2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
1000 liraya aldık canım. ikinci tenteyi hediye ettiler

hıhh gördüm fiyatı güle güle kullanın tekrar ama neden böyle pahalılar ya pöf yokki eliaçık bi dedesi yavrucuumun ben alayım arabasını desin. zavallı annecikim daha şimdiden şartlarını baya bi zorlaycağını bildiği halde yatağının herşeyi mobilyaları bizden dedi. off offf cimri kayınpederin parası arka cebinde dürülsün

internetten hangi sitelerden aldın bende bakıyım bari, ne yapalım idare edicez

geçen hafta trendyolda görsin maternety indirimdeydi ordan aldım ama lcw da denediğim 36 bedenler çok büyük gelmişti inşallah bu iyi gelir gelsin denerim yazarım canım kalıbını

teşekkür ederim sılacım. ne kadar heyecanlı ve mutluluk verici bişeymiş bebekimize bişeyler almak dünden beri babası da bende leyla gibiyiz habire gülüyoruz
canim bende bebegime bi tanecik tulum aldim durup durup ona bakiyorum benim ucuncu oldugu halde heycanliyim sizi cok iyi anliyorum.artik ona bakar durursunuz ici bi dolsa diye
canim hosgeldin hayirli olsun pasaniz bulantilar gecicek insallah ben artik bulantilardan kurtuldum sanirim bu hafta hic bulantim olmadi ama halsizligim devam ediyor bulantilar gectiye oda gecicek insallah
bu arada listede ismin yok canim sat ve yasini yazarmisin ekliyelim listeye ...
tatlım bişeyi düzeltmek istiyorum,zeynep'in asıl anlamı babasının kıymetlisi demekmiş,bende daha 3-5 ay önce öğrendim ismimin gerçek anlamını ve çok etkilendim

oylemi ne guzelmisss sagolasin canim duymamistim bunu

Son düzenleme:

ay ne bileyim kiminin taa banyoya gittiğinde geliyomuş falan dedim ben beceremiyom heralde. neyse düşük ihtimali gitti ya çok şükür bende salıcam korunmaya ikimizde karşıyız zati sevmiyoz biz(3 sene de iyi kazasız gelmişiz he, ilk denemede top ağlarla buluştu)

sende sağol tatlım

tutma kolundan tek hareketle açılıyo canım. alman malı çok araştırdık sağlam bi arabaymış. puset kolay takılıyo gibi gözüküyo videolarını izledik baya.

canım biz de kendimiz alıyoruz gerçi bizimkiler ellerinden geleni yapıyolar gücü neye yetiyosa ama daha yatak yorgan bazında kıyafet falan olur bide heralde. yüklü olanları kendimiz alıyoruz.

ne kadara aldınız hangi marka

wollex newyork premıum travel sistem bebek arabası canım 1000 liraya aldık

aynen denemek için açcaz paketi kurcaz heralde daha kaldırmayız koyarız odasına gider gider bakarım

hamileyken ne korunmasi yaww o nerden cikmis hamile kadin niye korunsunki onuda ilk duyuyorum
korunmak bebek istenmedigi zaman gerekli birsey kizlar yoksa korunmaya gerek yok hamielikte falan bebege bi zarari olmaz kesinlikle hatta son aylarda doguma yakin normal doguma faydasi bile var sik iliskiye girmenin doktorum soylemisti bana

bende idil düşünüyorum,ezan adı da zeynep idil olsun diyorum ama ,Duru,Berra ve Erva isimlerine de bayılıyorum yaaa.sanırım fikrim değişebilir

ben hamilelik başından beri yasak ya çok cazip geliyor şu an Ramazan ya yine unutuyorum a

benim banyoya kalmıyo :) bizde hep korunduk bebeğe karar verdik bıraktık biz de ilk şutta gol attık

Son düzenleme:

50 nin altı erkek diyorlardı o topikte. Ama bence inanma. Tutmayan birçok kişi var.. :)

kız olursa zeynep veyaz beyza
erkek olursa kerem veya selim
kerem ismini bende cok begeniyorum canim cok asil bi isim bence
zeynep ismi hic eskimeyen bi isim beyzada cok guzel ama kapi komsumun kizinin ismi o yuzden olmaz
vayy masallah esin eski topculardan galiba )

Son düzenleme:

bende travel almak istiyorum ortalama 1000 zaten onlar

kerem ismini bende cok begeniyorum canim cok asil bi isim bence
zeynep ismi hic eskimeyen bi isim beyzada cok guzel ama kapi komsumun kizinin ismi o yuzden olmaz

canım bizde kız olursa zeynep ela erkek olursa ömer selim koycaz. isimlerimiz hazır cinsiyetimizin kesinleşmesini bekliyoruz

arkadaşım diyordu ki hamileyken tam yapma çocuğa gidiyor bişey anlamamıştım

benim banyoya kalmıyo :) bizde hep korunduk bebeğe karar verdik bıraktık biz ilk şutta gol attık

Bizim de öyle oldu ben dedim korunmayı bıraksak ramazandan sonra ancak olur orucumu rahat tutarım sonra kalırım 2 sefer de oldu bebek acaba hangisinde kaldım merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…