2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Cok gecmis olsun canim iyi misin yat dinlen uzulme uzuldukce daha kotu olur iyi dusun dua et rabbim kolaylik versin

korkma canım. yatınca geçiyor.yorma kendini hiç. wc dışında kalkma bile.Bebişin bırakmaz seni.

Canım bende yaşadım...16 . haftandayım hala iğne vuruluyorum...allahın izniyle sağsalim kucağına alırsın bebeişini...inşallahh

Canım yaşım 26 sat 3 Nisan

Arkadaşım benim bir tanidigimin da başına geldi bu.. Sürekli yatarak durumu düzeltti.. Dua et. Her şey iyi olacak. Allah'a sığın ve gönlünü ferah tut.

Amin canım inşallah ikimizde sağ saglim aliriz kucagimiza bebislerimizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Truth88canım senin ikili test sonucun çıktı mı ne zaman çıkacak bu sonuçlar yav her gğn bakıyorumm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oooo ne canım o saatte randevumu varrr ben oğlanı yazokuluna gönder hazırlan göztepeden karşıyakaya anca yetişiyorum...yakın saatler olsa görüşürdükk

bizde ayvalıktan geliyoruz 1,5-2 saatlik yolumuz var ve kemeraltında bi kaç işimiz var onun için en erken saati aldık sonra sıcaklara kalınca boğuluyorum, saatler yakın olsaydı görüşürüdük, ama mutlaka eminim bi gün karşılaşırız

Alya benim kızım isminden cokk memnunum: ))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kız isimleri çook güzeel. Erkek ismi modern bişey olsun desen concon isimleri çıkıyor hep 😔

Doğum tarihlerimiz bir gün arayla ...yan yana odalarda doğurmuş oluruz belkide...

Kolay dogum yapmak icin insirak suresi okumak dogum yaklastiginda ayetel kursi araf suresinin 54ayeti felak nas surelerini okumak. Dogum konusu acilmis bu bilgiyi sizle paylasmak istedim allahin izniyle insallah normal dogumla bi avazda dogururuz bende sezeryandan korkarim canim cok tatlidir

Kız isimleri çook güzeel. Erkek ismi modern bişey olsun desen concon isimleri çıkıyor hep 😔

Ne varsa eski isimlerde var ben oglan olursa yusf ikrime koymak istiyorum

kızalar çok yoğun bir gün yaşıyorum yeni bitirdim sayfaları anca cevap vereceğim

canım bende 1 tane aldım hamile pantolonu yanında lastik var oradan düğmeyle ayarlaya biliyorsun rahat yani

Kızlar saçlarımı kestirmek istiyorum çok uzunlar belimdeler bunalttı beni,ama birde hamilelikte saç kestirilmez diyorlar varmı saçını kestiren hamişler cesaret olsun bana

ben kestirdim canım eşimin tabiriyle sakın kestirme çocuk kel doğar

hayırlı olsun oğluşunuz bende öğrenmek istiyorum

Acile gidiyorum kizlar bel ve kasigimdan asagima. Vuran siddetli agri yuzunden

canım çok geçmiş olsun bizi de haberdar et durumundan

canım Allaha emanet inşallah bebeğin, sen bol bol dinlen. iğnen yok sanırım benim iğnelerimde vardı. stres yapma eğer bebeğinin bu dünyadan rızkı varsa gelir ozaten. Düzelir inşallah cnm
aynen canım kesinlikle bunun bile doğalı güzelde o zaman da çift kale maç yapcak kadar çocuk yapılır

wuhuuuuuuuu şafak awah'a 10 kaldı. 25de kociş gelcek msj attım senden full performans bekliyorum diye valla bana uyar ama tavuk gibi erkenden uykusu gelen sensin demiş, adam da haklı 12yi göremiyorum akşamları cuppa yatak

B'nde Taha ismini düşünüyrm bklm haftaya kontrolüm var ozaman kesinleşick ama bn zaten rüyamda görmüştüm oğlum olacağını buarada 3 aydan sonra balayı dönemi başlıo die bosuna dememişler yaa bzm torpikten belli 😉😃

aynen cnm hatunlar coştuk valla taha adını bende beğenirim ama kardeşimde yıllardır evleniyim oğlum olsun taha koyucam der, ben kjoyarsam beni vurabilir bende rüyamda 2 kere kızım olucağını gördüm ama dr erkeğe benzetti bakalım 1 ağuststa yine kontrolüm var 14+6 olucak belki netleşir ve "aa meğer kızmış" der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…