Kızlar saçlarımı kestirmek istiyorum çok uzunlar belimdeler bunalttı beni,ama birde hamilelikte saç kestirilmez diyorlar varmı saçını kestiren hamişler cesaret olsun bana
Eki Görüntüle 1189597 Eki Görüntüle 1189599
inşallah eklenmiştir canım iki başlığı da aldık biz araba siyah başlıklar değişiyo
evet bu iki isimde cok hosuma giden isimler almanyada kullanabilecek kolay isimler olmasida gerekiyor poff ben doguma kadar karar veremem yine ismeKız isimlerinden
İkra var: Oku demek. Ama öyle düşünme ilk vahiy olarak düşün..
Alya var:şeref, sema, dağ tepesi ve yüksek yer manalarına gelmektedir.
cok guzelmis canim iyi gunlerde kullanwollex newyork premıum aldık canım. tenteleri değişebiliyo ondan hem pembe hem mavi tente de aldık bütün çocuklara kullancaz kısmetse değiştirip değiştirip :)
kizlar bebislerimize isim onerimiz icin herkes isim onerilerini yazsin ama lutfen anlamlariyla birlikte olsun birbirimizin bebislerinin isim anneleri olalim
ben bi tane hamile pantolonu aldım bende senin durumundayım herşeyim oluyo kilo değişmedi ama belleri olmuyo. pantolonum daha gelmedi netten almıştım şimdi mevcut pantolonlarıma ilikli lastik takıyorum üzerinede uzun tunik gibi giyiyorum açık olduğu belli olmuyo rahat ettim tavsiye ederim
aaa diyordun ne guzel. nerden aldın canım.?
bende sezeryandan çok korkuyorum hem sonrası hemde ameliyatı vücudumun oratadan ikiye kesilmesi gibi geliyo. ama normal doğumda başa gelen çekilir dicen mecbur dayanıcan. ne hatunlar doğuruyo be biz mi doğuramıcazz
ya hem sürekli açıklık kontrol ediliyo(ki sanırım oda vajinal açıklık değil rahim açıklığı,bunun kontrolü daha zordur heralde) bide hastanede yatakta çekiyosun sancıyı herkes daha zor oluyo diyo. evinde duşunu al yürü sağa sola daha rahat atlatıyosun diyolarr.. ay gelsede o günler hayırlısıyla doğuruversek hemen. benim bi arkadaşım doğumdan önceki akşam ütü yapmş klima karşısında bebeğin kıyafetleri kendi geceliği falan onları hazırlamış çantayı daha 3-4 hafta var ama doğuma. bebeğin yatağı bile yoktu. bide o gece fanfilifinfon yapmışlar korunmadan bide. sonra sabaha doğru uyanıyo karnım ağrıyo diye gece üşüttüm zannediyo tuvaletini yapmaya çalışıyo sonra ılık bi duş alıyım diyo, sonra geçmeyince geri yatıyo. kocasını işe gönderiyo bakıyo uyuyamıycak karın ağrısından(ama hiç aklına doğum gelmiyo) kaynpederi hastaneye götürüyo bunu diyolar senin açılman tam doğum başlamış(7,5 cm açılma varmış) doğumhaneden yarım saatte çıkıyor. Allah bize de böyle kolay doğum nasip etsin. bu arada spermlerin rahim kasılmasını artırıp açılmaya sebep oluyomuş o yüzden korunmalı ilişki son 3 ayda çok önemliymişşş
Aynı durumdayım canım daraldım bunaldım bu saçlarımdan... Ama bu hurafelerde insanın kafasını karıştırıyor ister istemez. İşyerinde iki arkadaşıma sordum onlar hamileyken kestirmişler ablamda kestirmiş. bende kestirceminanmıyorum yok aklı kısalır yok ömrü kısalır kıl ile tüy ile olacak işmi töbe töbe o zaman ağdada yapmayalım kaşımızıda almayalım
Kızlar ikili test sonucumuz çok şükür iyi çıktı, cinsiyet yine öğrenemedikBir türlü göstermiyor bizimki, artık 16. hafta kontrolüne kaldı umutlar... İkili testte çıkan beta hcg ye göre tahminlerden bahsediliyordu sanırım, belli değerin altı kız falan diye, benimki 2.79, burdan cinsiyet tahmini yapılabilir mi peki?
ayy cok guzelll kaç kaymeeee???Nerden aldın canım. Nuna pepp alamazsak bunu duşunyoruz.
