2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
arkadaşım diyordu ki hamileyken tam yapma çocuğa gidiyor bişey anlamamıştım

ben çok yaptım hiç de korunmadım bebeğimiz sağlıklı maşallah etkisi yok bence aksi takdirde doktorlarımızdan biri uyarırdı bence. bende nerde okudum hatırlamıyorum ama prezervatif kullanılmasını önermiyodu hamilelikte.

kerem ismini bende cok begeniyorum canim cok asil bi isim bence
zeynep ismi hic eskimeyen bi isim beyzada cok guzel ama kapi komsumun kizinin ismi o yuzden olmaz

vayy masallah esin eski topculardan galiba )

Benimki de eski topçu herhalde

evet yaaa zeynep yada beyza severim ben

benim banyoya kalmıyo :) bizde hep korunduk bebeğe karar verdik bıraktık biz ilk şutta gol attık
herkes hizli bu topikte sanirim bizimde ilk duzenli denememizde tuttu bebisimiz bir tek ilk oglumda 4 ay bekledik digerleri hic bekletmedi bizi
ben hamilelik başından beri yasak ya çok cazip geliyor şu an Ramazan ya yine unutuyorum a
oyyy utanirmisss
bende idil düşünüyorum,ezan adı da zeynep idil olsun diyorum ama ,Duru,Berra ve Erva isimlerine de bayılıyorum yaaa.sanırım fikrim değişebilir
evet idil zeynep demistin bi ara canim listeye bile eklemisim simdi baktim
duru ismi guzelde bizim burda durunun markasi kullaniliyor genelde pirinc bulgur kolanya busuru urun var duru markasi hatta gecen ogluma duru ismi nasil dedim kolanya sisesini almis anne kolanyami koycan kardesimin ismini dedi

Bizim de öyle oldu ben dedim korunmayı bıraksak ramazandan sonra ancak olur orucumu rahat tutarım sonra kalırım 2 sefer de oldu bebek acaba hangisinde kaldım merak ediyorum

bizim muhtemelen adetten sonraki ilk ilişkide oldu gününü biliyorum ben 21 nisan tohumlarının atıldığı gün. 4 gün sonrasına tutunma kanamam olmuştu

Kız isimlerinden
İkra var: Oku demek. Ama öyle düşünme ilk vahiy olarak düşün..
Alya var:şeref�, �sema�, �dağ tepesi� ve �yüksek yer� manalarına gelmektedir.

Alya benim kızım isminden cokk memnunum: ))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimki de eski topçu herhalde

evet yaaa zeynep yada beyza severim ben
oyyy masallah bu topikte herkes hizli
Acile gidiyorum kizlar bel ve kasigimdan asagima. Vuran siddetli agri yuzunden
cok gecmis olsun canimm haber ver bize insallah ciddi bisey yoktur
Bizim de öyle oldu ben dedim korunmayı bıraksak ramazandan sonra ancak olur orucumu rahat tutarım sonra kalırım 2 sefer de oldu bebek acaba hangisinde kaldım merak ediyorum
2 seferde olduysa bebegin erkek olma ihtamili yuksek canim peki hatirliyomusun yumurtlama gununu gecmismiydi oncesindemiydi ?
yok canim ya olurmu oyle sacmalik cocugun oldugu yer oyle korumaliki o nasi girecek oraya
canım bizde kız olursa zeynep ela erkek olursa ömer selim koycaz. isimlerimiz hazır cinsiyetimizin kesinleşmesini bekliyoruz
cok guzel isimler canim ne guzel simdiden kararinizi vermissiniz darisi basima

bizim muhtemelen adetten sonraki ilk ilişkide oldu gününü biliyorum ben 21 nisan tohumlarının atıldığı gün. 4 gün sonrasına tutunma kanamam olmuştu

o zaman senin bebegin kiz canim adetten sonra olan ilsikilerde kiz oluyor genelde

off ya ben o ay ne zaman hamile kaldigimi bilmiyorum hem adet oncesi hemde adet sonrasi cok iliski oldu kimbilir hangisinde tuttu :))

Son düzenleme:

çocuk haklıı
benimde görümcemin soyadı duru o yüzden emin olamıyorum.
aa görmemiştim listeye eklediğinipazartesi doktor randevum var inşallah bir adet pipi görmez doktor,kendimi kıza alıştırdım

