İdare ediyorum canım....önceye göre çok çok iyiyim...Evet önümüzde ki hafta yok.... benimde perşembe 10.30 da randevum ... senin kaçta?
Sağolun arkadaşlar. İnanın evde aglayamiyorum. Kime dert yanayım bilemedim sizinle paylaştım. Siz mutlu mutlu yazisirken olmadı bu konu ama. Belki tecrübesi olan biri vardır bana akıl verir diye umdum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar uzun zamandır yoktum. 12+5 de son kontrolle gittik 5 Temmuz'da. Herşey yolunda dedi doktor ikili test yaptırın dedi. Ama ense kalınlığı ve burnu süperdi.
Neyse... bi pazar gece eşimle uzun uzun oturduk kayinvalidem 11 aylık kızımı ramazan bayramında alacak tatile gidecekti bizse o dönem için otl bakıyorduk. Gece 2 gibi sağ boşluğuma ve belimi şiddetli bir ağrı girdi. Korktum ama yavaş yavaş geçti. Sonra uyumusum. Saat 5 suları kızım mız mizlandi yanına yer yatağına indim biberonunu verdim onu beklerken uykuya dalmışım. Bir yarım saat sonra uyandım baktım bir islaklik hissi pike yi çektim baktım heryer kan... eşimi panik bir ses ile uyandırdım ve direk hastaneye gittik. Bi iğne vurdular ultrason yaptılar ve düşük tehlikesi var evde sürekli yat ve verdiğim ilaçları kullan dedi doktorum. Şimdi sürekli yatıyorum. Çok korkuyorum arkadaşlar. Çocuğum beni bırakırsa diye çok korkuyorum. Böyle birşey yaşayan arkadaşlar var mı? Bana tecrübelerinizi aktarın nolur. Şu an 14+1 haftaligim
Arkadaşlar uzun zamandır yoktum. 12+5 de son kontrolle gittik 5 Temmuz'da. Herşey yolunda dedi doktor ikili test yaptırın dedi. Ama ense kalınlığı ve burnu süperdi.
Neyse... bi pazar gece eşimle uzun uzun oturduk kayinvalidem 11 aylık kızımı ramazan bayramında alacak tatile gidecekti bizse o dönem için otl bakıyorduk. Gece 2 gibi sağ boşluğuma ve belimi şiddetli bir ağrı girdi. Korktum ama yavaş yavaş geçti. Sonra uyumusum. Saat 5 suları kızım mız mizlandi yanına yer yatağına indim biberonunu verdim onu beklerken uykuya dalmışım. Bir yarım saat sonra uyandım baktım bir islaklik hissi pike yi çektim baktım heryer kan... eşimi panik bir ses ile uyandırdım ve direk hastaneye gittik. Bi iğne vurdular ultrason yaptılar ve düşük tehlikesi var evde sürekli yat ve verdiğim ilaçları kullan dedi doktorum. Şimdi sürekli yatıyorum. Çok korkuyorum arkadaşlar. Çocuğum beni bırakırsa diye çok korkuyorum. Böyle birşey yaşayan arkadaşlar var mı? Bana tecrübelerinizi aktarın nolur. Şu an 14+1 haftaligim
canim bende bebegime bi tanecik tulum aldim durup durup ona bakiyorum benim ucuncu oldugu halde heycanliyim sizi cok iyi anliyorum.artik ona bakar durursunuz ici bi dolsa diye
canim hosgeldin hayirli olsun pasaniz bulantilar gecicek insallah ben artik bulantilardan kurtuldum sanirim bu hafta hic bulantim olmadiama halsizligim devam ediyor bulantilar gectiye oda gecicek insallah
bu arada listede ismin yok canim sat ve yasini yazarmisin ekliyelim listeye ...
oylemi ne guzelmisss sagolasin canim duymamistim bunu
Sağolun arkadaşlar. İnanın evde aglayamiyorum. Kime dert yanayım bilemedim sizinle paylaştım. Siz mutlu mutlu yazisirken olmadı bu konu ama. Belki tecrübesi olan biri vardır bana akıl verir diye umdum
sabah 8:45 te en erkene aldım ben
Oooo ne canım o saatte randevumu varrrben oğlanı yazokuluna gönder hazırlan göztepeden karşıyakaya anca yetişiyorum...yakın saatler olsa görüşürdükk
Alya benim kızım isminden cokk memnunum: ))
bizde ayvalıktan geliyoruz 1,5-2 saatlik yolumuz var ve kemeraltında bi kaç işimiz var onun için en erken saati aldık sonra sıcaklara kalınca boğuluyorum, saatler yakın olsaydı görüşürüdük, ama mutlaka eminim bi gün karşılaşırız
Kız isimleri çook güzeel. Erkek ismi modern bişey olsun desen concon isimleri çıkıyor hep 😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlarrr bi sorum olucak, eski kıyafetlerim hala bana oluyor ama pantolonlarım şortlarım olmuyor, yani oluyoda belimi çok sıkıyor tek sorun orda, o yüzden de giymiorum, tişörtlerim oluyo idare ediyorum genede ama tam olarak göbüşüm büyümedi, hamile kıyafetlerini giymek için erken daha, siz ne yapıyorsunuz ? ne giyiyorsunuz
Kızlar saçlarımı kestirmek istiyorum çok uzunlar belimdeler bunalttı beni,ama birde hamilelikte saç kestirilmez diyorlar varmı saçını kestiren hamişler cesaret olsun bana
Kızlar kızlar oooo neler kaynatmışınız böle yaaa nezamandr tam okuyamamıştm şaşırdımmm ☺️ Bzmde cinsiyetimiz belli olduuu oğlumuz paşamız gelio inşaalah 15. Hafta oldu hala devam edio bulantılar geçmicek galba 😳
Acile gidiyorum kizlar bel ve kasigimdan asagima. Vuran siddetli agri yuzunden
canım Allaha emanet inşallah bebeğin, sen bol bol dinlen. iğnen yok sanırım benim iğnelerimde vardı. stres yapma eğer bebeğinin bu dünyadan rızkı varsa gelir ozaten. Düzelir inşallah cnmArkadaşlar uzun zamandır yoktum. 12+5 de son kontrolle gittik 5 Temmuz'da. Herşey yolunda dedi doktor ikili test yaptırın dedi. Ama ense kalınlığı ve burnu süperdi.
aynen canım kesinlikle bunun bile doğalı güzelde o zaman da çift kale maç yapcak kadar çocuk yapılır
Doğum tarihlerimiz bir gün arayla ...yan yana odalarda doğurmuş oluruz belkide...
B'nde Taha ismini düşünüyrm bklm haftaya kontrolüm var ozaman kesinleşick ama bn zaten rüyamda görmüştüm oğlum olacağını buarada 3 aydan sonra balayı dönemi başlıo die bosuna dememişler yaa bzm torpikten belli 😉😃
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?