2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar saçlarımı kestirmek istiyorum çok uzunlar belimdeler bunalttı beni,ama birde hamilelikte saç kestirilmez diyorlar varmı saçını kestiren hamişler cesaret olsun bana

tunik alıyım diyorum şimdilik idare ederim, üstte sıkıntı yok, ama altta sıkıntı çok
iş yerinde üst düğmesini de açamıyorum bi kaç kere açtım sanki herkes bana bakıyor rahat edemedim, beli lastikli pantolon bakıyım onlara araştırıyım bi

arkadaşlar topikte 10 haftadan sonra bebeğinin kalbi durmuş bir arkadaş oldu mu hiç,bilginiz var mı ?
slm canim bende seni merak ediyordum baska doktora gittinmi ucuzler icin degistircem diyodun doktorunu ?
9 uncu haftada bebegini kalp atislari durdugu icin aldirmak zorunda olan arkadaslarimiz olmustu ama 10 uncu haftadan sonra bebeginin kalp atislari duran veya dusuren olmadi sukur.niye sordun hayirdir ?
kıskanma fıstıkk. bende daha yapamıyomm.

:

yok canim hic kiskanmiyorum valla 3 uncu hamileligim hic yasak olmadi bana bundada yasak degil de sanirim benim hormonlar dibe vurdu bende tik yok ha hic yapmadik dersem yalan olur 3 bucuk ayda 3 kere siftagimiz var ayda bi kere rutine bagladik yani

Kızlar saçlarımı kestirmek istiyorum çok uzunlar belimdeler bunalttı beni,ama birde hamilelikte saç kestirilmez diyorlar varmı saçını kestiren hamişler cesaret olsun bana

ben kestirdim canim 1 ay olcak cokta rahat ettim hafifledim resmen

hımmm biz dha doğum konuşmadığımız için ona daha var

elini sokuyor dedi biri bana :18: cok acıyormuş

inşallah bizde hoppp oluruz öyle

canım bildiğim kadarıyla 36. haftada zaten doktor özellikle ilk doğumu olacaklara o el muayenesini yapıyomuş. önce çocuğun dönmesine bakıyolar dönüyosa 37 de yanlış hatırlamıyomıyosam elini sokup çatı muayenesi yapıyomuş ordan normal yapıp yapamayacağına bakıyomuş

kizlar bebislerimize isim onerimiz icin herkes isim onerilerini yazsin ama lutfen anlamlariyla birlikte olsun birbirimizin bebislerinin isim anneleri olalim

Son düzenleme:
kizlar bebislerimize isim onerimiz icin herkes isim onerilerini yazsin ama lutfen anlamlariyla birlikte olsun birbirimizin bebislerinin isim anneleri olalim

erkek olursa doruk diyoruz ama enes'te koyabiliriz.Eneseygamber efendimizin sahabelerinden.Enes bin malik..

Hihihi bn gecen hafta gittigimde daktıra sordum..
Dewam dedı... Bir haftadır hasretlık gideriyomm adamımlaa
Töbeee

bizim engelimiz yok ama hergün niyetleniyom tam sırnaşcam gündüzden yapıyom planı akşam hop bişi çıkıyo. ya nöbette oluyo ya misafir geç gidiyo ya biz eve geç geliyoz yada adam yorgun oluyo elim belimde kaldım bi haftadır ama yok bu gece kararlıyım

Vallahi yarıyo anasını satım
Kız bana bagımlılık yaptı .. Yoksa ben mi azgınım bılmiyom ki ....
Bnmkine bazen msj atıyom herifff canım seni aşerıyo dıye ... Guluyo bana

mervem korunuyonuyonuz mu valla bebek yapmaya karar verdiğimzi günden beri özgür takılıyoz korunmayı unuttum :) ama daha güzel böyle