1000 liraya aldık canım. ikinci tenteyi hediye ettiler
Kizlar doğum konuşulmuş ben 2 tane normal doğum yaptim kismet olursa 3.yi de normal düşünüyorum.bu arada fairtyle acilma 10 cm olunca doğum başlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim tek isim istiyorsan en cok begendigini kimligine yazdirirsin kulagina okunurken iki ismi birden okutursun adzeynep yazmisti kizi icin oyle yapcani banada cok mantikli geldi.iki isim kimligine yazdirmam ama kulagina okuturken iki isim koyabilirim bende tabi koycak bi isim bulabilirsem
arapca ve guzel anlamli isimler paylasin kizlar lutfen kizim olursa arapca isim istiyorum demistim ogluslarimin ismi turkce bu sefer arapca olsun istiyorum
aklimdaki bazi isimler :
Azra :1. Bakire, kızoğlan kız. 2. Ayak değmemiş kum. 3. Delinmemiş inci. 4. Hz. Meryem'e verilen adlardan. 5. Medine şehrinin adlarından biri. 6. Masal kahramanı "Vamık"'ın sevgilisi.
Betül :1. Bakire. 2. Erkekten çekinen, erkeklere yaklaşmayan namuslu kadın. 3. Ayrı kök salan fidan. 4. Hz. Meryem'in lakabı. 5. Hz. Muhammed (s.a.s)'in kızı Hz. Fatıma'nın lakabı.
Busra: Müjde, sevinçli haber
zeynep: degerli taslar peygamberimizin kizinin ismi
canım güle güle kullanın inş. çok beğendim bende kolay açılıp kapanıyosa ve puset kolay taılıyosa üstüne güzel. inşallah dayanıklıdır bide sormş kızlar ama cvp yazdıysan da göremedim bacım bunun fiyatı ne ola kiii:26:Eki Görüntüle 1189597 Eki Görüntüle 1189599
inşallah eklenmiştir canım iki başlığı da aldık biz araba siyah başlıklar değişiyo
ay bugün herkes formunda ya hormonlar beyne sıçradı iyimiYasak bi kalksın da ben kocama böyle saldıracamherhalde artık kalkar 13 hafta bitti yarın soruyorum doktora
evet bu iki isimde cok hosuma giden isimler almanyada kullanabilecek kolay isimler olmasida gerekiyor poff ben doguma kadar karar veremem yine isme
cok guzelmis canim iyi gunlerde kullan
Kolay gelsin canım çokmuş işin. Bayan mı alıyorsun sen de?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızsa;
Aden: (benim bildiğim anlamıyla) Hawa ile Ademin buluştuğu cennet bahçesi ve firdevs cennetinin diğer adı
Sare: Hz. İbrahimin eşi, saf temiz topluluk sanırm diğer anlamı da.
İpek İnci Derin bunları da seviyorum. Zeynepide çok severim ama kuzenim yeni bebeğine koydu onu da oyüzden koyamıyorum
Erkekse;
Huzeyfe: Peygamberimize çok yakın sahabelerden biri,
Burak: Peygamberimizin miraca çıkarken bindiğine inanılan bineği ama kardeşimin adı olduğundan koymam onu
Ayaz,
Kerem, Yağız, Yiğit, Yaman bunları da seviyorum ama kreşler hep bu son 3üyle dolu ben çok olan isimleri sevmiyorum.
cnm ben beli bol olan kemerle kullandığım pantolonlarım vardı onlarla idare ediyorum dediğin gibi daha erken çünkü kıyafet almak için, bide üzerine bol bluz giyip bazen üst düğmesi açık giyiyorum pantolonları rahat oluyo
ayy o çatı muayenesi çok korkunç anlatılıyo ya, dedikleri kadar var mı acaba:26:? 36. hafatadaki muayeneyi bebeğin dönmesiyle ilgili olanı ilk defa duydum ama..
anam hadi bakalım azmin sonu zafer,#direnhormonluannenamzeti modundayım bende
ay bu sorunun cvbını bende çok merak ediyorum ilk 3 ay ve son 3 ay korunmalı diye biliyorum ama. hoş kocişim korunmayınca çarşaf nevresim batırıyo 3 yıl olcak evleneli bi bu işi beceremedim yaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?