah.
canim cok rahatsizsan git doktora simdi ben ne desem bos belkide ciddi birsey bunu ancak agrinin durumuna gore sen anlayabilirsin cok gecmis olsunKızlar ayağa kalkınca ani bi ağrı iki kasigima birden ya yeni başladı korkuyorum kalkmaya. sizdede oluyomu acaba rahimmi büyüyo.iyi düşünmek istiyorum. yürürken zor oluyo sonra açılıyo azalıyo gibi.acaba Vantilatör mü çarptı bilen varsa acil cvp lütfen
canim demek gizliden takip ediyodun bizi simdiye kadar niye katilmadin aramiza hosgeldin sefalar getirdin sat ve yas bilgilerini bana ozelden yaz senide ekliyelim listeye artik aramizda kal yok oyle uzaktan takip etmekMerhaba kızlar yaklaşık 2,5 aydır forumu takip ediyorum hepinizi tanıyorum hemen hemen sorunlarınızı,heycanlarınızı fırsat buldukça akşam işten geldikten sonra takip etmeye çalışıyorum.
Allah nasip ederse bende ocak annesi olacağım.
10 dakikadır karnımda sanki adet olacakmışım gibi bir his var adet zamanım tamda acaba rahim mi genişliyor sizde de oluyor mu :18::44:
canim o 8-9 haftalikken olan gobek gazdanmis demek ama simdi azcikta olsa guzel bi hamislik karnin var o inmez artik tam tersine hergun daha da buyucekKizlar ben gazdan olmediysem kimse ölmez heralde. Alttaki resim lacivertli olan 8 - 9 haftalik hamileyken, üstteki de bugn yani 12+2. Zaten tombik hamile kaldgim icin göbiş vardı ama önceki halimle iyi catlamamisim ben hee
.
ahh ben sana ne diyeyim ne diye durup dururken doktora gidersinki canim bak stres yapmissin bosu bosuna tek iyi yonu guzel bi doktor bulup bebeginin iyi haberlerini almis olman.sanada diyorum diger kizlarada doktorlar bosuna ayda bir gelin demiyor onlarin isine gelir sizin cok gelmeniz para kazancaklar sonucta ama gerek yok ayda bir gidin sabirli olun azicik bakimmkılar bugün başıma neler neler geldi günümün yarısını çok üzgün geçirdim kardeşimle dışarı çıkmıştık yemek filan yicektik benim gidip bebeği göresim geldi yakınlarda bi tıp merkezi vardı dedik gidelim bi bakılsın şöyle üstün körü baktı hafif bi kanamalı alan var sen bol bol dinlen daha iyi bi cihazla bakmam lazım filan dedi benim iiçime kurt düştü hemen eryaman hastanesine gittim yeni ya cihazlar iyidir diye cihazların ayarları yapılmamış baktılar ama hem bilmem neli alan var hem de suyun azalmış haftaya gel ense kalınlığına bakalım filan dediler başımdan aşşa kaynar sular döküldü su neden azalır onları filan okudum iyice mahvoldum psikolojim alt üst oldu iştahım filan kesildi ağlıyordum annem dedi hadi bi de koruya gidelim filan neyse aradım randevu aldık hemen gittik koruya adamdan Allah binlerce kez razı olsun çok ilgilendi suyun gayet güzel bak arka taraflar hep su dedi gösterdi ense kalınlığı burun kemiği iyi dedi el ve ayaklarına parmaklarına kadar baktık saydık hareketlerini izledik kuzumun herşey normalmiş elhamdülillah progestana 20haftaya kadar devam edicez ama bu sırada normal doğum için egzersizlere başlayalım dedi ben sezeryan yapmayı sevmiyorum normal doğum için uğrşıcam seninle filan dedi 40 dakka baktı bize adamcağız bi de biraz daha konuşsak akraba çıkacaktık nerdeyse adamla ortak tanıdıklar filan çıktı çok iyi anlaştık Allahıma şkürler olsun sincan koruda aradığım doktoru buldum
canim cok gecmis olsun yavruna insallah hemencecik iyi olurKızlar benim kuzumunda tahlil sonucu çıktı kusmasının sebebi çok dirençli bir enfeksiyonmuş(( 14 tane iğne vermiş dr moralim çok bozuldu, iğneyle bile geçmeye bilirmiş, kuzum boşuna demiyormuş karnım ağrıyor diye kusması iştahsızlığı hep ondanmış iyi ki farkedildi, sabah akşam iğne olacak şifa olacak diye kendimi teselli ediyorum (
