http://youtu.be/SFllVfbfmq4
İşte benim zıpzıp bebeğim👶
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm o hep var aniden kalkma ben akillandim 10 saniyede kalkiyorum artik hicbisiy wakisi gubi degil oksuremiyorum hapşıramıyorum hep aniden ağrı oluyor mormal yani
canım ateş ölçme sayfasına ekledim ordan bakarsın, bir sürü antibiyotiğe dirençli bir bakteri çıktı, escherichıa coli diye, esbl diye bir tahlili pozitif çıktıneymiş canım ki neden olmus nazar değdi boncuğa
sağol canım inşallah işe yararGeçmiş olsun canım, en azından ne olduğu ortaya çıkmış, böyle düşün, eminim iğneler işe yarayacaktır. Tez zamanda şifa versin Rabbim...
ay canım korktum okurken, şükür bebeğin iyi doktorunuda bulmuşsun sevindimkılar bugün başıma neler neler geldi günümün yarısını çok üzgün geçirdim kardeşimle dışarı çıkmıştık yemek filan yicektik benim gidip bebeği göresim geldi yakınlarda bi tıp merkezi vardı dedik gidelim bi bakılsın şöyle üstün körü baktı hafif bi kanamalı alan var sen bol bol dinlen daha iyi bi cihazla bakmam lazım filan dedi benim iiçime kurt düştü hemen eryaman hastanesine gittim yeni ya cihazlar iyidir diye cihazların ayarları yapılmamış baktılar ama hem bilmem neli alan var hem de suyun azalmış haftaya gel ense kalınlığına bakalım filan dediler başımdan aşşa kaynar sular döküldü su neden azalır onları filan okudum iyice mahvoldum psikolojim alt üst oldu iştahım filan kesildi ağlıyordum annem dedi hadi bi de koruya gidelim filan neyse aradım randevu aldık hemen gittik koruya adamdan Allah binlerce kez razı olsun çok ilgilendi suyun gayet güzel bak arka taraflar hep su dedi gösterdi ense kalınlığı burun kemiği iyi dedi el ve ayaklarına parmaklarına kadar baktık saydık hareketlerini izledik kuzumun herşey normalmiş elhamdülillah progestana 20haftaya kadar devam edicez ama bu sırada normal doğum için egzersizlere başlayalım dedi ben sezeryan yapmayı sevmiyorum normal doğum için uğrşıcam seninle filan dedi 40 dakka baktı bize adamcağız bi de biraz daha konuşsak akraba çıkacaktık nerdeyse adamla ortak tanıdıklar filan çıktı çok iyi anlaştık Allahıma şkürler olsun sincan koruda aradığım doktoru buldum
canım bende sen gibiydim gazdan davul gibiydi karnım aynı senin gibi düzeldiKizlar ben gazdan olmediysem kimse ölmez heralde. Alttaki resim lacivertli olan 8 - 9 haftalik hamileyken, üstteki de bugn yani 12+2. Zaten tombik hamile kaldgim icin göbiş vardı ama önceki halimle iyi catlamamisim ben hee
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoş geldin aramıza, sancı sürekli olmazsa normalMerhaba kızlar yaklaşık 2,5 aydır forumu takip ediyorum hepinizi tanıyorum hemen hemen sorunlarınızı,heycanlarınızı fırsat buldukça akşam işten geldikten sonra takip etmeye çalışıyorum.
Allah nasip ederse bende ocak annesi olacağım.
