2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Cnm o hep var aniden kalkma ben akillandim 10 saniyede kalkiyorum artik hicbisiy wakisi gubi degil oksuremiyorum hapşıramıyorum hep aniden ağrı oluyor mormal yani

Sağol cnm inşallah normal birşeydir ya bebeğim e bişe olmasın ben ağrılara razıyım.

neymiş canım ki neden olmus nazar değdi boncuğa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım ateş ölçme sayfasına ekledim ordan bakarsın, bir sürü antibiyotiğe dirençli bir bakteri çıktı, escherichıa coli diye, esbl diye bir tahlili pozitif çıktı
Geçmiş olsun canım, en azından ne olduğu ortaya çıkmış, böyle düşün, eminim iğneler işe yarayacaktır. Tez zamanda şifa versin Rabbim...
sağol canım inşallah işe yarar
ay canım korktum okurken, şükür bebeğin iyi doktorunuda bulmuşsun sevindim
canım bende sen gibiydim gazdan davul gibiydi karnım aynı senin gibi düzeldi
hoş geldin aramıza, sancı sürekli olmazsa normal
canım kalkarken yan dönüp kalkman gerekiyor direk karın kasına yüklenerek sırt üstü pozisyonda kalkma, kramp normal, magnezyum içebilirsin
canım ccoookkk gecmiş olsun...sebep bulunmus canım tedavısı olur zımba gıbı olur inş oglusun kuzum
sağol canım inşaallah
maşallah zıp zıp oğluna
maşallah kuzyua
Acile gidince cinsiyete bakıyorum
Devlet
yok canım düşük riskim vardı sonuç göstermeye gitmiştim sırada acil hasta yokken baktı, acil hata olunca bakmaz doktorum bende istemem zaten kimsenin sırasını almak
canım kötü olmuşda soğansızda yemek olmuyor ki:)
http://youtu.be/SFllVfbfmq4

İşte benim zıpzıp bebeğim👶

:)) gerçekten zıp zıp
sağol canım inşaallah
maşallah kuzuna
sizede maşaallah
ohhhh iyi tatiller

tabı Sılacım. Eli maşalı olmakta fayda var ama bu da pek oynak.İlerde de böyle olursa yine sopayı yer benden

kızlar tredyolda hamile gıyımde buyuk ındırım var iç çamasırları özellikle.. Saldırınnnnnnnn

Ayy canım çok sevindim. Çok ortak yönümüz varmış. İnşallah sonuna kadar hepimiz böyle sağlıkla gideriz.

günaydın kızlar

ay canım o soğan kokusu beni de çok etkiliyor annem artık çiğden koyuyor soğanları yemeğe daha hafif oluyor koku inş. düzelir bu halimiz

canım aniden kalkmamaya çalış bide geçmezse doktora görün idrar yollarında bişi olabilir.

kızlar tredyolda hamile gıyımde buyuk ındırım var iç çamasırları özellikle.. Saldırınnnnnnnn

hemen bakıyorum canım

Evet devlet hastanesi maceram yine hüsranla sonuçlandı. 15 agudtosa en etken randevu veriyolarmis 2li test için,1 dk bile sürmedi ultrasonla bakması 57mm tamam diyip siradaki dedi:banghead::banghead: sonra medipolun vatan klinigine geldim isyerime de yakin diye,ben normalde medipol megaya gidiyorum orda 280tl dediler ikili teste burda 50tl:) beklemeli oladak yazdrdim kendimi bu sicakta gel git yapmiyim dedim bekliyorum. Avrupa yakasindakilere burayi siddetle tavsiye ederim tahliller için cok uygun👍

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın arkadaşlar sizlere bişey sormak istiyorum 14+1 oldum ben az önce lavobaya girdiğimde cok afedersiniz sapsarı bişey geldi sizce normalmi bilemedim ben ya cok korktum

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

nerden geldi...Kustuysaan boş mideyle safran o..Acı birsey ıykkk..
alttan geldiyse eger arada olur.Devam etmesın.Devam ederse idrar yolları hastalıgı olabilir.

bende de oluyor canım akıntı yoğunlaşıyor. koku yoksa normal

Günaydın kızlar.. Herkescikler iyidir inşallah. Dün bakamadim malum yola çıktık. Çok şükür geldik. Miss gibi hava kuş sesleri harika.. 😘😘

bende de oluyor canım akıntı yoğunlaşıyor. koku yoksa normal

kızlar bende dün 2 li test yaptırdım.. benim bebeğim çok uykucu sanırım. ne zaman onu görmeye gitsem uyuyor.. zor uyandırdı kadın.. dün baya hapşırmıştım.. sanırım o yüzden uyuyamadı .. karnım acıdı uyandırmaya çalışırken.. burun kemiği ve ensesi iyi çıktı .. benim doktorum 3 lü testi önermedi kafa karışıklığı yaratıyor .. gereksiz amniyosentez olan çok insan var dedi. bu arada biraz baskı sonucu %51 erkek dedi.

günaydın ailene kavuştun mu sonunda
yolculukta iyi geçmiştir umarım

Sağol cnm sabah geçmiş baya azalmış yani.

Teşekkür ederim cnm sabah azalmış inşallah geçer tamamen geçmezse doktora gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…