Bir saniye durmuyordu ki zaten, bi de çikolata yemedim tüh falan diyordum.
😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın güzel hamisler uçuk çikipta krem kullanan varsa bana krem ismi verebilir mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de baktım canım ama göğüslerim ne kadar büyür kestiremiyorum. O yüzden almak için bekliycem. Daha şimdiden geceliklerimin içine giremiyorum göğüslerim yüzünden ayy nolurumki ben kızlar ya. 75 beden takıyordum 85 e çıkmışımdır valla
Off fairytale yaa öldürdün beni😄 o değil de bu vitamin hapı acayip kabızlık yapıyo ben de, kayısıya abanmış durumdayım
Tabii paylaşırım şu an için çok bir şey önermedi kegel egzersizleri dedi 22haftadan sonra pelvik kasların için çalışıcaz dediiii annem diyor ki normal doğum zor ama çok afedersin sıçmak gibi birşey iyi ıkınırsan pozisyon da normalse hemen gelir diyor annem bende çözememiş de kardeşimi çok çabuk doğurmuş
Amin inşallah
Bizde henüz cinsiyet namına bir şey yok. Daha doğrusu ben sormuyorum, doktor da söylemiyor :) Bakalım ortak yönlere cinsiyet de eklenecek mi
Ben de baktım canım ama göğüslerim ne kadar büyür kestiremiyorum. O yüzden almak için bekliycem. Daha şimdiden geceliklerimin içine giremiyorum göğüslerim yüzünden ayy nolurumki ben kızlar ya. 75 beden takıyordum 85 e çıkmışımdır valla
Anneciğin doğru söylemişKendiliğinden ıkınma geliyor zaten..En güzeli normal doğum..
Bana da öyle diyor enerjin bitene kadar korkma ıkın diyeee
bende diyorum çok kabızlık sorunu çeken rahat doğurur ıkınmaya alışkınım
Hay masaallah canim :)) cok hos gorunuyor, Allah nazardan saklasin.
Canim ben piyasadaki tum kremleri kullandim diyebilirim. En etkilisi Vectavir. Ama hamilelikte kullanilir mi bilemiyorum. Doktoruna bir dania canim.
Al benden de o kadar canim. Benim de 75ti. 85 olmustur simdiden. Bir de sut dolunca ne olacak dusunemiyorum.
Evet zaten kafası çıkınca herşey bitiyor Allahın izniyle...Biraz sabır, sonrası ferahlık
Canım seni bilmemde benim ilk dogumumda benim göüsler bir dünya olmuştu göbegime degecekti nerdeysesonradan toparlıyor da eskisi gibi olmuyor
Yapma yaa eskisi gibi olmuyor mu? Taş gibi olmuycaklar mı artık yaneee
Benim kankim dogum yapti 35 haftalik
Bir de sancın azken gitmeyecekmişsin hastaneye sancı öoğalınca gidicekmişsinn daha kolay olurmuş
ay ne güzel sende inşallah annene çekersin cnm. benim annem acıdan bayılıp bayılıp yine ayılmış öyle doğurmuş bizi. ama ben 4,5 kardeşim 5kg doğmuşuz. vee(burası önemli) eskinin doktorları tabi suratsızlar ama işini güzel yapıyolarmış ne bi yırtık ne kesik(epizyotomi) varTabii paylaşırım şu an için çok bir şey önermedi kegel egzersizleri dedi 22haftadan sonra pelvik kasların için çalışıcaz dediiii annem diyor ki normal doğum zor ama çok afedersin sıçmak gibi birşey iyi ıkınırsan pozisyon da normalse hemen gelir diyor annem bende çözememiş de kardeşimi çok çabuk doğurmuş
günaydın cnm. bende şimdi kan verdim 1 hafta sonra çıkcakmış hayrolsun inşallah sonuçlarımızGünaydın kızlar.
Bugün cam silmeye bayan geldi. İyi oldu benim için. Ayrıca ikili test sonucum için doktorun telefonunu bekliyorum.
anammm ben onu yiriiiim yirim ne tatlıBenim kankim dogum yapti 35 haftalik Eki Görüntüle 1189437
ay ben gyno ferro sanol ve decavit kullanıyorum yapan hangisi bilmiyorum ama nasıl bi cırcır nasıl bi cırcır, bende patates ve muza abandım haliyleOff fairytale yaa öldürdün beni😄 o değil de bu vitamin hapı acayip kabızlık yapıyo ben de, kayısıya abanmış durumdayım
benimki resmen debili cırcır, yarım dilim tost yesem bile wcye koşuyorum lavman etkisi yaptı bendeebenım demir ilacı benı cırcır yaptı valla. Doktor dedi zaten aksam yatmadan önce al sabaha rahatlarsın demişti. Aynen... olmadı demir ilacınızı değiştirin hatunlar.Öyle cırcır dediysem de fazla degıl yanı
günaydın cnmm... geçsin artık mide bulantılarınız ya bi ohh diyin Allah yardımcınız olsun valla çok zor işiniz. ne nazlıymış sizin bebişleriniz yahuuGunaydin guzel bayanlarr...
Yine ben yine mide bulantilari...
Sabaha uyandigimda gecmis olsa keske diye dua etmistim ama, daha zamani degil anlasilan
Off fairytale yaa öldürdün beni😄 o değil de bu vitamin hapı acayip kabızlık yapıyo ben de, kayısıya abanmış durumdayım
ben 2 sene emzirdim biraz pörsüdü benim kiler..
Allah gönlünüze göre versin canım. Ailemde, çevremde hep kız olduğu için pipi fikri garibime gidiyor. Bi de bunu sünneti var, askerliği var, kız istemesi var. İşimiz zor 😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?