10 dakikadır karnımda sanki adet olacakmışım gibi bir his var adet zamanım tamda acaba rahim mi genişliyor sizde de oluyor mu :18::44:
canım kalkarken yan dönüp kalkman gerekiyor direk karın kasına yüklenerek sırt üstü pozisyonda kalkma, kramp normal, magnezyum içebilirsinKızlar ayağa kalkınca ani bi ağrı iki kasigima birden ya yeni başladı korkuyorum kalkmaya. sizdede oluyomu acaba rahimmi büyüyo.iyi düşünmek istiyorum. yürürken zor oluyo sonra açılıyo azalıyo gibi.acaba Vantilatör mü çarptı bilen varsa acil cvp lütfen
sağol canım inşaallahcanım ccoookkk gecmiş olsun...sebep bulunmus canım tedavısı olur zımba gıbı olur inş oglusun kuzum
maşallah zıp zıp oğlunaBiz doktordan geldik, hemen özet geçeyim. Bebeğimiz çok sağlıklıymış, şükürler olsun. Ense kalınlığı normal, burun kemiği oluşmuş. Elleri ayakları düzgün maşallah. Cinsiyeti erkek dedi. İkili test için kan verdim. Eve gidince resim ya da video eklemeye çalışıcam. Hepimiz hep böyle güzel haberler alalım inşallah.
maşallah kuzyuaBen de bugün doktora gittim kızlar. Maşallah iyiydi ufaklık. Ensesi normal çıktı. Erkek gibi göZüküyor dedi doktor. Kan verdim sonucunu bekliyorum. İyi sonuçlar alırız hepimiz inşallah.
yok canım düşük riskim vardı sonuç göstermeye gitmiştim sırada acil hasta yokken baktı, acil hata olunca bakmaz doktorum bende istemem zaten kimsenin sırasını almakAcile gidince cinsiyete bakıyorum
Devlet
canım kötü olmuşda soğansızda yemek olmuyor ki:)Kizlar ya ben de iyice kotu oldum bu aksam. Kv yemek icin sogan kavurmus. Allah'im ölüyorum sandim. Halbuki soylemistim sogan kokusunun mahvettigini. Yemektem once cikardim. Sonra bi sure yiyemedim tabi hicbisey. Guc bela atistirayim dedim. Onlari da cikardim ardindan. Simdi ac sefil bir halde yatiyorum. Yiyecek hicbisi bulamadimhersey tiksinc geliyor. Bi yandan da halsiz dustum acim sonucta. Obur yandan bulantim da hat safhaya ulasti esim de kizdi bi suru annesine ama neye yarar coookkk kotuyum coookkk dua edin de gecsin artik hayirlisiyla :'(
:)) gerçekten zıp zıphttp://youtu.be/SFllVfbfmq4
İşte benim zıpzıp bebeğim👶
sağol canım inşaallahCanim gozun aydin masallah cok guzel haberler almissin oglusundan insallah sonuna kadar hep iyi haberler alirsin
ahanda bi oglusumuz daha gelmis topigimize hosgelmis sefalar getirmisss masallah canim oglusuna insallah hep guzel haberler alirsin
canim cok rahatsizsan git doktora simdi ben ne desem bos belkide ciddi birsey bunu ancak agrinin durumuna gore sen anlayabilirsin cok gecmis olsun
canim demek gizliden takip ediyodun bizi simdiye kadar niye katilmadin aramiza hosgeldin sefalar getirdin sat ve yas bilgilerini bana ozelden yaz senide ekliyelim listeye artik aramizda kal yok oyle uzaktan takip etmek
adet gunlerinde bu tur agrilarin olmadi normal diye biliyorum cok siddetli agrin olmadiktan sonra korkma
canim o 8-9 haftalikken olan gobek gazdanmis demek ama simdi azcikta olsa guzel bi hamislik karnin var o inmez artik tam tersine hergun daha da buyucek
ahh ben sana ne diyeyim ne diye durup dururken doktora gidersinki canim bak stres yapmissin bosu bosuna tek iyi yonu guzel bi doktor bulup bebeginin iyi haberlerini almis olman.sanada diyorum diger kizlarada doktorlar bosuna ayda bir gelin demiyor onlarin isine gelir sizin cok gelmeniz para kazancaklar sonucta ama gerek yok ayda bir gidin sabirli olun azicik bakimm
