dıla mi hic gulesim yoktu gece geceeÇookk haklısın dılacım ben dersimi aldım gerçekten
i
hakkaten ya bi gobek gazla nasil o hale gelebilir ama ilk zamanlar bendede cok vardi o gaz sisligi canim artik gecti sukur benimde sen kadar anca gobegim simdiCnm ben cumartesi gittim gayet iyiydi elhamdulillah yarnda ikili teste gitcem inşallah iyidir hepimizin meleklerii😇 benim gazim geçti cnm seninde ondandir inmesi gobisinin kendini de bebegini de telaslandirma lütfen
Inşallah cnm benim büyüsünler kocamann tombikler olsunlar hepsi😍 evet onceki halimde yürüyen gazmış valla..
Canım 12+4'üz bugün. Ah benimki de babası gibi uykucu olsun istiyorum ama tekmeci olacak gibi😄
Çok teşekkürler canım, amin.
Çok teşekkürler canım huzurum, bugün huzur buldum resmen bebeğin iyi olduğunu görünce. Çok kesin konuştu, sonradan cinsiyeti değişirse alınan kıyafetlerin parası benden dedi ☺️
Çok teşekkürler sılacım, amin. Darısı güzel haber bekleyen tüm annişlere😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayy cnmm tebrikler doktordaştık şimdide erkek anneleri olcaz inşallah gözünaydın artık cmil hoca ocakda hep erkek dogum olcak galıba������
Hahahhaha sizinki daha garanti o zaman 😄😄😄😃😃😃😃cnm bizede değişirse doğum masrafları bnden demiştii... Kndine cihaza güvenıo demkki😁😁
canim senin listede dogum tarihin 16 01 geciyor ama hamilelik takviminde baska hangisi dogru ...
Yaa canım sincan dedim küçümsedim koruya gitmem dedim birazda parayı düşündümm ama gidicem artık koruya
Aaa bi ara vardım alper die yazmıştın görmüştüm gerimi sildin bizi😢😢😢 26 yaşındayım ilk gebelik satım değişti 20 nisan oldu 11ydi ilk ama hafta hesabı değişti cnmmm
Aaa bi ara vardım alper die yazmıştın görmüştüm gerimi sildin bizi������ 26 yaşındayım ilk gebelik satım değişti 20 nisan oldu 11ydi ilk ama hafta hesabı değişti cnmmm
Merve'nin de aynı şekilde.. İlk sayfada farklı burda farklı görünüyor. Doğum ikimizin aynı gün ordan biliyorum :)
yok canim varmissin da listede 16 ocak gecince gorememissin sen bana yazmadin tarihim degisti diye listede eski tarihin geciyor yeni satini yazalim o zaman listeye canim
ayrica 20 nisansa satin dogumun 25 ocak gosteriyor :))
Olabulurr cnm bn o hesabı hiç anlamadım yaz kafana göre valla son adet 20 nisanı esas alcaz
http://youtu.be/SFllVfbfmq4
İşte benim zıpzıp bebeğim👶
Benim kuzum da bugün 12+4'tü, biz de bugün kontroldeydik, bizim de ense kalınlığı normal çıktı, bizim de burun kemiğinde sıkıntı yok, biz de ikili test için sonuç verdik bekliyoruz ve biz de bugün tam olarak böyle zıp zıp zıplıyorduuk! Izleyince şok oldum, babasına tarif etmeye çalışıyordum, işimi kolaylaştıracak bebişin :)
Merhaba kızlar yaklaşık 2,5 aydır forumu takip ediyorum hepinizi tanıyorum hemen hemen sorunlarınızı,heycanlarınızı fırsat buldukça akşam işten geldikten sonra takip etmeye çalışıyorum.
Allah nasip ederse bende ocak annesi olacağım.
10 dakikadır karnımda sanki adet olacakmışım gibi bir his var adet zamanım tamda acaba rahim mi genişliyor sizde de oluyor mu :18::44:
Canim gozun aydin masallah cok guzel haberler almissin oglusundan insallah sonuna kadar hep iyi haberler alirsin
ahanda bi oglusumuz daha gelmis topigimize hosgelmis sefalar getirmisss masallah canim oglusuna insallah hep guzel haberler alirsin
canim cok rahatsizsan git doktora simdi ben ne desem bos belkide ciddi birsey bunu ancak agrinin durumuna gore sen anlayabilirsin cok gecmis olsun
canim demek gizliden takip ediyodun bizi simdiye kadar niye katilmadin aramiza hosgeldin sefalar getirdin sat ve yas bilgilerini bana ozelden yaz senide ekliyelim listeye artik aramizda kal yok oyle uzaktan takip etmek
adet gunlerinde bu tur agrilarin olmadi normal diye biliyorum cok siddetli agrin olmadiktan sonra korkma
canim o 8-9 haftalikken olan gobek gazdanmis demek ama simdi azcikta olsa guzel bi hamislik karnin var o inmez artik tam tersine hergun daha da buyucek
ahh ben sana ne diyeyim ne diye durup dururken doktora gidersinki canim bak stres yapmissin bosu bosuna tek iyi yonu guzel bi doktor bulup bebeginin iyi haberlerini almis olman.sanada diyorum diger kizlarada doktorlar bosuna ayda bir gelin demiyor onlarin isine gelir sizin cok gelmeniz para kazancaklar sonucta ama gerek yok ayda bir gidin sabirli olun azicik bakimm
canim cok gecmis olsun yavruna insallah hemencecik iyi olur
hayirli haberlerle gel canim insallah bebegin pozisyonu musayitse doktor devlet doktoruda olsa soyler
canim gozun aydin kizimiz saglikli ve buyumus demek insallah hep boyle guzel haberler al
canim cok gecmis olsun ya kum doktugun icin oluyordur o agrilar ilaclarini ihmal etme insallah hemen iyi olursun
gozun aydin canim insallah kan sonuclarinizda tertemiz cikar demek ziplamaya baslamis yavrularimiz benim daha 2 haftam var bakalim benimki neler yapiyor olucak gittigimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?