2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

benim de ara ara dediklerinin hepsi oluyo sen bide üçüzlere hamilesin daha sık yada daha şiddetli olması normaldir diye düşünüyorum ama için rahat etmicekse bi doktoruna danış. muğladaydın sanırım kime gidiyosun

Bendede var 1-2 gundur canim o bende merak icindeyim cuma kontrolum var sorucam doktora😯😯

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kesinlikle gebelikler çok farklı olabiliyor. bende özellikle ani kalkış oturuşlarda bir çığlık atıyorum alt tarafa ağrı giriyor. doktorum ultrasonda herhangi bir ayrılma kanama görmediyse bence normal hem akıntı hem de ağrı. rahim pelvik çatısının yukarısına doğru hareket halinde. ben karnımın altında elimle hissedebiliyorum sırt üstü yatınca .

bende de sık değil ama olduğunda endişeleniyorum,dediğin gibi çoğul olduğu için olabilir, muğla da ali kavas a gidiyorum, ara sıra da mustafa Kekovalı ya uğruyorum :)

Bendede var 1-2 gundur canim o bende merak icindeyim cuma kontrolum var sorucam doktora😯😯

senin kaç haftalık zakkum,acaba bu haftalarda mı oluyor bu durum,cevap aldığında bana da bildirirsen çok sevinirim,benim randevuma 10 gün var,doktorlarımı bezdirdim zaten :))

bende de sık değil ama olduğunda endişeleniyorum,dediğin gibi çoğul olduğu için olabilir, muğla da ali kavas a gidiyorum, ara sıra da mustafa Kekovalı ya uğruyorum :)

onları tanımıyorum. bende oralıyım ama evlendikten sonra diyarbakıra geldim devletteki bi iki doktoru biliyorum tek

senin kaç haftalık zakkum,acaba bu haftalarda mı oluyor bu durum,cevap aldığında bana da bildirirsen çok sevinirim,benim randevuma 10 gün var,doktorlarımı bezdirdim zaten :))

Biz bugun 12+4 olduk findigimla ☺ tabiki cuma gunu 2bucukta randevum cuma aksami yazarim buraya ☺☺

Merhaba, benimde omurgamda eğrilik var. Doğum doktorum sırtımı yere yatarak esnetebileceğimi söyledi. Dilersen sende kendi doktoruna danış.

slm güzel hamişler
herkes ıyıdır umarım
kızlar hamılelık kıyafetlerı için biri üç tane falan lınk paylaşmıştı sıla sen mıydın
sayfalara baktım bulamadım tekrar paylaşır mısınız
bide benıde liseye eklermısın caylakkiz yas 26 sat 13.04.2014 dogumda kısmetse 20.01.2015

Kizlar merhaba, az once memorial hizmet hastanesinden meltem hanima randevu aldim. Hastane ya da doktor hakkinda bilgisi olan devam eden arkadaslar var mi? Ssk muayene ucreti 130 tl mis. Dogumu soramadim bile😕

Yok canim abartmam insaallah. Su an bulantim asiri hat safhada oldugu icin iki kucuk yedim. Herhangi bir vitamin vs takviyesi de almadigim icin asiri almis olmam heralde A vitaminini. Gunde tas catlasa 3-4 yerim heralde. Nette de hamilelerin havuc tuketimini artirmasi gerektigi yaziyordu. Her yer ayri bisi yaziyor. Kafamiz bulandi iyice yav

Kızlar selam, inşallah hepiniz iyisinizdir. Ne güzel ikili testlerini sağlıkla atlatanlar var okudukça çok özeniyorum. Hayırlısıyla bizde atlatacağız o süreci.

Gebeliğimin başından beri bebeğimi kız hissediyorum, etrafımdaki herkes erkek olduğunu düşünüyor. Hatta Sılam'da göbeğimin şekline göre yorum yapıp erkek tahmininde bulunmuştu :)
Size rüyamı anlatmak istedim. İkili test için doktora gidiyoruz ve doktor bana hastaneden çıkmadan sünnet düşünür müsünüz? diye soru soruyor. Hayırlısı neyse o olsun diyelim artık ama bu bir işaret midir bilemedim :)

yok canım sen bana güven abartma. Neden dersen doktorların verdıgı elevit decavitte bile en az a vitamını var.. Vitamin kullanmıyorsan sorun degıl canım

Herkese merhaba kızlar :))

Uzun zamandır konuyu takip ediyorum kimseyi tanımıyorum Allah Allah yeni hamişler gelmiş topiğe eskilerden kimse kalmamış diyip üzülüyorum( bebekler hep geri haftadan geliyor Ocak sonu anneleri topiğe geldi demek ki diyorum :))

Ve az önce fark ettim ki 2015 Şubat annelerini takip ediyormuşum 2-3 gündür :)))

Yolunu kaybetmiş kaplumbağa gibiydim sonunda kendi topiğime dönebildim heheh :))

O zaman tekrar hoş geldin canım, antibiyotik kullanacaktın yanlış hatırlamıyorsam, başladın mı?

Cnm dayiminkizi orda doğum yaptı,hastane çok güzel dogum hizmetleri flan ultra ultra yani ama meltem hnm çok yoğun bi dr her gittiğinde baya bi beklersin, büyük ihtimal memnunda kalırsın sonunda. Doğum kuzenimnki sezeryandi hastane kuaforu fotografcisi falan derken 5000i bulmuştu sanırım. Bütçeni bilmiyorum ama ben inatla senin için medipol nagihan hnmi tavsiye ediyorum

Ay sonunu ojuyunca dank etti, niye böyle diyoki acaba bu kız diyorum niye yabancıladı bizi ay güldürdün beni tosbaam kaybolma başka topiklerde😄

arkadaşlar sorumu tekrar ediyorum kaçıranlar varsa cevap verirseniz çok sevinirim ;şimdi bu benim üçüncü gebeliğim ama her gebelik birbirinden farklı ben zaten en son 14 sene önce gebelik yaşadım çoğu şeyi unutmuşum her neyse sorum şu; benim bazen vajinam çıkacak gibi ağrı oluyor ve su gibi bir akıntım var,karnımın alt kısmı da geriliyor gergin hissediyorum bu durum sizde de var mı bende mi sıkıntı var acaba merak ettim

selam ocak anneleri :))) ben bu hafta sonu ikili tarama testi yaptırcam da siz tecrubeli anne adaylarına sormak istedim çok uzun sürüyor mu bu işlem ??? bi program yapcam ona gore kafamda oturtamadım süreyi uzun mu sürer kısa mı?

Bende şimdilik ağrı sızı akıntı yok. O yüzden yorum yapamıyorum. Üçüzlerden dolayı olabilir mi? Bize göre daha fazla baskı oluyor olabilir. Üçüz bekliyordun diye hatırlıyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sadece kan veriyorsun. Ben dün akşam verdim, hiç sıra beklemedim. Sisteme girilmesi, kan verme, ödeme yapma toplam 10 dakika sürmüştür.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…