ben kesin istiyorum. Ne güzel sıfır km küfürlerim var onun için
aynen aynen görsün ne kadar acı çektiğimi anlasın.
şaka bir yana da yanımda olsun güç kuvvet versin bana diye istiyorum elimi tutsun yeter . kocam o benim :) o varken kendimi güvende hissediyorum sırf o yüzden :)
Merhaba canimm.ben kizimi epudural normalle dogurdum..inanilmaz konforlu bence.yalniz benim doktorum yinede son yarim saatte ilaç vermedi ve ben dogum olayini agrili yaptim.yani 10 saate yakin bir süre hic agri cekmedim.bu bebegimu de insaallah epidural yapmayi düsünüyorum Allah izin verirse.
ay bi de canlı canlı mı dikecek beni :18::18::18::18::18: doğuramam ben yawww
yok bizim ki komiklik yapıcam diye tam ıkınma geldiğince bebeği geri kaçırır...sırf ıssırmak için istiyorum ben .Biliyor sevinince falan ıssırıveririm onu. Sana ağızlık alıcam doğuma girerken der
yk benım doktor pek önermedi. Sancıyı senın hissetmen gerekiyor dedi.Ben doğru zamanda ne kadar ıkın diyebilirim ki dedi..Epiduralde ender de olsa bebeğin kafa kanala sıkışabiliyor ordan sezeryana dönüyoruz mecbur dedi.En güzel normal dedi.
delülerrr sizin bebe kahkaha atarak doğar kesin :)
Doktordan doktora görüsler degisiyor tabi canim.ama daha kolayi varken neden aci çekesib.ki dogum agrisinin sadecei son yarim saatini yasamis biri olarak beter bir aci oldugunu söyleyebilirim.tabi bu dedidigim kisiden kisiyede degisiyor.bazilar 3-4 saat cekip dogum yapiyor.bazilari 24 saat.doktorlari da cesaretlendirmek gerekiyor azcik :)))
doğru canım ama ben korkumuyorum ya sanırım ondan üzerinde durmamışta olabilir.DoğurcammmmmmDoktordan doktora görüsler degisiyor tabi canim.ama daha kolayi varken neden aci çekesib.ki dogum agrisinin sadecei son yarim saatini yasamis biri olarak beter bir aci oldugunu söyleyebilirim.tabi bu dedidigim kisiden kisiyede degisiyor.bazilar 3-4 saat cekip dogum yapiyor.bazilari 24 saat.doktorlari da cesaretlendirmek gerekiyor azcik :)))
ayy seni gidi manda seni..Ayy çok hoşsun mervem yaaa. bende o mandadan olmak istiyorum ama saat 5.30dan önce olamiyorumSelam kızlar nasılsınız...
Ben yenı uyandım .... Kızımda uyanmış oyuncaklarıyla oynuyo yasruuuuum...
Ayyy kızlarrr bı halsizim yatakta camura gırmış manda gıbı yuvarlanıp durasım grliyo
Aksama misafirim var..
Yarın hanım arkadaslarla piknk alanında accaZ orucu
Persembe annmde yıcem
Cuma aile dostlarımızla toplanıp dısarda yapcaz
Cumartesi kaynımlarla beraber piknigegidîp sahura kadar durcaz
Ohhh pazar evimdeyimmmmmm
neşeli olsun bebişim ya.Eli zopalı anayım ben.
missdely sen çok çatlak bir hatunsun ... eşin seninle hiç sıkılmaz
bende özelde yaptırdım cnm medipolde ama 1 hafta sonra dedi bana alalaaa:26:Benim 1,5 saat sonra demişlerdi. Özelde yaptırdım. Sen nerde yaptırdın? Hayırlı sonuçlar olsun inşallah.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
işte doğum hızlansın diye devam diyolar daa anla sen onu, her derde devaaahaaaa ama 40. haftayı doldurup bebek yoksa piyasada doktor fanfinifinfona devam diyor
bende özelde yaptırdım cnm medipolde ama 1 hafta sonra dedi bana alalaaa:26:
işte doğum hızlansın diye devam diyolar daa anla sen onu, her derde devaa
Belki farklı bir şeyi vardır canım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende özelde yaptırdım cnm medipolde ama 1 hafta sonra dedi bana alalaaa:26:
işte doğum hızlansın diye devam diyolar daa anla sen onu, her derde devaa
valla aynen canım.Özledim eşimi ya 1 haftadır Ankarada annesinin yanında. Bugun gelir insallah evimize geçeriz. Anne evi de olsa bir yere kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?