Bende kendi kolumu ısırmışımdoğumdan sonra farkettim
ayyy canım ya demek nekadar zorlandın.
eşime diyorum doğuma sende gir ıkındıkça sana laf saydıracam diyorum
kızlar o cocuklar mecbur bir şekilde çıkacak başka yolu yok. bence hiç düşünmeyin anı yaşayın yahu
Ben sezeryandan korkuyorum,çatır çatır doğurcam.onu ilk ben görmek,ilk ben dokunmak istiyorum kimseciklere vermem yavrumu
Canım örneğin suyun akşam 5te geldi sancın sabaha karşı geliyormuşş sancıyı beklemek gerekiyormuş aslında ama su gelse ben sancıyı bekler miyim bilemiyorumm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:))) onlar doğuma girseler bizim o vaziyetimize düşüp bayılırlar1.yi 3 saatte doğurdum.doktorum bu daha çabuk olur dedi..İnşallah öyle olur
:))) onlar doğuma girseler bizim o vaziyetimize düşüp bayılırlar1.yi 3 saatte doğurdum.doktorum bu daha çabuk olur dedi..İnşallah öyle olur
inşallah kolay doğum nasip olur . normal doğum yapmak istiyorum ama ben parmağım kesilincce bayılan biriyim. ya da adet sancısı çok olur bende biraz ağrı kesiciyi geç içip sancıyı çekersem yine bayılıyorum. doğum sancısında ne yaparım bilmiyom:18:
inşallah kolay doğum nasip olur . normal doğum yapmak istiyorum ama ben parmağım kesilincce bayılan biriyim. ya da adet sancısı çok olur bende biraz ağrı kesiciyi geç içip sancıyı çekersem yine bayılıyorum. doğum sancısında ne yaparım bilmiyom:18:
Sana maşallah ikinci 15 dk da falan gelir: )))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O an Allah öyle bir kuvvet veriyor ki insana şaşırırsınsadece bebeğini düşün, ona kavuşacağını, doğduğu ana saniyesi saniyesine şahit olacağına ve hemen emzirebileceğine :)) En önemlisi de hemen ayağa kalkacaksın dikiş yok bişey yok...Herşeyin normali güzel, çünkü rabbim bizi öyle yaratmış bize bunu yapabilme gücünü nasip etmiş
Ben iğneden korkan biriyim Ama.Rabbim yardım ediyor inan&)
ay ne güzel sende inşallah annene çekersin cnm. benim annem acıdan bayılıp bayılıp yine ayılmış öyle doğurmuş bizi. ama ben 4,5 kardeşim 5kg doğmuşuz. vee(burası önemli) eskinin doktorları tabi suratsızlar ama işini güzel yapıyolarmış ne bi yırtık ne kesik(epizyotomi) vardarısı bize
günaydın cnm. bende şimdi kan verdim 1 hafta sonra çıkcakmış hayrolsun inşallah sonuçlarımız
anammm ben onu yiriiiim yirim ne tatlı35 hafatalığa göre maşallah kiloda yerinde sanki. Rabbim bizede hayırlı zamanda yavrucuklarımızı kucaklamayı nasip etsin
ay ben gyno ferro sanol ve decavit kullanıyorum yapan hangisi bilmiyorum ama nasıl bi cırcır nasıl bi cırcır, bende patates ve muza abandım haliylebide mide ağrısı çok kötü inşallah vücut alışınca geçer
benimki resmen debili cırcır, yarım dilim tost yesem bile wcye koşuyorum lavman etkisi yaptı bendee
günaydın cnmm... geçsin artık mide bulantılarınız ya bi ohh diyin Allah yardımcınız olsun valla çok zor işiniz. ne nazlıymış sizin bebişleriniz yahuu
anne olmak ne güzel birşey ya. henüz daha aday olduğum için kendimi daha 'annesinin küçüğü ' gibi hissediyorum .
bende yarın çok yoğunum
sabah hastaneye gidecem ultrason idrar tahlili kan verme
sonra diyetisyen hopppp eve gelecem evde temizlik olacak aynı güne denk getirdim yarını rapor alacam
tşk ederim canım.herşey yolunda giderse tarih itibari ile de halay başı olucam. 2 ocak beklenen doğum tarihim.Sizlere burdan seslenirim..Halka sesleniş konuşması yaparımAynı ben bende sezeryandan korkuyordum normal doğurdum,,,sendede o potansiyeli gördüm inanmak basarmanin yarisidir baştan neye şartlanirsan öyle oluyor
hissetmiyorsun bile canım.ay bi de canlı canlı mı dikecek beni :18::18::18::18::18: doğuramam ben yawww
ahaaaa ama 40. haftayı doldurup bebek yoksa piyasada doktor fanfinifinfona devam diyorbende sezeryandan çok korkuyorum hem sonrası hemde ameliyatı vücudumun oratadan ikiye kesilmesi gibi geliyo. ama normal doğumda başa gelen çekilir dicen mecbur dayanıcan. ne hatunlar doğuruyo be biz mi doğuramıcazz
ya hem sürekli açıklık kontrol ediliyo(ki sanırım oda vajinal açıklık değil rahim açıklığı,bunun kontrolü daha zordur heralde) bide hastanede yatakta çekiyosun sancıyı herkes daha zor oluyo diyo. evinde duşunu al yürü sağa sola daha rahat atlatıyosun diyolarr.. ay gelsede o günler hayırlısıyla doğuruversek hemen. benim bi arkadaşım doğumdan önceki akşam ütü yapmş klima karşısında bebeğin kıyafetleri kendi geceliği falan onları hazırlamış çantayı daha 3-4 hafta var ama doğuma. bebeğin yatağı bile yoktu. bide o gece fanfilifinfon yapmışlar korunmadan bide. sonra sabaha doğru uyanıyo karnım ağrıyo diye gece üşüttüm zannediyo tuvaletini yapmaya çalışıyo sonra ılık bi duş alıyım diyo, sonra geçmeyince geri yatıyo. kocasını işe gönderiyo bakıyo uyuyamıycak karın ağrısından(ama hiç aklına doğum gelmiyo) kaynpederi hastaneye götürüyo bunu diyolar senin açılman tam doğum başlamış(7,5 cm açılma varmış) doğumhaneden yarım saatte çıkıyor. Allah bize de böyle kolay doğum nasip etsin. bu arada spermlerin rahim kasılmasını artırıp açılmaya sebep oluyomuş o yüzden korunmalı ilişki son 3 ayda çok önemliymişşş
ben kesin istiyorum. Ne güzel sıfır km küfürlerim var onun içinayyy canım ya demek nekadar zorlandın.
eşime diyorum doğuma sende gir ıkındıkça sana laf saydıracam diyorum
bunların oranı lazım canım ya. ense kalınlıgınla bırlıkte bakılıyor bunlara:26:Eki Görüntüle 1189504
ikili test sonuçlarınız da total beta hcg ve papp-a diye birşeye bakılmış mı ?
Kucağına aldığında herşey çok farklı oluyor...bak oğlum 12 yaşını bitirdi kocaman oldu halen ona bakarken içim titriyor ve sevgisi gün geçtikçe artıyor Ayy duygulandım
bende sezeryan istemediğim için epidural normall doğum istiyorum ama nasıl olduğu konusunda bi fikrim yok olan birileri varsa yardımcı olabilir mi? birde bu epidural olurken iğnesi nasıl acıtıyormu
ayyy maşallah maşallahAllah sağlıklı uzun uzun ömürler nasip etsin . en güzel günlerini görmek cümlemize nasip olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?