2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bir saniye durmuyordu ki zaten, bi de çikolata yemedim tüh falan diyordum.
😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hay masaallah canim :)) cok hos gorunuyor, Allah nazardan saklasin.

Günaydın güzel hamisler uçuk çikipta krem kullanan varsa bana krem ismi verebilir mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim ben piyasadaki tum kremleri kullandim diyebilirim. En etkilisi Vectavir. Ama hamilelikte kullanilir mi bilemiyorum. Doktoruna bir dania canim.

Al benden de o kadar canim. Benim de 75ti. 85 olmustur simdiden. Bir de sut dolunca ne olacak dusunemiyorum.

Off fairytale yaa öldürdün beni😄 o değil de bu vitamin hapı acayip kabızlık yapıyo ben de, kayısıya abanmış durumdayım

benım demir ilacı benı cırcır yaptı valla. Doktor dedi zaten aksam yatmadan önce al sabaha rahatlarsın demişti. Aynen... olmadı demir ilacınızı değiştirin hatunlar.Öyle cırcır dediysem de fazla degıl yanı

Anneciğin doğru söylemiş Kendiliğinden ıkınma geliyor zaten..En güzeli normal doğum..

Gunaydin guzel bayanlarr...
Yine ben yine mide bulantilari...
Sabaha uyandigimda gecmis olsa keske diye dua etmistim ama, daha zamani degil anlasilan

Amin inşallah
Bizde henüz cinsiyet namına bir şey yok. Daha doğrusu ben sormuyorum, doktor da söylemiyor :) Bakalım ortak yönlere cinsiyet de eklenecek mi

Allah gönlünüze göre versin canım. Ailemde, çevremde hep kız olduğu için pipi fikri garibime gidiyor. Bi de bunu sünneti var, askerliği var, kız istemesi var. İşimiz zor 😊

Canım seni bilmemde benim ilk dogumumda benim göüsler bir dünya olmuştu göbegime degecekti nerdeyse sonradan toparlıyor da eskisi gibi olmuyor

Teşekkürler canım, amin.

Canım seni bilmemde benim ilk dogumumda benim göüsler bir dünya olmuştu göbegime degecekti nerdeyse sonradan toparlıyor da eskisi gibi olmuyor

Yapma yaa eskisi gibi olmuyor mu? Taş gibi olmuycaklar mı artık yaneee

Sol kasik ağrısı ve bel ağrısı dısinda hamile oldugumun farkinda bile dwgilim hamaratim masallah

Bir de sancın azken gitmeyecekmişsin hastaneye sancı öoğalınca gidicekmişsinn daha kolay olurmuş

E tabi sıklığı 5 dakikaya düşünce gitmek gerekir boşu boşuna hastanede olacağına evinde istediğin gibi tepinirsin :)))) Ben hastaneye gittiğimde mesela doğumum başlamıştı 3 saatte doğurdum

ay ne güzel sende inşallah annene çekersin cnm. benim annem acıdan bayılıp bayılıp yine ayılmış öyle doğurmuş bizi. ama ben 4,5 kardeşim 5kg doğmuşuz. vee(burası önemli) eskinin doktorları tabi suratsızlar ama işini güzel yapıyolarmış ne bi yırtık ne kesik(epizyotomi) var darısı bize

Günaydın kızlar.
Bugün cam silmeye bayan geldi. İyi oldu benim için. Ayrıca ikili test sonucum için doktorun telefonunu bekliyorum.

günaydın cnm. bende şimdi kan verdim 1 hafta sonra çıkcakmış hayrolsun inşallah sonuçlarımız
Benim kankim dogum yapti 35 haftalik Eki Görüntüle 1189437
anammm ben onu yiriiiim yirim ne tatlı 35 hafatalığa göre maşallah kiloda yerinde sanki. Rabbim bizede hayırlı zamanda yavrucuklarımızı kucaklamayı nasip etsin
Off fairytale yaa öldürdün beni😄 o değil de bu vitamin hapı acayip kabızlık yapıyo ben de, kayısıya abanmış durumdayım

ay ben gyno ferro sanol ve decavit kullanıyorum yapan hangisi bilmiyorum ama nasıl bi cırcır nasıl bi cırcır, bende patates ve muza abandım haliyle bide mide ağrısı çok kötü inşallah vücut alışınca geçer
benimki resmen debili cırcır, yarım dilim tost yesem bile wcye koşuyorum lavman etkisi yaptı bendee
Gunaydin guzel bayanlarr...
Yine ben yine mide bulantilari...
Sabaha uyandigimda gecmis olsa keske diye dua etmistim ama, daha zamani degil anlasilan

günaydın cnmm... geçsin artık mide bulantılarınız ya bi ohh diyin Allah yardımcınız olsun valla çok zor işiniz. ne nazlıymış sizin bebişleriniz yahuu

üzüm
kayısı,
erik
kavun ohhhh

en güzeli gün kurusu

Kız çocuğunun da bir sürü zorluğu var ama yaa Ben hep oğlum olsun isterdim ama hamileliğin başından beri kız hissediyorum. Hangisi gelirse başımın üstünde yeri var, merak edip sormuyorum bile doktora :) Sağlıklı olsun da kuzucuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…