arkadaşlar topikte 10 haftadan sonra bebeğinin kalbi durmuş bir arkadaş oldu mu hiç,bilginiz var mı ?
Valla gülüm calısoyosun yapcek bişi yok ... Cocuk dogana kadae böle mandalıga devam... Ondan sonra kıcım yatak yuzu görürse şükretcem o derece yanidoğru canım ama ben korkumuyorum ya sanırım ondan üzerinde durmamışta olabilir.Doğurcammmmmm
ayy seni gidi manda seni..Ayy çok hoşsun mervem yaaa. bende o mandadan olmak istiyorum ama saat 5.30dan önce olamiyorum
kızlar güneşe çıkınca eli kaşınıp kızaran var mı varsa bunun için ne yapıyorsunuz?
arkadaşlar topikte 10 haftadan sonra bebeğinin kalbi durmuş bir arkadaş oldu mu hiç,bilginiz var mı ?
bilmiyorumki lab istek kağıdına ikili test seçeneğini işaretlemiş 1 tüp kan aldı bide form işte ense kalınlığını falan yazan
delüüüüüü.kız ben unuttu nasıl yapıldıgını.. Bu kontrolde sorucam doktora izin varmı diye...
Yoksa tüm bildiklerimi unutabilirim. Bu da heeeççç iyi olmaz
Hihihi bn gecen hafta gittigimde daktıra sordum..
Dewam dedı... Bir haftadır hasretlık gideriyomm adamımlaa
Töbeee
merhaba canım çok sevindim güzel şeylerden bahsetmişsin. biraz epidurali anlatırmısın nasıl ilaç veriyorlar daha ilk gebeliğim o yüzden hiç bilgim yok epidural ne onun hakkındada bilgim yok doktorum daha bunlar konuşmak için çok erken dedi. ama önden bilgi almak güzel olabilir
ohhhhh yarasınnnnn.Gel tezkereeee gell tezkereee bitsin bu hasretttt .Ahh ülenn ahhhh
delüüüüüü.kız ben unuttu nasıl yapıldıgını.. Bu kontrolde sorucam doktora izin varmı diye...
ahhaaaa bizimkide çaktırmıyorda o da fenalarda.. Kesin sorcam doktora. hadı 3 u gitti diyelim 6 ay burdan 2 ayda doğumdan sonra 8 ayy. Yokkkk yookk cook uzunnnnVallahiyarıyo anasını satım
Kız bana bagımlılık yaptı .. Yoksa ben mi azgınım bılmiyom ki ....
Bnmkine bazen msj atıyom herifff canım seni aşerıyo dıye ... Guluyo bana
bende de daha hiç siftah yok :) ben çok korkuyoreeeee
doğru canım ama ben korkumuyorum ya sanırım ondan üzerinde durmamışta olabilir.Doğurcammmmmm
Ne güzel iste canimm.cesaretin varsa istedigin gibi dogurman en iyisi.Allah kolaylastirsin hepimizinkini insallah. :))
ay bende ayda 1 buluyorum kocayı onda da yok düşük tehlikesi yok misafir zart zurt ooff asıl ben unuttum nasıl yapılıyodu nasıl oluyodudelüüüüüü.kız ben unuttu nasıl yapıldıgını.. Bu kontrolde sorucam doktora izin varmı diye...
Hihihi bn gecen hafta gittigimde daktıra sordum..
Dewam dedı... Bir haftadır hasretlık gideriyomm adamımlaa
Töbeee
bebeğimize ilk eşyasını aldık kızlar. artık bebek arabası var
kıskanma fıstıkk. bende daha yapamıyomm.ohommmm ohommmm aile var ulennnn yapan var yapamayan varrr
resimmm istıyommmmmmbebeğimize ilk eşyasını aldık kızlar. artık bebek arabası var
koptu hatunlar olan var olmayan var dimi
kızlarrr bi sorum olucak, eski kıyafetlerim hala bana oluyor ama pantolonlarım şortlarım olmuyor, yani oluyoda belimi çok sıkıyor tek sorun orda, o yüzden de giymiorum, tişörtlerim oluyo idare ediyorum genede ama tam olarak göbüşüm büyümedi, hamile kıyafetlerini giymek için erken daha, siz ne yapıyorsunuz ? ne giyiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?