canim cok gecmis olsun yavruna insallah hemencecik iyi olur
hayirli haberlerle gel canim insallah bebegin pozisyonu musayitse doktor devlet doktoruda olsa soyler
canim gozun aydin kizimiz saglikli ve buyumus demek insallah hep boyle guzel haberler al
canim cok gecmis olsun ya kum doktugun icin oluyordur o agrilar ilaclarini ihmal etme insallah hemen iyi olursun
maşallah kuzunaBenim kuzum da bugün 12+4'tü, biz de bugün kontroldeydik, bizim de ense kalınlığı normal çıktı, bizim de burun kemiğinde sıkıntı yok, biz de ikili test için sonuç verdik bekliyoruz ve biz de bugün tam olarak böyle zıp zıp zıplıyorduuk! Izleyince şok oldum, babasına tarif etmeye çalışıyordum, işimi kolaylaştıracak bebişin :)
sizede maşaallahIkili test her sey normal cikti cok şükür. 13 hafta 4 gunluk su an.gelecek randevum 5 agustosta.cinsiyetini göremedik 1 hafta once.yarin baska bi hastahaneye cinsiyet icin gideceğim 5 agustosu bekleyemem cok merak ediyorum :))
ohhhh iyi tatillerİyi geceler tatlı annişler🎈
Topiğimizi takip ediyorum ama pek yazamadım son günlerde ev işleriyle uğraşıyoruz eşimle. Görümcemle kız kardeşimi çağırdık bayramı antalyada onlarla geçircez, hem de onlara tatil yaptırmış olcaz😊
Allaha şükür bulantılarım tamamen gitti. Hamileliğin en tatlı zamanlarına giriyoruz artık kızlar 2.trimesterın tadını çıkaralım😇 ama yorgunluk ve halsizlik devam ediyor tabiki. Öğlene kadar uyuyorum, akşam yine erkenden uykum geliyor😄
Gece sağdan sola dönerken zorlanıyorum ben böyle hafiften ağrı sızı oluyor ama onun dışında iyiyiz
Bebişimin bir dahali kontrolüne halası ve teyzesiyle gidicez, kocaman olmuştur kızım beniiim❤️
Herkes kendine iyi baksın, rüyasında bebişlerini görsün tamam mı öpüyorum sizi
tabı Sılacım. Eli maşalı olmakta fayda var ama bu da pek oynak.İlerde de böyle olursa yine sopayı yer bendenCanim senin icin rahatsa bu isimle ilgili o zaman hic dusunmeden koy onemli olan senin icine sinmesi ismin
bende cinsiyetin kesinlesmesini bekliyorum cok kararsizim isim konusunda arapca ve anlami guzel bi isim istiyorum simdilik beklemedeyim cinsiyetimiz kesinlessin bende baslicam aramalara :44:
canim awahada yazdim onemli olan sizin icinize sinmesi
ahanda sonunda oglusumuz hissettirmismi kendisini bakti sopa gelicek korktu tabi yavrum en iyisi bir iki tik tik yapayimda bu kadinin hismindan kurtulayim dedi herhalde yavrum
canim hosgeldin aramiza sat ve yas bilgilerini bana ozelden yaz senide ekleyelim listemize
canim bendede dusuk tansiyon arti kansizlik var o yuzden de cok halsizim ben bi cozum bulamadim valla bi cozum bulursan banada yaz
ahh ahhh oglene kadar ben degildim sanki uyuyan aksam ustu gene uyukluyordum koltukta artik kendimi miskin kediler gibi hissediyorum kendimi nereye atarsam orda kaliyorumm
insallah canim en kisa zamanda hepimiz iyi olalim artik zor gunler geride kalsin Allah eslerimizden razi olsun onlar olmasa isimiz cok zor zaten
