1000 liraya aldık canım. ikinci tenteyi hediye ettiler
internetten hangi sitelerden aldın bende bakıyım bari, ne yapalım idare edicez
bebeğimize ilk eşyasını aldık kızlar. artık bebek arabası var
canim bende bebegime bi tanecik tulum aldim durup durup ona bakiyorum benim ucuncu oldugu halde heycanliyim sizi cok iyi anliyorum.artik ona bakar durursunuz ici bi dolsa diyeteşekkür ederim sılacım. ne kadar heyecanlı ve mutluluk verici bişeymiş bebekimize bişeyler almak dünden beri babası da bende leyla gibiyiz habire gülüyoruz
canim hosgeldin hayirli olsun pasaniz bulantilar gecicek insallah ben artik bulantilardan kurtuldum sanirim bu hafta hic bulantim olmadiKızlar kızlar oooo neler kaynatmışınız böle yaaa nezamandr tam okuyamamıştm şaşırdımmm ☺️ Bzmde cinsiyetimiz belli olduuu oğlumuz paşamız gelio inşaalah 15. Hafta oldu hala devam edio bulantılar geçmicek galba ��
tatlım bişeyi düzeltmek istiyorum,zeynep'in asıl anlamı babasının kıymetlisi demekmiş,bende daha 3-5 ay önce öğrendim ismimin gerçek anlamını ve çok etkilendim
tamam canım atma telefon numarasını bır yere. Lazım olabılırrr
ben nisanda başladım korunmamaya hala da korunmuyom. kirlenmemesi için de havlu kağıt tutuyorum yanımda koca gitmeden tampon yapıyorum iyi oluyo başta bende beceremedim hergün çarşaf değiştirmekten canım çıktı şimdi çözdüm ama :26:
kizlar bebislerimize isim onerimiz icin herkes isim onerilerini yazsin ama lutfen anlamlariyla birlikte olsun birbirimizin bebislerinin isim anneleri olalim
canim bende bebegime bi tanecik tulum aldim durup durup ona bakiyorum benim ucuncu oldugu halde heycanliyim sizi cok iyi anliyorum.artik ona bakar durursunuz ici bi dolsa diye
canim hosgeldin hayirli olsun pasaniz bulantilar gecicek insallah ben artik bulantilardan kurtuldum sanirim bu hafta hic bulantim olmadiama halsizligim devam ediyor bulantilar gectiye oda gecicek insallah
bu arada listede ismin yok canim sat ve yasini yazarmisin ekliyelim listeye ...
oylemi ne guzelmisss sagolasin canim duymamistim bunu
canım güle güle kullanın inş. çok beğendim bende kolay açılıp kapanıyosa ve puset kolay taılıyosa üstüne güzel. inşallah dayanıklıdır bide sormş kızlar ama cvp yazdıysan da göremedim bacım bunun fiyatı ne ola kiii:26:
ay bugün herkes formunda ya hormonlar beyne sıçradı iyimi
hıhh gördüm fiyatı güle güle kullanın tekrarama neden böyle pahalılar ya pöf yokki eliaçık bi dedesi yavrucuumun ben alayım arabasını desin. zavallı annecikim daha şimdiden şartlarını baya bi zorlaycağını bildiği halde yatağının herşeyi mobilyaları bizden dedi. off offf cimri kayınpederin parası arka cebinde dürülsün
ne kadara aldınız hangi marka
canim bende bebegime bi tanecik tulum aldim durup durup ona bakiyorum benim ucuncu oldugu halde heycanliyim sizi cok iyi anliyorum.artik ona bakar durursunuz ici bi dolsa diye
canim hosgeldin hayirli olsun pasaniz bulantilar gecicek insallah ben artik bulantilardan kurtuldum sanirim bu hafta hic bulantim olmadiama halsizligim devam ediyor bulantilar gectiye oda gecicek insallah
bu arada listede ismin yok canim sat ve yasini yazarmisin ekliyelim listeye ...
oylemi ne guzelmisss sagolasin canim duymamistim bunu
ben nisanda başladım korunmamaya hala da korunmuyom. kirlenmemesi için de havlu kağıt tutuyorum yanımda koca gitmeden tampon yapıyorum iyi oluyo başta bende beceremedim hergün çarşaf değiştirmekten canım çıktı şimdi çözdüm ama :26:
canım güle güle kullanın inş. çok beğendim bende kolay açılıp kapanıyosa ve puset kolay taılıyosa üstüne güzel. inşallah dayanıklıdır bide sormş kızlar ama cvp yazdıysan da göremedim bacım bunun fiyatı ne ola kiii:26:
ay bugün herkes formunda ya hormonlar beyne sıçradı iyimi
ay ne bileyim kiminin taa banyoya gittiğinde geliyomuş falan dedim ben beceremiyom heralde. neyse düşük ihtimali gitti ya çok şükür bende salıcam korunmaya ikimizde karşıyız zati sevmiyoz biz(3 sene de iyi kazasız gelmişiz he, ilk denemede top ağlarla buluştu)
Kızlar ikili test sonucumuz çok şükür iyi çıktı, cinsiyet yine öğrenemedikBir türlü göstermiyor bizimki, artık 16. hafta kontrolüne kaldı umutlar... İkili testte çıkan beta hcg ye göre tahminlerden bahsediliyordu sanırım, belli değerin altı kız falan diye, benimki 2.79, burdan cinsiyet tahmini yapılabilir mi peki?
kerem ismini bende cok begeniyorum canim cok asil bi isim bencekız olursa zeynep veyaz beyza
erkek olursa kerem veya selim
vayy masallah esin eski topculardan galibaay ne bileyim kiminin taa banyoya gittiğinde geliyomuş falan dedim ben beceremiyom heralde. neyse düşük ihtimali gitti ya çok şükür bende salıcam korunmaya ikimizde karşıyız zati sevmiyoz biz(3 sene de iyi kazasız gelmişiz he, ilk denemede top ağlarla buluştu)
tutma kolundan tek hareketle açılıyo canım. alman malı çok araştırdık sağlam bi arabaymış. puset kolay takılıyo gibi gözüküyo videolarını izledik baya.
canım biz de kendimiz alıyoruz gerçi bizimkiler ellerinden geleni yapıyolar gücü neye yetiyosa ama daha yatak yorgan bazında kıyafet falan olur bide heralde. yüklü olanları kendimiz alıyoruz.
wollex newyork premıum travel sistem bebek arabası canım 1000 liraya aldık
aynen denemek için açcaz paketi kurcaz heralde daha kaldırmayız koyarız odasına gider gider bakarım
kerem ismini bende cok begeniyorum canim cok asil bi isim bence
zeynep ismi hic eskimeyen bi isim beyzada cok guzel ama kapi komsumun kizinin ismi o yuzden olmaz
hamileyken ne korunmasi yaww o nerden cikmis hamile kadin niye korunsunki onuda ilk duyuyorum
korunmak bebek istenmedigi zaman gerekli birsey kizlar yoksa korunmaya gerek yok hamielikte falan bebege bi zarari olmaz kesinlikle hatta son aylarda doguma yakin normal doguma faydasi bile var sik iliskiye girmenin doktorum soylemisti bana
benim banyoya kalmıyo :) bizde hep korunduk bebeğe karar verdik bıraktık biz ilk şutta gol attık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?