hayirli haberlerle gel canim insallah bebegin pozisyonu musayitse doktor devlet doktoruda olsa soylerbayanlar yarın nasip olursa doktora gidicem ama devlet 14 haftalık oluyo artık cinsiyetini söylermi sizce
canim gozun aydin kizimiz saglikli ve buyumus demek insallah hep boyle guzel haberler alKızlar bi doktordan geldik bebişimizle.. Doktorun tatile gitmesi sebebiyle 1 hafta ertelenen randevümüz ikili test için gecikmiş ense kalınlığı iyi görünüyo burun kemiği de var dedi iri bi bebek dedi kuzum 83gr 12cm olmuş teyzeleri.. Kesin değil ama kıza benziyor dedi..genel olarak iyiydi muayene.. Kız istiuodum bende sevindim
Canım benim idrar tahlili yaptı doktor tahlilde çıktı..Karnım da ağrıyor gerçi ama benim plasentada 2 yerde kanama var o yüzden de ağrıyor hem de kumdan da ağrıyor olabilir yani ağrıyı tam kestiremiyorum nerden kaynaklandığını.Ama karnım çok ağrıyorBugün gittim doktora doktor progestan yazdı başka hiçbir sıkıntım yok çok şükür şu karın ağrım da geçse daha mutlu olucam..
Canim gozun aydin masallah cok guzel haberler almissin oglusundan insallah sonuna kadar hep iyi haberler alirsin
ahanda bi oglusumuz daha gelmis topigimize hosgelmis sefalar getirmisss masallah canim oglusuna insallah hep guzel haberler alirsin
canim cok rahatsizsan git doktora simdi ben ne desem bos belkide ciddi birsey bunu ancak agrinin durumuna gore sen anlayabilirsin cok gecmis olsun
canim demek gizliden takip ediyodun bizi simdiye kadar niye katilmadin aramiza hosgeldin sefalar getirdin sat ve yas bilgilerini bana ozelden yaz senide ekliyelim listeye artik aramizda kal yok oyle uzaktan takip etmek
adet gunlerinde bu tur agrilarin olmadi normal diye biliyorum cok siddetli agrin olmadiktan sonra korkma
canim o 8-9 haftalikken olan gobek gazdanmis demek ama simdi azcikta olsa guzel bi hamislik karnin var o inmez artik tam tersine hergun daha da buyucek
ahh ben sana ne diyeyim ne diye durup dururken doktora gidersinki canim bak stres yapmissin bosu bosuna tek iyi yonu guzel bi doktor bulup bebeginin iyi haberlerini almis olman.sanada diyorum diger kizlarada doktorlar bosuna ayda bir gelin demiyor onlarin isine gelir sizin cok gelmeniz para kazancaklar sonucta ama gerek yok ayda bir gidin sabirli olun azicik bakimm
canim cok gecmis olsun yavruna insallah hemencecik iyi olur
hayirli haberlerle gel canim insallah bebegin pozisyonu musayitse doktor devlet doktoruda olsa soyler
canim gozun aydin kizimiz saglikli ve buyumus demek insallah hep boyle guzel haberler al
canim cok gecmis olsun ya kum doktugun icin oluyordur o agrilar ilaclarini ihmal etme insallah hemen iyi olursun
Cnm ben cumartesi gittim gayet iyiydi elhamdulillah yarnda ikili teste gitcem inşallah iyidir hepimizin meleklerii😇 benim gazim geçti cnm seninde ondandir inmesi gobisinin kendini de bebegini de telaslandirma lütfenNeden boyle olduk korktum cnm yaa acaba bwbwgiz nasil
canim o 8-9 haftalikken olan gobek gazdanmis demek ama simdi azcikta olsa guzel bi hamislik karnin var o inmez artik tam tersine hergun daha da buyucek :
Ben sana taa baştan söylemiştim koru diye,pek sıcak bakmamıştın.. Çokta ön yargılı olmamak gerek demekki :)) aradığını bulduğuna çok sevindim,sorunsuz hamilelikler canm
