2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Ben sana taa baştan söylemiştim koru diye,pek sıcak bakmamıştın.. Çokta ön yargılı olmamak gerek demekki :)) aradığını bulduğuna çok sevindim,sorunsuz hamilelikler canm

Kizlar ya ben de iyice kotu oldum bu aksam. Kv yemek icin sogan kavurmus. Allah'im ölüyorum sandim. Halbuki soylemistim sogan kokusunun mahvettigini. Yemektem once cikardim. Sonra bi sure yiyemedim tabi hicbisey. Guc bela atistirayim dedim. Onlari da cikardim ardindan. Simdi ac sefil bir halde yatiyorum. Yiyecek hicbisi bulamadim hersey tiksinc geliyor. Bi yandan da halsiz dustum acim sonucta. Obur yandan bulantim da hat safhaya ulasti esim de kizdi bi suru annesine ama neye yarar coookkk kotuyum coookkk dua edin de gecsin artik hayirlisiyla :'(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

http://youtu.be/SFllVfbfmq4

İşte benim zıpzıp bebeğim👶

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar bi soru sordum kimseden cvp gelmedi ayağa kalkınca iki kasigima birden ağrı giriyor yürürken de zorlanıyorum sonra rahim falan ağrıyor orası geçiyor. bol su içip dinleniyorum böyle olan varmı. Eşim doktora gidelim dedi gerek varmı acaba rahim büyüdükçe ağrı oluyormuş böyle mi acaba off delircem akşam akşam neden oldu ya.

Ben de bugün doktora gittim kızlar. Maşallah iyiydi ufaklık. Ensesi normal çıktı. Erkek gibi göZüküyor dedi doktor. Kan verdim sonucunu bekliyorum. İyi sonuçlar alırız hepimiz inşallah.
Canim gozun aydin masallah cok guzel haberler almissin oglusundan insallah sonuna kadar hep iyi haberler alirsin
ahanda bi oglusumuz daha gelmis topigimize hosgelmis sefalar getirmisss masallah canim oglusuna insallah hep guzel haberler alirsin
canim cok rahatsizsan git doktora simdi ben ne desem bos belkide ciddi birsey bunu ancak agrinin durumuna gore sen anlayabilirsin cok gecmis olsun
canim demek gizliden takip ediyodun bizi simdiye kadar niye katilmadin aramiza hosgeldin sefalar getirdin sat ve yas bilgilerini bana ozelden yaz senide ekliyelim listeye artik aramizda kal yok oyle uzaktan takip etmek
adet gunlerinde bu tur agrilarin olmadi normal diye biliyorum cok siddetli agrin olmadiktan sonra korkma
Kizlar ben gazdan olmediysem kimse ölmez heralde. Alttaki resim lacivertli olan 8 - 9 haftalik hamileyken, üstteki de bugn yani 12+2. Zaten tombik hamile kaldgim icin göbiş vardı ama önceki halimle iyi catlamamisim ben hee
.
canim o 8-9 haftalikken olan gobek gazdanmis demek ama simdi azcikta olsa guzel bi hamislik karnin var o inmez artik tam tersine hergun daha da buyucek
ahh ben sana ne diyeyim ne diye durup dururken doktora gidersinki canim bak stres yapmissin bosu bosuna tek iyi yonu guzel bi doktor bulup bebeginin iyi haberlerini almis olman.sanada diyorum diger kizlarada doktorlar bosuna ayda bir gelin demiyor onlarin isine gelir sizin cok gelmeniz para kazancaklar sonucta ama gerek yok ayda bir gidin sabirli olun azicik bakimm
canim cok gecmis olsun yavruna insallah hemencecik iyi olur
bayanlar yarın nasip olursa doktora gidicem ama devlet 14 haftalık oluyo artık cinsiyetini söylermi sizce
hayirli haberlerle gel canim insallah bebegin pozisyonu musayitse doktor devlet doktoruda olsa soyler
canim gozun aydin kizimiz saglikli ve buyumus demek insallah hep boyle guzel haberler al

canim cok gecmis olsun ya kum doktugun icin oluyordur o agrilar ilaclarini ihmal etme insallah hemen iyi olursun