Benim halamın kızında su gelmiş sancı gelmemiş ister bekle ister gel demişler ama bizşm kız durur mu koşmuş hemennn sancı gelmeyince de suni sancı vermişler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bakalım kız olursa adı belli NİSA, olucak Allahın izni ile...
Bu cinsellik konusunda bende eşimde eski günlerimzi arıyoruz, çünkü gebelikten o da kendini biraz benden uzak tutuyr, ve ben bu duruma üzülüyorum. Aslında ne yalan söyleyim bende uzak tutuyorum kendimi korkuyorum çünkü.
Biz bu bebeği çok bekledik, nazlı nazlı geldi bize 2 düşükten sonra, redavilerden sonra geldi bebeğimiz. ondan korkuyorum bende eşimde. ama eşimi çok arzuluyorum yanı başımda kokusundan bile etkileniyorum nedir bu azgınlıgım bilmem

Geçmiş çok fazla :) okuyamadım çok yoğun çalışıyorum bu ara :) bir kız geliyor galiba aramıza .. Doktor teyzemiz kıza benzetti ama kesin değil haftaya bir daha bakacak :) ikili test için kan verdik. Burnumuz ense kalınlığımız normal çıktı :) Berra ismini düşündük ama daha çok var o zamana :)

o zaman geri çekilme mi uygulamak lazım

öyle oldu sorma, adam hasretle olaya dalınca en babaç duygularla geldi bebiş
canım bizde kız olursa zeynep ela erkek olursa ömer selim koycaz. isimlerimiz hazır cinsiyetimizin kesinleşmesini bekliyoruz
ela da çok güzel naif bi isim eşimin gözler ela aslında kızında gözleri benzerse bende çalabilirim elayı 2. isim olarak
ay ne alaka ya çocuk kendini korur son zamanlarda bende korunurum heralde ama şuanda bence pek mantıklı deil
canım inşallah bişi yoktur güzel haberlerle gelirsin
benim adetten sonraki 4.günümdü. çanakkalede okuduk biz acayip severiz orayı, orda tanıştık falan bana orda evlenme teklif etti. zaten planlı bi bebiş olduundan dedik temeli de orta atalım 30 nisanda temeli attık doğunca totosuna made in çanakkale yazdırcamm

o zaman geri çekilme mi uygulamak lazım

öyle oldu sorma, adam hasretle olaya dalınca en babaç duygularla geldi bebiş
ela da çok güzel naif bi isim eşimin gözler ela aslında kızında gözleri benzerse bende çalabilirim elayı 2. isim olarak
ay ne alaka ya çocuk kendini korur son zamanlarda bende korunurum heralde ama şuanda bence pek mantıklı deil
canım inşallah bişi yoktur güzel haberlerle gelirsin
benim adetten sonraki 4.günümdü. çanakkalede okuduk biz acayip severiz orayı, orda tanıştık falan bana orda evlenme teklif etti. zaten planlı bi bebiş olduundan dedik temeli de orta atalım 30 nisanda temeli attık ç.kalede(2-3 gün gezdik hem). doğunca totosuna made in çanakkale yazdırcamm

o zaman geri çekilmeyi mi uygulamak lazım

çocuk haklıı
benimde görümcemin soyadı duru o yüzden emin olamıyorum.
aa görmemiştim listeye eklediğinipazartesi doktor randevum var inşallah bir adet pipi görmez doktor,kendimi kıza alıştırdım

benim arkadasim da 14 senelik evliliginden ve bircok tup bebek denemesinden sonra kizi oldu canim cok istediler ikiz falan olsun diye ama bi tanecik dunyalar tatlisi kizi var simdi 14 senelik evlilikten sonra gozunun icine bakiyolar resmen rabbim evlat hasreti yasatmasin kimseye

insallah degismez iste insan kesin olmayinca kendini kaptirdimi uzuluyor bende bidahaki kontrolde doktor erkek dicek diye tirsiyorum ama kendimi de hazirladim herseye bakalim artik

Son düzenleme:
o zaman senin bebegin kiz canim adetten sonra olan ilsikilerde kiz oluyor genelde

off ya ben o ay ne zaman hamile kaldigimi bilmiyorum hem adet oncesi hemde adet sonrasi cok iliski oldu kimbilir hangisinde tuttu :))

al benden de o kadar doktor olmaz sizin cocuk deyince salladım bende..Rabbim aratmadı mücizemi bana..hemde en delikanlısından verdi...
Birde kız ismi Zülal çok hoşuma gidiyor

ayy yorumlar neden çift çift gidiyor yahuu zaten habire bana sayfa cvp vermiyo yazıyor. galiba bu bi işaret azcıkta çalış yeter pcyi rahat bırak diye:44:

gözün aydın cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…