kılar bugün başıma neler neler geldi günümün yarısını çok üzgün geçirdim kardeşimle dışarı çıkmıştık yemek filan yicektik benim gidip bebeği göresim geldi yakınlarda bi tıp merkezi vardı dedik gidelim bi bakılsın şöyle üstün körü baktı hafif bi kanamalı alan var sen bol bol dinlen daha iyi bi cihazla bakmam lazım filan dedi benim iiçime kurt düştü hemen eryaman hastanesine gittim yeni ya cihazlar iyidir diye cihazların ayarları yapılmamış baktılar ama hem bilmem neli alan var hem de suyun azalmış haftaya gel ense kalınlığına bakalım filan dediler başımdan aşşa kaynar sular döküldü su neden azalır onları filan okudum iyice mahvoldum psikolojim alt üst oldu iştahım filan kesildi ağlıyordum annem dedi hadi bi de koruya gidelim filan neyse aradım randevu aldık hemen gittik koruya adamdan Allah binlerce kez razı olsun çok ilgilendi suyun gayet güzel bak arka taraflar hep su dedi gösterdi ense kalınlığı burun kemiği iyi dedi el ve ayaklarına parmaklarına kadar baktık saydık hareketlerini izledik kuzumun herşey normalmiş elhamdülillah progestana 20haftaya kadar devam edicez ama bu sırada normal doğum için egzersizlere başlayalım dedi ben sezeryan yapmayı sevmiyorum normal doğum için uğrşıcam seninle filan dedi 40 dakka baktı bize adamcağız bi de biraz daha konuşsak akraba çıkacaktık nerdeyse adamla ortak tanıdıklar filan çıktı çok iyi anlaştık Allahıma şkürler olsun sincan koruda aradığım doktoru buldum
tabı Sılacım. Eli maşalı olmakta fayda var ama bu da pek oynak.İlerde de böyle olursa yine sopayı yer benden
günaydın ailene kavuştun mu sonunda
yolculukta iyi geçmiştir umarım
tamam canim 20 nisan dediyse doktorun 25 ocaga denk geliyor dogum tarihin alttaki takvimini de duzelt bi gun daha buyusun oglusun
bende de oluyor canım akıntı yoğunlaşıyor. koku yoksa normal
ay nasıl zıplamış öyle korktumu acaba ya da hıçkırık mı tuttu çok tatlıı yaa :) Maşallah diyelim
kızlar tredyolda hamile gıyımde buyuk ındırım var iç çamasırları özellikle.. Saldırınnnnnnnn
bende bugün 13+0 oldumyehu yarın doktora gidiyoruzzzzz 20 gün sonra
kötü olmuş canım inşallah sıran çabuk gelirEvet devlet hastanesi maceram yine hüsranla sonuçlandı. 15 agudtosa en etken randevu veriyolarmis 2li test için,1 dk bile sürmedi ultrasonla bakması 57mm tamam diyip siradaki dedi:banghead::banghead: sonra medipolun vatan klinigine geldim isyerime de yakin diye,ben normalde medipol megaya gidiyorum orda 280tl dediler ikili teste burda 50tl:)beklemeli oladak yazdrdim kendimi bu sicakta gel git yapmiyim dedim bekliyorum. Avrupa yakasindakilere burayi siddetle tavsiye ederim tahliller için cok uygun👍
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
normal olurgünaydın arkadaşlar sizlere bişey sormak istiyorum 14+1 oldum ben az önce lavobaya girdiğimde cok afedersiniz sapsarı bişey geldi sizce normalmi bilemedim ben ya cok korktum
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ooo kavuştun demek ne güzel imrendirdin beni:)) bende tatil istiyorum:)Günaydın kızlar.. Herkescikler iyidir inşallah. Dün bakamadim malum yola çıktık. Çok şükür geldik. Miss gibi hava kuş sesleri harika.. 😘😘
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
maşallah bebeğinekızlar bende dün 2 li test yaptırdım.. benim bebeğim çok uykucu sanırım. ne zaman onu görmeye gitsem uyuyor.. zor uyandırdı kadın.. dün baya hapşırmıştım.. sanırım o yüzden uyuyamadı .. karnım acıdı uyandırmaya çalışırken.. burun kemiği ve ensesi iyi çıktı .. benim doktorum 3 lü testi önermedi kafa karışıklığı yaratıyor .. gereksiz amniyosentez olan çok insan var dedi. bu arada biraz baskı sonucu %51 erkek dedi.
[
Büyüyor bebişler maşallahben kaç haftadır görmedim oğluşumu bayramdan sonra inşallah
Günaydın güzel hamisler uçuk çikipta krem kullanan varsa bana krem ismi verebilir mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
şükür bişey yokmuş korkma. normal doğum için önerdiği egzersizleri bizimlede paylaşırmısın bende normal doğum istiyorum ama birazcık korkuyorum sanki
canım ateş ölçme sayfasına ekledim ordan bakarsın, bir sürü antibiyotiğe dirençli bir bakteri çıktı, escherichıa coli diye, esbl diye bir tahlili pozitif çıktı
sağol canım inşallah işe yarar
ay canım korktum okurken, şükür bebeğin iyi doktorunuda bulmuşsun sevindim
canım bende sen gibiydim gazdan davul gibiydi karnım aynı senin gibi düzeldi
hoş geldin aramıza, sancı sürekli olmazsa normal
canım kalkarken yan dönüp kalkman gerekiyor direk karın kasına yüklenerek sırt üstü pozisyonda kalkma, kramp normal, magnezyum içebilirsin
sağol canım inşaallah
maşallah zıp zıp oğluna
maşallah kuzyua
yok canım düşük riskim vardı sonuç göstermeye gitmiştim sırada acil hasta yokken baktı, acil hata olunca bakmaz doktorum bende istemem zaten kimsenin sırasını almak
canım kötü olmuşda soğansızda yemek olmuyor ki:)
:)) gerçekten zıp zıp
sağol canım inşaallah
maşallah kuzuna
sizede maşaallah
ohhhh iyi tatiller
Yeni doktorun hayırlı olsunnnSen de bizim gibi Koru'landin :) :)
dıla mi hic gulesim yoktu gece gecee
ben en son 1 temmuzda gormustum yavrumu tam 2 hafta oldu bugun dahada 2 haftamiz var bende cok istiyorum gormeyi ama ya sabir diyorum 2 hafta daha sabredip iyi haberlerini alirim insallah yavrumun
senide anliyorum suan hissetmiyoruz bebekleri o yuzden de bari gorelim diyosun insallah en kisa zamanda hissetmeye baslarizda hic degilse icimizden gelen tikirtilari yeter
hakkaten ya bi gobek gazla nasil o hale gelebilir ama ilk zamanlar bendede cok vardi o gaz sisligi canim artik gecti sukur benimde sen kadar anca gobegim simdi
2li yi yapsın da bakalım cinsiyet göstermezse bayramdan sonra giderim ona da
Herkese günaydın hanımlar.
Bir kaç gündür yazamıyorum, hem dikiş dikiyorum, hemde pek keyfim yok...
Sürekli hapşuruyordum haftalardır. Dün akşam üst üste 20 kez hapşurdum.
Sanki beynim aktı önüme. Gözler kızardı, sulandı, kısıldı...
Sonra burun akıntısı, baş ağrısı derkensanırım grip oldum, yada nezle
Ihlamur kaynattım, yatarken parol içtim, çok iyi uyuduğum söylenemez
Şimdi kahvaltı ettim durumum gene aynı sayılır, yine yatacağım.
İnşallah herkes çok iyidir. Hepinizi öpüyorum, görüşmek üzere :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?