arkadaşım diyordu ki hamileyken tam yapma çocuğa gidiyor bişey anlamamıştım
kerem ismini bende cok begeniyorum canim cok asil bi isim bence
zeynep ismi hic eskimeyen bi isim beyzada cok guzel ama kapi komsumun kizinin ismi o yuzden olmaz
vayy masallah esin eski topculardan galiba)
herkes hizli bu topikte sanirim bizimde ilk duzenli denememizde tuttu bebisimiz bir tek ilk oglumda 4 ay bekledik digerleri hic bekletmedi bizibenim banyoya kalmıyo :) bizde hep korunduk bebeğe karar verdik bıraktık biz ilk şutta gol attık
oyyy utanirmisssben hamilelik başından beri yasak ya çok cazip geliyor şu an Ramazan ya yine unutuyorum a
evet idil zeynep demistin bi ara canim listeye bile eklemisim simdi baktimbende idil düşünüyorum,ezan adı da zeynep idil olsun diyorum ama ,Duru,Berra ve Erva isimlerine de bayılıyorum yaaa.sanırım fikrim değişebilir
Bizim de öyle olduben dedim korunmayı bıraksak ramazandan sonra ancak olur orucumu rahat tutarım sonra kalırım 2 sefer de oldu bebek acaba hangisinde kaldım merak ediyorum
Kız isimlerinden
İkra var: Oku demek. Ama öyle düşünme ilk vahiy olarak düşün..
Alya var:şeref�, �sema�, �dağ tepesi� ve �yüksek yer� manalarına gelmektedir.
oyyy masallah bu topikte herkes hizliBenimki de eski topçu herhalde
evet yaaa zeynep yada beyza severim ben
cok gecmis olsun canimm haber ver bize insallah ciddi bisey yokturAcile gidiyorum kizlar bel ve kasigimdan asagima. Vuran siddetli agri yuzunden
2 seferde olduysa bebegin erkek olma ihtamili yuksek canim peki hatirliyomusun yumurtlama gununu gecmismiydi oncesindemiydi ?Bizim de öyle olduben dedim korunmayı bıraksak ramazandan sonra ancak olur orucumu rahat tutarım sonra kalırım 2 sefer de oldu bebek acaba hangisinde kaldım merak ediyorum
yok canim ya olurmu oyle sacmalik cocugun oldugu yer oyle korumaliki o nasi girecek orayaarkadaşım diyordu ki hamileyken tam yapma çocuğa gidiyor bişey anlamamıştım
cok guzel isimler canim ne guzel simdiden kararinizi vermissiniz darisi basimacanım bizde kız olursa zeynep ela erkek olursa ömer selim koycaz. isimlerimiz hazır cinsiyetimizin kesinleşmesini bekliyoruz
bizim muhtemelen adetten sonraki ilk ilişkide oldu gününü biliyorum ben 21 nisan tohumlarının atıldığı gün. 4 gün sonrasına tutunma kanamam olmuştu
herkes hizli bu topikte sanirim bizimde ilk duzenli denememizde tuttu bebisimiz bir tek ilk oglumda 4 ay bekledik digerleri hic bekletmedi bizi
oyyy utanirmisss
evet idil zeynep demistin bi ara canim listeye bile eklemisim simdi baktim
duru ismi guzelde bizim burda durunun markasi kullaniliyor genelde pirinc bulgur kolanya busuru urun var duru markasi hatta gecen ogluma duru ismi nasil dedim kolanya sisesini almis anne kolanyami koycan kardesimin ismini dedi
Benim gece 3 te suyum geldi hemen gittik suyla beraber sancida geliyor zaten 7 saat sancı sonrasi kavuştum bebeğime...kizlar sancı kısmı zor doğum kolayyy
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben çok yaptım hiç de korunmadım bebeğimiz sağlıklı maşallah etkisi yok bence aksi takdirde doktorlarımızdan biri uyarırdı bence. bende nerde okudum hatırlamıyorum ama prezervatif kullanılmasını önermiyodu hamilelikte.
