2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Çookk haklısın dılacım ben dersimi aldım gerçekten
i
dıla mi hic gulesim yoktu gece gecee
ben en son 1 temmuzda gormustum yavrumu tam 2 hafta oldu bugun dahada 2 haftamiz var bende cok istiyorum gormeyi ama ya sabir diyorum 2 hafta daha sabredip iyi haberlerini alirim insallah yavrumun
senide anliyorum suan hissetmiyoruz bebekleri o yuzden de bari gorelim diyosun insallah en kisa zamanda hissetmeye baslarizda hic degilse icimizden gelen tikirtilari yeter
hakkaten ya bi gobek gazla nasil o hale gelebilir ama ilk zamanlar bendede cok vardi o gaz sisligi canim artik gecti sukur benimde sen kadar anca gobegim simdi

😃😃😃😃cnm bizede değişirse doğum masrafları bnden demiştii... Kndine cihaza güvenıo demkki😁😁

Ayy cnmm tebrikler doktordaştık şimdide erkek anneleri olcaz inşallah gözünaydın artık cmil hoca ocakda hep erkek dogum olcak galıba������

canim senin listede dogum tarihin 16 01 geciyor ama hamilelik takviminde baska hangisi dogru ...

Son düzenleme:
😃😃😃😃cnm bizede değişirse doğum masrafları bnden demiştii... Kndine cihaza güvenıo demkki😁😁
Hahahhaha sizinki daha garanti o zaman 😄😄😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canim senin listede dogum tarihin 16 01 geciyor ama hamilelik takviminde baska hangisi dogru ...

Aaa bi ara vardım alper die yazmıştın görmüştüm gerimi sildin bizi😢😢😢 26 yaşındayım ilk gebelik satım değişti 20 nisan oldu 11ydi ilk ama hafta hesabı değişti cnmmm

Aaa bi ara vardım alper die yazmıştın görmüştüm gerimi sildin bizi😢😢😢 26 yaşındayım ilk gebelik satım değişti 20 nisan oldu 11ydi ilk ama hafta hesabı değişti cnmmm

Merve'nin de aynı şekilde.. İlk sayfada farklı burda farklı görünüyor. Doğum ikimizin aynı gün ordan biliyorum :)

yok canim varmissin da listede 16 ocak gecince gorememissin sen bana yazmadin tarihim degisti diye listede eski tarihin geciyor yeni satini yazalim o zaman listeye canim
ayrica 20 nisansa satin dogumun 25 ocak gosteriyor :))

Son düzenleme:
Merve'nin de aynı şekilde.. İlk sayfada farklı burda farklı görünüyor. Doğum ikimizin aynı gün ordan biliyorum :)

merve nin dogum tarihini one aldi canim doktoru o yuzden aralikta dogum yapicak gibi o hamilelik takvimini degistirmemis herhalde benim listemdeki tarihi dogru

yok canim varmissin da listede 16 ocak gecince gorememissin sen bana yazmadin tarihim degisti diye listede eski tarihin geciyor yeni satini yazalim o zaman listeye canim
ayrica 20 nisansa satin dogumun 25 ocak gosteriyor :))

Olabulurr cnm bn o hesabı hiç anlamadım yaz kafana göre valla son adet 20 nisanı esas alcaz

Olabulurr cnm bn o hesabı hiç anlamadım yaz kafana göre valla son adet 20 nisanı esas alcaz

tamam canim 20 nisan dediyse doktorun 25 ocaga denk geliyor dogum tarihin alttaki takvimini de duzelt bi gun daha buyusun oglusun

http://youtu.be/SFllVfbfmq4

İşte benim zıpzıp bebeğim👶

Benim kuzum da bugün 12+4'tü, biz de bugün kontroldeydik, bizim de ense kalınlığı normal çıktı, bizim de burun kemiğinde sıkıntı yok, biz de ikili test için sonuç verdik bekliyoruz ve biz de bugün tam olarak böyle zıp zıp zıplıyorduuk! Izleyince şok oldum, babasına tarif etmeye çalışıyordum, işimi kolaylaştıracak bebişin :)

hadi kizlar herkese iyi geceler ben cikiyorum herkes gece ruyasinda bebisini gorsun insallah

gozun aydin canim insallah kan sonuclarinizda tertemiz cikar demek ziplamaya baslamis yavrularimiz benim daha 2 haftam var bakalim benimki neler yapiyor olucak gittigimde

Ikili test her sey normal cikti cok şükür. 13 hafta 4 gunluk su an.gelecek randevum 5 agustosta.cinsiyetini göremedik 1 hafta once.yarin baska bi hastahaneye cinsiyet icin gideceğim 5 agustosu bekleyemem cok merak ediyorum :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

adet donemi oluyo cnm hatta benim adet oncesi migrenim tutardi hamileykende tarih oncesi tutuyo sicilcede cikiyo yani her belirti normal merak etme..hosgeldin aramiza

Âmin canım inşallah yüzümüz hep gülsün inşallah.

gozun aydin canim insallah kan sonuclarinizda tertemiz cikar demek ziplamaya baslamis yavrularimiz benim daha 2 haftam var bakalim benimki neler yapiyor olucak gittigimde

Amin, hepimiz her doktor kontrolünden burada paylaşacağımız güzel haberlerle döneriz inşallah. Iki hafta sonra öğrenelim bakalım zıplıyor mu yoksa başka şeyler mi deniyor :)

İyi geceler tatlı annişler🎈
Topiğimizi takip ediyorum ama pek yazamadım son günlerde ev işleriyle uğraşıyoruz eşimle. Görümcemle kız kardeşimi çağırdık bayramı antalyada onlarla geçircez, hem de onlara tatil yaptırmış olcaz😊
Allaha şükür bulantılarım tamamen gitti. Hamileliğin en tatlı zamanlarına giriyoruz artık kızlar 2.trimesterın tadını çıkaralım😇 ama yorgunluk ve halsizlik devam ediyor tabiki. Öğlene kadar uyuyorum, akşam yine erkenden uykum geliyor😄
Gece sağdan sola dönerken zorlanıyorum ben böyle hafiften ağrı sızı oluyor ama onun dışında iyiyiz
Bebişimin bir dahali kontrolüne halası ve teyzesiyle gidicez, kocaman olmuştur kızım beniiim❤️
Herkes kendine iyi baksın, rüyasında bebişlerini görsün tamam mı öpüyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…