2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

bu yüzden kesinleşene kadar demesin bana bişey

Aynen öylee ııııııhhhhhhhhhkkkk de çıksın bakalım böyle söylemesi kolay da bizde ne olacakkk 😜

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ilk kez doğuracaklar yani biz ne edecez bakalım

tecrübeliler tavsiye verin bakiiiiım

kızlar o cocuklar mecbur bir şekilde çıkacak başka yolu yok. bence hiç düşünmeyin anı yaşayın yahu
Ben sezeryandan korkuyorum,çatır çatır doğurcam.onu ilk ben görmek,ilk ben dokunmak istiyorum kimseciklere vermem yavrumu

Benim kankim dogum yapti 35 haftalik Eki Görüntüle 1189437

maşallah çok güzel bebiş görmek bile bi farklı duygu uyandırıyor

Sol kasik ağrısı ve bel ağrısı dısinda hamile oldugumun farkinda bile dwgilim hamaratim masallah

ne güzle benimde yorgunluk ve arada kasık ağrısı dışında geçti artık rahatlıyoruz

Güzel anneler ve melekleriiii merhabaaaaaaaaaaaaa

günaydın pınarcım

Bende öyle demiştim oğlumu doğuma giderken Nihan bu çocuk öyle ya da böyle senden çıkacak dedim :)))) 20 yaşımda çatır çatır doğurdum şimdi kocaman 12 yaşında...Sıra kızımda

Bende öyle demiştim oğlumu doğuma giderken Nihan bu çocuk öyle ya da böyle senden çıkacak dedim :)))) 20 yaşımda çatır çatır doğurdum şimdi kocaman 12 yaşında...Sıra kızımda

ben bu işi kıvırırım yaaa degil mi canımmm.
Zerre korkum yok ya. Millet acıklı doğum hikayelerini anlatıyor bende tık yok. Bende öyle olacak degilim ya diyorum hemen. Birde şu var canım
ortalama 12 yaşından berri adet oldugumuzu düşünecek olursak (kendimi örnek veriyorum) tam tamına 192 aydır adet sancısı cekıyorum..Her ayyy tam 2 gün ettimi bize 384 gün. Bu acıları sebepsiz yere çektik. Şimdi yavrumuz var işin ucunda. Ne kadar kötü olabilir ki

Tabiki su gelmesi demek doğumun başladı demektir, mutlaka o zaman doktorun ya da ebenin gözetiminde olmalısın

hımm mesela doğum 8 cm açılınca oluyormuş herhalde mesela 3 cm açık olup gidince sürekli elini sokup bakıyor ya ondan çok korkuyorum ben asıl :18::18::18::18::18::18::18::18:

hımmm ben epidural normal doğum diyorum sizce?????

yk benım doktor pek önermedi. Sancıyı senın hissetmen gerekiyor dedi.Ben doğru zamanda ne kadar ıkın diyebilirim ki dedi..Epiduralde ender de olsa bebeğin kafa kanala sıkışabiliyor ordan sezeryana dönüyoruz mecbur dedi.En güzel normal dedi.

Zaten adet sancısının aynısının fazlasını düşün..Anlık bişey hoooop bi bakıyosun kucağında bebeğini emziriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…