öyle oldu sorma, adam hasretle olaya dalınca en babaç duygularla geldi bebişvayy masallah esin eski topculardan galiba)
ela da çok güzel naif bi isim eşimin gözler ela aslında kızında gözleri benzerse bende çalabilirim elayı 2. isim olarakcanım bizde kız olursa zeynep ela erkek olursa ömer selim koycaz. isimlerimiz hazır cinsiyetimizin kesinleşmesini bekliyoruz
ay ne alaka ya çocuk kendini korur son zamanlarda bende korunurum heralde ama şuanda bence pek mantıklı deilarkadaşım diyordu ki hamileyken tam yapma çocuğa gidiyor bişey anlamamıştım
canım inşallah bişi yoktur güzel haberlerle gelirsinAcile gidiyorum kizlar bel ve kasigimdan asagima. Vuran siddetli agri yuzunden
benim adetten sonraki 4.günümdü. çanakkalede okuduk biz acayip severiz orayı, orda tanıştık falan bana orda evlenme teklif etti. zaten planlı bi bebiş olduundan dedik temeli de orta atalımbizim muhtemelen adetten sonraki ilk ilişkide oldu gününü biliyorum ben 21 nisan tohumlarının atıldığı gün. 4 gün sonrasına tutunma kanamam olmuştu
ben çok yaptım hiç de korunmadım bebeğimiz sağlıklı maşallah etkisi yok bence aksi takdirde doktorlarımızdan biri uyarırdı bence. bende nerde okudum hatırlamıyorum ama prezervatif kullanılmasını önermiyodu hamilelikte.
öyle oldu sorma, adam hasretle olaya dalınca en babaç duygularla geldi bebişvayy masallah esin eski topculardan galiba)
ela da çok güzel naif bi isim eşimin gözler ela aslında kızında gözleri benzerse bende çalabilirim elayı 2. isim olarakcanım bizde kız olursa zeynep ela erkek olursa ömer selim koycaz. isimlerimiz hazır cinsiyetimizin kesinleşmesini bekliyoruz
ay ne alaka ya çocuk kendini korur son zamanlarda bende korunurum heralde ama şuanda bence pek mantıklı deilarkadaşım diyordu ki hamileyken tam yapma çocuğa gidiyor bişey anlamamıştım
canım inşallah bişi yoktur güzel haberlerle gelirsinAcile gidiyorum kizlar bel ve kasigimdan asagima. Vuran siddetli agri yuzunden
benim adetten sonraki 4.günümdü. çanakkalede okuduk biz acayip severiz orayı, orda tanıştık falan bana orda evlenme teklif etti. zaten planlı bi bebiş olduundan dedik temeli de orta atalımbizim muhtemelen adetten sonraki ilk ilişkide oldu gününü biliyorum ben 21 nisan tohumlarının atıldığı gün. 4 gün sonrasına tutunma kanamam olmuştu
çocuk haklıı
benimde görümcemin soyadı duru o yüzden emin olamıyorum.
aa görmemiştim listeye eklediğinipazartesi doktor randevum var inşallah bir adet pipi görmez doktor,kendimi kıza alıştırdım
bizim muhtemelen adetten sonraki ilk ilişkide oldu gününü biliyorum ben 21 nisan tohumlarının atıldığı gün. 4 gün sonrasına tutunma kanamam olmuştu
o zaman senin bebegin kiz canim adetten sonra olan ilsikilerde kiz oluyor genelde
off ya ben o ay ne zaman hamile kaldigimi bilmiyorum hem adet oncesi hemde adet sonrasi cok iliski oldu kimbilir hangisinde tuttu :))
Geçmiş çok fazla :) okuyamadım çok yoğun çalışıyorum bu ara :) bir kız geliyor galiba aramıza .. Doktor teyzemiz kıza benzetti ama kesin değil haftaya bir daha bakacak :) ikili test için kan verdik. Burnumuz ense kalınlığımız normal çıktı :) Berra ismini düşündük ama daha çok var o zamana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?