- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
aynen canım dün net hissettim birde kalp atışı gıbı oluyor.O gerçi toplar damar hareketleri ama....Yandımmm anammm bennnn yandım
yaaa oğluş fikri daha güzel gelmeye başladı.Doktor muayanede kızın olacak dese oturur ağlarım sanırım:26::26::26:
üzüm
kayısı,
erik
kavun ohhhh
en güzeli gün kurusu
Aynen öylee ııııııhhhhhhhhhkkkk de çıksın bakalım böyle söylemesi kolay da bizde ne olacakkk 😜
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
E tabi sıklığı 5 dakikaya düşünce gitmek gerekir boşu boşuna hastanede olacağına evinde istediğin gibi tepinirsin :)))) Ben hastaneye gittiğimde mesela doğumum başlamıştı 3 saatte doğurdum
Benim kankim dogum yapti 35 haftalik Eki Görüntüle 1189437
Sol kasik ağrısı ve bel ağrısı dısinda hamile oldugumun farkinda bile dwgilim hamaratim masallah
Güzel anneler ve melekleriiii merhabaaaaaaaaaaaaa
ilk kez doğuracaklar yani biz ne edecez bakalım
tecrübeliler tavsiye verin bakiiiiım
sancı az ama su geldiyse gidecez mi????
kızlar o cocuklar mecbur bir şekilde çıkacak başka yolu yok. bence hiç düşünmeyin anı yaşayın yahu
Ben sezeryandan korkuyorum,çatır çatır doğurcam.onu ilk ben görmek,ilk ben dokunmak istiyorum kimseciklere vermem yavrumu
Kavun da mı iyi geliyor bak bunu bilmiyordum hemen kesiyim bi tane
Bende öyle demiştim oğlumu doğuma giderkenNihan bu çocuk öyle ya da böyle senden çıkacak dedim :)))) 20 yaşımda çatır çatır doğurdum şimdi kocaman 12 yaşında...Sıra kızımda
Tabiki su gelmesi demek doğumun başladı demektir, mutlaka o zaman doktorun ya da ebenin gözetiminde olmalısın
sancıları evde çekmende fayda var ev daha rahat hastane ortamı geriyor insanı.... ama suyun gelirse hastaneye gitmelisin sana antibiyotik iğnesi yapıyorlar çünkü enfeksiyon kapma olayı olabiliyor
hımmm ben epidural normal doğum diyorum sizce?????
hımm mesela doğum 8 cm açılınca oluyormuş herhalde mesela 3 cm açık olup gidince sürekli elini sokup bakıyor ya ondan çok korkuyorum ben asıl :18::18::18::18::18::18::18::18:
Canım örneğin suyun akşam 5te geldi sancın sabaha karşı geliyormuşş sancıyı beklemek gerekiyormuş aslında ama su gelse ben sancıyı bekler miyim bilemiyorumm
ben bu işi kıvırırım yaaa degil mi canımmm.
Zerre korkum yok ya. Millet acıklı doğum hikayelerini anlatıyor bende tık yok. Bende öyle olacak degilim ya diyorum hemen. Birde şu var canım
ortalama 12 yaşından berri adet oldugumuzu düşünecek olursak (kendimi örnek veriyorum) tam tamına 192 aydır adet sancısı cekıyorum..Her ayyy tam 2 gün ettimi bize 384 gün. Bu acıları sebepsiz yere çektik. Şimdi yavrumuz var işin ucunda. Ne kadar kötü olabilir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?