2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
benim düzenliydi ama bende bi kaç aya hazırlamıştım kendimi. bide insan kendini hamile hayal edemiyo şaşırmıştım çok da mutlu olmuştum öğrenince

ben sağlık ocağına gittim işte adet olmayınca kan testi yaptılar çıkmadı bir de idrar yolu enfeksiyonum vardı benim herhalde ondan olmadım dedim
doktora gittim ki 4 haftalık hamileymişim geç döllenme olduğu için kan testinde çıkmamış

ben adet tarihinden itibaren 2. haftada tutunma kanaması yaşadım şüphelendim kendimi bi dinledim hamilelik belirtileri var gibi dayanamadım 3. hafta kan vermeye gittim doktora o da inanmadı bana değilsindir diye tutturdu hamileyim değilsin derken zorla kan verdim baktık ki hamileyim :)

Çok geçmiş olsun. Benim altıncı ve onuncu haftalarda kanamam olmuştu. Onuncu haftadaki çok korkutucuydu ama çok şükür bir şey olmadı. Progestan ve dinlenmeyle atlattık. Şimdi 13. Haftadayım ve hala kanama alanı gözüküyor bende ama dışarıya gelen bir şey yok şimdilik. Gittiğim doktorların hepsi aynı şeyi söylüyor, hamilelik boyunca ağır iş yapma, istirahatine dikkat et. Ben de çok fazla dışarıya çıkmıyorum o yüzden, evdeyken de bol bol yatmaya çalışıyorum. Dikkat ede ede atlatacağız inşallah bunları. Kötü düşünme lütfen, stres yapma. Allahım korusun hepsini.

ben kan testinden sonra doktora diyorum ki ben kan testi yaptırdım nasıl olur yok yok yanlış görüyorsunuz kadın başladı gülmeye ben ufak bi şaşkınlık mutluluk yaşadım orda

Kızlar yaaa benim sol gözüm sağ gözüme göre az görüyor o yüzden lisede siraya eğile eğile duruş bozukluğu oluştu fizik tedavi dr. Evde bi köşe bul ayakta iki kolunu sağ sol duvarlara daya içe dışa esnet sırtını diye gösterdi ama şimdi hamileyim bu hareketin bi zarari olur mu ki sizin bildiğiniz hamilelikte zararsiz dik durma, egzersizi var mı

hıc kan testimde beta hcg degerımı goremedım...
5 haftalık gittiğimde zaten kabak gibi kesem ordaydı

Şimdi doktordan geldim ikili testimizi verdik herşey yolunda dedi inşallah sonucumuzda iyi çıkar bu arada kızım olacakmış

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

anladığım kadarıyla kendini çok zorladığın ıkındığın bi hareket değil ki bu yada ağır bi şekilde ittiğin bence sıkıntı olmaz.

İnşallah arkadaşlar. Çok sağolun

Geçmiş olsun canım benim öyle cok kanamam olmadı ama hergün devamlı lekelenmem oluyor hala dikkat ediyorum biliyorum çok kötü bir psikoloji her tuvalette kontrol etmek dikkat et sıkma canını Allaha emanet bebislerimiz

Şimdi doktordan geldim ikili testimizi verdik herşey yolunda dedi inşallah sonucumuzda iyi çıkar bu arada kızım olacakmış

ay ne güzel kızlar erkekler peş peşe geliyor haberler
maşallah canım allah kucağına almayı da nasip etsin inş.

Bulantisi olan hamisler. Nette biri yazmis. Havuc bulantiya iyi geliyor diye. Ben de baktim evde yokmus. Kp aldi geldi sagolsun. Simdi kucuk bi tane yedim. Cidden bastirdi sanki midemi. Hafifledi baya bi. Deneyin bi derim siz de.

bende betahcg gördüm kese gördükten sonrada hatıra kalsın diye idrar testi yaptım

heehe her marka modelde ıdrar testım var. Eşim her dolabı açtığında 'mecburmuyum senin sidikli çubuklarını görmeye' diye bağırıyor.. Bende ona bağırıyorum.. ' bey beyy onlar bizim yavrularımız 'diye. Şu ömrü hayatımda sana 1 kere kızamayacakmıyım ben diyor adam. Yaşasın Aslan burcu kadını.. nihahahaaaa

çok yeme canım. Abartma yani A vitamını bebek için iyi degil.

http://www.milliyet.com.tr/hamilelerin-uzak-durmasi-gereken-vitaminler--annevecocuk-1342402/

daha önce anlatmıştım.Doktor bana kozmetik vitiligosu teshsi koymustu.A vıtamını yazdı ve nişanlıyken bile gebelık testı istemıstı

Son düzenleme:

Ah canim benim gecmis olsun bol bol dinlen hic korkma Allahin izniyle hicbisey olmaz bebegine . Gecen ayni korkulari bende yasadim benim hafif bi lekelenmem oldu rahimda ufak bir kanama olmus bitmis dediler pihtisi kaliyormus o pihtiyida kendi kendine yok ediyormus vucut onu banada dinlen dediler bende yatiyorum simdi 😯 Allahin izniyle meleklerimize hic bisey olmaz dua etcez bol bol 🙏🙏

kanaması olan arkadaşlara şifalar diliyorum umarım geçer.
cinsiyetler belli olmaya başlamış hayırlısı olsun
havuçu hiç denemedim yiyebilirmiyim onuda bilmiyorum. hala bulantılarım geçmedi zofer le nereye kadar ıkıncı paketimiz bitecek, hayırlısı artık. bizim ikili testimiz haftaya bakalım.
ilk gebeliğimde de forum üyesiydim paylaşımlarımız arkadaşlarımızla devam etmekte çocuklarımız büyüdü okula başladı farklı sorunlarını paylaşıyoruz şimdide.
umarım ikinci bebeğimide aynı paylaşımlarla büyütürüm. bu arada adım gülcan.

arkadaşlar bir soru daha benden ;şimdi bu benim üçüncü gebeliğim ama her gebelik birbirinden farklı ben zaten en son 14 sene önce gebelik yaşadım çoğu şeyi unutmuşum her neyse sorum şu; benim bazen vajinam çıkacak gibi ağrı oluyor ve su gibi bir akıntım var,karnımın alt kısmı da geriliyor gergin hissediyorum bu durum sizde de var mı bende mi sıkıntı var acaba merak ettim

biraz kararsız kaldım ocak annesimiyim şubat mı ? ilk doğumum sezeryan olduğu için 25 ocak gibi olur muhtemelen yani ocak annesi olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…