hımmm ben epidural normal doğum diyorum sizce?????
hımmm ben epidural normal doğum diyorum sizce?????
yk benım doktor pek önermedi. Sancıyı senın hissetmen gerekiyor dedi.Ben doğru zamanda ne kadar ıkın diyebilirim ki dedi..Epiduralde ender de olsa bebeğin kafa kanala sıkışabiliyor ordan sezeryana dönüyoruz mecbur dedi.En güzel normal dedi.
Evet parmağıyla bakıyor ebe ama hiç korkma çünkü hiçbirşey hissetmiyorsun
Zaten adet sancısının aynısının fazlasını düşün..Anlık bişeyhoooop bi bakıyosun kucağında bebeğini emziriyorsun
Çok teşekkür ederimm iyiki de korulandım sen de mi sincan korudasın kime gidiyorsun canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hımmm biz dha doğum konuşmadığımız için ona daha var
elini sokuyor dedi biri bana :18: cok acıyormuş
inşallah bizde hoppp oluruz öyle
Yok canım elini sokar mı hiç...Sadece parmakla kontrol ediyor ki kaç cm açıldığını anlamak için...Hepimiz için Allahtan dileğim kolayca bir avazda doğurmamız..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun İnşallah
Allah hepinizin gönlüne göre versin. Ben cok istemiştim 40+2 günlük olana kadar bekledim ne sancı ne acllma hiç bişi olmadı. Arrtık suyum azaldigi için dr suniyle denicez dedi gne olmadi. Mecburi sezeryan oldum simdide sezeryan olcam mecburen 😬
Allah hepinizin gönlüne göre versin. Ben cok istemiştim 40+2 günlük olana kadar bekledim ne sancı ne acllma hiç bişi olmadı. Arrtık suyum azaldigi için dr suniyle denicez dedi gne olmadi. Mecburi sezeryan oldum simdide sezeryan olcam mecburen 😬
yk benım doktor pek önermedi. Sancıyı senın hissetmen gerekiyor dedi.Ben doğru zamanda ne kadar ıkın diyebilirim ki dedi..Epiduralde ender de olsa bebeğin kafa kanala sıkışabiliyor ordan sezeryana dönüyoruz mecbur dedi.En güzel normal dedi.
aynen canım iş başa düşünce mecbur sezeryan..Ama ben dikişten korkuyorum ya. Benım canım sonradan acır öyle pis bir canım var ya
Zaten sancı hissedilmezse ıkınms hissi gelmiyormuş
bende sezeryandan çok korkuyorum hem sonrası hemde ameliyatı vücudumun oratadan ikiye kesilmesi gibi geliyo. ama normal doğumda başa gelen çekilir dicen mecbur dayanıcan. ne hatunlar doğuruyo be biz mi doğuramıcazzkızlar o cocuklar mecbur bir şekilde çıkacak başka yolu yok. bence hiç düşünmeyin anı yaşayın yahu
Ben sezeryandan korkuyorum,çatır çatır doğurcam.onu ilk ben görmek,ilk ben dokunmak istiyorum kimseciklere vermem yavrumu
ya hem sürekli açıklık kontrol ediliyo(ki sanırım oda vajinal açıklık değil rahim açıklığı,bunun kontrolü daha zordur heralde) bide hastanede yatakta çekiyosun sancıyı herkes daha zor oluyo diyo. evinde duşunu al yürü sağa sola daha rahat atlatıyosun diyolarr.. ay gelsede o günler hayırlısıyla doğuruversek hemen. benim bi arkadaşım doğumdan önceki akşam ütü yapmş klima karşısında bebeğin kıyafetleri kendi geceliği falan onları hazırlamış çantayı daha 3-4 hafta var ama doğuma. bebeğin yatağı bile yoktu. bide o gece fanfilifinfon yapmışlar korunmadan bidehımm mesela doğum 8 cm açılınca oluyormuş herhalde mesela 3 cm açık olup gidince sürekli elini sokup bakıyor ya ondan çok korkuyorum ben asıl :18::18::18::18::18::18::18::18:
bende sezeryandan çok korkuyorum hem sonrası hemde ameliyatı vücudumun oratadan ikiye kesilmesi gibi geliyo. ama normal doğumda başa gelen çekilir dicen mecbur dayanıcan. ne hatunlar doğuruyo be biz mi doğuramıcazz
ya hem sürekli açıklık kontrol ediliyo(ki sanırım oda vajinal açıklık değil rahim açıklığı,bunun kontrolü daha zordur heralde) bide hastanede yatakta çekiyosun sancıyı herkes daha zor oluyo diyo. evinde duşunu al yürü sağa sola daha rahat atlatıyosun diyolarr.. ay gelsede o günler hayırlısıyla doğuruversek hemen. benim bi arkadaşım doğumdan önceki akşam ütü yapmş klima karşısında bebeğin kıyafetleri kendi geceliği falan onları hazırlamış çantayı daha 3-4 hafta var ama doğuma. bebeğin yatağı bile yoktu. bide o gece fanfilifinfon yapmışlar korunmadan bide. sonra sabaha doğru uyanıyo karnım ağrıyo diye gece üşüttüm zannediyo tuvaletini yapmaya çalışıyo sonra ılık bi duş alıyım diyo, sonra geçmeyince geri yatıyo. kocasını işe gönderiyo bakıyo uyuyamıycak karın ağrısından(ama hiç aklına doğum gelmiyo) kaynpederi hastaneye götürüyo bunu diyolar senin açılman tam doğum başlamış(7,5 cm açılma varmış) doğumhaneden yarım saatte çıkıyor. Allah bize de böyle kolay doğum nasip etsin. bu arada spermlerin rahim kasılmasını artırıp açılmaya sebep oluyomuş o yüzden korunmalı ilişki son 3 ayda çok önemliymişşş
Ya gerçekten ben de 5 kilo doğmusum ve dikissiz.. Artık işin kolayına mi kaçılıyor acaba
Ben Meltem Hanim'a gidiyore
Ya gerçekten ben de 5 kilo doğmusum ve dikissiz.. Artık işin kolayına mi kaçılıyor acaba
ben de 5 kilo doğdum hem de ters doğmuşum.
doktor anneme sen güçlü kuvvetlisin doğurursun demiş. hakkattende doğurmuş ama doğururken yattıkları yerlerinde yanında ıkınmak için demir çucuklar oluyorya onu koparmış annemyazık nası zorlandıysa artık.
annemde de hiç dikiş falan yok hiç bozulma da olmamış ki ben 4.cü çocuğuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?