2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Aynı ben bende sezeryandan korkuyordum normal doğurdum,,,sendede o potansiyeli gördüm inanmak basarmanin yarisidir baştan neye şartlanirsan öyle oluyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim gece 3 te suyum geldi hemen gittik suyla beraber sancida geliyor zaten 7 saat sancı sonrasi kavuştum bebeğime...kizlar sancı kısmı zor doğum kolayyy

:))) onlar doğuma girseler bizim o vaziyetimize düşüp bayılırlar 1.yi 3 saatte doğurdum.doktorum bu daha çabuk olur dedi..İnşallah öyle olur

inşallah kolay doğum nasip olur . normal doğum yapmak istiyorum ama ben parmağım kesilincce bayılan biriyim. ya da adet sancısı çok olur bende biraz ağrı kesiciyi geç içip sancıyı çekersem yine bayılıyorum. doğum sancısında ne yaparım bilmiyom:18:

:))) onlar doğuma girseler bizim o vaziyetimize düşüp bayılırlar 1.yi 3 saatte doğurdum.doktorum bu daha çabuk olur dedi..İnşallah öyle olur

Sana maşallah ikinci 15 dk da falan gelir: )))

Ben iğneden korkan biriyim Ama.Rabbim yardım ediyor inan&)

O an Allah öyle bir kuvvet veriyor ki insana şaşırırsın sadece bebeğini düşün, ona kavuşacağını, doğduğu ana saniyesi saniyesine şahit olacağına ve hemen emzirebileceğine :)) En önemlisi de hemen ayağa kalkacaksın dikiş yok bişey yok...Herşeyin normali güzel, çünkü rabbim bizi öyle yaratmış bize bunu yapabilme gücünü nasip etmiş

Ben iğneden korkan biriyim Ama.Rabbim yardım ediyor inan&)

anne olmak ne güzel birşey ya. henüz daha aday olduğum için kendimi daha 'annesinin küçüğü ' gibi hissediyorum .

Benim 1,5 saat sonra demişlerdi. Özelde yaptırdım. Sen nerde yaptırdın? Hayırlı sonuçlar olsun inşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

anne olmak ne güzel birşey ya. henüz daha aday olduğum için kendimi daha 'annesinin küçüğü ' gibi hissediyorum .

Kucağına aldığında herşey çok farklı oluyor...bak oğlum 12 yaşını bitirdi kocaman oldu halen ona bakarken içim titriyor ve sevgisi gün geçtikçe artıyor Ayy duygulandım

Kizlar doğum konuşulmuş ben 2 tane normal doğum yaptim kismet olursa 3.yi de normal düşünüyorum.bu arada fairtyle acilma 10 cm olunca doğum başlar

bende yarın çok yoğunum
sabah hastaneye gidecem ultrason idrar tahlili kan verme
sonra diyetisyen hopppp eve gelecem evde temizlik olacak aynı güne denk getirdim yarını rapor alacam

Kolay gelsin canım çokmuş işin. Bayan mı alıyorsun sen de?

tşk ederim canım.herşey yolunda giderse tarih itibari ile de halay başı olucam. 2 ocak beklenen doğum tarihim.Sizlere burdan seslenirim..Halka sesleniş konuşması yaparım
ay bi de canlı canlı mı dikecek beni :18::18::18::18::18: doğuramam ben yawww
hissetmiyorsun bile canım.
ahaaaa ama 40. haftayı doldurup bebek yoksa piyasada doktor fanfinifinfona devam diyor
ayyy canım ya demek nekadar zorlandın.
eşime diyorum doğuma sende gir ıkındıkça sana laf saydıracam diyorum
ben kesin istiyorum. Ne güzel sıfır km küfürlerim var onun için
Eki Görüntüle 1189504

ikili test sonuçlarınız da total beta hcg ve papp-a diye birşeye bakılmış mı ?
bunların oranı lazım canım ya. ense kalınlıgınla bırlıkte bakılıyor bunlara:26:

Kucağına aldığında herşey çok farklı oluyor...bak oğlum 12 yaşını bitirdi kocaman oldu halen ona bakarken içim titriyor ve sevgisi gün geçtikçe artıyor Ayy duygulandım

ayyy maşallah maşallah Allah sağlıklı uzun uzun ömürler nasip etsin . en güzel günlerini görmek cümlemize nasip olur inşallah

bende sezeryan istemediğim için epidural normall doğum istiyorum ama nasıl olduğu konusunda bi fikrim yok olan birileri varsa yardımcı olabilir mi? birde bu epidural olurken iğnesi nasıl acıtıyormu

Merhaba canimm.ben kizimi epudural normalle dogurdum..inanilmaz konforlu bence.yalniz benim doktorum yinede son yarim saatte ilaç vermedi ve ben dogum olayini agrili yaptim.yani 10 saate yakin bir süre hic agri cekmedim.bu bebegimu de insaallah epidural yapmayi düsünüyorum Allah izin verirse.

Kızlar çenemde egzama var. Doktor fito krem ve advantan verdi. Advantan kortizonlu fakat çok az süreceğim için kana bile karışmaz dedi. Kullanan oldu mu hiç bunları ya da kortizonlu krem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…