2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar saçlarımı kestirmek istiyorum çok uzunlar belimdeler bunalttı beni,ama birde hamilelikte saç kestirilmez diyorlar varmı saçını kestiren hamişler cesaret olsun bana

Aynı durumdayım canım daraldım bunaldım bu saçlarımdan... Ama bu hurafelerde insanın kafasını karıştırıyor ister istemez. İşyerinde iki arkadaşıma sordum onlar hamileyken kestirmişler ablamda kestirmiş. bende kestircem inanmıyorum yok aklı kısalır yok ömrü kısalır kıl ile tüy ile olacak işmi töbe töbe o zaman ağdada yapmayalım kaşımızıda almayalım

Son düzenleme:
AFRA İSMİ

Afra ismi ilk olarak ayak değmemiş ve kirlenmemiş ak, beyaz toprak demektir.

-ikinci anlamı ise pembeye çalan beyaz demektir.

-Afra isminin bir diğer anlamı ise ayın 13. gecesi demektir.

Kız isimlerinden
İkra var: Oku demek. Ama öyle düşünme ilk vahiy olarak düşün..
Alya var:şeref”, “sema”, “dağ tepesi” ve “yüksek yer” manalarına gelmektedir.
evet bu iki isimde cok hosuma giden isimler almanyada kullanabilecek kolay isimler olmasida gerekiyor poff ben doguma kadar karar veremem yine isme
wollex newyork premıum aldık canım. tenteleri değişebiliyo ondan hem pembe hem mavi tente de aldık bütün çocuklara kullancaz kısmetse değiştirip değiştirip :)
cok guzelmis canim iyi gunlerde kullan

kizlar bebislerimize isim onerimiz icin herkes isim onerilerini yazsin ama lutfen anlamlariyla birlikte olsun birbirimizin bebislerinin isim anneleri olalim

kızsa;
Aden: (benim bildiğim anlamıyla) Hawa ile Ademin buluştuğu cennet bahçesi ve firdevs cennetinin diğer adı
Sare: Hz. İbrahimin eşi, saf temiz topluluk sanırm diğer anlamı da.
İpek İnci Derin bunları da seviyorum. Zeynepide çok severim ama kuzenim yeni bebeğine koydu onu da oyüzden koyamıyorum
Erkekse;
Huzeyfe: Peygamberimize çok yakın sahabelerden biri,
Burak: Peygamberimizin miraca çıkarken bindiğine inanılan bineği ama kardeşimin adı olduğundan koymam onu
Ayaz,
Kerem, Yağız, Yiğit, Yaman bunları da seviyorum ama kreşler hep bu son 3üyle dolu ben çok olan isimleri sevmiyorum.

internetten hangi sitelerden aldın bende bakıyım bari, ne yapalım idare edicez

Yasak bi kalksın da ben kocama böyle saldıracam herhalde artık kalkar 13 hafta bitti yarın soruyorum doktora

Ben belimdeki saçları bi kestirdim taaaa tepeme kadar kısacık Hem Antalya'nın sıcağında çok bunaldım hem de aşırı dökülüyordu :44:

canim gozun aydin masallah bebgine sonuclariniz iyimis varsin cinsiyet bidahakine kalsin.ben 12 inci haftamda kesin olmadan ogrendim yine 16 inci haftaya kaldi kesin tahmin ayni yani ogrendim kafam allak bullak oldu halbuki ogrenmeden hic takmiyordum cinsiyet isini kafama ogrendim bu sfeerde ya degisirse diye kafayi yicemm

ererse afrada cok guzel isimmis canim not alalim

tatlım bişeyi düzeltmek istiyorum,zeynep'in asıl anlamı babasının kıymetlisi demekmiş,bende daha 3-5 ay önce öğrendim ismimin gerçek anlamını ve çok etkilendim

Eki Görüntüle 1189597 Eki Görüntüle 1189599

inşallah eklenmiştir canım iki başlığı da aldık biz araba siyah başlıklar değişiyo
canım güle güle kullanın inş. çok beğendim bende kolay açılıp kapanıyosa ve puset kolay taılıyosa üstüne güzel. inşallah dayanıklıdır bide sormş kızlar ama cvp yazdıysan da göremedim bacım bunun fiyatı ne ola kiii:26:
Yasak bi kalksın da ben kocama böyle saldıracam herhalde artık kalkar 13 hafta bitti yarın soruyorum doktora
ay bugün herkes formunda ya hormonlar beyne sıçradı iyimi

Kızlar kızlar oooo neler kaynatmışınız böle yaaa nezamandr tam okuyamamıştm şaşırdımmm ☺️ Bzmde cinsiyetimiz belli olduuu oğlumuz paşamız gelio inşaalah 15. Hafta oldu hala devam edio bulantılar geçmicek galba 😳

evet bu iki isimde cok hosuma giden isimler almanyada kullanabilecek kolay isimler olmasida gerekiyor poff ben doguma kadar karar veremem yine isme

cok guzelmis canim iyi gunlerde kullan

teşekkür ederim sılacım. ne kadar heyecanlı ve mutluluk verici bişeymiş bebekimize bişeyler almak dünden beri babası da bende leyla gibiyiz habire gülüyoruz

evet yaa benim buyuk oglumun adi mert sinifinda var bi mert daha yavruma mert o diyolar sinifta soy ismimizin ilk harfiyle beraber sesleniyolar o takmiyor ama ben gicik oluyorum oteki cocuga da mert a diyolar
nereye gitsem bi mert cikiyor mutlaka karsimiza esim cok istedi mert ismini benimde teyzemin oglunun ismi olmasina ragmen koyduk esim cok istiyor diye ama isim ne kadar cok yayginsa o kadar kotu oluyor
kucuk oglumun ismi eren burda hic bi yerde daha rastlamadim eren olan baska cocuga ve almanlarda cok guzel soyluyor ismini onun ismini ben koydum cok memnunum o yuzden bunuda koyarken hem cok kullanilmayan hem kisa hemde soylemesi kolay bi isim olmasina dikkat edicem cok isim var cokkk

ben nisanda başladım korunmamaya hala da korunmuyom. kirlenmemesi için de havlu kağıt tutuyorum yanımda koca gitmeden tampon yapıyorum iyi oluyo başta bende beceremedim hergün çarşaf değiştirmekten canım çıktı şimdi çözdüm ama :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…