Ben 22 saat ceken bir hatun olaraktan yinede normal dogum istiyorum yine canlarım ......
Etek, elbise giyiyorum. Pantolonların üst düğmesini açıp kemeri gevşek bağlıyorum canım. Hamile pantolonu aldım bir kere giydim ama rahat edemedim karın kısmı çok işlevsiz kaldı. Bence henüz erken.
Bi de beli lastikli yazlık pantolonlar var onlar rahat oluyor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
slm canim bende seni merak ediyordum baska doktora gittinmi ucuzler icin degistircem diyodun doktorunu ?arkadaşlar topikte 10 haftadan sonra bebeğinin kalbi durmuş bir arkadaş oldu mu hiç,bilginiz var mı ?
kıskanma fıstıkk. bende daha yapamıyomm.
:
Kızlar saçlarımı kestirmek istiyorum çok uzunlar belimdeler bunalttı beni,ama birde hamilelikte saç kestirilmez diyorlar varmı saçını kestiren hamişler cesaret olsun bana
hımmm biz dha doğum konuşmadığımız için ona daha var
elini sokuyor dedi biri bana :18: cok acıyormuş
inşallah bizde hoppp oluruz öyle
kizlar bebislerimize isim onerimiz icin herkes isim onerilerini yazsin ama lutfen anlamlariyla birlikte olsun birbirimizin bebislerinin isim anneleri olalim
Hihihi bn gecen hafta gittigimde daktıra sordum..
Dewam dedı... Bir haftadır hasretlık gideriyomm adamımlaa
Töbeee
Vallahiyarıyo anasını satım
Kız bana bagımlılık yaptı .. Yoksa ben mi azgınım bılmiyom ki ....
Bnmkine bazen msj atıyom herifff canım seni aşerıyo dıye ... Guluyo bana
kızlarrr bi sorum olucak, eski kıyafetlerim hala bana oluyor ama pantolonlarım şortlarım olmuyor, yani oluyoda belimi çok sıkıyor tek sorun orda, o yüzden de giymiorum, tişörtlerim oluyo idare ediyorum genede ama tam olarak göbüşüm büyümedi, hamile kıyafetlerini giymek için erken daha, siz ne yapıyorsunuz ? ne giyiyorsunuz
erkek olursa doruk diyoruz ama enes'te koyabiliriz.Eneseygamber efendimizin sahabelerinden.Enes bin malik..
Hayırlı olsun canım ne model aldınız
cnm ben beli bol olan kemerle kullandığım pantolonlarım vardı onlarla idare ediyorum dediğin gibi daha erken çünkü kıyafet almak için, bide üzerine bol bluz giyip bazen üst düğmesi açık giyiyorum pantolonları rahat oluyokızlarrr bi sorum olucak, eski kıyafetlerim hala bana oluyor ama pantolonlarım şortlarım olmuyor, yani oluyoda belimi çok sıkıyor tek sorun orda, o yüzden de giymiorum, tişörtlerim oluyo idare ediyorum genede ama tam olarak göbüşüm büyümedi, hamile kıyafetlerini giymek için erken daha, siz ne yapıyorsunuz ? ne giyiyorsunuz
ayy o çatı muayenesi çok korkunç anlatılıyo ya, dedikleri kadar var mı acaba:26:? 36. hafatadaki muayeneyi bebeğin dönmesiyle ilgili olanı ilk defa duydum ama..canım bildiğim kadarıyla 36. haftada zaten doktor özellikle ilk doğumu olacaklara o el muayenesini yapıyomuş. önce çocuğun dönmesine bakıyolar dönüyosa 37 de yanlış hatırlamıyosam elini sokup çatı muayenesi yapıyomuş ordan normal yapıp yapamayacağına bakıyomuş
anam hadi bakalım azmin sonu zafer,#direnhormonluannenamzeti modundayım bendebizim engelimiz yok ama hergün niyetleniyom tam sırnaşcam gündüzden yapıyom planı akşam hop bişi çıkıyo. ya nöbette oluyo ya misafir geç gidiyo ya biz eve geç geliyoz yada adam yorgun oluyo elim belimde kaldım bi haftadır ama yok bu gece kararlıyım
ay bu sorunun cvbını bende çok merak ediyorum ilk 3 ay ve son 3 ay korunmalı diye biliyorum ama. hoş kocişim korunmayınca çarşaf nevresim batırıyo 3 yıl olcak evleneli bi bu işi beceremedim yafmervem korunuyonuyonuz mu valla bebek yapmaya karar verdiğimzi günden beri özgür takılıyoz korunmayı unuttum :) ama daha güzel böyle
canim tek isim istiyorsan en cok begendigini kimligine yazdirirsin kulagina okunurken iki ismi birden okutursun adzeynep yazmisti kizi icin oyle yapcani banada cok mantikli geldi.iki isim kimligine yazdirmam ama kulagina okuturken iki isim koyabilirim bende tabi koycak bi isim bulabilirsem
arapca ve guzel anlamli isimler paylasin kizlar lutfen kizim olursa arapca isim istiyorum demistim ogluslarimin ismi turkce bu sefer arapca olsun istiyorum
aklimdaki bazi isimler :
Azra :1. Bakire, kızoğlan kız. 2. Ayak değmemiş kum. 3. Delinmemiş inci. 4. Hz. Meryem'e verilen adlardan. 5. Medine şehrinin adlarından biri. 6. Masal kahramanı "Vamık"'ın sevgilisi.
Betül :1. Bakire. 2. Erkekten çekinen, erkeklere yaklaşmayan namuslu kadın. 3. Ayrı kök salan fidan. 4. Hz. Meryem'in lakabı. 5. Hz. Muhammed (s.a.s)'in kızı Hz. Fatıma'nın lakabı.
Busra: Müjde, sevinçli haber
zeynep: degerli taslar peygamberimizin kizinin ismi
wollex newyork premıum aldık canım. tenteleri değişebiliyo ondan hem pembe hem mavi tente de aldık bütün çocuklara kullancaz kısmetse değiştirip değiştirip :)
Kızlar saçlarımı kestirmek istiyorum çok uzunlar belimdeler bunalttı beni,ama birde hamilelikte saç kestirilmez diyorlar varmı saçını kestiren hamişler cesaret olsun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?