Canim senin icin rahatsa bu isimle ilgili o zaman hic dusunmeden koy onemli olan senin icine sinmesi isminEger benimki kıza dönerse dr erkege benzetmisti malum,ben cok kararliyim aden'de. Ad kavminden olanlara aden deniyo evet ama aldigi ekle o hale gelmis. Gecen bi hoca dua yapiyodu iftar öncesi,Allah hepimize aden cenneti nasip etsin dedi. Ahhh ahh bi kızım olsa
canim awahada yazdim onemli olan sizin icinize sinmesicanım ben bunu okudum ama gözümle de gördüm kuranda adn cenneti yazdığını:S kafam karıştıı ne koycam ben bu kızın ismini yaa,,
ahanda sonunda oglusumuz hissettirmismi kendisini bakti sopa gelicek korktu tabi yavrum en iyisi bir iki tik tik yapayimda bu kadinin hismindan kurtulayim dedi herhalde yavrumooo gözün Aydın canım inat ettim ben dayanıyorum valla bu Cumartesi gelse tam 3hafta olacak bebişi görmeyeli:)dayanacagımmmm ve bebeği sanırım hissediyorum artık ben:):)
i
canim hosgeldin aramiza sat ve yas bilgilerini bana ozelden yaz senide ekleyelim listemizeBu forumu görünce heyecan yaptım bir kızım var 7 yaşında ikinci bebeğim 11+1 haftalık sat 27 nisan ocak sonu muhtemelen doğum inşaallah
canim bendede dusuk tansiyon arti kansizlik var o yuzden de cok halsizim ben bi cozum bulamadim valla bi cozum bulursan banada yazYa kızlar bnm sürekli Tansiyonum.düşük ev dandini hiç bi iş yapamıyorum kafam yastıktan kalkmiyo el ayak desen sürekli titrer halde ben bu tansiyonu nasıl dengelicem
.
ahh ahhh oglene kadar ben degildim sanki uyuyan aksam ustu gene uyukluyordum koltukta artik kendimi miskin kediler gibi hissediyorum kendimi nereye atarsam orda kaliyorummAy canim yalniz degilsin bende sen gibiyim biraz once bi can geldi kalktim biraz is yaptim simdi yine pert yatiyorum bu arda nasilsin biraz daha iyisin inşallah
insallah canim en kisa zamanda hepimiz iyi olalim artik zor gunler geride kalsin Allah eslerimizden razi olsun onlar olmasa isimiz cok zor zatenCanım seni biliyorum allah kolaylık versin sana en kısa zamanda da normale dön inşallah... hani yorgun hissedersin ya kendini elin kolu kalkmaz ben aynen öyleyim zorla yapıyorum her şeyi... eşimden allah razı olsun yapıyor evin işlerini çogu zaman yoksa bana kalsa ev ana baba günü
Canım 12+4'üz bugün. Ah benimki de babası gibi uykucu olsun istiyorum ama tekmeci olacak gibi😄Maşallah canım çok tatlı :) kaç haftalıksınız? Benimki de yüzüstü popo çıkık uyuyordu. Annesi gibi uykucu olcak. :)
Çok teşekkürler canım, amin.Maşaallah bebişine ya Allah sağlıkla kucağına almanı da nasip etsin
Ayy cnmm tebrikler doktordaştık şimdide erkek anneleri olcaz inşallah gözünaydın artık cmil hoca ocakda hep erkek dogum olcak galıba😃😃😃
Çok teşekkürler sılacım, amin. Darısı güzel haber bekleyen tüm annişlere😊Canim gozun aydin masallah cok guzel haberler almissin oglusundan insallah sonuna kadar hep iyi haberler alirsin
ahanda bi oglusumuz daha gelmis topigimize hosgelmis sefalar getirmisss masallah canim oglusuna insallah hep guzel haberler alirsin
:
Arkadaşlar bi soru sordum kimseden cvp gelmedi ayağa kalkınca iki kasigima birden ağrı giriyor yürürken de zorlanıyorum sonra rahim falan ağrıyor orası geçiyor. bol su içip dinleniyorum böyle olan varmı. Eşim doktora gidelim dedi gerek varmı acaba rahim büyüdükçe ağrı oluyormuş böyle mi acaba off delircem akşam akşam neden oldu ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?