2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

hımmm biz dha doğum konuşmadığımız için ona daha var

Evet parmağıyla bakıyor ebe ama hiç korkma çünkü hiçbirşey hissetmiyorsun

elini sokuyor dedi biri bana :18: cok acıyormuş

Zaten adet sancısının aynısının fazlasını düşün..Anlık bişey hoooop bi bakıyosun kucağında bebeğini emziriyorsun

inşallah bizde hoppp oluruz öyle

hımmm biz dha doğum konuşmadığımız için ona daha var

elini sokuyor dedi biri bana :18: cok acıyormuş

inşallah bizde hoppp oluruz öyle

Yok canım elini sokar mı hiç...Sadece parmakla kontrol ediyor ki kaç cm açıldığını anlamak için...Hepimiz için Allahtan dileğim kolayca bir avazda doğurmamız..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun İnşallah

Allah hepinizin gönlüne göre versin. Ben cok istemiştim 40+2 günlük olana kadar bekledim ne sancı ne acllma hiç bişi olmadı. Arrtık suyum azaldigi için dr suniyle denicez dedi gne olmadi. Mecburi sezeryan oldum simdide sezeryan olcam mecburen 😬

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tabiki zorlamaya gerek yok ne yapalım yani olmazsa emcbur sezeryana girecez

aynen canım iş başa düşünce mecbur sezeryan..Ama ben dikişten korkuyorum ya. Benım canım sonradan acır öyle pis bir canım var ya

Zaten sancı hissedilmezse ıkınms hissi gelmiyormuş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende sezeryandan çok korkuyorum hem sonrası hemde ameliyatı vücudumun oratadan ikiye kesilmesi gibi geliyo. ama normal doğumda başa gelen çekilir dicen mecbur dayanıcan. ne hatunlar doğuruyo be biz mi doğuramıcazz
hımm mesela doğum 8 cm açılınca oluyormuş herhalde mesela 3 cm açık olup gidince sürekli elini sokup bakıyor ya ondan çok korkuyorum ben asıl :18::18::18::18::18::18::18::18:
ya hem sürekli açıklık kontrol ediliyo(ki sanırım oda vajinal açıklık değil rahim açıklığı,bunun kontrolü daha zordur heralde) bide hastanede yatakta çekiyosun sancıyı herkes daha zor oluyo diyo. evinde duşunu al yürü sağa sola daha rahat atlatıyosun diyolarr.. ay gelsede o günler hayırlısıyla doğuruversek hemen. benim bi arkadaşım doğumdan önceki akşam ütü yapmş klima karşısında bebeğin kıyafetleri kendi geceliği falan onları hazırlamış çantayı daha 3-4 hafta var ama doğuma. bebeğin yatağı bile yoktu. bide o gece fanfilifinfon yapmışlar korunmadan bide. sonra sabaha doğru uyanıyo karnım ağrıyo diye gece üşüttüm zannediyo tuvaletini yapmaya çalışıyo sonra ılık bi duş alıyım diyo, sonra geçmeyince geri yatıyo. kocasını işe gönderiyo bakıyo uyuyamıycak karın ağrısından(ama hiç aklına doğum gelmiyo) kaynpederi hastaneye götürüyo bunu diyolar senin açılman tam doğum başlamış(7,5 cm açılma varmış) doğumhaneden yarım saatte çıkıyor. Allah bize de böyle kolay doğum nasip etsin. bu arada spermlerin rahim kasılmasını artırıp açılmaya sebep oluyomuş o yüzden korunmalı ilişki son 3 ayda çok önemliymişşş

Ay çok güldüm :) :) :) fanfilifilifon hahahay :)

Ya gerçekten ben de 5 kilo doğmusum ve dikissiz.. Artık işin kolayına mi kaçılıyor acaba

aynen cnm kuzenim ameliyat hemşiresi ordan biliyorum. doktorların hep lafı: "bide onun açılmasını mı beklicez kaç saat atar kesiği çıkarırım çocuu oh temiz iş" diyolarmış. gıcık oluyorm yeni doktorların bu işgüzarlığına

Ya gerçekten ben de 5 kilo doğmusum ve dikissiz.. Artık işin kolayına mi kaçılıyor acaba

ben de 5 kilo doğdum hem de ters doğmuşum.
doktor anneme sen güçlü kuvvetlisin doğurursun demiş. hakkattende doğurmuş ama doğururken yattıkları yerlerinde yanında ıkınmak için demir çucuklar oluyorya onu koparmış annem yazık nası zorlandıysa artık.
annemde de hiç dikiş falan yok hiç bozulma da olmamış ki ben 4.cü çocuğuyum

Bende kendi kolumu ısırmışım doğumdan sonra farkettim

Yok ya ben normal doguramam cesaretim hic yok sezeryan bana uyarrr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…