- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
oyyy masallah bu topikte herkes hizli
cok gecmis olsun canimm haber ver bize insallah ciddi bisey yoktur
2 seferde olduysa bebegin erkek olma ihtamili yuksek canim peki hatirliyomusun yumurtlama gununu gecmismiydi oncesindemiydi ?
yok canim ya olurmu oyle sacmalik cocugun oldugu yer oyle korumaliki o nasi girecek oraya
cok guzel isimler canim ne guzel simdiden kararinizi vermissiniz darisi basima
hayir canim korunmaya gerek yok sikmayin kendinizi :))o zaman geri çekilmeyi mi uygulamak lazım
adetim 9 nisandı canım 20 ve 29 unda oldu şey
o zaman senin bebegin kiz canim adetten sonra olan ilsikilerde kiz oluyor genelde
off ya ben o ay ne zaman hamile kaldigimi bilmiyorum hem adet oncesi hemde adet sonrasi cok iliski oldu kimbilir hangisinde tuttu :))
bakalım kız olursa adı belli NİSA, olucak Allahın izni ile...
Bu cinsellik konusunda bende eşimde eski günlerimzi arıyoruz, çünkü gebelikten o da kendini biraz benden uzak tutuyr, ve ben bu duruma üzülüyorum. Aslında ne yalan söyleyim bende uzak tutuyorum kendimi korkuyorum çünkü.
Biz bu bebeği çok bekledik, nazlı nazlı geldi bize 2 düşükten sonra, redavilerden sonra geldi bebeğimiz. ondan korkuyorum bende eşimde. ama eşimi çok arzuluyorum yanı başımda kokusundan bile etkileniyorum nedir bu azgınlıgım bilmem
Bu cinsellik konusunda bende eşimde eski günlerimzi arıyoruz, çünkü gebelikten o da kendini biraz benden uzak tutuyr, ve ben bu duruma üzülüyorum. Aslında ne yalan söyleyim bende uzak tutuyorum kendimi korkuyorum çünkü.
Biz bu bebeği çok bekledik, nazlı nazlı geldi bize 2 düşükten sonra, redavilerden sonra geldi bebeğimiz. ondan korkuyorum bende eşimde. ama eşimi çok arzuluyorum yanı başımda kokusundan bile etkileniyorum nedir bu azgınlıgım bilmem
benim arkadasim da 14 senelik evliliginden ve bircok tup bebek denemesinden sonra kizi oldu canim cok istediler ikiz falan olsun diye ama bi tanecik dunyalar tatlisi kizi var simdi 14 senelik evlilikten sonra gozunun icine bakiyolar resmen rabbim evlat hasreti yasatmasin kimseye
insallah degismez iste insan kesin olmayinca kendini kaptirdimi uzuluyor bende bidahaki kontrolde doktor erkek dicek diye tirsiyorum ama kendimi de hazirladim herseye bakalim artik
kızlarrr bi sorum olucak, eski kıyafetlerim hala bana oluyor ama pantolonlarım şortlarım olmuyor, yani oluyoda belimi çok sıkıyor tek sorun orda, o yüzden de giymiorum, tişörtlerim oluyo idare ediyorum genede ama tam olarak göbüşüm büyümedi, hamile kıyafetlerini giymek için erken daha, siz ne yapıyorsunuz ? ne giyiyorsunuz
hayir canim korunmaya gerek yok sikmayin kendinizi :))
fistigim senin bebegin erkek
bakalim dogru cikacak mi tahminim doktorun bisey soylemismiydi
o zaman geri çekilme mi uygulamak lazım
offf ulannnn daha cok varrrrr tam tamına 12 gun var bugunu de sayarsak bebişimi görmeye.yok 10+2 de gittim en son
yarın gidecem 13+1 de bakalım ne diyecek
e kuzum bu durumda benimkine de bi tahmin. adetin başlamasının 11.günü. 7 gün sürdü temizlendikten sonra 4. günümdü yaniii:26::26::44:o zaman senin bebegin kiz canim adetten sonra olan ilsikilerde kiz oluyor genelde
