2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Geçmiş olsun, alerjik bir durum olabilir doktora gitsen daha iyi

bende diyorum çok kabızlık sorunu çeken rahat doğurur ıkınmaya alışkınım

canım belirtilerin alerji de olabilir kuru hava toz falan olmasın bulunduğun ortamda inş. bir an önce geçer çok geçmiş olsun

Günaydın kızlar.
Bugün cam silmeye bayan geldi. İyi oldu benim için. Ayrıca ikili test sonucum için doktorun telefonunu bekliyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

.........
canim cok gecmis olsun ya kum doktugun icin oluyordur o agrilar ilaclarini ihmal etme insallah hemen iyi olursun

ay sılam gelmiş nerelerdesin canım sen? Güzelim daha önce de yazmıştım plasentada 2 yerde kanama var o da karın ağrısı yapıyor kumdan mı yoksa kanamadan mı ağrı kaynaklanıyor bilemiyorum.Şu an iyiyim mesela.Allah razı olsun canım benim senin kusmaların nasıl oldu devam mı?

Günaydın kızlar.
Bugün cam silmeye bayan geldi. İyi oldu benim için. Ayrıca ikili test sonucum için doktorun telefonunu bekliyorum.

bende yarın çok yoğunum
sabah hastaneye gidecem ultrason idrar tahlili kan verme
sonra diyetisyen hopppp eve gelecem evde temizlik olacak aynı güne denk getirdim yarını rapor alacam

hemen tredyolda cocuk ta ama

Ben de baktım canım ama göğüslerim ne kadar büyür kestiremiyorum. O yüzden almak için bekliycem. Daha şimdiden geceliklerimin içine giremiyorum göğüslerim yüzünden ayy nolurumki ben kızlar ya. 75 beden takıyordum 85 e çıkmışımdır valla

Son düzenleme:

aynen canım dün net hissettim birde kalp atışı gıbı oluyor.O gerçi toplar damar hareketleri ama....Yandımmm anammm bennnn yandım
yaaa oğluş fikri daha güzel gelmeye başladı.Doktor muayanede kızın olacak dese oturur ağlarım sanırım:26::26::26:

Ayy canım çok sevindim. Çok ortak yönümüz varmış. İnşallah sonuna kadar hepimiz böyle sağlıkla gideriz.

Amin inşallah
Bizde henüz cinsiyet namına bir şey yok. Daha doğrusu ben sormuyorum, doktor da söylemiyor :) Bakalım ortak yönlere cinsiyet de eklenecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…