Kizlarrrr neler oluyor burda neler konusulmusss 0_o

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben bi tane hamile pantolonu aldım bende senin durumundayım herşeyim oluyo kilo değişmedi ama belleri olmuyo. pantolonum daha gelmedi netten almıştım şimdi mevcut pantolonlarıma ilikli lastik takıyorum üzerinede uzun tunik gibi giyiyorum açık olduğu belli olmuyo rahat ettim tavsiye ederim

erkek olursa doruk diyoruz ama enes'te koyabiliriz.Eneseygamber efendimizin sahabelerinden.Enes bin malik..

canim tek isim istiyorsan en cok begendigini kimligine yazdirirsin kulagina okunurken iki ismi birden okutursun adzeynep yazmisti kizi icin oyle yapcani banada cok mantikli geldi.iki isim kimligine yazdirmam ama kulagina okuturken iki isim koyabilirim bende tabi koycak bi isim bulabilirsem
arapca ve guzel anlamli isimler paylasin kizlar lutfen kizim olursa arapca isim istiyorum demistim ogluslarimin ismi turkce bu sefer arapca olsun istiyorum

aklimdaki bazi isimler :
Azra :1. Bakire, kızoğlan kız. 2. Ayak değmemiş kum. 3. Delinmemiş inci. 4. Hz. Meryem'e verilen adlardan. 5. Medine şehrinin adlarından biri. 6. Masal kahramanı "Vamık"'ın sevgilisi.

Betül :1. Bakire. 2. Erkekten çekinen, erkeklere yaklaşmayan namuslu kadın. 3. Ayrı kök salan fidan. 4. Hz. Meryem'in lakabı. 5. Hz. Muhammed (s.a.s)'in kızı Hz. Fatıma'nın lakabı.

Busra: Müjde, sevinçli haber

zeynep: degerli taslar peygamberimizin kizinin ismi

Son düzenleme:
cnm ben beli bol olan kemerle kullandığım pantolonlarım vardı onlarla idare ediyorum dediğin gibi daha erken çünkü kıyafet almak için, bide üzerine bol bluz giyip bazen üst düğmesi açık giyiyorum pantolonları rahat oluyo
ayy o çatı muayenesi çok korkunç anlatılıyo ya, dedikleri kadar var mı acaba:26:? 36. hafatadaki muayeneyi bebeğin dönmesiyle ilgili olanı ilk defa duydum ama..
anam hadi bakalım azmin sonu zafer,#direnhormonluannenamzeti modundayım bende
mervem korunuyonuyonuz mu valla bebek yapmaya karar verdiğimzi günden beri özgür takılıyoz korunmayı unuttum :) ama daha güzel böyle
ay bu sorunun cvbını bende çok merak ediyorum ilk 3 ay ve son 3 ay korunmalı diye biliyorum ama. hoş kocişim korunmayınca çarşaf nevresim batırıyo 3 yıl olcak evleneli bi bu işi beceremedim yaf

Kız isimlerinden
İkra var: Oku demek. Ama öyle düşünme ilk vahiy olarak düşün..
Alya var:şeref”, “sema”, “dağ tepesi” ve “yüksek yer” manalarına gelmektedir.

wollex newyork premıum aldık canım. tenteleri değişebiliyo ondan hem pembe hem mavi tente de aldık bütün çocuklara kullancaz kısmetse değiştirip değiştirip :)

aaa diyordun ne guzel. nerden aldın canım.?

Kızlar ikili test sonucumuz çok şükür iyi çıktı, cinsiyet yine öğrenemedik Bir türlü göstermiyor bizimki, artık 16. hafta kontrolüne kaldı umutlar... İkili testte çıkan beta hcg ye göre tahminlerden bahsediliyordu sanırım, belli değerin altı kız falan diye, benimki 2.79, burdan cinsiyet tahmini yapılabilir mi peki?

Son düzenleme:

ben daha kestirmedim de kestircem bayrama yada izne çıkmadan. kesitiriliyo canım ben din alimlerinden dinledim hiçbir sakıncası yok hurafeymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…