off ya ben o ay ne zaman hamile kaldigimi bilmiyorum hem adet oncesi hemde adet sonrasi cok iliski oldu kimbilir hangisinde tuttu :))
adetim 9 nisandı canım 20 ve 29 unda oldu şey
yaw bende mart ayinda kardesimin dugunu vardi 10 gunlugune cocuklari esime birsakip turkiyeye dugune gittim geldim hasret giderdik o ay haliyle ana bi baktim bidaki aya adetime 3 gun kala benim halsizlik bulantilar basladi esime dedim ben hamileyim galiba adet oncesi testler var alalim dedim akldik eve geldik ama ben hala isin girgirindayim eve geldim ben wc deyim esim kapida durmadan hadi daha cikmadimi eldim elime testi gayet sakin cikmis hamileyim dedim sonra kendime geldim kapiyi actim esimin yuz kipkirmizi benim yuz kipkirmizi istiyordum ama bu kadar erken olunca yinede sasiriyor insanal benden de o kadar doktor olmaz sizin cocuk deyince salladım bende..Rabbim aratmadı mücizemi bana..hemde en delikanlısından verdi...
Birde kız ismi Zülal çok hoşuma gidiyor
gozun aydin canim demek bi kizimiz daha geliyor masallahGeçmiş çok fazla :) okuyamadım çok yoğun çalışıyorum bu ara :) bir kız geliyor galiba aramıza .. Doktor teyzemiz kıza benzetti ama kesin değil haftaya bir daha bakacak :) ikili test için kan verdik. Burnumuz ense kalınlığımız normal çıktı :) Berra ismini düşündük ama daha çok var o zamana :)
beni bi görsen traş olmuştu üstüne atlayasım geldi geçen
bize 9 ay boyunca yasak ya bende çok özledim kocamıı.bazen başka bi doktora gidip sorsam diyorum sonra vazgeçiyorum.
halbu ki hiç lekelenmem bile olmadı başından berisırf tüp bebek diye bu kadarda eziyet edilmez ki insanaaa
yaw bende mart ayinda kardesimin dugunu vardi 10 gunlugune cocuklari esime birsakip turkiyeye dugune gittim geldim hasret giderdik o ay haliyle ana bi baktim bidaki aya adetime 3 gun kala benim halsizlik bulantilar basladi esime dedim ben hamileyim galiba adet oncesi testler var alalim dedim akldik eve geldik ama ben hala isin girgirindayim eve geldim ben wc deyim esim kapida durmadan hadi daha cikmadimi eldim elime testi gayet sakin cikmis hamileyim dedim sonra kendime geldim kapiyi actim esimin yuz kipkirmizi benim yuz kipkirmizi istiyordum ama bu kadar erken olunca yinede sasiriyor insanadet gunum geldi doktora gittim bugun benim adet gunum ama ben test yaptim hamileyim diye doktorda guldu daha bisey gozukmez simdi baksak bile bi hafta sonra gelin dedi iste boyle bizim bebisin macerasi
gozun aydin canim demek bi kizimiz daha geliyor masallah
canim artik 3 ayinida doldurmussun bu kadar sikma kendini bi kere assaniz bu konuyu sonrasinda sikilmazsiniz zaten yazik ya hem sana hem esine ne gerek varki sorun yokken uzak kalmaya
biz gayet de çekilmiyoruz sonuna kadar oluyo. o iş bitip koca giderken ben peçeteyle tampon yapıp banyoya gidiyorum. tüm hamileliğim boyunca böyleydik biz sanırım sonrasında da aynı devam ederiz
e kuzum bu durumda benimkine de bi tahmin. adetin başlamasının 11.günü. 7 gün sürdü temizlendikten sonra 4. günümdü yaniii:26::26::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?