arkadaşlar bir soru daha benden ;şimdi bu benim üçüncü gebeliğim ama her gebelik birbirinden farklı ben zaten en son 14 sene önce gebelik yaşadım çoğu şeyi unutmuşum her neyse sorum şu; benim bazen vajinam çıkacak gibi ağrı oluyor ve su gibi bir akıntım var,karnımın alt kısmı da geriliyor gergin hissediyorum bu durum sizde de var mı bende mi sıkıntı var acaba merak ettim
arkadaşlar bir soru daha benden ;şimdi bu benim üçüncü gebeliğim ama her gebelik birbirinden farklı ben zaten en son 14 sene önce gebelik yaşadım çoğu şeyi unutmuşum her neyse sorum şu; benim bazen vajinam çıkacak gibi ağrı oluyor ve su gibi bir akıntım var,karnımın alt kısmı da geriliyor gergin hissediyorum bu durum sizde de var mı bende mi sıkıntı var acaba merak ettim
kesinlikle gebelikler çok farklı olabiliyor. bende özellikle ani kalkış oturuşlarda bir çığlık atıyorum alt tarafa ağrı giriyor. doktorum ultrasonda herhangi bir ayrılma kanama görmediyse bence normal hem akıntı hem de ağrı. rahim pelvik çatısının yukarısına doğru hareket halinde. ben karnımın altında elimle hissedebiliyorum sırt üstü yatınca .arkadaşlar bir soru daha benden ;şimdi bu benim üçüncü gebeliğim ama her gebelik birbirinden farklı ben zaten en son 14 sene önce gebelik yaşadım çoğu şeyi unutmuşum her neyse sorum şu; benim bazen vajinam çıkacak gibi ağrı oluyor ve su gibi bir akıntım var,karnımın alt kısmı da geriliyor gergin hissediyorum bu durum sizde de var mı bende mi sıkıntı var acaba merak ettim
benim de ara ara dediklerinin hepsi oluyo sen bide üçüzlere hamilesin daha sık yada daha şiddetli olması normaldir diye düşünüyorum ama için rahat etmicekse bi doktoruna danış. muğladaydın sanırım kime gidiyosun
Bendede var 1-2 gundur canim o bende merak icindeyim cuma kontrolum var sorucam doktora😯😯
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende de sık değil ama olduğunda endişeleniyorum,dediğin gibi çoğul olduğu için olabilir, muğla da ali kavas a gidiyorum, ara sıra da mustafa Kekovalı ya uğruyorum :)
senin kaç haftalık zakkum,acaba bu haftalarda mı oluyor bu durum,cevap aldığında bana da bildirirsen çok sevinirim,benim randevuma 10 gün var,doktorlarımı bezdirdim zaten :))
Kızlar yaaa benim sol gözüm sağ gözüme göre az görüyor o yüzden lisede siraya eğile eğile duruş bozukluğu oluştu fizik tedavi dr. Evde bi köşe bul ayakta iki kolunu sağ sol duvarlara daya içe dışa esnet sırtını diye gösterdi ama şimdi hamileyim bu hareketin bi zarari olur mu ki sizin bildiğiniz hamilelikte zararsiz dik durma, egzersizi var mı
çok yeme canım. Abartma yani A vitamını bebek için iyi degil.
http://www.milliyet.com.tr/hamilelerin-uzak-durmasi-gereken-vitaminler--annevecocuk-1342402/
daha önce anlatmıştım.Doktor bana kozmetik vitiligosu teshsi koymustu.A vıtamını yazdı ve nişanlıyken bile gebelık testı istemıstı
Yok canim abartmam insaallah. Su an bulantim asiri hat safhada oldugu icin iki kucuk yedim. Herhangi bir vitamin vs takviyesi de almadigim icin asiri almis olmam heralde A vitaminini. Gunde tas catlasa 3-4 yerim heralde. Nette de hamilelerin havuc tuketimini artirmasi gerektigi yaziyordu. Her yer ayri bisi yaziyor. Kafamiz bulandi iyice yav
Herkese merhaba kızlar :))
Uzun zamandır konuyu takip ediyorum kimseyi tanımıyorum Allah Allah yeni hamişler gelmiş topiğe eskilerden kimse kalmamış diyip üzülüyorum( bebekler hep geri haftadan geliyor Ocak sonu anneleri topiğe geldi demek ki diyorum :))
Ve az önce fark ettim ki 2015 Şubat annelerini takip ediyormuşum 2-3 gündür :)))
Yolunu kaybetmiş kaplumbağa gibiydim sonunda kendi topiğime dönebildim heheh :))
Cnm dayiminkizi orda doğum yaptı,hastane çok güzel dogum hizmetleri flan ultra ultra yani ama meltem hnm çok yoğun bi dr her gittiğinde baya bi beklersin, büyük ihtimal memnunda kalırsın sonunda. Doğum kuzenimnki sezeryandi hastane kuaforu fotografcisi falan derken 5000i bulmuştu sanırım. Bütçeni bilmiyorum ama ben inatla senin için medipol nagihan hnmi tavsiye ediyorumKizlar merhaba, az once memorial hizmet hastanesinden meltem hanima randevu aldim. Hastane ya da doktor hakkinda bilgisi olan devam eden arkadaslar var mi? Ssk muayene ucreti 130 tl mis. Dogumu soramadim bile😕
Herkese merhaba kızlar :))
Uzun zamandır konuyu takip ediyorum kimseyi tanımıyorum Allah Allah yeni hamişler gelmiş topiğe eskilerden kimse kalmamış diyip üzülüyorum( bebekler hep geri haftadan geliyor Ocak sonu anneleri topiğe geldi demek ki diyorum :))
Ve az önce fark ettim ki 2015 Şubat annelerini takip ediyormuşum 2-3 gündür :)))
Yolunu kaybetmiş kaplumbağa gibiydim sonunda kendi topiğime dönebildim heheh :))
Bende şimdilik ağrı sızı akıntı yok. O yüzden yorum yapamıyorum. Üçüzlerden dolayı olabilir mi? Bize göre daha fazla baskı oluyor olabilir. Üçüz bekliyordun diye hatırlıyorum.arkadaşlar sorumu tekrar ediyorum kaçıranlar varsa cevap verirseniz çok sevinirim ;şimdi bu benim üçüncü gebeliğim ama her gebelik birbirinden farklı ben zaten en son 14 sene önce gebelik yaşadım çoğu şeyi unutmuşum her neyse sorum şu; benim bazen vajinam çıkacak gibi ağrı oluyor ve su gibi bir akıntım var,karnımın alt kısmı da geriliyor gergin hissediyorum bu durum sizde de var mı bende mi sıkıntı var acaba merak ettim
selam ocak anneleri :))) ben bu hafta sonu ikili tarama testi yaptırcam da siz tecrubeli anne adaylarına sormak istedim çok uzun sürüyor mu bu işlem ??? bi program yapcam ona gore kafamda oturtamadım süreyi uzun mu sürer kısa mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?