2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Bana demir ilacı vermedi ya sadece decavit yazdı. Gerek görülürse mi veriliyo acep

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar uzun zamandır yoktum. 12+5 de son kontrolle gittik 5 Temmuz'da. Herşey yolunda dedi doktor ikili test yaptırın dedi. Ama ense kalınlığı ve burnu süperdi.
Neyse... bi pazar gece eşimle uzun uzun oturduk kayinvalidem 11 aylık kızımı ramazan bayramında alacak tatile gidecekti bizse o dönem için otl bakıyorduk. Gece 2 gibi sağ boşluğuma ve belimi şiddetli bir ağrı girdi. Korktum ama yavaş yavaş geçti. Sonra uyumusum. Saat 5 suları kızım mız mizlandi yanına yer yatağına indim biberonunu verdim onu beklerken uykuya dalmışım. Bir yarım saat sonra uyandım baktım bir islaklik hissi pike yi çektim baktım heryer kan... eşimi panik bir ses ile uyandırdım ve direk hastaneye gittik. Bi iğne vurdular ultrason yaptılar ve düşük tehlikesi var evde sürekli yat ve verdiğim ilaçları kullan dedi doktorum. Şimdi sürekli yatıyorum. Çok korkuyorum arkadaşlar. Çocuğum beni bırakırsa diye çok korkuyorum. Böyle birşey yaşayan arkadaşlar var mı? Bana tecrübelerinizi aktarın nolur. Şu an 14+1 haftaligim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ya yazık sana benim abimin eside tüp bebek 5 aylık ilk 3 ay ara ara lekelenmeside oldu 8.haftadan sonra yasakları kalktı bence sen bidaha sor

yaa ne güzelll,biz 12. haftada yasak kalkacak sanıyodum.doktor 9 ay yasak biliyosunuz dimi dedi.biz böyle kaldık evet filan dedik sonra ama içimize oturdu resmen.
eşim bu gidişimizde sorcam artık ne derse desin diyor,yazık bize

valla adetten hemen sonra kaldigina eminsen kiz oluyor genelde diyolar canim birde yumurtalama donemin duzenli olup olmadigina bagli tabi yumurtlaman o ay erken olduysa erkek olma ihtimali de yuksek

benim ilk ilişkide tuttu ama yumurtlamam erken oldu 10. günde oldu şimdi benim çocuğumun cinsiyeti nolcak :26:

çok geçmiş olsunnn,hala devam ediyor mu kanaman?

aynı zamanlarda çalışmışız

çok geçmiş olsun

aynen canım benimki de asker her sabah tıraş oluyo kamuflajları da giyiyo allahım nasıl karizmatik oluyo üstüne atlayasım geliyo ama adam oruç ciğerci kedisi gibi kalıyom zaten işe de gitmek gerekiyo pöfff

her sabah traş olsa ben biterim

Merve nasılsın canım? sen dr a gitmedin mi? Merve hanım sana tahmin yapmadımı canım ?

yaptı yaa yapmaz mı, kadın annemin sorularına daha fazla dayanamayıp kız ihtimali yüksek dedi :))
perşembe günü kontlüm var aslında 21 pazartesiydi ama yıllık izne ayrılıyormuş, perşembeye aldık randevuyu Allahın izni ile artık cinsiyetimiz belli olur, sen nasılsın nasıl gidiyor

Son iki gündür 3-5 damla arası. Sabahdan beri hic yok. Protestan diye bir hap kullanıyorum 6 saatte bir

Rabbim evladını sana bağışlasın canım,yat dinlen bişey olmayacaktır inşallah.

ay canım ya çok geçmiş olsun

aynen canım kesinlikle bunun bile doğalı güzelde o zaman da çift kale maç yapcak kadar çocuk yapılır

ben şok geçirdinm zaten hemen hamile kalınca adetlerim düzensiz olunca diyordum olmaz bi kaç ay da ancak

seninkiyle benimki iyi tutturdular

Sağolun arkadaşlar. İnanın evde aglayamiyorum. Kime dert yanayım bilemedim sizinle paylaştım. Siz mutlu mutlu yazisirken olmadı bu konu ama. Belki tecrübesi olan biri vardır bana akıl verir diye umdum

Bana demir ilacı vermedi ya sadece decavit yazdı. Gerek görülürse mi veriliyo acep

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen canım kan degerlerim benım düşük çıkmıstı ondan verdi doktorum. 1 ay kullan bakalım, toparlarsa bir sonraki ay yok dedi

İdare ediyorum canım....önceye göre çok çok iyiyim...Evet önümüzde ki hafta yok.... benimde perşembe 10.30 da randevum ... senin kaçta?

ben şok geçirdinm zaten hemen hamile kalınca adetlerim düzensiz olunca diyordum olmaz bi kaç ay da ancak

seninkiyle benimki iyi tutturdular

benim düzenliydi ama bende bi kaç aya hazırlamıştım kendimi. bide insan kendini hamile hayal edemiyo şaşırmıştım çok da mutlu olmuştum öğrenince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…