2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar topikte 10 haftadan sonra bebeğinin kalbi durmuş bir arkadaş oldu mu hiç,bilginiz var mı ?

Biri olmuştu galiba yanlış hatırlamıyorsam üzüldük baya bi ama önce de olabilir geçmişte yaziyodu neden böyle bişey sordun cnm benimde bebeğimi görmediğim için içim sıkıldı agustos 10-15 arasi gel dedi nasıl dayancam bakem.olmazsa bi bahaneyle gidicem ya offf.

Valla gülüm calısoyosun yapcek bişi yok ... Cocuk dogana kadae böle mandalıga devam... Ondan sonra kıcım yatak yuzu görürse şükretcem o derece yani
kızlar güneşe çıkınca eli kaşınıp kızaran var mı varsa bunun için ne yapıyorsunuz?

Canım alerjık heralde dr basvur muhtemelen krem vericektir .. Bendede oluyo güneş kremi kullanırsam problem kalmıyo

arkadaşlar topikte 10 haftadan sonra bebeğinin kalbi durmuş bir arkadaş oldu mu hiç,bilginiz var mı ?

Merhaba canım, ben topik'i çok fazla takip edemiyorum ama hergün giriyorum geçmişi okumaya çalışıyorum genede hiç böyle bir şey duymadım, Allah korusun rabbim kimsenin başına vermesin.

bilmiyorumki lab istek kağıdına ikili test seçeneğini işaretlemiş 1 tüp kan aldı bide form işte ense kalınlığını falan yazan

Benim de aynı canım. Belki doluluk vardır.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de dün gittim tekrar 1 ay sonra görüşelim dedi. Beklicez sabırla artık. Rabbim sağlık versin.

delüüüüüü.kız ben unuttu nasıl yapıldıgını.. Bu kontrolde sorucam doktora izin varmı diye...
Yoksa tüm bildiklerimi unutabilirim. Bu da heeeççç iyi olmaz

Hihihi bn gecen hafta gittigimde daktıra sordum..
Dewam dedı... Bir haftadır hasretlık gideriyomm adamımlaa
Töbeee

Paptyaacim is iyi bir anestezi uzmaninda bitiyor.yatagin üzerinde oturur pozisyonda belinden iki omur arasina katader takiyorlar.hiç acitmiyor merak etme :).ve omurlar arasindaki siviya ilaç enjekte ediyorlar.insan endise ediyor tabi söz konusu omurilik olunca.ama bende çok arastirmistim hiç sikintili bir vaka olmamis.tabi hiçbirsey olmazin garantisi yoktur.bu her durumda böyle diilmi zaten.2 saatte bir ilac yenileniyor.tamamen agrisiz dogum yaptiran doktorlar da var ama benim ki agrili yaptirdi dedigim gibi..doktoruna güven sen yine de.

ohhhhh yarasınnnnn.Gel tezkereeee gell tezkereee bitsin bu hasretttt.Ahh ülenn ahhhh

Vallahi yarıyo anasını satım
Kız bana bagımlılık yaptı .. Yoksa ben mi azgınım bılmiyom ki ....
Bnmkine bazen msj atıyom herifff canım seni aşerıyo dıye ... Guluyo bana

ohommmm ohommmm aile var ulennnn yapan var yapamayan varrr

bebeğimize ilk eşyasını aldık kızlar. artık bebek arabası var

Vallahi yarıyo anasını satım
Kız bana bagımlılık yaptı .. Yoksa ben mi azgınım bılmiyom ki ....
Bnmkine bazen msj atıyom herifff canım seni aşerıyo dıye ... Guluyo bana
ahhaaaa bizimkide çaktırmıyorda o da fenalarda.. Kesin sorcam doktora. hadı 3 u gitti diyelim 6 ay burdan 2 ayda doğumdan sonra 8 ayy. Yokkkk yookk cook uzunnnn
bende de daha hiç siftah yok :) ben çok korkuyoreeeee

korkunun ecele faydası yok be cicim.Dayanılmıyor valla

delüüüüüü.kız ben unuttu nasıl yapıldıgını.. Bu kontrolde sorucam doktora izin varmı diye...
Yoksa tüm bildiklerimi unutabilirim. Bu da heeeççç iyi olmaz
ay bende ayda 1 buluyorum kocayı onda da yok düşük tehlikesi yok misafir zart zurt ooff asıl ben unuttum nasıl yapılıyodu nasıl oluyodu
Hihihi bn gecen hafta gittigimde daktıra sordum..
Dewam dedı... Bir haftadır hasretlık gideriyomm adamımlaa
Töbeee

kızzz aç var tok var. töbeeee bayramda bende acısını çıkartcam ama bi gelsin kocişim full performansss

kızlarrr bi sorum olucak, eski kıyafetlerim hala bana oluyor ama pantolonlarım şortlarım olmuyor, yani oluyoda belimi çok sıkıyor tek sorun orda, o yüzden de giymiorum, tişörtlerim oluyo idare ediyorum genede ama tam olarak göbüşüm büyümedi, hamile kıyafetlerini giymek için erken daha, siz ne yapıyorsunuz ? ne giyiyorsunuz

Etek, elbise giyiyorum. Pantolonların üst düğmesini açıp kemeri gevşek bağlıyorum canım. Hamile pantolonu aldım bir kere giydim ama rahat edemedim karın kısmı çok işlevsiz kaldı. Bence henüz erken.
Bi de beli lastikli yazlık pantolonlar var onlar rahat oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…