2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

yaaa benim adetlerim düzensiz olduğu için yumurtlama gününü tam tahmin edemiyordum 9 nisan son adet ilişki 20 ve 29 nisan

Son düzenleme:
o zaman senin bebegin kiz canim adetten sonra olan ilsikilerde kiz oluyor genelde

off ya ben o ay ne zaman hamile kaldigimi bilmiyorum hem adet oncesi hemde adet sonrasi cok iliski oldu kimbilir hangisinde tuttu :))

ben sonrasında olduğuna eminim öncesinde eşim yoktu 20 gün

beni bi görsen traş olmuştu üstüne atlayasım geldi geçen

çünküüüü koca kokusu candır

çok şükür biz o kadar beklemedik 2,5 yılın ardından ilk tüp bebek denemesinde geldi kuzum.
aslında kız-erkek hiç farketmez sonuçta benim ilk bebeğim ama kıza alıştırdım sanki kendimi.neyse hayırlısı bakalım:)
ilk kez 1 ay aralıkla gidicem doktora nasıl oldu bebeğim çook merak ediyorum.sennle satlar aynı ya sen ne zaman gittin en soon?kaç cm idi?ay fikir edineyim barii

Surekli penye elbiseler maalesef. Cok da yok artik 3 gunde bir aynisi. Bir de mudo da polo yakali elbise buldum 26 liraydi ondan aldim. Yazi bi gecirelim de kisa artik 1 tane kot hamile pant sart gibi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bize 9 ay boyunca yasak ya bende çok özledim kocamıı.bazen başka bi doktora gidip sorsam diyorum sonra vazgeçiyorum.
halbu ki hiç lekelenmem bile olmadı başından berisırf tüp bebek diye bu kadarda eziyet edilmez ki insanaaa

o zaman geri çekilme mi uygulamak lazım

biz gayet de çekilmiyoruz sonuna kadar oluyo. o iş bitip koca giderken ben peçeteyle tampon yapıp banyoya gidiyorum. tüm hamileliğim boyunca böyleydik biz sanırım sonrasında da aynı devam ederiz

yok 10+2 de gittim en son
yarın gidecem 13+1 de bakalım ne diyecek
offf ulannnn daha cok varrrrr tam tamına 12 gun var bugunu de sayarsak bebişimi görmeye. ALLAHım görürken bile deliriyorum ona.Kucagıma verdiklerinde muslukları öyle bir açacagım ki kapatamıcak kimse

o zaman senin bebegin kiz canim adetten sonra olan ilsikilerde kiz oluyor genelde

off ya ben o ay ne zaman hamile kaldigimi bilmiyorum hem adet oncesi hemde adet sonrasi cok iliski oldu kimbilir hangisinde tuttu :))
e kuzum bu durumda benimkine de bi tahmin. adetin başlamasının 11.günü. 7 gün sürdü temizlendikten sonra 4. günümdü yaniii:26::26::44:

Merve nasılsın canım? sen dr a gitmedin mi? Merve hanım sana tahmin yapmadımı canım ?

adetim 9 nisandı canım 20 ve 29 unda oldu şey

benim 11 nisandı adetim 21inde de bebik oldu. ilki 21inde başladı sonra devam etti ama temelimiz aratılmış 21de gerisi yanımıza kar kaldı :) sabırsız yavrum 4 gün sonra ben burdayım diye bağırdı resmen annesine

Son düzenleme:
al benden de o kadar doktor olmaz sizin cocuk deyince salladım bende..Rabbim aratmadı mücizemi bana..hemde en delikanlısından verdi...
Birde kız ismi Zülal çok hoşuma gidiyor
yaw bende mart ayinda kardesimin dugunu vardi 10 gunlugune cocuklari esime birsakip turkiyeye dugune gittim geldim hasret giderdik o ay haliyle ana bi baktim bidaki aya adetime 3 gun kala benim halsizlik bulantilar basladi esime dedim ben hamileyim galiba adet oncesi testler var alalim dedim akldik eve geldik ama ben hala isin girgirindayim eve geldim ben wc deyim esim kapida durmadan hadi daha cikmadimi eldim elime testi gayet sakin cikmis hamileyim dedim sonra kendime geldim kapiyi actim esimin yuz kipkirmizi benim yuz kipkirmizi istiyordum ama bu kadar erken olunca yinede sasiriyor insanadet gunum geldi doktora gittim bugun benim adet gunum ama ben test yaptim hamileyim diye doktorda guldu daha bisey gozukmez simdi baksak bile bi hafta sonra gelin dedi iste boyle bizim bebisin macerasi

gozun aydin canim demek bi kizimiz daha geliyor masallah

canim artik 3 ayinida doldurmussun bu kadar sikma kendini bi kere assaniz bu konuyu sonrasinda sikilmazsiniz zaten yazik ya hem sana hem esine ne gerek varki sorun yokken uzak kalmaya

beni bi görsen traş olmuştu üstüne atlayasım geldi geçen

aynen canım benimki de asker her sabah tıraş oluyo kamuflajları da giyiyo allahım nasıl karizmatik oluyo üstüne atlayasım geliyo ama adam oruç ciğerci kedisi gibi kalıyom zaten işe de gitmek gerekiyo pöfff

Canım ya yazık sana benim abimin eside tüp bebek 5 aylık ilk 3 ay ara ara lekelenmeside oldu 8.haftadan sonra yasakları kalktı bence sen bidaha sor

bebeğin hiç bekletmeden gelmiş işte ne güzelll

biz gayet de çekilmiyoruz sonuna kadar oluyo. o iş bitip koca giderken ben peçeteyle tampon yapıp banyoya gidiyorum. tüm hamileliğim boyunca böyleydik biz sanırım sonrasında da aynı devam ederiz

anladım canım ben prezervatif kullandım hep sadece o 2 gün onsuz oldu ama onsuz daha harikaymış

e kuzum bu durumda benimkine de bi tahmin. adetin başlamasının 11.günü. 7 gün sürdü temizlendikten sonra 4. günümdü yaniii:26::26::44:

valla adetten hemen sonra kaldigina eminsen kiz oluyor genelde diyolar canim birde yumurtalama donemin duzenli olup olmadigina bagli tabi yumurtlaman o ay erken olduysa erkek olma ihtimali de yuksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…