Çookk haklısın dılacım ben dersimi aldım gerçekten

Neden boyle olduk korktum cnm yaa acaba bwbwgiz nasil
Cnm ben cumartesi gittim gayet iyiydi elhamdulillah yarnda ikili teste gitcem inşallah iyidir hepimizin meleklerii😇 benim gazim geçti cnm seninde ondandir inmesi gobisinin kendini de bebegini de telaslandirma lütfen
canim o 8-9 haftalikken olan gobek gazdanmis demek ama simdi azcikta olsa guzel bi hamislik karnin var o inmez artik tam tersine hergun daha da buyucek :

Inşallah cnm benim büyüsünler kocamann tombikler olsunlar hepsi😍 evet onceki halimde yürüyen gazmış valla..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben sana taa baştan söylemiştim koru diye,pek sıcak bakmamıştın.. Çokta ön yargılı olmamak gerek demekki :)) aradığını bulduğuna çok sevindim,sorunsuz hamilelikler canm

Yaa canım sincan dedim küçümsedim koruya gitmem dedim birazda parayı düşündümm ama gidicem artık koruya

Canim senin icin rahatsa bu isimle ilgili o zaman hic dusunmeden koy onemli olan senin icine sinmesi ismin
bende cinsiyetin kesinlesmesini bekliyorum cok kararsizim isim konusunda arapca ve anlami guzel bi isim istiyorum simdilik beklemedeyim cinsiyetimiz kesinlessin bende baslicam aramalara :44:
canım ben bunu okudum ama gözümle de gördüm kuranda adn cenneti yazdığını:S kafam karıştıı ne koycam ben bu kızın ismini yaa,,
canim awahada yazdim onemli olan sizin icinize sinmesi
ooo gözün Aydın canım inat ettim ben dayanıyorum valla bu Cumartesi gelse tam 3hafta olacak bebişi görmeyeli:)dayanacagımmmm ve bebeği sanırım hissediyorum artık ben:):)
i
ahanda sonunda oglusumuz hissettirmismi kendisini bakti sopa gelicek korktu tabi yavrum en iyisi bir iki tik tik yapayimda bu kadinin hismindan kurtulayim dedi herhalde yavrum
Bu forumu görünce heyecan yaptım bir kızım var 7 yaşında ikinci bebeğim 11+1 haftalık sat 27 nisan ocak sonu muhtemelen doğum inşaallah
canim hosgeldin aramiza sat ve yas bilgilerini bana ozelden yaz senide ekleyelim listemize
Ya kızlar bnm sürekli Tansiyonum.düşük ev dandini hiç bi iş yapamıyorum kafam yastıktan kalkmiyo el ayak desen sürekli titrer halde ben bu tansiyonu nasıl dengelicem
.
canim bendede dusuk tansiyon arti kansizlik var o yuzden de cok halsizim ben bi cozum bulamadim valla bi cozum bulursan banada yaz
Ay canim yalniz degilsin bende sen gibiyim biraz once bi can geldi kalktim biraz is yaptim simdi yine pert yatiyorum bu arda nasilsin biraz daha iyisin inşallah
ahh ahhh oglene kadar ben degildim sanki uyuyan aksam ustu gene uyukluyordum koltukta artik kendimi miskin kediler gibi hissediyorum kendimi nereye atarsam orda kaliyorumm
insallah canim en kisa zamanda hepimiz iyi olalim artik zor gunler geride kalsin Allah eslerimizden razi olsun onlar olmasa isimiz cok zor zaten

Maşallah canım çok tatlı :) kaç haftalıksınız? Benimki de yüzüstü popo çıkık uyuyordu. Annesi gibi uykucu olcak. :)

Canım 12+4'üz bugün. Ah benimki de babası gibi uykucu olsun istiyorum ama tekmeci olacak gibi😄

Maşaallah bebişine ya Allah sağlıkla kucağına almanı da nasip etsin
Çok teşekkürler canım, amin.

Ayy cnmm tebrikler doktordaştık şimdide erkek anneleri olcaz inşallah gözünaydın artık cmil hoca ocakda hep erkek dogum olcak galıba😃😃😃

Çok teşekkürler canım huzurum, bugün huzur buldum resmen bebeğin iyi olduğunu görünce. Çok kesin konuştu, sonradan cinsiyeti değişirse alınan kıyafetlerin parası benden dedi ☺️

Çok teşekkürler sılacım, amin. Darısı güzel haber bekleyen tüm annişlere😊

Cnm o hep var aniden kalkma ben akillandim 10 saniyede kalkiyorum artik hicbisiy wakisi gubi degil oksuremiyorum hapşıramıyorum hep aniden ağrı oluyor mormal yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…