Benim kuzum da bugün 12+4'tü, biz de bugün kontroldeydik, bizim de ense kalınlığı normal çıktı, bizim de burun kemiğinde sıkıntı yok, biz de ikili test için sonuç verdik bekliyoruz ve biz de bugün tam olarak böyle zıp zıp zıplıyorduuk! Izleyince şok oldum, babasına tarif etmeye çalışıyordum, işimi kolaylaştıracak bebişin :)
Kizlar ya ben de iyice kotu oldum bu aksam. Kv yemek icin sogan kavurmus. Allah'im ölüyorum sandim. Halbuki soylemistim sogan kokusunun mahvettigini. Yemektem once cikardim. Sonra bi sure yiyemedim tabi hicbisey. Guc bela atistirayim dedim. Onlari da cikardim ardindan. Simdi ac sefil bir halde yatiyorum. Yiyecek hicbisi bulamadimhersey tiksinc geliyor. Bi yandan da halsiz dustum acim sonucta. Obur yandan bulantim da hat safhaya ulasti esim de kizdi bi suru annesine ama neye yarar coookkk kotuyum coookkk dua edin de gecsin artik hayirlisiyla :'(
Arkadaşlar bi soru sordum kimseden cvp gelmedi ayağa kalkınca iki kasigima birden ağrı giriyor yürürken de zorlanıyorum sonra rahim falan ağrıyor orası geçiyor. bol su içip dinleniyorum böyle olan varmı. Eşim doktora gidelim dedi gerek varmı acaba rahim büyüdükçe ağrı oluyormuş böyle mi acaba off delircem akşam akşam neden oldu ya.
kızlar tredyolda hamile gıyımde buyuk ındırım var iç çamasırları özellikle.. Saldırınnnnnnnn
kızlar tredyolda hamile gıyımde buyuk ındırım var iç çamasırları özellikle.. Saldırınnnnnnnn
günaydın arkadaşlar sizlere bişey sormak istiyorum 14+1 oldum ben az önce lavobaya girdiğimde cok afedersiniz sapsarı bişey geldi sizce normalmi bilemedim ben ya cok korktum
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın arkadaşlar sizlere bişey sormak istiyorum 14+1 oldum ben az önce lavobaya girdiğimde cok afedersiniz sapsarı bişey geldi sizce normalmi bilemedim ben ya cok korktum
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende de oluyor canım akıntı yoğunlaşıyor. koku yoksa normal
Günaydın kızlar.. Herkescikler iyidir inşallah. Dün bakamadim malum yola çıktık. Çok şükür geldik. Miss gibi hava kuş sesleri harika.. 😘😘
canım ateş ölçme sayfasına ekledim ordan bakarsın, bir sürü antibiyotiğe dirençli bir bakteri çıktı, escherichıa coli diye, esbl diye bir tahlili pozitif çıktı
sağol canım inşallah işe yarar
ay canım korktum okurken, şükür bebeğin iyi doktorunuda bulmuşsun sevindim
canım bende sen gibiydim gazdan davul gibiydi karnım aynı senin gibi düzeldi
hoş geldin aramıza, sancı sürekli olmazsa normal
canım kalkarken yan dönüp kalkman gerekiyor direk karın kasına yüklenerek sırt üstü pozisyonda kalkma, kramp normal, magnezyum içebilirsin
sağol canım inşaallah
maşallah zıp zıp oğluna
maşallah kuzyua
yok canım düşük riskim vardı sonuç göstermeye gitmiştim sırada acil hasta yokken baktı, acil hata olunca bakmaz doktorum bende istemem zaten kimsenin sırasını almak
canım kötü olmuşda soğansızda yemek olmuyor ki:)
:)) gerçekten zıp zıp
sağol canım inşaallah
maşallah kuzuna
sizede maşaallah
ohhhh iyi tatiller
günaydın kızlar
ay canım o soğan kokusu beni de çok etkiliyor annem artık çiğden koyuyor soğanları yemeğe daha hafif oluyor koku inş. düzelir bu halimiz
canım aniden kalkmamaya çalış bide geçmezse doktora görün idrar yollarında bişi olabilir.
hemen bakıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?